romania_2019_90956000_64746200

Dimensiune font:

România 2019, la Argeș. Șansele prezidențiabililor, în prima zi de campanie electorală

| 13-10-2019 10:05

Președintele se alege la Realitatea TV. Chiar în prima zi de campanie electorală, Cozmin Gușă a analizat, alături de invitații săi, șansele prezidențiabililor și jocurile de culise ale celui mai important scrutin. Alături de jurați, publicul a avut, din nou, un rol decisiv în punctajul final. Realizatorul emisiunii „România 2019” vă așteaptă și astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară, în direct din Dâmbovița.

 

 "Deja suntem în campanie și se ascut foarte tare și atitudinile, și săbiile, la propriu sau la figurat, vedem cu ce ne alegem până la urmă, și pentru că suntem la finalul unei săptămâni foarte dure din punct de vedere politic, în care moțiunea a trecut, PSD-ul și Vasilica Dăncilă se bat din opoziție cu Klaus Iohannis", a spus Cozmin Gușă.

Pe parcursul emisiunii, susținătorii candidaților au încercat să reliefeze profilul acestora.

"De ce cred eu că Dan Barna ar fi cel mai bun președinte pe care l-au avut românii în ultimii 30 de ani. Dan, sunt lângă el de 3 ani de zile, și am văzut o energie de care un președinte de țară are nevoie", a spus Ionuț Moșteanu, deputat USR, susținător al lui Barna.

"Dan Barna este omul care duce la capăt ce începe. Dan a fost unul dintre motoarele alianței USR-PLUS 2020", a mai spus acesta.

"Noi susținem candidatura lui Mircea Diaconu, susținem un independent pentru că am constatat că oamenii vor să îl aleagă pe unul de-al lor, un candidat care seamănă cu românii", a pus Ion Popa, senator ALDE, susținător al lui M. Diaconu.

Întrebat de ce ne-am simți mai bine cu Viorica Dăncilă președinte, Dan Manu Constantin, PSD, președintele CJ Argeș, a răspuns: "Femeia știe el mai bine în familie să tranșeze, să mențină un echilibru, să fie tolerantă. Este o femie puternică. Doamna președinte a dovedit echilibru, maturitate, maximă toleranță și dispusă la un dialog."

"Îl susțin pe Toader Paleologu, îl cunosc bine, este o persoană cu o putere de muncă și de convingere pe argumente cum am întâlnit rar", a Spus Speranța Munteanu, PMP, susținătoare a lui T. Paleologu.

"Vreau să vă spun că președintele Iohannis, la ora actuală, este cel mai apreciat cunoscut credibil om politic din România și nu numai pentru că în Europa și pe scena internațională este foarte cunoscut și apreciat. Este un om calculat", a spus Adrian Miuțescu, deputat PNL, susținător al lui K. Iohannis.

Votul publicului Realitatea TV a venit imediat după ce fiecare susținător a pledat în favoarea candidatului său.

"Votul telespectatorilor zice așa: Mircea Diaconu 1 p, Dan Barna 2 p, Viorica Dăncilă 3 p, Toader Paleologu 4 p, și-a revenit pe primul loc Klaus Iohannis. În clasamentul general telespectatori, pe locul 5 Dan Barna 12 p, Mircea Diaconu 16 p, locul 3 Viorica Dăncilă cu 27 o, loc 2 Klaus Iohannis 39 p, Paleologu locul 1 în clasamentul general al edițiilor "România 2019", cu 42 de puncte, pe locul întâi", a anunțat Cozmin Gușă.

La rândul său, juriul avizat al emisiuni "România 2019" a fost cel care a analizat discursurile susținătorilor și a dat verdictul. În funcție de discursurile invitaților, jurnalista Narcisa Iorga a dat cel mai mic punctaj susținătorului lui Klaus Iohannis, 2 puncte, apoi lui Dan Barna 3 puncte. Celui care l-a susținut pe Mircea Diaconu i-a acordat 4 puncte, iar Vioricăi Dăncilă, prin susținătorul său, 5 puncte.

"Eu am aspreciat prestația promoterilor candididaților la președinția României astfel: reprezentantului lui Iohannis 4 p, la fel și reprezentantului lui Barna, tot 4 puncte, lui Dan Manu Constantin, reprezentantul doamnei Dăncilă, 3 p, Speranța Munteanu tot 3 p, și lui Ioan Popa, reprezentantul lui Diaconu, 2 p", a declarat Narcisa Iorga.

Jurnalistul și juratul Bogdan Comaroni a acordat următorul punctaj: pentru prestația susținătorului lui Mircea Diaconu două puncte, la fel pentru Teodor Paleologu. Trei puncte i-au revenit celui care a reprezentat-o pe Viorica Dăncilă, la fel pentru Klaus Iohannis, iar punctaj maxim a fost pentru discursul dedicat lui Dan Barna, 4 puncte.

"N-am putut să dau punctaj maxim niciunui susținător, niciunui candidat. La egalitate, Iohannis, Paleologu și Dăncilă - 3 p.Eu cred că prezența PSD-ului în această emisiune după căderea Guvernului arată că de la Pitești a vrut să se dea un mesaj de unitate și de solidaritate cu Dăncilă, ceea ce nu e puțin lucru. Două puncte pentru Dan Barna și Mircea Diaconu, susținătorii rămân neconvingători", a spus Ovidiu Șimonca, scriitor și jurnalist.

A urmat clasamentul general al telespectatorilor.

Diaconu 11 p la Argeș

Paleologu și Barna, la egalitate, 15 p

Iohannis și Dăncilă, amândoi pe primul loc, 17 p.

În final, clasamentul general al tuturor edițiilor România 2019 arată astfel:

Dan Barna, loc 5, 103 p

Mircea Diaconu, loc 4, 121 p

Viorica Dăncilă, loc 3, 154 p

Theodor Paleologu, loc 2, 179 p

Klaus Iohannis, loc 1, 184 p

Cozmin Gușă vă așteaptă și azi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară a emisiunii, în direct din Dâmbovița. Numărul la care puteți trimite un sms cu numele candidatului preferat este 1278 - valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit. Telespectatorii pot vota de la ora 20:30. Costul unui sms este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Situația HALUCINANTĂ - Guvernul redeschide sălile de fitness, dar nu vor putea fi utilizate dușurile
29/05/2020 10:17

Preşedintele Federaţiei Romane de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, a discutat cu oficialii din Ministerul Sănătătii, iar de pe data de 15 iunie s-ar putea redeschide sălile de fitness. Pe langă al ...

Coronavirusul face ravagii în Brazilia. Cadavrele au ajuns să fie aruncate în gropi comune
29/05/2020 09:16

Brazilia a depăşit pragul de 25.000 de morţi din cauza coronavirusului. Considerată noul epicentru al pandemiei, tara cu o populatie de 210 de milioane de suflete cunoaşte in prezent o accelerare netă a i ...

Donald Trump atacă Twitter cu toate forțele și lovește direct la temelia rețelelor de socializare/ VIDEO
29/05/2020 09:05

 Preşedintele SUA a emis o ordonanţă executivă prin care a ordonat reexaminarea legii din anul 1996 prin care companiile online au primit imunitate juridică faţă de eventuale acţiuni judiciare refe ...

Polonia spune stop purtării obligatorii a măştii
29/05/2020 08:33

 Polonezii nu vor mai fi nevoiti să poarte o mască incepand cu acest weekend, cu conditia mentinerii unei distante de doi metri intre două persoane, a declarat, miercuri, premierul Mateusz Morawiecki, c ...

HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL    Pana duminica este in vigoare o informare de ploi valabila in toate regiunile.
29/05/2020 06:07

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Coronavirus: Erdogan anunta relaxarea substantiala, de luni, a restrictiilor din Turcia
28/05/2020 23:13

 Turcia va redeschide luni cafenelele, restaurantele, parcurile si alte locuri publice, care au fost inchise din martie pentru a limita raspandirea noului coronavirus, relateaza DPA. Interdictiile de in ...

Croația și-a redeschis frontierele pentru 10 state UE. România nu se află pe listă
28/05/2020 21:01

Preocupată pentru sectorul său turistic lovit de pandemia de COVID-19, Croaţia şi-a redeschis joi frontiera pentru cetăţenii din zece ţări ale Uniunii Europene, a anunţat premierul Andrej Plenkovic. P ...

Inca patru persoane au murit din cauza COVID-19. Am ajuns la 1.235 de morti
28/05/2020 20:52

 Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi seara, decesul a inca patru persoane din cauza COVID-19. In acest moment, bilantul a ajuns la 1.235 de morti. Joi dimineata fusesera anuntate alte doua de ...

Coreea de Sud reactiveaza unele restrictii dupa noi cazuri de coronavirus
28/05/2020 17:54

 Coreea de Sud a reactivat joi restrictiile in Seul si in suburbiile acestuia, dupa inregistrarea unei cresteri semnificative a numarului noilor cazuri de COVID-19, a anuntat ministrul sanatatii Park Neung ...

Reuters devoalează planul lui Donald Trump: ADIO Twitter, Facebook şi Google
28/05/2020 17:50

Agenţia de presă Reuters prezintă joi un proiect de ordin executiv al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, care ar afecta juridic reţelele sociale şi serviciile de căutare online. Sunt vizate Twit ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!