Spellforce: The Order of Dawn Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:48

Spellforce: The Order of Dawn Review

In vremurile de aur ale PC-ului, un joc putea fi categorisit foarte usor. Wolfenstein era FPS, Dune 2, Command & Conquer si Warcraft erau strategii real-time, seria Heroes domina genul TBS si tot asa. Acum insa, odata cu dezvoltarea ametitoare a industriei de jocuri si cu lansarea titlurilor pe banda rulanta unul dupa altul, piata a ajuns la un grad de saturatie unde mecanicile fiecarui gen in parte nu mai pot fi imbunatatite suficient de mult, astfel incat un jucator sa nu considere recent aparutul joc X asemanator sau chiar o clona a lui Y. Evident, singura solutie de iesire din acest impas pentru producatori a fost crearea unor jocuri care sa combine diverse genuri, pentru un gameplay mai divers si atractiv. Surprinzator, acesti hibrizi au fost uneori foarte apreciati de comunitatea de jucatori si iata ca acum cei de la Phenomic incearca si ei marea cu degetul, venind pe piata cu un amestec fantasy de RTS si RPG care ne promite o experienta de neuitat.

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Povestea din Spellforce, desi la inceput s-ar putea sa vi se para plictisitoare, este destul de interesanta incat sa va convinga sa terminati campania single-player. In taramul magic Fiara, un grup de 13 magicieni, in nesabuinta si lacomia lor, au dezlantuit iadul incercand sa stapaneasca puterile cosmosului, nereusind decat sa distruga lumea in care se aflau, supravietuitorii acestui cataclism refugiindu-se pe niste insule plutitoare, ramasite ale lumii de odinioara, conectate intre ele prin portaluri magice. Jucatorul va prelua rolul unui rune warrior, fiind chemat la inceputul jocului de catre Rohen, unul din cei doi ultimi magicieni supravietuitori, pentru a impiedica distrugerea totala a lumii in care se afla.

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Primul lucru care va sari in ochi la inceperea jocului va fi ecranul de creare a caracterului. Pardon? Creare a caracterului in stil RPG intr-un RTS? Imposibil. De fapt, putin probabil, insa acum jucatorul are posibilitatea sa aleaga intre trei caractere predefinite (pentru cei lenesi sau cei care nu se aventureaza sa-si creeze propriul personaj) sau sa si-l configureze manual, dupa pofta inimii, ca in orice alt RPG. Mai intai va trebui sa alegeti o abilitate din cele sapte disponibile: light combat arts, heavy combat arts, ranged combat, white magic, elemental magic, mind magic sau black magic. Urmeaza apoi specializarea acestuia, optiunile variind in functie de ce abilitate v-ati ales (vor fi 28 de specializari in total). Daca ati selectat light combat arts, ca specializare veti putea alege intre piercing weapons, light blade weapons, light blunt weapons sau light armor, insa daca ati decis sa mergeti pe calea magiei (elemental magic spre exemplu), veti avea ca optiuni Fire, Ice sau Earth Elemental Magic.
Dupa ce v-ati ales specializarea, va mai trebui sa distribuiti niste puncte de experienta in cele 7 stats-uri ale caracterului: strength, stamina, dexterity, agility, intelligence, wisdom si charisma, fiecare din ele avand influente asupra numarului de HP-uri, damage-ului facut de jucator sau cantitatii maxime de mana, asa cum suntem obisnuiti din RPG-urile clasice. Mai ramane sa alegeti daca noul vostru avatar va fi baiat sau fata si puteti incepe aventura. Va recomand cu cea mai mare incredere sa nu sariti peste prolog, deoarece el serveste rolul de tutorial si sa va explica foarte bine si detaliat toate mecanicile jocului.

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Avatar-ul vostru reprezinta cel mai important personaj din joc. Pe masura ce avansati in poveste, completati quest-uri si invingeti inamici, el va primi puncte de experienta care pot fi investite apoi in stats-uri sau skill point-uri, pentru abilitati suplimentare: berserk, warcry, benefactions si altele. Pentru magicieni, producatorii au creat in jur de 100 de vraji, gama din care puteti alege fiind foarte vasta. Eroul vostru va avea de asemenea si un inventar, putand sa echipeze diverse arme, armuri sau obiecte, in functie de tipul personajului ales, gama fiind impresionanta: armuri, coifuri, sabii, arbalete, scuturi si inele, toate cu requirements si bonusuri proprii. Luptatorii melee vor putea echipa armuri, sabii si scuturi grele, care pluseaza la rezistenta eroului, in timp ce un avatar ranged va trebui sa se multumeasca cu o armura light si o arbaleta, care insa ii ofera un damage mai mare. De asemenea, pe parcursul jocului veti gasi diverse rune, cu ajutorul carora puteti sa chemati in ajutor worker-i care va vor ajuta sa va creati bazele sau alti eroi, pe care ii summonati de la un hero monument. Runele le veti folosi prin intermediul Rune Board-ului de care dispuneti, unde veti avea cinci slot-uri pentru hero rune-uri si sase slot-uri pentru worker runes (ele fiind impartite in trei slot-uri pentru muncitorii light side si trei pentru dark side).

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Actiunea din Spellforce poate fi impartita in doua categorii: cea de RPG si cea RTS. In prima parte va trebui sa rezolvati quest-uri, atat principale cat si secundare, pentru cat mai multe puncte de experienta, la fel ca in orice RPG. Numarul de insule pe care va trebui sa-l vizitati este destul de mare, fiecare din ele avand propriile arii, quest-uri, obiecte si inamici pe care va trebui sa-i infruntati. Evident, la o asemenea dimensiune a spatiului de joc apare problema backtracking-ului, in care jucatorul trebuie sa viziteze arii explorate undeva la inceputul jocului, drum care de obicei ia destul de mult. Nu insa si in Spellforce, deoarece veti gasi in locuri foarte convenabile asa numitele Bind Stone-uri, care au un dublu rol: in primul rand, ele actioneaza ca punct de respawn pentru avatar-ul vostru – daca ati murit in timp ce va luptati cu un inamic, nu veti primi binecunoscutul mesaj de Game Over, ci eroul vostru se va respawna la ultimul Bind Stone activat, insa cu o mica penalitate la punctele de experienta. De asemenea, Bind Stone-urile sunt si un sistem de tranzit intre diferitele arii si insule ale jocului, deplasarea intre ele fiind instantanee, jucatorul avand posibilitatea sa acopere distante foarte mari in doar cateva minute. De asemenea, lumea din Spellforce este continua si persistenta in acelasi timp: daca sunteti aproape de a fi infrant pe o anumita insula, va puteti retrage printr-un portal sau Bind Stone, dupa care sa reveniti pentru a mai incerca o data (singurul inconvenient fiind ca toate unitatile si cladirile construite pana atunci vor disparea, fiind nevoiti sa va reconstruiti baza).

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

De-a lungul calatoriilor voastre, veti gasi si obiecte pe care nu le puteti echipa, ele fiind inutile pentru avatar-ul personal. Pe acestea le puteti vinde la comerciantii care se afla de obicei in oraselele de pe o insula, ei avand la randul lor obiecte folositoare, cum ar fi runele sau obiecte mai puternice pentru eroul vostru. De remarcat este faptul ca in Spellforce nu exista o moneda unica in joc, ci trei: aur, argint si cupru. 100 de monezi de cupru sunt echivalentul unei monede de argint si 100 de argint unei monezi de aur. Astfel, un obiect poate sa coste spre exemplu 15 monezi de argint sau 15.000 de monezi de cupru sau orice combinatie intre cele doua (sau trei).
Navigarea prin lumea jocului este foarte facila, datorita pathfinding-ului foarte bun al personajului si a camerei excelente. Ea va permite sa jonglati intre o perspectiva top-view, unde veti vedea situatia de ansamblu, dar puteti la fel de bine sa faceti zoom pana la nivelul solului pentru a vedea bataliile de aproape, sau sa va controlati avatar-ul dintr-o perspectiva 3rd person si folosind tastele W,A,S,D pentru a va deplasa. Camera poate fi si rotita, insa va reveni la pozitia initiala pentru a evita problemele de orientare. De asemenea, jurnalul va va oferi informatii precise despre quest-urile care trebuie sa le completati, ce trebuie sa faceti pentru a le duce la indeplinire si cate aveti active in mod curent iar Spellbook-ul va fi indinspensabil pentru invatarea vrajilor, care vin sub forma de scroll-uri. Un lucru de remarcat este faptul ca orice inamic mort sau cutie din joc care au obiecte ce pot fi luate de catre jucator vor avea o aura in jurul lor, lucru foarte util atunci cand explorati o insula in cautare de goodies.

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Partea de RTS intervine atunci cand descoperiti un monument, unde odata activat, puteti folosi worker runes-urile pe care le gasiti de-a lungul jocului pentru a chema in ajutor unul din cele sase tipuri de worker, corespunzator fiecarei rase din joc: human, elves si dwarves pentru light side si dark elves, orcs, trolls pentru darkside. De asemenea, ca rasplata pentru quest-urile completate, veti primi si blueprints pentru cladiri pentru a va construi o baza. Va trebui insa sa va miscati repede, deoarece odata activat, monumentul va fi ca un far pentru inamici, care vor trimite mai intai cativa cercetasi sa vada despre ce e vorba, dupa care vor incepe sa va atace sistematic.
De asemenea, fiecare rasa este caracterizata de propriile atribute: dwarfii sunt luptatori melee foarte puternici, elfii sunt prin excelenta arcasi dar cam firavi, oamenii sunt buni la toate, in timp ce troll-i si orc-i au mai multi muschi decat neuroni. Cladirile fiecarei rase au propriul stil arhitectonic si look, cladirile fiind organizate in tier-uri in functie de rolul lor. Cladirile avansate, cum ar fi templele sau academiile sunt in tier-urile superioare, in timp ce minele, carierele de piatra sau topitoriile sunt disponibile inca de la inceput. Veti mai putea construi avanposturi, ferme, cabane de vanatoare, temple, depozite de mancare sau cartiere generale, cel mai avansat dintre acestea dandu-va posibilitatea, pe langa marirea numarului de soldati pe care puteti avea, sa recrutati un Titan specific rasei respective, o unitate extrem de puternica dar foarte costisitoare.

Spellforce: The Order of Dawn Spellforce: The Order of Dawn

Ca in orice RTS, dupa ce incepeti sa creati tarani (pe masura ce avansati in joc, veti descoperi noi rune cu worker-i mai eficienti), va trebui sa incepeti sa extrageti si cele sapte resurse disponibile in joc: trei comune fiecarei rase – piatra, mancare, fier, lemn si trei speciale – aria, moonsilver si lenya. Moonsilver-ul este folosit de dwarf-i pentru a-si crea armele, elfi-i folosesc lenya, in timp ce aria este o resursa indispensabila pentru crearea unitatilor magice. Lemnul, piatra si fierul nu vor ridica probleme in exploatarea lor, deoarece se vor gasi prin preajma monumentului in cantitati suficiente, insa resursele speciale sunt mai rare si va trebui sa va protejati muncitorii de raidurile inamicilor odata ce va departartati de monument pentru a le exploata.
Luptele din Spellforce sunt destul de spectaculoase, in meciurile de multiplayer numarul combatantilor putand ajunge la ordinul sutelor cu mare usurinta, armatele fiind si ele foarte diverse, caci numarul de unitati din joc este in jur de 50. In ciuda folosirii sistemului Click & Fight, haosul caracteristic bataliilor foarte mari nu a fost complet eliminat, cu toate ca sistemul in sine nu este prost implementat, ideea care sta la baza lui fiind destul de simpla. Acum, pentru a ataca un inamic, tot ce trebui sa faceti este sa-l selectati si apoi sa alegeti actiunea dorita. Pentru unitatile normale, ea va fi un atac normal, dar pentru eroi ea poate fi si o vraja sau o alta abilitate. Astfel, numarul de click-uri este redus la minim, iar jucatorul se poate concentra mai bine asupra bataliei. Cu toate acestea insa, datorita numarului mare de unitati, uneori s-ar putea sa pierdeti controlul asupra luptei, ceea ce pe mine unul m-a dus de cateva ori direct in ecranul de Load Game.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Elvetia
26/09/2020 20:12

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones. Aceasta initiativa a Partidului Uniunea Democrati ...

Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei