Rainbow Six Vegas 2 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:34

Rainbow Six Vegas 2 Review

Dacă în prima parte am luat rolul lui Logan Keller, căpitanul echipei Rainbow, acum vom lupta din perspectiva lui Bishop, conducătorul echipei Bravo, avându-i din nou drept coechipieri pe Jung Park (specialistul IT al echipei) și Michael Walter (expertul în explozibili). Coordonatorul misiunilor din elicopterul care survolează zona de conflict va fi Sharon Judd, ale cărei informaţii vor fi indispensabile în multe momente ale jocului. Prima misiune se desfăşoară cu cinci ani înaintea poveştii din R6 Vegas, scopul fiind „pacificarea” teroriștilor dintr-un observator științific din munții Pirinei şi salvarea ostaticilor. Fiind însă obișnuiți ca lucrurile să nu se sfârșească întotdeauna așa cum ne-am dori, și această operaţiune va avea un final neașteptat, cu repercursiuni în prezent.

După acest intro, acţiunea din Vegas 2 se desfăşoară concomitent cu cea a predecesorului, însă de data aceasta suntem pe urmele unui al doilea personaj negativ din spatele evenimentelor care au pus stăpânire pe Oraşul Păcatelor, Alvarez Cabrero. Povestea este expusă la fel ca și în prima parte, “on the move” cu ajutorul unor cut-scene-uri realizate cu engine-ul jocului, firul epic fiind bine închegat şi lăsând impresia unui film interactiv de acţiune similar cu Die Hard sau celebrul serial 24.

Pe parcursul acțiunii, la fel ca şi în primul joc, veți putea ordona coechipierilor să întreprindă diverse acțiuni, cum ar fi intrarea în forţă într-o cameră ocupată de terorişti, folosirea computerelor sau a grenadelor (explozive sau fumigene), dezarmarea bombelor etc. Ordinele sunt simpliste, pentru folosirea lor fiind nevoie doar de două taste, formulă care şi-a demonstrat viabilitatea în primul Vegas, producătorii neavând astfel vreun motiv s-o schimbe. De asemenea, cele două moduri de acţiune – asalt sau silenţios – sunt şi ele prezente, fiecare dintre ele pretându-se pentru anumite situaţii, unele chiar impuse de poveste.

Fiindcă tot veni vorba de coechipieri, inteligența lor artificială a fost îmbunătăţită, cu toate că nu era neapărat cazul, aceştia nefiind “încurcă-lume” nici în prima parte. De data aceasta îmbunătățirile sunt la nivel de grija pe care o au pentru propria viaţă, nemaifiind nevoie să apelăm atât de des la serul magic cu care îi putem readuce în luptă după ce sunt doborâţi. Ce-i drept, vor exista în continuare schimburi de „amabilităţi” în care vor zbura gloanţele în toate direcţiile, fiind aproape imposibil să nu "cadă" și cineva din echipa ta. De partea cealaltă a baricadei, inamicii sunt ceva mai agresivi şi mai inteligenţi, însă nu exagerat, acest aspect depinzând foarte mult și de nivelul de dificultate ales. Vor arunca cu grenade flash sau incendiare ori de câte ori au ocazia și nu vor rata oportunitatea de a lua controlul vreunui cuib de mitralieră dacă tocmai a murit colegul care o controla. De cele mai multe ori, dacă se simt înconjurați se vor ascunde “după colț” începând să tragă haotic și înjurând, probabil speriați de situație. AI-ul inamic se poate vedea însă cel mai bine în acţiune în confruntările “Terrorist-Hunt”: când îşi dau seama că eşti în zonă, te vor hărțui constant, uneori intrând forțat chiar și pe fereastră, numai ca să te poată lua prin surprindere.

Vegas 2 are trei niveluri de dificultate: Casual, Normal și Realist. Pe casual, jocul e o variantă mai dificilă de Serious Sam, deși asemănarea este oarecum forțată, fiind totuşi păstrată o doză de realism, în sensul că nu puteți intra într-o cameră plină de teroriști ca să trageți după bunul plac și să ieșiți la fel de sănătoşi cum ați intrat. Se simte însă că jocul a fost creat pentru modul normal sau realist, confruntările fiind extrem de antrenante mai ales în modul realist, în care o singură mișcare greșită poate determina încărcarea ultimului checkpoint. Acest mod este recomandat celor care tânjesc după shooterele tactice, deoarece pentru ceilalți se va dovedi mai mult frustrant decât distractiv, diferenţa între aceste două ultime niveluri de dificultate fiind destul de abruptă. Prin această îmbinare de realism și acţiune s-a încercat astfel împăcarea ambelor clase de jucători: cei care îşi doresc foarte mult realism de la un astfel de titlu și cei care vor doar un shooter obişnuit, în care nu mori chiar de la primul glonţ încasat.

Ubisoft se pare că a renunțat la modul tradițional de salvare și s-a îndreptat spre un sistem de salvare bazat pe checkpoint-uri mult mai îngrijit. Dacă în alte titluri ale publisher-ului francez (Advanced Warfighter 1 şi 2, chiar şi primul Vegas) era oarecum criticat acest model, în Vegas 2 nu mai am ce să-i reproșez, amplasarea punctelor de save/load fiind foarte bună. S-a mai păstrat și sistemul de sănătate, care nu este bazat pe health pack-uri ci pe ideea împrumutată din Halo, în care sănătatea revine la normal după ce ai fost rănit, singura cerință fiind adăpostirea personajului pentru a-și putea trage “suflul” câteva momente. Din acest punct de vedere, Vegas 2 s-a dovedit a fi ceva mai ușor decât frățiorul său mai mic.

Legat de armamentul disponibil, de data aceasta s-a schimbat foaia, însă în bine pentru jucători. S-a introdus un sistem bazat pe experiență – Advanced Combat Enhancement and Specialization – ACES: pentru fiecare inamic doborât de tine sau de colegii din echipă (AI sau cooperativ) într-un anume mod, vei primi un număr de puncte de experienţă, în funcţie de nivelul de dificultate ales, iar când atingi un anumit scor, eşti avansat în rang. Recompensa este alcătuită din armament mai bun, modele de camuflaj şi echipament de protecţie plus un nou rang militar. Există mai multe clase pe care vă puteți specializa în funcție de modul de joc: lunetist (marksmanship), asalt sau lupta din apropiere (close quarter battles), fiecare clasă deblocând arme specifice.

Este o alternativă interesantă, bazată pe un raport efort/răsplată care putea la fel de bine să nu existe într-un shooter de genul, dar este până la urmă binevenită, adăugând un plus la feeling-ul general. Cu atât mai mult cu cât recompensa este pe măsură, iar armele sunt modelate astfel încât cele care vor fi deblocate pe multe puncte de experientă să merite efortul cu adevărat. Pe de altă parte, sunt absolut convins că veteranii Rainbow Six și ale shooterelor tactice în general se vor lua pur și simplu cu mâinile de cap când vor vedea apariția unui astfel de sistem de joc (cu alte cuvinte – împușcă cât mai mulți adversari doar ca să ai acces la o armă). Revenind la arme în sine, varietatea este din nou la înălţime, pe lângă cele din R6 Vegas fiind introduse noi jucării, printre care AKS74-U, FNC, M468, AUG Para, SR25-SD sau L96 Arctic Warfare. Bineînţeles, alături de arme veţi avea la dispoziție și gadget-urile indispensabile unui agent Rainbow Six: explozibil C4, grenade flashbang, fumigene sau incendiare, snake cam pentru examinarea unei camere pe sub uşi etc. De asemenea, dacă nu aveţi răbdare să deblocaţi un shotgun de exemplu, îl puteţi „împrumuta” oricând de la un inamic doborât.

Din punct de vedere tehnic, Vegas 2, ca şi predecesorul său, este construit pe engine-ul Unreal 3. Şi dacă în R6 Vegas am beneficiat de o grafică foarte bună, versiunea de faţă conţine îmbunătăţiri substanţiale. Fără exagerări, acestui titlu nu am ce reproșuri să-i aduc la acest capitol. Până și optimizarea fost îmbunătăţită, jocul fiind de această dată mai "blând" cu sistemele medii ca performanţă. De la expresiile faciale la detaliile privind mediul înconjurător (care mai beneficiază și de efecte de fizică avansate), totul este excelent realizat. Animațiile colegilor sau ale inamicilor sunt iarăși un punct la care excelează vizualul din Vegas, iar peisajul exterior din elicopter este la “înălțime” şi absolut superb. Poate singurele minusuri să fie reprezentate de dispariția nivelurilor din cazinouri care erau mult mai opulente din punct de vedere al detaliilor. În schimb, ne sunt oferite zone mai convenționale, de genul depozitelor sau clădiri de birouri, garaje ş.a.m.d. După cum am menţionat, mediul înconjurător, de la monitoarele de pe pereți la ferestre și diferitele extinctoare sau butelii, este destructibil, acum contând foarte mult şi tipul materialului după care vă ascundeţi din calea gloanţelor. Astfel că o cutie de lemn nu vă va oferi prea mare protecţie împotriva unui terorist care vă vânează cu shotgun-ul.

În ceea ce privește partea audio, calitatea vocilor, alături de efectele sonore și muzică, urmează linia impusă de primul Vegas; cu alte cuvinte, excelent realizate, efectele sonore din timpul confruntărilor (zgomotele armelor) beneficiind pe unde mai era nevoie de îmbunătăţiri minore. Însă cireașa de pe tort poate fi cu ușurință legată de modul cooperativ, cel puțin pentru campania single-player. Dacă și în alte titluri similare (Kane & Lynch spre exemplu) acest aspect era lăudat, în Vegas 2 îi putem ridica statuie, căci feeling-ul este sublim. Cu atât mai mult dacă veţi juca pe modul realist de dificultate, unde tactica și acțiunea se vor simți la ele acasă. Ce-i drept, ești constrâns în a juca cooperativ doar în doi jucători (față de 4 cât era plănuit iniţial), iar ceilalți doi membri ai echipei controlați de către AI nu pot primi ordine decât de la cel care a creat jocul, ceea ce nu este neapărat un lucru plăcut.

Revenind la multiplayer, puteţi folosi experiența câștigată în single-player, alături de personalizarea echipamentului propriu, lăudându-vă cu rangul și tipurile de camuflaj adoptate (o cască de protecție de ultimă generație va face cu siguranță furori). Jocul în multiplayer este similar primei versiuni (modul Versus spre exemplu), el fiind extins prin câteva hărți noi și moduri de joc, precum Team Leader, Demolition sau Total Conquest Only Team. Din punctul meu de vedere, cel mai interesant s-a dovedit a fi Team Leader, în care nu poți omorî ceilalți membri ai echipei adverse decât atunci când ai reușit să le omori liderul. Și nu veți reuși foarte ușor, deoarece el va fi păzit foarte bine. Un lucru enervant însă e acela că nu este specificat numărul recomandat de jucători pentru fiecare hartă la crearea unui meci, aşa că dacă vreţi de exemplu să jucaţi un 1 vs. 1 rapid va trebui să ştiţi pe dinafară ce hartă se pretează sau nu unui deathmatch scurt. Altfel, va trebui s-o luaţi la ghici.

Până acum, în mai mică sau mare măsura, jocul a beneficiat mai mult de laude. Ei bine, cum titlul de față a fost creat de oameni, și Vegas 2 are problemele sale. În primul rând, se observă uşor că este o portare, chiar dacă destul de reușită față de altele; controlul bineînțeles că are de suferit, senzitivitatea implicită fiind prea mare iar ţintirea este frustrantă în unele situații, dacă nu este ajustată corespunzător. Pe urmă avem o campanie single-player suficient de scurtă pentru a-i supăra pe mulți, deoarece în maxim 6-7 ore un jucător cât de cât experimentat o va da gata. Personal, acest aspect nu mi se pare neapărat un rateu din partea echipei din Montreal, deoarece prefer un single-player relativ mai scurt şi atractiv, decât foarte lung și plictisitor, că doar d-aia este shooter și nu RPG. Totodată, flexibilitatea modificării detaliilor grafice nu prea există, jocul suferind din această cauză ca şi predecesorul său.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei