Quake 4 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:02

Quake 4 Review

  Intimplator, zilele trecute am participat la o inmormintare. Spun asta nu pentru ca s-a intimplat sa ma aflu prin preajma, ci pentru ca omul nu ar fi trebuit sa moara. Intimplarea a facut ca totul sa se petreaca extrem de repede, asa ca, aproape pe nepusa masa, eu si cu nevasta-mea am fost fortati de imprejurari sa ne conformam realitatii. Doar era bunicul ei. Va povestesc toate astea pentru ca o inmormintare nu este tocmai locul ideal de a-ti planifica ce vei scrie intr-un articol. Si cind mai e si vorba de Quake 4, atunci lucrurile se complica. Norocul meu a fost ca, intimplator, o inmormintare este prilejul ideal pentru toate „smochinele” sa schimbe idei si opinii cu privire la acest eveniment extrem de important din viata unui om. Uneori insa, mai ai si surprize.

     Nu stiu cum se facu, dar la un moment dat mi-au cazut prin mina niste poze mai vechi. Le rasfoiesc cu vadit interes si ma opresc brusc. Moment de soc. Nevasta-mea acu zece ani. Amu’, cum zice scriitoru’, numai eu stiu cat de perversa e. Va inchipuiti voi ce soc a fost pentru mine acel chip tinar si inocent. Nu ma intelegeti gresit. Persoana din poza avea douazeci de ani. Din acel moment, doar atit am avut in cap. Daca as avea de ales, daca prin cine stie ce metoda as putea da timpul inapoi, atunci ce as alege? O tinara vioaie si inocenta sau o mica scorpie educata. Sincer sa fiu, judecind dupa poza, pe vremea aia nici florile nu le tinea prea bine in mina. Cam asta am simtit eu in momentul in care am jucat Quake 4. Am simtit maturitatea francizei, seriozitatea producatorilor, dar mai ales puterea de care au dat dovada in a rezista tentatiei de a reinventa roata. Daca totul merge bine, nu e nimic de reparat. Si cind ma gindesc cat de gresit suna asta pentru multi dintre noi!

Quake IV Quake IV Quake IV

     Stiu ca ne aflam intr-un moment extrem de delicat, moment in care sequel-urile sunt la mare cautare, sau mai bine spus producatorii se bat pe licente. In general foarte putine sequel-uri se ridica la inaltimea primului venit, ca sa nu mai spun ca si mai putine incearca sa-si depaseasca fratii mai mari. Motivul pentru care Quake 4 nu se incadreaza in regula de mai sus a fost tocmai licentierea dezvoltarii acestui joc. id Software a crezut de buna cuviinta ca Raven ar avea un puternic cuvant de spus, iar influenta acestora se vede din plin in single-player. O sa vedeti ca pe parcursul acestui articol o sa vorbesc destul de mult de single si multi, insa le voi trata ca pe doua jocuri diferite.

     Am inceput sa joc partea de single-player cu un entuziasm de gropar. Vroiam sa se termine cit mai repede. Pe parcurs insa, lucrurile au luat o intorsatura ceva mai placuta. Cred ca va mai amintiti de finalul din Quake 2. Makron e mort, iar Stroggos a devenit extrem de vulnerabila. Profitand de situatie, oamenii imping frontul spre inamic. Numele personajului este Matthew Kane si tipul e un soldatel, nou venit in Rhino Squad. Exista tot felul de asemenea squaduri, iar pe parcursul jocului va veti intilni pina si cu Raven Squad. Marele avantaj fata de Doom, este faptul ca soldatelul nostru aparent participa la tot felul de conversatii, astfel incit unele personaje vor deveni o componenta obligatorie a povestii. E mult spus personaje pentru ca povestea in sine cam scartiie, insa id nu si-a stresat prea mult neuronii in acest sens, iar Raven s-a multumit cu putin. Trebuie sa recunosc insa faptul ca nu veti fi nevoiti sa luptati de fiecare data pe coridoarele nesfirsite ale unei statii martiene. Nivelele in care esti fortat sa te plimbi pe nava oamenilor si sa asculti conversatiile pot fi un moment de respiro, si de altfel, va pregatesc pentru calvarul ce urmeaza. De departe cel mai reusit nivel este cel al stroggificarii (stiu ca suna extrem de pervers, dar daca voi gasiti alta traducere sunteti liberi sa mi-o sugerati), proces care este atit de bine redat vizual, atit de socant conceput, incit dupa ceva timp am simtit o senzatie ca de taietura in dreptul genunchilor, asta in plus fata de junghiul din cap. Probabil am stat in curent, insa imi plac astfel de coincidente.

Quake IV Quake IV Quake IV

   Cum reiese si din paragraful de mai sus, nivelele sunt extrem de diversificate si daca mai adunam aici si locatiile exterioare, lucru considerat aproape imposibil pe vremea lui Doom 3, atunci avem o experienta completa. Este adevarat ca partea de single-player mi-a lasat un gust de Halo din anumite puncte de vedere, insa alternanta locatiilor si tensiunea care creste de la un nivel la altul reusesc sa te tina in priza. Momentele de cucu-bau sunt mult mai putine la numar, insa cele care au ramas sunt foarte bine implementate, iar reusita acestora s-a datorat in mare parte raritatii lor. Cum spuneam mai sus, uneori ai ocazia sa participi la citeva discutii intre membrii echipajelor si chiar va rog sa aveti rabdare si sa le acordati atentia cuvenita. pentru ca multe dintre ele sunt glume ce atenueaza tensiunea si ce va vor descreti, cu siguranta, fruntile.

Quake IV Quake IV Quake IV

     Stroggos este exact ceea ce te astepti sa fie, o combinatie de metal cu stinca si nisip. Se pare ca natia aceasta de extraterestrii nu prea are simt artistic, dar la capitolul arhitectura sta totusi foarte bine. Interioarele sunt bine redate, probabil si datorita faptului ca locatiile intunecoase sunt mult mai putine la numar comparativ cu Doom 3. Echipa din care faci parte avanseaza, de obicei incet, dar sigur, si nu de multe ori vei fi nevoit sa faci acelasi drum de vreo doua-trei ori pentru a escorta un medic sau pentru a proteja cine stie ce inginer. Vei intilni destui medici si ingineri pe parcursul jocului, iar acestia vor fi mai mult decat amabili si iti vor reface viata si armura. Din cind in cind, anumite personaje iti vor upgrada armele, asa ca puterea de foc se mareste pe masura ce avansezi. Interactiunea cu mediul inconjurator este extrem de limitata. In afara de citeva cutii de pe Hannibal (nava oamenilor), restul obiectelor sunt fixe si nu prea ai ce se faci. Cele citeva panouri cu care poti interactiona ori cheama un lift ori declanseaza un anumit mecanism. Parca mi-as fi dorit ca restul panourilor sa contina informatii pe care eroul nostru sa le fi descifrat intr-un fel sau altul. Cit priveste interactiunea cu celelalte personaje, ea se limiteaza la discutii pe care Kane le aude in timp ce se plimba pe coridoarele lui Hannibal.

Quake IV Quake IV Quake IV

  Partea de single-player nu straluceste atit de mult pe cit mi-as fi dorit, insa poate fi o experienta interesanta, mai ales din punct de vedere vizual. Cele citeva vehicule pe care le vei conduce reprezinta o schimbare in bine, rupind ritmul uneori prea lent al jocului. Tot acum, senzatia de arcade shooter este extrem de pregnanta, insa ritmul alert si mai ales durata scurta a acestor episoade fac ca ele sa fie bine venite.

     Sectiunea de multiplayer a lui Quake 4 contrasteaza atat de mult cu cea de single-player, incat, sincer sa fiu, ai impresia ca joci altceva. Aproape totul este schimbat, de la arhitectura nivelelor pina la gameplay.

Quake IV Quake IV Quake IV

     In total, Quake 4 vine cu 5 moduri de multiplayer si anume Deathmatch, Team Deathmatch, Tourney, CTF si Arena CTF. Deathmatch este clasicul free for all, iar Tourney este un Deathmatch unu la unu, in timp ce restul participantilor ori se bucura de spectacol ori pot exersa pina le vine rindul. Capture The Flag este clasicul mod in care o echipa trebuie sa ia steagul celeilalte si sa-l duca in propria baza, iar Arena CTF este identic, doar ca se adauga un sistem de powerup-uri. La atitea moduri m-as fi astept si la o lunga lista de nivele, insa nu a fost sa fie. Stiu ca probabil multi dintre voi se vor gindi la numarul de nivele din Quake 3, insa luati in calcul faptul ca respectivul joc nu a avut single-player. In mare parte, hartile de DM, Team DM si Tourney sunt identice, exceptie facut Fragging Yard 1vs1 ce nu este disponibil in cazul celui de-al doilea mod din motive mai mult decit evidente. Modul cu cele mai multe harti este DM cu 10, daca luam in calcul si versiunea 1vs1 a lui Fragging Yard, iar harta prezenta in toate modurile este arena lui Xaero, intitulata acum Xaero Gravity. Hartile de CTF si Arena CTF sunt cinci la numar, Xaero Gravity plus inca patru total diferite de restul.

Quake IV Quake IV Quake IV

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Primele trei minute de la urcarea la volan, cele mai periculoase
23/09/2020 07:45

  Analiza a fost făcută in Australia in perioada 2018-2019 si a analizat 3,2 milioane de călătorii cu maşina si 1.986 de accidente rutiere. Au participat 40.000 de şoferi si una dintre concluzii a f ...

 Legea pensiilor militare va fi modificată
23/09/2020 07:15

  Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului (DRPCVP), Marius Bălu, s-au in ...

 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

Peste 70 de perchezitii realizate de politisti in toata tara. Sunt vizati contrabandisti de tigari, traficanti de droguri si escroci
22/09/2020 10:50

 Peste 70 de perchezitii au loc marti dimineata in dosare penale vizand infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari, trafic de  ...

 Percheziții la contrabandiștii de țigări și de droguri
22/09/2020 10:39

  Poliţia Romană efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare in cadrul unor dosare penale in care se fac cercetări pentru săvarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional o ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei