SiN Episodes: Emergence Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:44

SiN Episodes: Emergence Review

  În ultimele zile am tot auzit diverşi spunând “SiN! Ce joc mişto!” Sigur, şi acum îmi amintesc, la vremea când a apărut… chiar nu m-a interesat deloc. Corect! Nu l-am jucat niciodată. Eram probabil ocupat cu altceva. Acum, sunt un adult foarte ocupat cu jocurile. Hmm, greşit, dar adevărat. Revenind la SâN. Pentru producători, a fost o experienţă destul de tristă. Când a fost lansat, a avut o mulţime de bug-uri şi Half-Life făcea deja furori. Aşadar, acum avem de a face cu sequel-ul, care este de fapt primul episod dintr-un total de nouă şi are doar singleplayer. Ce-i drept, am înţeles că producătorii vor introduce şi un mod multiplayer în curând.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

     Veţi intra în rolul colonelului John Blade, aka şeful lui JC şi Jessica, partenerii voştrii în această operaţiune. Acţiunea are loc în Freeport City, o metropolă controlată parţial de mega-corporaţia SinTEK, condusă de Elexis Sinclair, un biochimist nebun dar în acelaşi timp şi o fată “obraznică” cu multe daruri de la natură. Uneori, chiar îmi doream să fie reali. Jocul începe cu Blade pe o masă de operaţie într-un laborator ce aparţine lui Elexis, aceasta injectându-l cu o substanţă misterioasă. Tot acum veţi vedea şi “tunurile” ei, şi pe cuvânt că sunt mari. Nu veţi apuca să savuraţi însă prea mult priveliştea, deoarece Jessica vine să vă salveze distrugând tot laboratorul. Cam atât cu experienţa voastră de şoarece de laborator.

     După aceasta, în timp ce vă aflaţi în maşină cu Jessica, care din păcate nu prea ştie să conducă dacă e să fim sinceri, vă veţi pierde cunoştinţa, moment în care o veţi vedea pe Elexis în toată splendoarea ei. Trebuie să mărturisesc că Elexis, sub forma în care ne este prezentată acum, este una dintre cele mai frumoase personaje negative feminine întâlnite vreodată într-un joc. Din păcate, acesta este un moment unicat în Episode 1, aşa că va trebui să sperăm că vom petrece mai mult timp “de calitate” în compania lui Elexis în episoadele următoare.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

   Restul jocului constă doar în împuşcături. Practic, îl veţi urmări pe Radek, mâna dreaptă a lui Elexis, pentru a le descoperi planurile diabolice. Nu veţi afla de fapt ce au de gând, însă vă veţi lupta cu nişte monştri destul de duri. Da, avem şi aici stereotipul “omoară monstrul de pe acoperiş când ajungi la sfârşitul nivelului”. Visul lui Elexis este să reconstruiască societatea umană după viziunea ei nebună, aşa că în următoarele episoade veţi întâlni aceşti monştri în tot oraşul. Sper că totuşi să avem acces la mai multe arme, ca să putem trimite respectivii monştrii pe alte lumi mult mai uşor.

     Este adevărat că acum nu veţi avea decât un pistol Magnum, un shotgun – denumit scattergun – şi o puşcă de asalt. Da, au şi moduri secundare de folosire, dar sunt totuşi doar trei. Prima dată mi-am zis că acest lucru nu este ok, dar apoi am realizat că Emergence este totuşi de abia primul episod, nu un joc complet. ªi pe deasupra, nici nu veţi avea nevoie de mai multe arme, vă veţi descurca foarte bine cu ce aveţi. De asemenea, veţi avea la dispoziţie şi grenade incendiare şi butoaie explozibile, care pot produce nişte “focuri de artificii” impresionante, mai ales în combinaţie cu sistemul fizic.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

     Vorbind de fizică, un moment hilar din joc îl reprezintă doborârea unui soldat care zboară folosind un jet-pack. Dacă sunt doi, factorul fun creşte exponenţial. Sistemul de damage localizat îşi face bine treaba, ceea ce înseamnă că puteţi elimina un inamic cu un singur head-shot sau îl puteţi împuşca în picior pentru a-l imobiliza. Există însă şi inamici mult mai duri în joc. Aceştia sunt Chaingunnerii de elite SinTEK şi sunt echipaţi cu o armură foarte rezistentă, motiv pentru care sunt foarte greu de ucis. Recomandare: nu consumaţi muniţia Magnum-ului, folosiţi shotgun-ul sau grenadele, mişcându-vă în acelaşi timp pe cât posibil.

     Ajuns în acest punct, trebuie să discut un pic şi despre sistemul de dificultate. Practic, nu există moduri easy, medium sau hard. Jocul va determina automat cât de buni sunteţi şi va ajusta automat nivelul de dificultate, pentru a vă oferi o provocare constantă. Astfel, indiferent cât de buni sunteţi în ceea ce priveşte 3d shooter-le, nu veţi simţi niciodată că Emergence este prea uşor. Uneori, jocul va plasa 3 sau 4 soldaţi în aceeaşi locaţie, însoţiţi de un chaingunner, ceea ce s-ar putea să fie o problemă la prima vedere, însă o grenadă şi câteva head-shot-uri vor rezolvă imediat situaţia. Mai târziu în joc veţi găsi câţiva inamici mult mai puternici. Shotgun-ul va fi arma voastră preferată dacă vreţi să supravieţuiţi. De asemenea, este recomandat să fiţi atenţi şi să vânaţi triggerele – jocul este foarte scriptat, iar comportamentul inamicilor se modifică dacă treceţi de anumite puncte cheie dintr-un nivel.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

   AI-ul este un amalgam de bine şi rău. Uneori, inamicii sunt destul de deştepţi. Dacă vă aud, însă au impresia că îi campaţi de la distanţă, vor folosi grenade pentru a vă forţa să abandonaţi locul în care vă aflaţi. Ei încearcă să folosească elementele de decor pentru a se feri de gloanţele voastre, însă nu i-am văzut să încerce să împuşte butoaiele de explozibil, să mă flancheze sau să folosească rute alternative. Probabil că AI-ul nu este atât de avansat, însă nici bătut în cap nu e. După ce curăţaţi o cameră de inamici, nu vă grăbiţi să folosiţi health-device-ul din apropiere, deoarece e posibil să mai fie câţiva monştri prin zonă. Nu veţi întâlni puzzle-uri, însă va trebui să găsiţi “baterii” pentru health-device. Rugaţi-vă doar să nu le găsiţi într-un sertar. Eu nu am reuşit să scot o baterie din sertar. Trebuie să folosiţi tasta E şi să manevraţi obiectul aşa cum o făceaţi în Half-Life 2, însă ceva nu merge cum trebuie. În acest caz, va trebui să distrugeţi “bateria” şi să staţi în norul albastru ce se formează pentru a vă reface viaţa.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

     Emergence foloseşte engine-ul Source, însă performanţa este mult mai bună decât cea din Half-Life 2. Nu ştiu dacă e din cauza driverilor mai noi sau a optimizărilor ulterioare a engineului. L-am rulat în rezoluţia standard widescreen de 1440×900 şi a mers excelent cu toate detaliile la maxim, fără AA şi AF, pe un deja învechit 6800GT. Am ales să-l rulez cu V-Sync on iar framerate-ul a fost maxim aproape tot timpul. Nu există HDR rendering în joc, însă nu aveţi nevoie de el ca să vă placă cum arată Emergence. Există o mulţime de locaţii exterioare foarte detaliate, şi de fiecare dată când parcurgeţi una dintre ele veţi avea impresia că aţi ieşit la o plimbare lejeră, de vară. Atmosfera este foarte relaxantă şi paşnică, cu toate că voi împuşcaţi practic tot ce mişcă în jurul vostru.

     Poziţionarea spaţială a sunetului este şi ea foarte bună şi dacă aveţi un sistem audio bun veţi “simţi” fiecare glonţ şi grenadă aruncată în direcţia voastră. Voice acting-ul însă este excelent, potrivindu-se perfect cu fiecare personaj în parte. Vocea lui Radek are acel accent specific personajelor negative, iar Elexis are un mod atât de plăcut de a vorbi, cu toate că este nebună de legat. Jessica în schimb vorbeşte ca un căţeluş speriat în timp ce JC mai are de lucru la accentul său de “I’m so fucking cool”. Blade în schimb nu vorbeşte deloc, şi probabil că în ultimul episod vom afla că este de fapt fratele lui Gordon Freeman.

SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence SIN Episodes: Emergence

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
India, decimată de COVID. Aproape 6 milioane de bolnavi!
27/09/2020 17:00

  India a inregistrat duminică 88.600 noi contagieri şi a atins in total 5,9 milioane de cazuri de coronavirus, devenind a doua ţară cea mai afectată din lume după SUA. Numărul deceselor de COVID- ...

 Moartea pândește la Penitenciarul din Giurgiu. Trei deținuți au murit după gratii
27/09/2020 16:45

  Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut in varstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă a fost găsit decedat in celulă.&nbs ...

Deturnare de avion în Belgia. Patru bărbați au fost arestați!
27/09/2020 16:30

 Poliţia belgiană a anunţat că a arestat patru indivizi care ar fi incercat recent să deturneze un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare in zona a două inchisori intr-o presupusă acţiune d ...

Papa Francisc, rugăciune pentru emigranți
27/09/2020 16:15

 Papa Francisc i-a reamintit duminică in timpul rugăciunii Angelus pe migranţii şi refugiaţii care se văd obligaţi să fugă din casele lor, la fel cum a fost nevoit să facă Iisus şi familia lui, ...

Explozie la Cluj! O persoană a fost grav rănită!
27/09/2020 15:32

 O explozie a avut loc, duminică, intr-o casă din localitatea clujeană Copăceni, in urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital. "Au ...

Armenia a mobilizat armata și a declarat Legea marțială
27/09/2020 12:30

 Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei in urma confruntărilor din regiunea Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, a anunţat duminică premierul armean Nikol Pashinyan ...

Elvețienii vor decide dacă vor menține tratatul de liberă circulație cu UE
27/09/2020 10:00

 Alegătorii elveţieni se pronunţă duminică, prin referendum, asupra unei propuneri a extremei drepte de incetare a liberei circulaţii a lucrătorilor intre Elveţia şi statele membre ale Uniunii Eur ...

Accident aviatic în Ucraina. 22 de oameni au murit!
27/09/2020 09:15

 Cel puţin 22 de persoane, printre care studenţi ai unei şcoli militare, şi-au pierdut viaţa şi alte două ‘au fost grav rănite’ in urma prăbuşirii, vineri seara, a unui avion militar ...

De ce unii pacienţi fac forme severe de COVID-19?
27/09/2020 09:00

Simptomele persoanelor infectate cu virusul  variază de la uşoare la foarte grave. Liderul studiului, Jean-Laurent Casanova, un investigator al Institutului Medical Howard Hughes, iţi spune că cel puţ ...

Accident mortal pe o trecere de pietoni, în Alba
27/09/2020 08:30

 O femeie din Aiud lovită de o maşină in timp ce traversa regulamentar strada, sambătă seara, pe trecerea de pietoni, a murit ulterior la spital, a informat, duminică dimineaţa, Inspectoratul de Pol ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei