Red Faction 2 Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:51

Red Faction 2 Review

Trei teme principale au caracterizat genul FPS de-a lungul istoriei sale si anume viitorul indepartat, razboiul – primul sau al doilea razboi mondial, Vietnam, Golf sau alta parte a lumii – si o situatie politica incordata. Majoritatea FPS-urilor au exploatat una dintre acestea sau chiar o combinatie. Jucatorul ori intra in pielea unui soldat care ia parte la vreuna din campaniile celui de-al doilea razboi mondial, ori face parte dintr-o miscare de rezistenta din viitor al carui singur scop este de a-l indeparta pe dictatorul X sau corporatia Y de la putere. Ele sunt astazi ca si moda. Ori se poarta ori nu se poarta, singura diferenta fiind ca o tema rezista pe piata nu cateva luni, ci cativa ani. Exista titluri reprezentative pentru fiecare iar producatorii nu mai stiu de cate ori sa se dea peste cap pentru a le exploata numele la maximum si a scoate jocuri pe banda rulanta. Astfel, un joc bun e ca o guma de mestecat. Cu cat o mesteci mai mult cu atat ea se lungeste mai mult. Practica asta este, insa, un cutit cu doua taisuri. Noi ne bucuram pe de-o parte ca urmatorul titlu al seriei a iesit pe piata si dam fuga sa-l cumparam, insa pe de alta parte el reprezinta in multe cazuri o plafonare pentru producator, lucru care pana la urma se poate rasfrange negativ tot asupra noastra. Se stie ca nici un sequel nu a avut niciodata acelasi impact asupra jucatorului precum prima parte. De multe ori se bate apa in piua pe aceiasi tema, de si mai multe ori personajele sunt aproximativ aceleasi – de ce s-ar obosi sa nascoceasca altele? – iar firul epic nu se indeparteaza prea mult de primul. Acesta este un semnal de alarma. Judecati si singuri. Totusi, sa nu generalizam. Exista si exceptii, iar Red Faction II chiar face parte din aceasta categorie.

Red Faction 2 Red Faction 2

Povestea il are acum in centru pe Alias, expertul in demolari al gruparii Red Faction, care impreuna cu echipa sa trebuie sa-l gaseasca si sa-l elimine pe dictatorul Victor Sopot. Actiunea are loc de aceasta data pe plaiuri mai pamantesti lucru care pe de-o parte se rasfrange in arhitectura nivelelor, dar si in senzatia de commando urban pe care o dobandesti pe parcurs. Jocul este relativ scurt, campania de single-player neluandu-ti mai mult de 6-7 ore. Asa cum au afirmat si producatorii, firul epic ia o intorsatura ciudata si neasteptata la un moment dat si asta pentru ca moartea lui Sopot intervine mult prea devreme ceea ce naste imediat o intrebare de genul: ”Si eu cu cine votez?”. O sa vedeti destul de repede cu cine va trebui sa votati, insa va voi lasa sa descoperiti singuri cand si cum se intoarce roata. In fond tot acest razboi este dus de fiecare factiune in parte pentru a dobandi si controla nanotehnologia, al carei stadiu avansat permite crearea unor supersoldati imbunatatiti genetic. In tot acest univers dictatura, coruptia si haosul merg mana in mana pana in punctul in care cineva, in speta Red Faction, pune piciorul in prag si la propriu si la figurat.
Actiunea incepe exact cu asaltul echipei tale asupra lui Sopot. La inceput vei fi secondat de cate unul dintre coechipieri, acestia schimbandu-se in functie de necesitati. Cand iti trebuie o persoana capabila sa gaseasca codurile de acces ale usilor o vei avea langa tine pe frumoasa Tangier, iar cand va fi cazul sa faci fata unui puhoi de inamici il vei avea alaturi pe Repta, specialist in arme grele din toate punctele de vedere. In cateva cazuri te vei alatura lui Shrike, specialistul echipei in vehicule pentru a controla tureta de pe tanc sau elicopter (care e de fapt un hibrid ciudat intre avion si elicopter, dar suntem in viitor asa ca nu mai conteaza) si va trebui astfel sa razi cam tot ce misca in jurul tau. Aceasta modalitate de joc, precum si faptul ca inamicii continua sa curga aproape de fiecare data la infinit pana in momentul in care avansezi intr-un anumit loc, dau impresia de joc arcade transpus intr-o perspectiva first-person. Daca mai punem la socoteala faptul ca de multe ori vei imbraca si o „battle armor” (un fel de mech mult mai mic) cu care vei semana moarte peste tot in jurul tau atunci ideea este cat se poate de clara.

Red Faction 2 Red Faction 2

Un lucru care m-a surprins a fost faptul ca in acest joc nu exista puzzle-uri. De fiecare data mergi numai inainte fara sa-ti pese ca vei gasi vreodata o usa inchisa – de fapt exista si o exceptie de la aceasta regula, in tot jocul neexistand decat o singura usa inchisa si pe care pentru a o deschide va trebui sa te intorci – iar daca anumite usi chiar sunt inchise vei auzi un zgomot caracteristic care te va lamuri imediat ca nu pe acolo trebuie sa o apuci. Din acest punct de vedere jocul este extrem de linear si poate ca tocmai din acest fapt rezulta durata scurta de joc in single-player. Cand am spus ca nu exista puzzle-uri, m-am referit la faptul ca nu va trebui sa cautati si sa adunati indicii pentru a trece mai departe. Asta nu inseamna ca nu vei avea probleme. De multe ori te vei intreba incotro sau pe unde trebuie sa mergi mai departe. Raspunsul este de fiecare data acelasi: GeoMod.

Red Faction 2 Red Faction 2

Acest sistem, unic pana acum, permite jucatorul distrugerea multor parti din nivel fie din necesitate, fie din simpla nebunie. E o placere sa te plimbi pe coridoare si sa vezi cum zboara bucati din perete cand tragi cu aruncatorul de grenade. Sa nu va inchipuiti insa ca puteti distruge un perete cu pistolul. Nici chiar asa. Va va trebui ceva artilerie grea pentru a face acest lucru iar aici trebuie admirata atentia producatorilor pentru acest detaliu. De fiecare data cand situatia o va impune veti avea la dispozitie mijloacele necesare pentru a putea trece mai departe. Frica de a ramane fara munitie in acest caz este aproape inexistenta. Mi-a placut sa vad cum, de exemplu, pilonii de otel pot ramane fara cimentul care ii acopera, fara a ceda insa de tot.
Asa cum au declarat producatorii in interviurile care au aparut pe Internet in lunile ce au precedat lansarea, GeoMod-ul a fost implementat inca din momentul in care acest joc se afla in faza de design, ceea ce i-a dat o deosebita importanta, mai ales in cadrul desfasurarii actiunii. Avem pe de-o parte un fir epic pe care nu putem avansa daca nu ar fi existat acest GeoMod si avem de cealalta parte un sistem complex al carui functii multiple influenteaza o serie actiuni. Am observat astfel ca in cazul in care arunc o grenada intr-un stalp sau pilon de ciment in spatele caruia se afla un inamic acesta va muri in urma exploziei si a faptului ca bucatile ce se desprind il proiecteaza cat colo.

Red Faction 2 Red Faction 2

AI-ul nu exceleaza, dar nici nu se coboara sub pragul normal acceptat. Cei care se afla deasupra ta, la un nivel superior, vor sta de obicei pe loc, iar asta chiar este o regula pe tot parcursul jocului. Unii sunt sniperi, iar altii simpli soldati care pe langa faptul ca trag mai au si prostul obicei sa arunce cu grenade. De obicei pe acestia nu e foarte greu sa-i nimeresti, insa, asa cum am spus mai devreme, un altul ii va lua repede locul in cazul in care nu avansezi imediat. Ceilalti stau si ei pe loc insa nu direct in fata ta, ci ascunsi in spatele diferitelor obstacole cum ar fi lazi, masini, stalpi sau alte parti din nivel asa ca uneori trebuie chiar sa stai la panda asteptandu-i sa scoata macar capul afara din ascunzis. Soldatii umani mor imediat ce sunt loviti in cap ceea ce te determina sa incerci sa tintesti doar aceasta parte insa tinand cont de numarul mare acest lucru poate fi deosibit de dificil uneori. Soldatii imbunatatiti genetic cu ajutorul nanotehnologiei sunt cu mult mai rezistenti astfel ca trecerea de la armamentul usor la cel greu este la un moment dat aproape brusca. Din fericire nu vei duce lipsa de resurse, oferta de arme fiind destul de larga, asa ca schimbarea va avea loc fara prea mari probleme.

Red Faction 2 Red Faction 2

Animatiile personajelor sunt excelente. Ei se misca natural iar cand sunt in spatele unui stalp fandeaza intr-o parte cu o oarecare gratie. In momentul in care isi dau ultima suflare cad sau sunt propulsati intr-un mod cat mai realist posibil, sfarsind deasemenea in pozitii normale in astfel de cazuri. Grafica nu se ridica la nivelul celei din Unreal 2, insa texturile nivelelor sunt clare, modelele personajelor deasemenea, poate masinile care apar in joc sa fie de o calitate indoielnica insa acest lucru nu m-a deranjat prea mult. Ce m-a deranjat din acest punct de vedere a fost insa faptul ca in cazul multiplayerului cu boti armele ce pot fi ridicate sunt reprezentate 2D si colorate intr-un mod cat mai pastelat cu putinta. O atractie deosebita poate fi considerata si vocea lui Molov, conducatorul Red Faction, interpretata de binecunoscutul actor Lance Henriksen. Nici restul vocilor si nici sunetele nu sunt mai prejos asa ca o pereche de boxe de calitate sau niste casti adevarate vor crea o atmosfera interesanta in jurul vostru.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Guvernul slovac aproba instituirea starii de urgenta de la 1 octombrie, timp de 45 de zile
30/09/2020 15:38

 Guvernul slovac a aprobat miercuri instituirea starii de urgenta incepand de joi, 1 octombrie, ca reactie la cresterea numarului de infectari cu coronavirus, a anuntat premierul Igor Matovic pe  ...

 Ploi și vânt în toată țara!
30/09/2020 11:45

  ANM anunţă pentru intervalul miercuri ora 10:00 - vineri ora 10.00, Cod galben de ploi in vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi in zona de munte. Va ploua şi se vor acumula cantităţi de ap ...

Grav! Peste 10.000 de morți de COVID, în Belgia
30/09/2020 10:15

Belgia, una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depăşit miercuri pragul de 10.000 de morţi, potrivi cifrelor date publicităţii de institutul pentru sănătate publi ...

Avertizare meteo - Cod galben și portocaliu de ploi în 23 de județe   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
30/09/2020 10:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei