Silent Storm: Sentinels Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:31

Silent Storm: Sentinels Review

 Silent Storm: Sentinels face parte dintr-un gen aparte care numara foarte putine lansari de-a lungul anilor, dar aceste putine titluri includ seriile X-COM si Jagged Alliance. Genul este foarte greu de catalogat, dar daca as incerca probabil i-as spune Turn Based Squad Tactics Role Playing Game. E greu de inteles ce anume face acest gen de jocuri sa stranga in jurul titlurilor sale comunitati de gameri atat de mari si de durabile, si reteta succesului consta intr-o lista destul de mare de ingrediente, fiecare cu un impact mai mic sau mai mare asupra produsului final. Un singur lucru este sigur, si anume ca aceste jocuri nu pot fi judecate disecandu-le in grafica, sunet, gameplay, etc. Pentru a le putea aprecia cat mai bine trebuie sa ne uitam la conceptele ce stau in spatele lor, cum ar fi multiple cai de a termina jocul, personaje cu o personalitate bine definita care iti pot genera diverse sentimente, favorabile sau nu, o poveste credibila, si sentimentul ca poti influenta cu adevarat lumea jocului prin deciziile si actiunile tale.

Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels

     Povestea din Silent Storm: Sentinels se desfasoara imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, bine inteles continuand povestea din Silent Storm. Din pacate, se pare ca Nival Interactive nu a invatat din esecul care a fost povestea jocul original. Dupa ce alegem unul din caracterele predefinite, sau ne creeam unul personalizat (cu destule optiuni de customizare mai ales la capitolul vizual), suntem aruncati direct in lupta. Nu exista nici un film introductiv, nici vreo explicatie cat de cat, despre cine suntem sau ce cautam acolo. Partea cu adevarat trista este ca nici nu avem vreo o sansa sa aflam pe parcusul jocului daca nu am fi jucat Silent Storm. Tot ce ni se spune este ca Hammer (o fictiva organizatie secreta nazista din timpul celui de-al doilea razboi mondial care a incercat sa distruga civilizatia pamanteana in Silent Storm si despre care nu aveati de unde sa stiti daca nu ati jucat Silent Storm), nu a disparut asa cum fusesem lasati sa credem. Acum ca razboiul s-a terminat, o organizatie secreta aliata numita Sentinels a fost formata pentru a i se opune. Bine inteles ca vom fi rugati sa intrati in rangul acestei organizatii, si cum nu avem prea multe optiuni trebuie sa salvam lumea inca o data. Si daca introducerea povestii lasa de dorit, sfarsitul ei este si mai obscur, si ne lasa un sentiment amar dupa ce ne-am chinuit atat sa terminam jocul. Spre sfartitul jocului apar si niste armuri robotizate imense numite Panzerklein. Deci la revedere poveste credibila sau macar placuta.

Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels

   Caracterele din Silent Storm: Sentinels nu au nici un fel de personalitate. Fiecare are 4-5 replici, care de fapt sunt toate la fel cu diferenta ca sunt in alta limba sau cu alt accent, si de parca asta nu ar fi fost de ajunst, voice acting-ul lasa si el de dorit. Nu o sa vedem niciodata unul dintre personaje sa cedeze psihic sub presiunea unei situatii limita sau macar sa arate cea mai mica urma de nervozitate. In schimb, ele vor raporta sec de fiecare daca cand sunti raniti, au omorat un inamic, sau nu pot sa urmeze un ordin. Cum va puteti imagina, aceasta lipsa completa de personalitate a caracterelor are un efect profund negativ asupra imersivitatii jocului. Fiecare personaj are o specializare: soldat, cercetas, lunetist, inginer sau doctor, si sistemul de dezvoltare este destul de clasic pentru un RPG. La un anumita experienta acumulata, sarim in nivel si avem posibilitatea sa ne alegem o abilitate speciala din skill tree. Pe de alta parte skill-urile nu avanseaza o data cu nivelele, ci pe masura ce ne folosim de ele. De exemplu ne creste skill-ul de shooting cu fiecare foc pe care il tragem si asa mai departe. Acest lucru nu este ceva nou in lumea RPG-urilor daca ne aducem aminte de Morrowind.

Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels

     Mentionasem mai devreme despre posbilitatea de a termina jocul pe mai multe cai si de a influenta lumea jocului. Ei bine, nu este cazul lui Silent Storm: Sentinels, pentru ca aici suntem fortati sa urmam o poveste lineara, avand doar optiunea de a sari peste cateva misiuni. De asemenea, avem posibilitatea de a juca cateva random encounters, cum sunt ele denumite in joc. Acestea sunt harti fara nici un obiectiv unde putem sa eliminam o multime de inamici pentru a avansa in nivel si de a ne perfectiona skill-urile caracterelor si sa adunam ceva prada de razboi cu scopul a o vinde ulterior pentru bani.
     Insa, personal nu inteleg de ce aceste harti sunt numite intalniri aleatorii, pentru ca ele sunt foarte limitate la numar si inamicii sunt mereu aceeiasi si pozitionati la fel. De fapt, harta lumii e destul de inselatoare pentru ca nu ne da cu adevarat posibilitatea de a merge in alte locuri in afara de misiunile legate de poveste si acele “random” encounters. In acest aspect, Silent Storm: Sentinels chiar a regresat fata de Silent Storm, unde hartile random erau mult mai multe si mai variate (existau chiar si special encounters, care erau unice si de unde ne puteam procura armament rar, dar presupun ca timpul de producere al lui Silent Storm: Sentinels a fost foarte limitat).   Sistemul de lupta ne este foarte familiar daca am jucat oricare joc din seriile X-COM sau Jagged Alliance, sau oricare alt joc de strategie pe ture. Fiecare actiune, cum ar fi trasul, miscatul, sau schimbarea posturii unui caracter, consuma un numar de action points care sunt evident limitate (caracterele cu un dextery mare au un cele mai multe action points). Cand terminam action point-urile tuturor caracterelor noastre ni se termina runda si incepe cea a adversarului si viceversa, pana cand una dintre tabere este eliminata complet.
     Armele au mai multe moduri de foc, care depind in functie de tipul de arma, cum ar fi snap shot (un singur foc tras la repezeala), careful shot (un singur foc tras cu atentie), short burst sau long burst (rafala scurta sau lunga). Un snap shot consuma mai putine action points decat un careful shot, si acelasi lucru este valabil si pentru short burst, cu diferenta ca in cazul acestuia tragem mai multe gloante per action point, evident in detrimentul acutatetii. Acuratetea este de asemenea influentata de distanta, de postura (in picioare, pe vine sau culcat) celui care trage si de a victimei, sau de prezenta diverselor obiecte ce se pot afla intre cei doi. Arsenalul pus la dispozitia jucatorului este destul de vast, si asta este un lucru bun pentru acest tip de jocuri. O shimbare spre bine fata de Silent Storm este ca acum caracterele sunt orientate spre lupta corp la corp cu arme albe, astfel ca ne putem furisa pana in spatele unui inamic daca avem skill-ul de hide destul de mare.
     Ceea ce nu ne bucura la fel de mult este faptul ca s-au pastrat Panzerklein-urile in ciuda protestelor fanilor Silent Storm. Chiar daca ele nu mai sunt atat de puternice, fac totusi jocul neechilibrat. Ceea ce e si mai rau este faptul ca nu primesti arme normale in afara de lansatorul de rachete cu care sa le infrangi. Pe de alta parte insa ele nu apar atat de des ca in Silent Storm si de asemnea raza armelor de pe Panzerklein a fost semnificativ redusa. Cu toate acestea distrug credibilitatea povestii si par ciudate intr-un scenariu dintr-al doilea razboi mondial.

Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels Silent Storm: Sentinels

     Orice fan al strategiilor turn based este obisnuit cu stilul mai lent al bataliilor din acest gen de jocuri, insa aici rabdarea ne este testata cu adevarat in timpul rundelor inamicului, iar cele ale civililor neutrii sunt de-a dreptul tortura. Acest lucru poate fi destul de frustrant si plictisitor, mai ales in misiunile in care sunt multi civili care datorita AI-ului prost facut insista sa se bage in mijlocul ostilitatilor (de asemenea daca omoram unul din greseala sau nu trebuie sa platim in compensatie familia acestuia). Civilii tin cu orice pret sa se pozitioneaze efectiv lipiti de unul din combatanti in timpul luptei, de multe ori acoperind linia de foc a acestuia.
     Batalia in sine este foarte apetisanta din punct de vedere grafic si al sonorului. In afara de faptul ca Silent Storm: Sentinels are un engine grafic capabil sa randeze foarte detaliat atat mediul cat si personajele ( iluminarea dinamica este si ea prezenta), animatiile sunt foarte naturale si variate. Caracterele pot sa fuga, mearga, se miste in timp ce stau pe vine, faca strafe, tarasca, sara peste garduri, sara pe geamuri de la parter, suie pe cutii sau pe cladiri destul de joase. In afara de acestea, pozitia corpului unui caracter depinde si de tipul de arma pe care o foloseste si de directia in care trage. De exemplu, un lunetist se va aseza jos si-si va sprijini pusca pe genunchi atunci cand trebuie sa traga din pozitia pe vine. Un soldat cu o mitraliera de calibru mare o va sprijini mai intai pe cracane atunci cand trage din pozitia pe burta, si asa mai departe.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei