Un român, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit fără suflare în propria mașină, parcată în zona Brescia din Italia. A fost văzut de un bărbat care trecea întâmplător prin zonă.

 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost observat de un trecător care a chemeat imediat un echipaj medical. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.


Potrivit Qui Brescia, moartea românului este considerată suspectă pentru că acesta abia fusese extrernat din spital, în urmă cu câteva zile. Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență, iar oamenii legii iau în calcul ambele variante, atât sinuciderea, cât și moartea din cauze naturale. Nu s-a putut stabili exact data decesului, întrucât bărbatul a fost găsit mort în zona unei păduri, foarte puțin circulată.

Alt român, mort în Italia
Un alt român, în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, chiar în ziua în care fiica lui împlinea 12 ani. Bărbatul muncea în străinătate pentru a-i oferi un trai mai bun fiicei sale, dar din păcate destinul a avut alte planrui.

Totul a luat o turnură neașteptată în viața bărbatului, chiar în ziua în care fiica lui împlinea vârsta de 12 ani. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui accident de mașină, iar în loc de petrecere, familia a pregătit o înmormântare.