Street Fighter IV – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:26

Street Fighter IV – Xbox 360 Review

Comparativ cu restul, deşi are punctele lui forte, întotdeauna am considerat Street Fighter III o mică dezamăgire, în special din cauza absenţei unor personaje importante, printre care E.Honda, Blanka sau Guile, dar şi din cauza adăugării unui sistem bizar de a asimila loviturile, numit Parry System.

Pe de altă parte, Street Fighter IV nu doreşte a fi doar un joc îmbunătăţit, ci unul complet nou, în care lucrurile importante din trecut au fost păstrate şi aduse la standardele actuale. Mai mult decât atât, producătorii au afirmat că doresc să atragă atât jucători noi, cât şi fanii înrăiţi.

De la 16 la 25 de personaje

Încep cu o veste care pe mine m-a bucurat foarte mult. Indianul T.Hawk şi dansatorul african Dee Jay au dispărut, ei nefăcând parte din roster-ul Street Fighter IV. Acum câteva luni, pe site-ul oficial Capcom au fost votate personajele din vechiul univers care urmau să se întoarcă în noul titlu, iar T.Hawk si Dee Jay se pare că nu au obţinut notă de promovare. Fei Long şi Cammy în schimb, da.

Până în acest moment totul e clar, sunt aceiaşi luptători din Street Fighter II Turbo, cu excepţia celor doi. În completarea listei, culeşi din titlurile mai vechi ale seriei, apar Dan (un personaj comic şi penibil în acelasi timp, al cărui stil seamănă cu cel al lui Ryu şi Ken), Rose (o prezenţă feminină foarte elegantă ce foloseşte o eşarfă lungă pe post de armă), Sakura (o puştoaică costumată în haine şcolăreşti, cu o tehnică aparent infantilă, dar periculosă) şi Gen (un asasin batrân cu două stiluri distincte de luptă).

Gouken, maestrul lui Ryu si Ken, este prezent de asemenea, ca şi dusmanul său de moarte, binecunoscutul Akuma, un personaj interzis în multe turnee de Street Fighter. Interesant este faptul că unele mişcări ale lui Gouken se află în arsenalul lui Ryu din Street Fighter III, joc a cărui acţiune se petrece cronologic înaintea celei din versiunea de faţă.

Ultimul boss cu care vă veţi confrunta este Seth, şeful S.I.N. (divizia de arme a organizaţiei Shadaloo, condusă de M.Bison). Seth nu este un om obişnuit, ci un mutant, devenit astfel prin modificări genetice specifice organizaţiei. El foloseşte mişcări împrumutate de la celelalte personaje, alături de câteva personale care sunt cel puţin la fel de periculoase. Cu toate acestea, mi-a displăcut teribil maleficul Seth, deoarece mi-a dat impresia ca nu se încadrează deloc în acest univers atât de drag mie.

Continuând cu lista noilor personaje, favoritul meu este Abel, un francez musculos care suferă de amnezie şi căruia îi place foarte mult lupta corp la corp, asemeni colosului rus Zangief. Rufus este un american obsedat de mâncare, ce decide să-l caute pe Ken pentru a-l învinge şi a demonstra că el e cel mai bun luptător din S.U.A., a cărui tactică se bazează pe agilitate, în ciuda greutăţii corporale mult peste medie. Ca o paranteză, tind să cred că japonezii au dorit să se amuze pe seama americanilor din acest punct de vedere, întrucât şi cei de la Namco au introdus în Tekken 6 un american supraponderal, numit Bob.

Următorul pe listă este El Fuerte, mexicanul zburător practicant de lucha libre, de departe cel mai fascinant personaj datorită tehnicilor sale spectaculoase de atac. Este o încântare să-l foloseşti, deoarece viteza şi agilitatea lui pot surprinde fără prea mult efort adversarii. Ultima venită este Crimson Viper, o femeie fatală cu părul lung care poartă ochelari şi un costum mulat. Loviturile ei au la bază tehnologii hi-tech (electricitate, flăcări), ceea ce m-a determinat să am aceeaşi părere despre ea ca şi despre Seth. Consider că C. Viper ar fi mult mai potrivită într-un titlu King of Fighters (serie din care se zvoneşte ca s-ar fi inspirat producătorii), nicidecum aici.

Într-un joc de fighting, echilibrul dintre luptători este esenţial, nimeni nedorind să întâlnească online oameni care abuzează de anumite personaje, cum se întâmplă cu Kilik sau Mitsurugi în Soul Calibur IV. Personal nu am sesizat diferenţe foarte mari în Street Fighter IV, dar pot spune că Seth, Akuma, Gouken şi Sagat la prima vedere par mai puternici decat restul, în timp ce Dan este probabil cel mai slab dintre toţi. E prea devreme totuşi să vorbim despre un dezechilibru sever, deoarece profunzimea unui fighting de valoare este descoperită abia după câteva săptămâni sau chiar luni de la lansare, pe măsură ce sunt folosite combinaţii de lovituri şi strategii noi.

Un mare plus este faptul că din 25 de luptători, doar 16 sunt disponibili la început, restul fiind deblocaţi prin diverse metode, cum ar fi terminarea jocului cu unele personaje. Unele opţiuni din meniuri pot fi de asemenea deblocate, cum ar fi posibilitatea de a seta limba fiecărei voci a luptătorilor în parte (engleză sau japoneză), ori diverse culori ale kimono-urilor.

Adevărata provocare în jocurile de fighting a fost întotdeauna lupta împotriva altor adversari uman, modurile single-player fiind lăsate pe plan secund. Dar Capcom, prin adăugarea atâtor opţiuni ascunse, a mărit cu succes durata de viaţa a single-player-ului, ceea ce nu poate fi decât benefic. Nu toţi însă vor aprecia acest aspect, probabil existând jucatori care ar fi preferat ca doar două-trei personaje să merite efortul de a fi deblocate, iar restul sa fie disponibile de la bun început.

Easy to learn, hard to master!

În majoritatea interviurilor acordate diverselor publicaţii de gaming înaintea lansării, producătorul Yoshinori Ono se lăuda că acest titlu va fi uşor de învăţat, dar greu de stăpânit. Ţin minte cât de greu era pentru un nou venit să se perfecţioneze în jocurile anterioare ale seriei, iar de data asta aveam mari speranţe că acum oricine poate să înveţe uşor Street Fighter.

Ca în orice fighting ce se respectă, există un mod Training unde vă alegeţi un personaj şi începeţi să încercaţi toate variantele de lovituri şi de combo-uri posibile ciomăgindu-vă adversarul care poate sta nemişcat sau ţine garda, în timp ce în meniul Options găsiţi şi lista de mişcări pentru luptătorul preferat.

Dar oare e suficient? Ei bine, răspunsul este nu! Asta deoarece comparativ cu alte titluri de acelaşi gen, loviturile din Street Fighter au fost mereu mai greu de executat. Aici avem multe lovituri de rotaţie, schimbări bruşte de direcţie sau anularea unor combo-uri folosind comenzi rapide.

Iar un începător n-o să ştie să facă aşa ceva, fiindcă el se aşteaptă să găsească un mediu familiar, ca cel din Soul Calibur, în care simpla apăsare a unor butoane, chiar şi la întâmplare, are ca rezultat mişcări spectaculoase şi devastatoare. Chiar şi în Tekken uneori se întâmplă la fel (depinde de personaj), dar în Street Fighter…domnii mei, în Street Fighter câştigă întotdeauna cel mai bun, nu există noroc sau “button mashing”.

Din acest punct de vedere, echipa de la Capcom nu s-a gândit să implementeze un sistem cât mai simplist, pentru a fi accesibil tuturor, nu doar angajaţilor de la testare. Mă refer aici la un tutorial (nu training, ci tutorial) unde, după alegerea personajului, jucătorul să fie trecut prin tot arsenalul de lovituri al acestuia, începând cu un simplu pumn şi terminând cu un combo de zece lovituri, urmat de un focus attack, dash-cancel şi apoi Ultra Combo finish. Sună complicat, nu?

Aş fi propus chiar şi o mică animaţie cu o mână care controlează gamepad-ul (sau arcade stick-ul, de preferat), ce mişcă joystick-ul şi apasă pe butoane pentru a reproduce mişcarea de pe ecran. În plus de asta, dacă în Super Street Fighter II Turbo HD Remix executarea unor scheme era uşurată (Super-ul lui Guile, electricitatea lui Blanka, piledriver-ul lui Zangief etc) prin nişte lovituri alternative, mult mai uşor de stăpânit, aici nu beneficiem de această facilitate.

Aşa că dacă vreţi sa executaţi Super-ul lui Zangief vă trebuie o măiestrie de artist pentru rotaţia de 720 de grade joystick-ului şi apoi apăsarea celor trei pumni simultan. Acest aspect nu e neapărat un punct negativ, fiindcă sunt sigur că veteranii nu se vor plânge, dar cei ce nu i-au văzut niciodată pe Ryu sau Ken vor avea nevoie de câteva zile dure de antrenament până la familiarizarea cu sistemul de joc.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Acuz!

23:55

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 O bancă din Tulcea a luat foc
21/09/2020 11:13

  Pompierii militari ai Detaşamentului Tulcea au intervenit, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un birou din incinta unei societăţi bancare aparţinand domeniului privat roman, ...

Conditii minime pentru un imprumut rapid, cu gestionarea optionala a creditului la domiciliu
21/09/2020 10:54

  Conditii minime pentru un imprumut rapid, cu gestionarea optionala a creditului la domiciliu     Indiferent ca vrei sa faci o mica reparatie in casa, sa investesti mai mult in educatia copi ...

Un profesor a murit dupa ce a fost lovit in plin de o trotineta eletrica, intr-un parc din Buzau
21/09/2020 10:37

 Inspectoratul Judetean de Politie Buzau a deschis o ancheta dupa ce un barbat de 71 de ani a murit la scurt timp dupa ce a fost lovit de o trotineta electrica in Parcul Crang din municipiul Buza ...

 Furtuna tropicală a făcut dezastru în Vietnam - șase persoane au murit și alte 100 au fost rănite
21/09/2020 10:07

  Cel puţin şase persoane au murit şi peste 100 au fost rănite după ce furtuna tropicală Noul a lovit coasta centrală a Vietnamului.  Furtuna a atins uscatul in apropierea oraşelor turistic ...

Printul Charles, avertisment important
21/09/2020 09:44

 Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, a lansat un apel la acţiune promptă pentru a lupta impotriva schimbărilor climatice, al căror impact il „va eclipsa", in opinia lui, pe c ...

Record - Regina King, al patrulea trofeu Emmy din carieră
21/09/2020 08:45

 Actriţa Regina King, protagonista miniseriei ''Watchmen'', a scris istorie la cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a Premiilor Emmy, desfăşurată duminică seară al Los Angeles, informează DPA. ...

Explozie la Metrou
21/09/2020 08:42

 O explozie a avut loc duminică seară la o garnitură de metrou in staţia Tineretului. Din primele informaţii nu au fost inregistrate victime. Problema tehnică ar fi apărut la o şină, iar prin for ...

VIDEO - Momentul exploziei de la metroul din București
21/09/2020 08:37

  O explozie a avut loc duminică seară la o garnitură de metrou in staţia Tineretului. Conform primelor informatii, problema tehnică ar fi apărut la o şină, iar prin forta de frecare dintre roată ...

Accident cu trei morți la Constanța
21/09/2020 08:15

 Trei persoane şi-au pierdut viaţa in urma accidentului produs duminică după-amiază pe DN 2A, in judeţul Constanţa, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene. Potrivit sursei citate, un bărb ...

Toamnă fierbinte şi secetoasă
20/09/2020 18:37

Valorile termice vor fi mai ridicate in următoarele trei săptămani decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii ţări, iar cantităţile de precipitaţii vor fi, in general, deficitare in prima p ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei