Rise of Nations: Rise of Legends Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:38

Rise of Nations: Rise of Legends Review

    Odată cu dezvoltarea extraordinară a industriei de jocuri, designerii au fost nevoiţi să producă titluri din ce în ce mai complexe pentru a ţine pasul cu dorinţele jucătorilor. Cu toate că zicala „dacă nu-i stricat, nu-l repara” este şi azi valabilă, avalanşa de clone şi jocuri de duzină a făcut foarte dificilă ieşirea în evidenţă a unui titlu bun, dar lipsit de elemente inovatoare. Ca rezultat direct, producătorii au început să creeze jocuri care nu mai pot fi încadrate strict într-un singur gen. Acum avem shootere cu elemente de RPG, RTS / RPG-uri, strategii real-time dintr-o perspectivă first sau 3rd person ş.a.m.d. Însă crearea unui melanj echilibrat între mai multe genuri este destul de grea, aşa că unele studiouri au preferat doar să introducă o mulţime de noi opţiuni, păstrând însă jocul într-o singură categorie.

     Aşa s-a întâmplat cu Rise of Nations, unul dintre titlurile surpriză din 2003, care a surprins în mod special prin elementele de gameplay aduse din teritoriul seriei Civilization în lumea strategiilor real-time. Au trecut trei ani de atunci, timp care le-a permis studiourilor Big Huge Games să rafineze reţeta din RoN, rezultatul fiind Rise of Nations: Rise of Legends.

Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends

     Deşi ar putea fi considerat o continuare, în afară de nume şi elementele de gameplay, Rise of Legends nu are foarte multe lucruri în comun cu predecesorul său. Dacă în RoN aveam posibilitatea să urmărim întreaga evoluţie a umanităţii, din Antichitate până în Epoca Informaţională, în Rise of Legends avem de-a face cu o poveste şi o lume complet diferite. Acţiunea are loc pe planeta Aio, unde facţiunile Vinci şi Alin se află într-o confruntare directă pentru supremaţie, Vinci fiind adepţii tehnologiei, în timp ce membrii rasei Alin sunt susţinătorii magiei. Lucrurile se schimbă însă odată cu prăbuşirea unei nave extraterestre în pădurile luxuriante ale planetei, supravieţuitorii prăbuşirii folosindu-şi tehnologia foarte avansată pentru a subjuga populaţia indigenă, Cuotl, şi a se proclama zei. Povestea din campania single-player este ţesută în jurul lui Giacomo – un inventator Vinci – al cărui frate este omorât de un Doge care doreşte să preia puterea asupra oraşelor state care alcătuiesc naţiunea Vinci. Ce urmează este o aventură care vă va purta de-a lungul şi de-a latul planetei, în încercarea de a-l opri pe Doge şi a afla rolul misterioaselor artefacte Cuotl care au început să fie descoperite pretutindeni pe Aio.

     Cu toate că producătorii chiar au dorit să creeze o campanie single-player interesantă, marea problemă o reprezintă personajele, care nu au o personalitate foarte bine conturată, aşa cum o aveau spre exemplu cele din Starcraft sau Warcraft 3. Din punctul meu de vedere, numărul foarte mare de personaje care apar în poveste este ceea ce diluează considerabil ataşamentul jucătorului faţă de ele. Este adevărat că mai multe personaje înseamnă şi mai multe opţiuni în privinţa eroilor din timpul misiunilor, dar s-ar fi putut micşora numărul acestora. De altfel, şi campania în sine este un pic prea lungă pentru binele ei, cu toate că jocul nu devine excesiv de plictisitor.

Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends

  Cei care au jucat modul Conquer the World din Rise of Nations sau un titlu din seria Total War vor fi deja familiarizaţi cu conceptul de meta-game prezent şi în Rise of Legends. Există două niveluri la care puteţi acţiona: cel strategic, care vă pune în faţa unei hărţi cu teritoriile pe care trebuie să le cuceriţi şi cel tactic, care reprezintă de fapt misiuni skirmish jucate împotriva AI-ului.

     Spre deosebirea de alte RTS-uri, noţiunea de „bază” este un pic diferită în Rise of Legends. Bazele în RoL sunt reprezentate de fapt de oraşe, pe care le puteţi extinde construind districte, care pot fi economice, militare sau de cercetare. Districtele economice măresc nivelul maxim de resurse pe care le puteţi acumula, cele militare măresc dimensiunea maximă a armatelor voastre, în timp ce districtele de cercetare vă pot oferi acces la unităţi mai avansate, îmbunătăţiri pentru ele cât şi puteri naţionale, care variază în funcţie de facţiunea pentru care luptaţi. Un lucru interesant este că districtele oraşelor au un rol atât la nivel tactic cât şi la nivel strategic. După ce câştigaţi o luptă dintr-un teritoriu şi îl cuceriţi, districtele pe care le-aţi construit în timpul misiuni vor fi păstrate, având însă un rol diferit: districtele militare permit teritoriilor să reziste unei armate invadatoare timp de un turn şi pot trimite unităţi ca întăriri dacă atacaţi un teritoriu din apropiere; cele economice vă furnizează resurse cu care să construiţi districte şi în alte teritorii, iar districtele de cercetare produc puncte pe care le puteţi folosi pentru deblocarea unor unităţi mult mai puternice, pe care să le puteţi folosi în următoarele misiuni. Atât faptul că aceste districte pot fi construite şi când vă aflaţi pe harta strategică cât şi legătura strânsă între modul strategic şi cel tactic forţează jucătorul să aibă o oarecare planificare vizavi de dezvoltare şi cercetare, deoarece pe nivelele mai mari de dificultate AI-ul poate pune reale probleme.

     Cu toate acestea, principalul neajuns al campaniei single-player îl reprezintă în mod paradoxal numărul mare de teritorii pe care trebuie să le cuceriţi. Deşi multe dintre ele au obiective specifice, care nu se rezumă doar la a cuceri toate oraşele inamice, restul misiunilor nu sunt decât simple skirmish-uri împotriva AI-ului, care pot deveni rapid destul de plictisitoare. La început veţi experimenta cu diverse combinaţii de unităţi sau veţi testa noile achiziţii din modul strategic. dar mai departe totul se va reduce doar la a construi o armată şi a distruge oraşele inamice. Iar faptul că astfel de scenarii sunt de obicei înlănţuite unul după altul nu ajută nici el foarte mult.

Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends

     Pentru o strategie real-time însă, nu campania single-player reprezintă principalul element care îi poate conferi longevitatea mult dorită de producătorii săi, ci multiplayer-ul. Iar la acest capitol, Rise of Legends se prezintă foarte bine spre excelent. În primul rând, în loc de naţiuni destul de anoste acum avem 3 facţiuni complet diferite ca stil vizual şi mod de joc, RoL călcând astfel pe urma legendarului Starcraft.

     Vinci, aşa cum o sugerează şi numele, este o facţiune construită în jurul schiţelor şi ideilor renumitului inventator renascentist Leonardo Da Vinci, look-ul ei fiind unul industrial, cu multe ţevi, rotiţe, aburi şi unităţi care în mod normal nu ar fi fezabile decât pe hârtie, cum ar redutabilii Clockwork Men sau roboţii bipezi ce seamănă foarte mult cu cei din trilogia Matrix. Total opus este Regatul Alin, acesta fiind parcă rupt direct din cele „O mie şi una de nopţi” ale Şeherezadei, cu unităţi care se pot materializa din nisip, călăreţi pe scorpioni uriaşi, dragoni, salamandre gigantice, elementali de foc şi golemi de sticlă. Cuotl sunt cea mai redutabilă facţiune dintre cele trei, având eroi cu puteri devastatoare şi unităţi extrem de puternice, semănând foarte mult cu Protosii din Starcraft. Pe lângă look-ul Aztec care le conferă o notă aparte, Cuotl folosesc energie în loc de wealth ca resursă şi unităţi care arată libertatea foarte mare de care au avut parte designerii de la Big Huge Games: şerpi mecanici uriaşi, jaguari ce incinerează unităţile inamice cu raze laser, idoli imenşi din piatră care sunt aduşi la viaţă, discuri plutitoare sau bombardiere în formă de vultur.

Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends Rise of Nations: Rise of Legends

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei