Rainbow Six: Vegas – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:33

Rainbow Six: Vegas – RePlay Review

    Sfârşitul anilor ’90 a reprezentat o perioadă în care mai multe studiouri de jocuri au vrut să se impună pe o piaţă nouă pe atunci, cea a shooter-lor tactice. Dintre toate, Red Storm Entertainment, cu ajutorul lui Tom Clancy, a reuşit să lanseze un titlu care a pus practic bazele acestui gen – Rainbow Six. Povestea era simplă, însă pe tonul lui Tom Clancy, una în care naţiunile democratice ale lumii creează o echipă secretă anti-terorism, denumită Rainbow. Abordarea genului, realismul, jucabilitatea şi nu în ultimul rând planificarea desfăşurării misiunilor au reprezentat pentru pasionaţii de tactică militară un vis împlinit. Cel mai important lucru a fost însă că producătorii au reuşit să promoveze un titlu care împăca realismul excesiv cu gameplay-ul, amândouă fiind realizate într-un stil ce avea să prindă la public şi să devină oarecum standard în ceea ce priveşte jocurile tactice.
       Fără îndoială, Rainbow Six a provocat o explozie a genului, Red Storm profitând de pe urma acestui prim titlu prin multiple continuări, mai mult sau mai puţin de succes: Rainbow Six: Eagle Watch (1999), Rainbow Six: Rogue Spear (1999), Rainbow Six 3: Raven Shield (2003) şi Rainbow Six: Lockdown (2006). Lockdown a fost primul titlu din serie care a schimbat reţeta “succesului”, încercând să se muleze pe dorinţele pieţei printr-o abordare orientată mai mult pe acţiune. Din păcate, jocul a fost la bază unul pentru console iar realizarea acestuia aducea aminte mai mult de jocurile arcade din trecut decât de shootere realiste. De aceea a şi fost considerat un eşec, producătorii încercând să facă un joc pe placul tuturor, însă din păcate reuşind în final să realizeze ceva care nu a atras pe nimeni.
       Ubisoft a revenit însă puternic cu Rainbow Six: Vegas, dorind să se revanşeze în faţa fanilor şi a criticilor. Şi chiar dacă accentul nu mai este pus în principal pe realism ci mai mult pe acţiune, totuşi R6 Vegas încearcă să împace ambele tabere ale comunităţii de fani.

       De data aceasta, echipa Rainbow se va confrunta cu ameninţări teroriste pe teritoriul Statelor Unite. Prima dată veţi fi trimişi însă în Mexic, în orăşelul San Joshua del Mosquiera, pentru a neutraliza un traficant de carne vie. După ce misiunea se termină prost, daţi peste altă problemă – un personaj dubios şi fără scrupule pe nume Irena Morales, care plănuieşte un atac asupra unuia dintre oraşele simbol din SUA: Las Vegas. Odată ajunşi în Oraşul Păcatelor, lupta va fi cruntă, mercenarii angajaţi de Irena Morales făcându-vă viaţa cât se poate de amară. Povestea se va amplifica odată cu progresul vostru, dezvăluind treptat o conspiraţie care lasă loc în final şi pentru o continuare. Şi cu toate că nu debordează de originalitate, povestea (prezentată “on the move”) este destul de bine închegată şi va face deliciul pasionaţilor de vânători de terorişti. Mai ales că punerea în scenă este foarte bună.
       Pe parcursul jocului veţi lua parte la acţiune din rolul lui Logan Keller, căpitanul echipei Rainbow, acesta fiind însoţit de alţi doi experţi anti-terorism: Jung Park şi Michael Walter. Ordinele le veţi primi de la Johanna, o domnişoară cu voce cristalină, aflată mereu într-un elicopter care survolează zonele de conflict şi care vă va ajuta mereu cu informaţii, oferindu-vă detalii despre misiunile ulterioare şi nu numai.
       Voi însă va trebui să treceţi prin foc şi sabie (şi gloanţe şi explozii), să căutaţi acoperirea oferită de mediu (una dintre părţile importante ale jocului) şi mai ales să împuşcaţi cu eficienţă maximă toţi teroriştii întâlniţi în cale. Chiar dacă pare la prima vedere un fel de “arcade”, R6 Vegas este mult mai mult decât atât. În primul rând, nu este uşor deloc. Îmbinarea cu succes a acţiunii cu realismul reprezintă un punct de laudă pentru titlul de faţă, care pur şi simplu nu are cum să nu prindă. Să nu vă gândiţi că este un shooter ca oricare altul, pentru că nu este. Veţi muri mai repede decât veţi crede şi la un moment chiar va deveni frustrant să tot reluaţi acelaşi punct de la ultima salvare.

       Sistemul de salvări a primit multe critici din partea comunităţii, mai ales din cauza rarităţii anumitor puncte de salvare şi pentru că trebuie să treci de multe ori prin foc curat pentru a ajunge la un respiro binemeritat. Pe de altă parte, acest sistem a atras şi laude din partea pasionaţilor de tactică militară, care au considerat această îmbinare de acţiune la superlativ cu salvări rare este foarte bine implementată. Părerea mea este undeva la mijloc, deoarece consider că la cât de multe opţiuni de personalizare conţine jocul, putea să aibă şi una referitoare la sistemul de salvări – de exemplu, când este jucat pe dificultate “realistă” să nu aibă aproape deloc de salvări, în timp ce pe dificultate “normală” să fie mai accesibil din acest punct de vedere.
       Că tot vorbim de dificultatea jocului, pe cea normală Vegas se prezintă ca un joc de acţiune realist spre moderat şi, chiar dacă mai are anumite momente de frustrare în unele puncte prestabilite (datorate şi sistemului de salvări) totuşi este destul de corect cu jucătorii şi le va oferi multe momente de adrenalină (şi distracţie) garantată. În ceea ce priveşte sistemul de vindecare a personajului, acesta urmează calea oferită de Halo, în care sănătatea revine la normal dacă ai fost rănit, după o scurtă perioadă de stat la adăpost, în care scapi efectiv de răni şi de efectul de blur care îţi apare atunci când eşti atins de gloanţe. Poate că nu este abordarea ideală pentru un shooter tactic cu “tradiţie”, însă prin această metodă s-a încercat mulţumirea tuturor categoriilor de jucători.
       Dar să nu vă imaginaţi că puteţi trece ca prin brânză în mijlocul unei confruntări folosind acest sistem, deoarece nu este posibil şi veţi fi doborât imediat. Cu atât mai mult cu cât jucătorii mai masochişti – dacă mi se permite să-i numesc astfel (şi pasionaţii de tactică bineînţeles) vor alege să joace pe modul “realist”, caz în care numărul de gloanţe pe care le puteţi încasa se micşorează şi mai mult, iar modul de abordare al jocului se va transforma într-unul mult mai tactic.

       Cu alte cuvinte, nu veţi mai putea intra într-o cameră plină de terorişti şi să ajungeţi până la mijlocul acesteia trăgând în tot ce mişcă şi să mai şi scăpaţi cu viaţă, decât folosindu-vă de acoperire sau folosind grenade fumigene înainte. Jocul oricum nici pe dificultate normală nu vă va lăsa posibilitatea să faceţi astfel de acrobaţii demne de un shooter de duzină. Tot legat de acest subiect, cel mai ciudat mi s-a părut totuşi faptul că atunci când coechipierii tăi încasează prea multe gloanţe la bord, în loc să “moară” efectiv rămân pur şi simplu la pământ, lăsând loc de o înviere demnă de Lazăr. Efectiv, parcă ai avea un ser magic cu care îţi poţi readuce la întreaga capacitate de luptă coechipierii, care se ridică de jos şi pornesc mai departe de parcă nu s-ar fi întamplat nimic. Din păcate, reversul medaliei nu este valabil şi în cazul vostru (cum mergea de exemplu în Republic Commando): dacă e să o luaţi pe cocoaşă trebuie să reluaţi jocul de la ultimul checkpoint salvat.
       În Vegas, unul dintre punctele cele mai importante este legat de ordinele pe care le veţi da echipei şi mai ales de cum vor putea aceştia să se folosească de acoperirea oferită de mediu pentru a le îndeplini. Care mediu este mai mult decât interactiv, aproape fiecare obiect putând fi spart sau umplut de plumb. Revenind la acoperire, ea este vitală, atât pentru voi cât şi pentru coechipieri, deoarece de multe ori veţi fi nevoiţi să vă ascundeţi după vreun butoi, cutie, zid, stâlp sau uşă în timp ce inamicii îşi descarcă încărcătoarele asupra voastră. Ordinele pe care le puteţi da coechipierilor se transmit foarte uşor, folosind doar câteva taste, iar interfaţa este foarte uşor de citit şi utilizat, chiar şi de un începător, aşa că manevre gen Open & Clear sau Frag & Clear nu vor reprezenta o problemă.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Muncitorii aduși ilegal din Estul Europei, vânați de poliția germană
23/09/2020 09:30

 Poliţia germană a efectuat raiduri miercuri dimineaţă devreme in legătură cu o presupusă contrabandă de muncitori ilegali aduşi din Estul Europei pentru industria cărnii, informează dpa. Apr ...

 Fiecare canadian are rezervate cel puţin 4 vaccinuri anti-COVID
23/09/2020 08:20

Canada a anuntat că laboratorul francez Sanofi şi cel britanic GSK au promis pană la 72 de milioane de doze din vaccinul contra Covid-19 guvernului canadian, care a semnat deja acorduri asemănătoare cu mai ...

Nou record al crizei climatice - vara 2020, cea mai calda vara din istorie, in emisfera nordica
23/09/2020 08:13

Potrivit Administratiei Nationale Oceanice si Atmosferice (NOAA), din SUA, lunile iunie, iulie si august 2020 au inregistrat, in emisfera nordica, temperaturi cu 1,17 grade Celsius peste media secolului XX, dep ...

 Primele trei minute de la urcarea la volan, cele mai periculoase
23/09/2020 07:45

  Analiza a fost făcută in Australia in perioada 2018-2019 si a analizat 3,2 milioane de călătorii cu maşina si 1.986 de accidente rutiere. Au participat 40.000 de şoferi si una dintre concluzii a f ...

 Legea pensiilor militare va fi modificată
23/09/2020 07:15

  Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului (DRPCVP), Marius Bălu, s-au in ...

 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei