Savage 2: A Tortured Soul – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:24

Savage 2: A Tortured Soul – RePlay Review

Linia epicǎ începutǎ în Savage: Battle for Newerth este menţinutǎ şi în sequel, dar contactul cu povestea nu are loc într-un cadru logic, adica în joc. Lore-ul poate fi aflat doar de pe site-ul oficial, unde ţi se comunicǎ la modul text cum stǎ treaba în lumea în care se desfǎşoarǎ acţiunea. Dacǎ ai rabdarea sǎ parcurgi rândurile respective vei descoperi un univers destul de bine conturat, cu zei, demoni, lupte fraticide şi violuri, toate într-o englezǎ veche care pe mine mǎ încântǎ, însǎ din pacate implementarea în cadrul jocului efectiv se apropie de zero. Rǎmânem aşadar cu o singurǎ modalitate de desfăşurare a ostilităţilor, şi anume Legion of Man vs. The Horde, în care ambele echipe au ca unic obiectiv distrugerea Fortăreţei adverse.

Partea de FPS reprezintă gameplay-ul de bază, cele două facţiuni fiind reprezentate prin clase, ideea nefiind foarte diferită faţă de sistemul Battlefield sau Enemy Territory. Fiecare unitate este echipată cu cel puţin o armă melee şi una de distanţă, însă accentul este pus pe înfruntările corp la corp iar diferenţele între oameni şi bestii sunt destul de vizibile. Ambele tabere încep confruntarea având la dispoziţie trei clase principale, una de suport, una pentru luptele la distanţă şi una generală, celelalte 4 clase devenind disponibile în funcţie de cât de bine se descurcă atât întreaga echipă, cât şi comandantul ei în modul RTS.

Builder-ul oamenilor este un inginer grăsuţ, echipat cu ciocan de dimensiuni respectabile, cu care poate repara structurile echipei sale şi sfărâma ţestele adversarilor. Acesta poate construi turele anti-infanterie şi plasa corturi de unde colegii se pot aproviziona cu muniţie, întrucât toate armele pentru lupta la distanţă folosesc aşa ceva. Iar pentru apărare, builder-ul mai are la dispoziţie un shotgun şi un pistol, dar cam impotente.

Îndeletnicirea de bază a Conjurer-ului (muncitorul bestiilor) este identică cu cea a builder-ului, însă abilităţile ofensive sunt de altă natură. El poate imobiliza adversarii sau îi poate împroşca cu un acid verde, însă ambele clase se descurcă mai bine pe şantier decât în lupta propriu-zisă, fiind de preferat să-i lase pe luptători să-şi facă meseria.

Cercetaşul (scout) este o unitate rapidă, echipată cu o arbaletă, un arc şi două cuţite de bucătarie cu care poate înjunghia pe la spate, acesta fiind unul dintre cele mai puternice atacuri disponibile claselor de început. Scout-ul mai poate plasa o bombă cu ceas sau deveni invizibil (cu adevărat invizibil, nici cel care-l controlează nu-l mai vede), lucru foarte util atunci când vrei să-i foloseşti abilitatea de backstab.

Shapeshifter-ul are două atacuri foarte puternice de distanţă, fiind poate cel mai util din acest punct de vedere. De asemenea, el poate lua forma unei pantere dacă are nevoie s-o zbughească rapid de la locul luptei, sau poate imita aspectul adversarilor (dar nu şi abilităţile), fiind astfel ignorat de turele sau de inamicii absorbiţi de alte evenimente, a la spionul din Team Fortress 2.

Savage-ul reprezintă carnea de tun pentru tabăra umană, cele două săbii din dotare fiind destul de potente, mai ales că abilităţile ofensive sunt completate de două atacuri speciale şi două buff-uri ce-i pot creşte armura, viaţă sau damage-ul făcut.

În schimb, Summoner-ul nu este atât de util în lupta de aproape, preferând să cheme în ajutor câteva lighioane pe care le controlează direct, ordonându-le pe cine să atace sau să protejeze, având totuşi un toiag cu care se poate apăra, cât şi un atac la distanţă.

Legionarul şi Ravager-ul sunt unităţile grele ale celor două facţiuni, având cele mai mari valori de armură, puncte de viaţă şi putere de atac. Cu două arme de distanţă destul de puternice, arme principale supărate şi abilităţi speciale sau buff-uri care-i fac şi mai rezistenţi sau mai nervoşi, aceştia pot cu uşurinţă da piept cu mai mulţi adversari deodată.

Chaplain-ul şi Shaman-ul sunt clasele de healing, cu abilităţi înclinate spre vindecarea coechipierilor şi faultarea adversarului, nefiind foarte eficienţi în luptă şi ca atare echipaţi doar cu câteva atacuri mai mult bune pentru auto-apărare, însă utilitatea lor este indiscutabilă în cadrul unor echipe bine organizate.

Ambele tabere au la dispoziţie două unităţi de asediu, care sunt foarte eficiente împotriva clădirilor inamice, şi mai puţin eficiente împotriva infanteriei, unele fiind de-a dreptul inofensive împotriva luptătorilor adverşi. Nu sunt cu totul lipsite de apărare totuşi, oamenii folosind de pildă focul pentru a se proteja de atacurile adverse, însă cea mai interesantă unitate de acest tip este fără doar şi poate Behemoth-ul. Acest gigant este echipat cu un trunchi de copac cu care face legea, sfărâmând capetele adversarilor şi clădirile cu aceeaşi plăcere. Deşi are foarte multe puncte de viaţă, este destul de lent şi imprecis, fiind mai priceput în demolări decât în lupta de aproape.

În afară de aceste unităţi specifice fiecărei rase există şi trei unităţi comune, aşa-zisele Hellborne Units. Disponibilitatea acestora depinde de cucerirea anumitor puncte de pe hartă, iar pentru a avea acces la ele este nevoie de colectarea unui anumit număr de suflete (inamici învinşi), însă odată ce una din tabere a reuşit să aducă o asemenea dihanie în discuţie, ea obţine un avantaj sănătos.

Revenant-ul, Malphas şi Devourer-ul funcţionează ca unităţi superioare, fiind foarte bine echipate cu armură, puncte de viaţă şi arme convingătoare, iar abilităţile lor speciale sunt în general pe baza focului din locul de baştină (Iadul). Nu sunt însă lipsite de puncte slabe, astfel că în afară de Devourer, toate suferă de degradarea sănătăţii după ce sunt chemate pe câmpul de luptă, fiind nevoite să consume suflete pentru a se ţine în viaţă, iar cele două clase de healing au un mare bonus împotriva lor, fiind chiar capabile să le doboare de capul lor, dacă sunt folosite judicios.

Piatră – Foarfecă – Hârtie

După cum spuneam la început, sistemul de luptă este axat pe confruntarea melee, iar producătorii de la S2 ne propun un sistem interesant, cu trei opţiuni: atac-rapid, blocare şi întrerupere. Practic este un sistem piatră-foarfecă-hârtie, întrucât un atac-rapid va fi oprit de un blocaj, care la rândul său este inutil împotriva unei întreruperi care, nu-i aşa, n-are nici un rost împotriva unui atac-rapid. Un counter de succes – adică răspunsul corect pentru atacul adversarului – înseamnă un mic damage pentru oponent precum şi o imobilizare de mică durată, numai bun să-i altoieşti câteva lovituri în plus.

Deşi la prima vedere sistemul pare plictisitor, am descoperit destule înfruntări în care priceperea jucătorului a făcut diferenţa, fie din experienţă sau din noroc chior, astfel încât luptele sunt destul de dinamice, nu de multe ori o clasă inferioară învingând un adversar mai bine dotat doar prin folosirea cu cap a sistemului de atac. Partea de luptǎ la distanţǎ este dusă dintr-o perspectivă first-person, spre diferenţǎ de cele melee unde e 3rd person. Existǎ diverse tipuri de arme, mitraliere cu cadenţă sporită sau arcuri puternice, şi puterea de foc vs. cadenţă este un factor important de luat în considerare, pe lângǎ balisticǎ. Lansatoare de grenade sau de rachete, toate sunt afectate de traiectorie, sau mai bine zis de lag, dar despre acest monstruleţ vom vorbi ceva mai încolo.

Elementele de RPG sunt prezente în mai multe forme. În primul rând, există un sistem de experienţă bazat pe inamicii doborâţî (nefiind nevoie să-i ucizi, poţi lăsa pe altcineva să-i doboare, dar e suficient să-l înmoi puţin pentru a primi experienţă), construcţie sau folosirea abilităţilor speciale care ajută echipa. Odată acumulată, această experienţă creşte nivelul jucătorului până la un maxi de 10, însǎ chiar şi acesta poate fi crescut cu ajutorul Comandantului. Odată cu creşterea în nivel se primesc 4 puncte ce pot fi investite în cele 4 atribute de bază, Anduranţă, Inteligenţă, Agilitate şi Putere, fiecare din aceste atribute afectând valorile de bază ale jucătorului. Anduranţa, de pildă, creşte punctele de viaţă şi rata de regenerare, pe când Puterea creşte viteza atacului şi damage-ul loviturilor, toate aceste valori fiind mereu vizibile în ecranul de selectare a claselor, însă după părerea mea oferta este puţin cam ameţitoare, valorile procentuale şi nu numai devenind obositoare la un moment dat. Cu toate acestea, valorile nu sunt inutile, având în vedere că punctele de viaţă sunt vitale pentru… a rămâne în viaţă, mana este folosită pentru abilităţile speciale iar stamina, căci există şi stamina, e necesară pentru sprinturi şi lovituri.

În afară de experienţă, jucătorul mai primeşte pentru doborârarea inamicilor abilităţi şi aur. Aurul astfel obţinut poate fi folosit pentru alegerea unei clase mai hoaţe (numai cele de început sunt gratis), pentru cumpărarea unor obiecte (armuri, poţiuni) sau poate fi donat comandantului pentru binele întregului popor.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei