Still Life Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 19:09

Still Life Review

Deci, isi mai aminteste cineva de Gus McPherson? Cineva? Oricine? Aha, iar ati jucat Counter-Strike toata noaptea? Credeti ca asta o sa va intreb la examen? Popescule, ia zi tu, de la cati yarzi omori counteru cu eagle-ul? Dom’ profesor, eu stau dupa colt, dau shadow word pain si starshards, poate cate un mind flay, eu nu… Aha, de asta iti arde tie ma cand azi ai examen la single-player…aaa….ia zi, ce au bagat in ultimu’ patch? Asta stiu, asta stiu….au schimbat din nou talent tree-ul si am putut sa-mi cheltuiesc punctele din nou si sa-mi schimb build orderu si au introdus o nou instanta si acum eu cu ghilda mea facem questurile si… Si sa ne intoarcem la oile noastre. Ce este Post Mortem? Popescu? Post Mortem este cand esti fantoma si e totul gri in jurul tau si daca esti wisp ai 50%…… Taci! Post Mortem este o capodopera a genului care impreuna cu Syberia au marcat inceputul perioadei renascentiste. Ati fost la muzeu? Ati vazut acolo ultimul exemplar original din Post Mortem? Tineti minte, totul a inceput cu Post Mortem. Dar, dom’ profesor, Still Life de ce nu e tot acolo? S-a pierdut de tot? Chiar nu se mai stie nimic de el? Heh, Still Life e doar o legenda. Pe vremea aia, francezii de la Microids s-au hotarat sa mai realizeze un joc bazat pe acelasi univers intunecat si misterios. Francezii, dom’ profesor? Pai nu ati invatat la ora de istorie politica despre defuncta Uniune Europeana si statele membre? Pai nu domn profesor, nu au fost intotdeauna doua continente, ca Azeroth? Nu, Popescule, pai tu cu ce pleci de aici ca sa te duci acasa, cu grifonu’ sau cu metrou’? Scuze dom’ profesor, avansam si eu o teorie. Va rugam, ne spuneti legenda cu Still Life, va rugam mult. Mai e pana se suna si ne plictisim.

Still Life Still Life Still Life

     Asa, ia sa vedem daca isi mai aminteste mosul. Asta e o legenda foarte veche. Batrinu’ meu o stie de la batrinu’ lui si tot asa. Se pare ca pe vremea aia inca se mai intamplau miracole printre oameni, insa ei erau atat de orbi din cauza multi-playerului, incat refuzau tot ceea ce nu avea sectiune online in meniu. Se pare ca aceasta ratacire a avut loc acum mai multe sute de ani. Este destul de greu sa va spun cu precizie cand s-au intamplat evenimentele pe care urmeaza sa vi le relatez, insa pot sa va dau alte detalii interesante. Cum spuneam, pe vremea aia, francezii de la Microids au lansat Still Life, un adventure cu iz de Post Mortem, insa un adventure unic in felul sau. In joc, personajul principal, o agenta FBI pe numele ei Victoria, este chemata sa ancheteze niste cazuri extrem de ciudate. Se pare ca aveau de-a face cu un ucigas in serie care nu numai ca isi inneca victimele, dar le taia si gatul sau chiar le eviscera. Eviscera, dom profesor? Da mai, un fel de skinning skill mai avansat. Te rog, nu ma intrerupe. Situatia devine extrem de serioasa cand o a cincea victima este descoperita, asta pentru ca numarul lor crestea, iar numarul indiciilor pe care le avea Victoria la dispozitie era intotdeauna zero. Si, si, si? Obosita, Victoria se duce sa petreaca ceva timp acasa cu tatal ei, mai ales ca se apropia Craciunul, insa discutia celor doi aluneca usor spre trecut, un trecut la fel de intunecat precum prezentul pe care il traia Victoria. Rascolind prin cufarul din pod al bunicului ei, Victoria da peste un carnetel cu niste insemnari referitoare la un caz al acestuia de pe vremea cand isi facea veacul prin Praga. Ati ghicit, bunicul ei este chiar Gus McPherson, personajul principal din Post Mortem, doar ca de aceasta data el nu se mai afla la Paris, ci in Praga.

Still Life Still Life Still Life

  Asa, si? Mai departe? Ce se intampla? Ah, dragilor, as vrea sa va povestesc ce se intampla mai departe, insa nici batrinul meu nu stia exact sau poate nu a vrut sa-mi spuna in speranta ca intr-o zi voi gasi un exemplar si il voi putea juca. Pai dom’ profesor, CD-uri si DVD-uri nu se mai fabrica de vreo 200 de ani. Cum o sa….. Asta e o alta problema. Vreti sa ascultati restul legendei sau nu? Da, promitem ca nu o sa mai….. Ok, ok! Legenda spune ca jocul este destul de lung, asta pentru ca ai posibilitatea sa joci cu Victoria in prezent, dar si cu Gus in trecut, fiecare dintre ei avand propriile lor capitole care se succed pe rand. Ce ii leaga pe cei doi sunt similitudinile dintre modus operandi al ucigasului din Praga cu cel al ucigasului din Chicago. Mai mult decat atat, amandoi sunt deghizati in acelasi fel, adica poarta o capa neagra, un joben si o masca argintie. Din cate stia batrinul meu, jocul nu este unul cu happy end cum se mai obisnuieste si astazi, dar o sa va linistesc spunandu-va ca Victoria nu moare, lucru care trebuie sa recunosc ca m-a facut destul de curios.

Still Life Still Life Still Life

     Batrinul batrinului meu spunea ca in tineretile lui ar fi jucat Still Life cap coada intr-o singura zi, fara sa se opreasca, sa manance sau sa se odihneasca. Se pare ca puzzle-urile pe care le intalnesti sunt atat de bine puse la punct, incat e o placere sa incerci sa le rezolvi. Ceea ce a fost intr-adevar admirabil a fost faptul ca toate informatiile de care aveai nevoie se gaseau in vecinatatea puzzle-ului sau in cel mai rau caz, anumite obiecte de care aveai nevoie erau la vedere, astfel ca era destul de dificil sa nu le observi. Se pare ca ei au implementat mai multe tipuri de puzzle-uri, de la simple slidere, pana la controlul personajului intr-un maze sau al unui robotel printre raze laser. Daca la toata aceasta imaginatie mai adaugam si scenele extrem de rafinate, pline de detalii si de viata, atunci cred ca va puteti inchipui cum arata o capodopera. Povestea curge intr-un ritm ametitor, personajele sunt, ca si locatiile, diferite, dar si asemanatoare in acelasi timp, iar ucigasul, desi intre crime sunt zeci bune de ani, opereaza in acelasi mod.

Still Life Still Life Still Life

   Ceea ce am dedus eu din ce mi-a relatat batrinul a fost ca elementele de legatura dintre cei doi ucigasi (e la mintea cocosului ca sunt doua persoane diferite ca doar ii desparte o limita de timp enorma) sunt chiar tablourile pictate de primul dintre ei, asta pentru ca ele contin scene inspirate din crimele savarsite. Victoria realizeaza pana la urma ca al doilea ucigas il copiaza pe primul, insa de aici si pana la prinderea lui este un pas urias si sincer sa fiu, habar nu am daca asta se intampla sau nu. Se pare ca mai e putin pana se suna si aveam de gand sa va vorbesc mai pe larg despre obiecte, inventar si interfata, insa o sa ma rezum la cateva cuvinte. Majoritatea obiectelor pe care Victoria sau Gus le culeg apar 3D in inventar, asa ca poti sa le rasucesti si sa le intorci pe ce parte vrei. Batrinul meu spunea ca pe unele chiar se afla diferite indicii si ca trebuie sa fii foarte atent cand obtii ceva. Se pare ca anumite obiecte se pot si combina insa asta era o practica destul de raspindita la vremea aia, in comparatie cu obiectele 3D din inventar. Interfata era extrem de simpla, de tipul point n click, doar ca se pare ca traseul pe care il alegeau personajele nu era intotdeauna cel optim. In rest, vocile erau perfecte iar sunetele ambientale iti intareau diareea in tine mai ceva ca iaurtul Danonino pe care il puneti voi vara in congelator.

Still Life Still Life Still Life

     Ahh, nu, trebuie sa sune din moment in moment. Data viitoare va intreb cate ceva din legenda Still Life. Sper ca v-ati notat cate ceva. Vadit obosit si marcat de istorisirea care tocmai se incheiase, batrinul profesor isi scoase ochelarii si se freca usor peste ochii ce ii dadeau batai de cap. Clasa se goli instantaneu, cu exceptia lui Popescu. Acesta, mai ganditor din fire, isi stranse tacticos cartile si se apropie de catedra. Dom’ profesor, dar ucigasul? Ehehe Popescule, chiar nu ai invatat nimic de la WoW-ul ala pe care il joci in fiecare noapte? Raul, ca si binele, respawneaza intotdeauna. Esenta vietii nu e dualitatea, ci insasi trairea sau daca vrei, cooldownul dintre respawnuri. Ce face fiecare in timpul asta e problema lui sau a ei, dar pentru fiecare om exista cate o bestie, iar pentru bestie cate o furnica ce ii aduce sfirsitul. Ca furnica de multe ori poarta armura epica, asta e o alta poveste, un alt joc, o alta discutie…

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
O româncă a fost omorâtă în Italia
20/01/2021 17:41

 O romancă care a fost adoptată in Italia, a fost ucisă de către o alta romanca şi iubitul ei italian. În urma celor intamplate, bărbatul a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare. C. B. in v ...

Începe REVOLUȚIA SEXUALĂ în SUA: reprezentanții LGBTQ îi cer lui Joe Biden noi drepturi
20/01/2021 14:18

Protectiile federale impotriva discriminării pentru persoanele LGBTQ sunt mai apropiate decat au fost vreodată acum cu venirea lui Joe Biden la putere, relatează intr-un material amplu NBCNews.com. În ...

Perchezitii de amploare la o grupare care falsifica decizii de pensie pentru a lua credite. Care este prejudiciul
20/01/2021 14:08

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara din Bucuresti efectueaza, miercuri, 32 de perchezitii la membrii unei grupari care recrutau persoane cu venituri modeste, apoi falsificau decizii si taloane de ...

Donald Trump l-a GRAȚIAT pe Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Liviu Dragnea în SUA, lângă președintele american Donald Trump a semnat 143 de grațieri.
20/01/2021 14:02

Donald Trump a semnat 143 de gratieri. Printre persoanele gratiate, s-a numărat si Elliott Broidy, cunoscut in Romania după ce l-a ajutat pe Liviu Dragnea să ajungă la presedintele american, Donald Trum ...

Accident cu peste o sută de tamponări pe o autostradă din Japonia
20/01/2021 13:45

Un accident in lant cu peste o sută de tamponări a avut loc pe o autostradă japoneză din nordul tării, in timpul unei furtuni de zăpadă. Carambolul s-a soldat cu un mort si zece persoane care au ajuns ...

Percheziții la falși pensionari. Ei au luat credite de peste 2 milioane de lei
20/01/2021 13:39

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat 32 de percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Călăraşi, Argeş, Damboviţa şi Prahova. Din cercetări a ...

Dezvăluirile unor medici din Wuhan, despre apariția primelor cazuri de COVID: „Ni s-a spus să mințim” Citeşte întreaga ştire: Dezvăluirile unor medici din Wuhan, despre apariția primelor cazuri de COV
20/01/2021 11:23

Medici din Wuhan, acolo unde a izbucnit pandemia de COVID-19, stiau incă din decembrie 2019 cat de periculos este virusul si că acesta urma să facă multe victime. Într-un documentar intitulat „V ...

Un crematoriu din Germania lucrează 24 de ore din 24, șapte zile din șapte / Mesajul directorului pentru coronasceptici: Veniți să ne ajutați să mutăm sicriele VIDEO
20/01/2021 10:53

 Pe unele sicrie este scris "risc de infectare", pe altele "corona", multe poartă avertismentul "fără serviciu mortuar". Crematoriul din Meissen, in fosta Republică Democr ...

Anunt incepere proiect Grant capital de lucru  Societatea HAPPY CENTER S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul ”Proiect capital de lucru – S.C. HAPPY CENTER S.R.L.” proiect  nr RUE M2 – 1623, înscr
20/01/2021 09:20

Anunt incepere proiect Grant capital de lucru  Societatea HAPPY CENTER S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul ”Proiect capital de lucru – S.C. HAPPY CENTER S.R.L.” proiect   ...

Germania a extins lockdown-ul pana la 14 februarie. Oamenilor li se cere sa poarte masti medicale de tip FFP2
20/01/2021 09:05

Lockdown-ul din Germania a fost extins pana la 14 februarie si au fost impuse reguli mai stricte privind purtarea mastii in magazine si in transportul public, cancelarul Angela Merkel avertizand ca tara sa treb ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei