Soldier of Fortune II: Double Helix Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:30

Soldier of Fortune II: Double Helix Review

Cei care au jucat si prima parte a seriei aparuta in 1999 vor intra din nou in rolul lui John Mullins, un fost maior in fortele speciale americane, decorat pentru fapte de vitejie savarsite in Vietnam, Laos, Cambodgia, America de Sud si Orientul Mijlociu, actualmente un adevarat mercenar, aparent interesat doar de marimea onorariului incasat pentru ducerea la bun sfarsit a unor misiuni periculoase primite din partea unei agentii guvernamentale secrete numita The Shop.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Prima misiune are loc in Praga, 15 ani in trecut, scopul acesteia fiind aducerea in tara a unui doctor rus, specialist in biologie. In zilele noastre, la sase luni dupa evenimentele din Soldier of Fortune, acelasi doctor isi exprima banuiala ca cercetarile sale sunt continuate in secret. Drept urmare, John Mullins, acum cu palarie si mustata si cu o voce aproape identica cu cea a lui Kyle Katarn din Jedi Knight II, este trimis in locatii cum ar fi Columbia, Hong-Kong, Elvetia, Texas, New York sau Kamciatka, jucatorul avand astfel parte de o poveste ce contine, pe langa reintalniri cu personaje familiare din prima parte a seriei (Sam Gladstone si Madeline Taylor), tradare, razbunare, dar si patriotism, chiar daca, dupa cum spuneam si mai sus, John Mullins este genul care pare sa se ocupe doar de problemele sale personale.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Scopul misiunilor variaza de la culegerea de informatii, pana la anihiliarea tuturor inamicilor sau protejarea de ostatici, John Mullins avand in dotare, alaturi de cutit, pusca cu luneta, aruncator de grenade, diverse tipuri de mitraliere si pistoale, si faimoasa arma OICW – Objective Individual Combat Weapon (intalnita si in Delta Force Land Warrior), pentru care jucatorul va avea parte de trecerea unor teste speciale menite sa il familiarizeze cu aceasta arma.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Comportarea armelor este una foarte apropiata de realitate, mai ales ca nu mai intalnim arme futuristice ca in prima parte a seriei, simtindu-se aici mai mult implicarea adevaratului John Mullins, prin consultanta tehnica acordata celor de la Raven Software.. Cutitele pot fi aruncate in inamici si apoi culese, celalalte arme au diferite moduri de tragere, iar gloantele ricoseaza la impactul cu suprafetele de metal si trec prin medii mai putin dure, aspect care adauga noi valente jocului in single-player, nu de putine ori enervandu-ma cand eram impuscat in acest mod prin coridoarele spitalului in care are loc incercarea de asasinare a lui Sam Gladstone.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Incepand cu acest nivel, a devenit foarte evidenta intentia celor de la Raven Software de a reinvia stilul de joc din Half-Life: cateodata vei intalni soldati sau politisti care iti vor da o mana de ajutor sau personal medical ce iti va deschide cate o usa, insa senzatia de deja-vu apare mai ales cand inamicii coboara pe franghii, AI-ul crescand in dificultate pe parcursul jocului, intr-o maniera asemanatoare celebrului titlu Valve Software. Adversarii stiu sa traga dupa colt, sa ridice armele de jos ori sa scoata pistolul din dotare in situatia cand nu mai au alte arme la indemana, stiu sa arunce cu grenade pentru a te face sa te misti din loc in loc sau sa te orbeasca cu grenade flash, dar mai ales stiu sa ti le arunce inapoi daca nu ai calculat corect timpul de explozie al grenadelor. In aceste conditii, nu este de mirare daca realizezi ca pentru a curata cateva coridoare ti-au trebuit minute sau chiar ore bune, in functie de nivelul de dificultate a carui crestere iti limiteaza si numarul de salvari pe misiune.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Desi inamicii vin cu o viteza fantastica, desi uneori arunca cu grenade in apropierea camarazilor sau trag aiurea cand se afla la un pas de tine, daca nu ar fi fost "slabiciunea" jocului concretizata in posibilitatea de a astepta dupa colt sosirea lor (atunci cand nu arunca cu grenade), ar fi fost extrem de greu pentru un jucator experimentat in titluri FPS sa termine acest joc. Chiar si asa, de departe AI-ul din Soldier of Fortune II: Double Helix este cel mai bun AI intalnit vreodata intr-un single-player – in sfarsit avem un titlu care detroneaza la aceasta categorie Half-Life, asta din cauza limbajului de scripting Icarus 2 (folosit si in Star Trek: Voyager Elite Force, un alt titlu realizat de Raven Software), dar si datorita sistemului Lich pentru care au fost angajati doua persoane cu experienta in programare de la Universitatea din Wisconsin.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Campania single-player contine cateva misiuni ce implica atingerea obiectivului respectiv si prin folosirea aspectului stealth al jocului, in acest sens existand in cadrul interfatei si un senzor de miscare asemanator cu cel din seria Thief care iti afiseaza zgomotul pasilor facut pe diferite suprafete, fie ele metalice, de nisip sau vegetatie. Totodata, aici isi dovedeste utilitatea si suprimarea inamicilor cu ajutorul cutitului sau pistolului cu amortizor, posibilitatea de a te tari pe coate, caz in care nu poti folosi armele, dar si transportarea cadavrelor in locuri mai retrase pentru a nu alarma adversarii. Personal, am preferat indeplinirea unor astfel de misiuni prin forta, deoarece indiferent cat de atent esti in asemenea situatie, tot nu poti evita alertarea adversarilor, trebuind in acest caz sa ai o rabdare de fier. Ma bucur ca Raven Software au implementat si acest aspect in Double Helix, intentia lor fiind de a realiza un joc care nu se bazeaza doar pe principiul "tragi in tot ce misca", dar si ca acest tip de misiuni nu pot fi rezolvate doar in modul "stealth".

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Legat de abaterea de la acest principiu, trebuie sa subliniem ca armele se diferentiaza in functie de recul, de distanta pana la care isi pot dovedi eficienta in suprimarea inamicilor, dar si de timpii de reincarcare ai munitiei, in multe situatii uitand de acest lucru, consecinte s-a manifestat in utilizarea optiunii de "quick load" – exista si reversul medaliei in sensul ca poti profita de faptul ca adversarii au si ei nevoie de acest timp pentru a isi reincarca armele, dar si ca mai rateaza – o situatie foarte corecta care nu prea se intalneste in alte titluri ale genului. Totusi, in destule cazuri, desi inamicii erau foarte aproape de mine, a fost nevoie sa trag in ei multe incarcatoare de munitie pana cand sa moara sau chiar sa arunc o grenada dupa colt si sa observ ca in locul unde trebuia doar sa gasesc cadavre si mult sange, faceam cunostinta in mod brutal cu cateva gloante.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Sangele este unul din aspectele prin care iese in evidenta acest joc, la fel ca si predecesorul sau, Soldier of Fortune II: Double Helix adresandu-se in mod evident persoanelor cu varsta de peste 18 ani. In zona a corpului inamic ai trage, vei remarca cum tasneste sangele, improscand peretii sau chiar inamicii din jur, vei observa cum adversarii impuscati in picior schiopateaza sau urla de zor cand le este aruncat cate un brat. Mai mult decat atat, poti dezmembra un cadavru tragand in coate, genunchi, cap, piept, degete, gratie tehnologiei Ghoul II ce include 36 de zone de impact pe suprafata unui corp, fata de numai 26 cat erau in primul joc al seriei. Adaugati animatiile scheletale si motion capture si veti avea in fata ochilor unul din cele mai realiste moduri in care pot muri adversarii. Pacat ca nu s-a implementat engine-ul fizic Karma, cunoscut pentru realismul aproape extrem de care da dovada privind, de exemplu, alunecarea unui inamic pe trepte sau zburarea armelor din mana, deoarece de multe ori, am avut parte de situatii cand cadavrele sau armele inamicilor pluteau in aer sau se intrepatrundeau cu texturile din joc.

Soldier of Fortune II: Double Helix Soldier of Fortune II: Double Helix

Ceea ce da un feeling apare jocului este sunetul. De la vocile in rusa, chineza sau columbiana foarte bine alese si pana la zgomotul armelor sau al celor din mediul inconjurator (poti auzi si tipetele maimutelor in jungla columbiana), totul este asa cum ar trebui sa fie, mail ales ca exista si suport EAX 3.0, posesorii de placi de sunet Audigy avand astfel parte de o experienta audio remarcabila. Iese totusi mai putin in evidenta muzica, care desi este dinamica, nu prea isi face simtita aparitia pe durata jocului.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Elvetia
26/09/2020 20:12

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones. Aceasta initiativa a Partidului Uniunea Democrati ...

Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei