Savage 2: A Tortured Soul – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:24

Savage 2: A Tortured Soul – RePlay Review

Linia epicǎ începutǎ în Savage: Battle for Newerth este menţinutǎ şi în sequel, dar contactul cu povestea nu are loc într-un cadru logic, adica în joc. Lore-ul poate fi aflat doar de pe site-ul oficial, unde ţi se comunicǎ la modul text cum stǎ treaba în lumea în care se desfǎşoarǎ acţiunea. Dacǎ ai rabdarea sǎ parcurgi rândurile respective vei descoperi un univers destul de bine conturat, cu zei, demoni, lupte fraticide şi violuri, toate într-o englezǎ veche care pe mine mǎ încântǎ, însǎ din pacate implementarea în cadrul jocului efectiv se apropie de zero. Rǎmânem aşadar cu o singurǎ modalitate de desfăşurare a ostilităţilor, şi anume Legion of Man vs. The Horde, în care ambele echipe au ca unic obiectiv distrugerea Fortăreţei adverse.

Partea de FPS reprezintă gameplay-ul de bază, cele două facţiuni fiind reprezentate prin clase, ideea nefiind foarte diferită faţă de sistemul Battlefield sau Enemy Territory. Fiecare unitate este echipată cu cel puţin o armă melee şi una de distanţă, însă accentul este pus pe înfruntările corp la corp iar diferenţele între oameni şi bestii sunt destul de vizibile. Ambele tabere încep confruntarea având la dispoziţie trei clase principale, una de suport, una pentru luptele la distanţă şi una generală, celelalte 4 clase devenind disponibile în funcţie de cât de bine se descurcă atât întreaga echipă, cât şi comandantul ei în modul RTS.

Builder-ul oamenilor este un inginer grăsuţ, echipat cu ciocan de dimensiuni respectabile, cu care poate repara structurile echipei sale şi sfărâma ţestele adversarilor. Acesta poate construi turele anti-infanterie şi plasa corturi de unde colegii se pot aproviziona cu muniţie, întrucât toate armele pentru lupta la distanţă folosesc aşa ceva. Iar pentru apărare, builder-ul mai are la dispoziţie un shotgun şi un pistol, dar cam impotente.

Îndeletnicirea de bază a Conjurer-ului (muncitorul bestiilor) este identică cu cea a builder-ului, însă abilităţile ofensive sunt de altă natură. El poate imobiliza adversarii sau îi poate împroşca cu un acid verde, însă ambele clase se descurcă mai bine pe şantier decât în lupta propriu-zisă, fiind de preferat să-i lase pe luptători să-şi facă meseria.

Cercetaşul (scout) este o unitate rapidă, echipată cu o arbaletă, un arc şi două cuţite de bucătarie cu care poate înjunghia pe la spate, acesta fiind unul dintre cele mai puternice atacuri disponibile claselor de început. Scout-ul mai poate plasa o bombă cu ceas sau deveni invizibil (cu adevărat invizibil, nici cel care-l controlează nu-l mai vede), lucru foarte util atunci când vrei să-i foloseşti abilitatea de backstab.

Shapeshifter-ul are două atacuri foarte puternice de distanţă, fiind poate cel mai util din acest punct de vedere. De asemenea, el poate lua forma unei pantere dacă are nevoie s-o zbughească rapid de la locul luptei, sau poate imita aspectul adversarilor (dar nu şi abilităţile), fiind astfel ignorat de turele sau de inamicii absorbiţi de alte evenimente, a la spionul din Team Fortress 2.

Savage-ul reprezintă carnea de tun pentru tabăra umană, cele două săbii din dotare fiind destul de potente, mai ales că abilităţile ofensive sunt completate de două atacuri speciale şi două buff-uri ce-i pot creşte armura, viaţă sau damage-ul făcut.

În schimb, Summoner-ul nu este atât de util în lupta de aproape, preferând să cheme în ajutor câteva lighioane pe care le controlează direct, ordonându-le pe cine să atace sau să protejeze, având totuşi un toiag cu care se poate apăra, cât şi un atac la distanţă.

Legionarul şi Ravager-ul sunt unităţile grele ale celor două facţiuni, având cele mai mari valori de armură, puncte de viaţă şi putere de atac. Cu două arme de distanţă destul de puternice, arme principale supărate şi abilităţi speciale sau buff-uri care-i fac şi mai rezistenţi sau mai nervoşi, aceştia pot cu uşurinţă da piept cu mai mulţi adversari deodată.

Chaplain-ul şi Shaman-ul sunt clasele de healing, cu abilităţi înclinate spre vindecarea coechipierilor şi faultarea adversarului, nefiind foarte eficienţi în luptă şi ca atare echipaţi doar cu câteva atacuri mai mult bune pentru auto-apărare, însă utilitatea lor este indiscutabilă în cadrul unor echipe bine organizate.

Ambele tabere au la dispoziţie două unităţi de asediu, care sunt foarte eficiente împotriva clădirilor inamice, şi mai puţin eficiente împotriva infanteriei, unele fiind de-a dreptul inofensive împotriva luptătorilor adverşi. Nu sunt cu totul lipsite de apărare totuşi, oamenii folosind de pildă focul pentru a se proteja de atacurile adverse, însă cea mai interesantă unitate de acest tip este fără doar şi poate Behemoth-ul. Acest gigant este echipat cu un trunchi de copac cu care face legea, sfărâmând capetele adversarilor şi clădirile cu aceeaşi plăcere. Deşi are foarte multe puncte de viaţă, este destul de lent şi imprecis, fiind mai priceput în demolări decât în lupta de aproape.

În afară de aceste unităţi specifice fiecărei rase există şi trei unităţi comune, aşa-zisele Hellborne Units. Disponibilitatea acestora depinde de cucerirea anumitor puncte de pe hartă, iar pentru a avea acces la ele este nevoie de colectarea unui anumit număr de suflete (inamici învinşi), însă odată ce una din tabere a reuşit să aducă o asemenea dihanie în discuţie, ea obţine un avantaj sănătos.

Revenant-ul, Malphas şi Devourer-ul funcţionează ca unităţi superioare, fiind foarte bine echipate cu armură, puncte de viaţă şi arme convingătoare, iar abilităţile lor speciale sunt în general pe baza focului din locul de baştină (Iadul). Nu sunt însă lipsite de puncte slabe, astfel că în afară de Devourer, toate suferă de degradarea sănătăţii după ce sunt chemate pe câmpul de luptă, fiind nevoite să consume suflete pentru a se ţine în viaţă, iar cele două clase de healing au un mare bonus împotriva lor, fiind chiar capabile să le doboare de capul lor, dacă sunt folosite judicios.

Piatră – Foarfecă – Hârtie

După cum spuneam la început, sistemul de luptă este axat pe confruntarea melee, iar producătorii de la S2 ne propun un sistem interesant, cu trei opţiuni: atac-rapid, blocare şi întrerupere. Practic este un sistem piatră-foarfecă-hârtie, întrucât un atac-rapid va fi oprit de un blocaj, care la rândul său este inutil împotriva unei întreruperi care, nu-i aşa, n-are nici un rost împotriva unui atac-rapid. Un counter de succes – adică răspunsul corect pentru atacul adversarului – înseamnă un mic damage pentru oponent precum şi o imobilizare de mică durată, numai bun să-i altoieşti câteva lovituri în plus.

Deşi la prima vedere sistemul pare plictisitor, am descoperit destule înfruntări în care priceperea jucătorului a făcut diferenţa, fie din experienţă sau din noroc chior, astfel încât luptele sunt destul de dinamice, nu de multe ori o clasă inferioară învingând un adversar mai bine dotat doar prin folosirea cu cap a sistemului de atac. Partea de luptǎ la distanţǎ este dusă dintr-o perspectivă first-person, spre diferenţǎ de cele melee unde e 3rd person. Existǎ diverse tipuri de arme, mitraliere cu cadenţă sporită sau arcuri puternice, şi puterea de foc vs. cadenţă este un factor important de luat în considerare, pe lângǎ balisticǎ. Lansatoare de grenade sau de rachete, toate sunt afectate de traiectorie, sau mai bine zis de lag, dar despre acest monstruleţ vom vorbi ceva mai încolo.

Elementele de RPG sunt prezente în mai multe forme. În primul rând, există un sistem de experienţă bazat pe inamicii doborâţî (nefiind nevoie să-i ucizi, poţi lăsa pe altcineva să-i doboare, dar e suficient să-l înmoi puţin pentru a primi experienţă), construcţie sau folosirea abilităţilor speciale care ajută echipa. Odată acumulată, această experienţă creşte nivelul jucătorului până la un maxi de 10, însǎ chiar şi acesta poate fi crescut cu ajutorul Comandantului. Odată cu creşterea în nivel se primesc 4 puncte ce pot fi investite în cele 4 atribute de bază, Anduranţă, Inteligenţă, Agilitate şi Putere, fiecare din aceste atribute afectând valorile de bază ale jucătorului. Anduranţa, de pildă, creşte punctele de viaţă şi rata de regenerare, pe când Puterea creşte viteza atacului şi damage-ul loviturilor, toate aceste valori fiind mereu vizibile în ecranul de selectare a claselor, însă după părerea mea oferta este puţin cam ameţitoare, valorile procentuale şi nu numai devenind obositoare la un moment dat. Cu toate acestea, valorile nu sunt inutile, având în vedere că punctele de viaţă sunt vitale pentru… a rămâne în viaţă, mana este folosită pentru abilităţile speciale iar stamina, căci există şi stamina, e necesară pentru sprinturi şi lovituri.

În afară de experienţă, jucătorul mai primeşte pentru doborârarea inamicilor abilităţi şi aur. Aurul astfel obţinut poate fi folosit pentru alegerea unei clase mai hoaţe (numai cele de început sunt gratis), pentru cumpărarea unor obiecte (armuri, poţiuni) sau poate fi donat comandantului pentru binele întregului popor.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei