Tarr Chronicles Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:22

Tarr Chronicles Review

Tarr Chronicles a fost unul dintre titlurile anunţate pentru această toamnă care mi-a atras atenţia. Şi asta din cauză că este un space-sim, un gen care se află poate pe prima poziţie în topul preferinţelor mele. Elite a fost unul dintre jocurile care mi-a marcat adolescenţa, iar seriile Wing Commander, Privateer, Descent Freespace şi I-War n-au făcut decât să îmi sporească pofta pentru space sim-uri. Halcyon Sun, Freelancer şi Darkstar One au fost titluri decente, care au păstrat în atenţia tuturor un gen aproape muribund, prin prisma numărului de titluri apărute. Însă Drift: When World Collide şi Spaceforce: Rogue Universe s-au dovedit a fi adevărate dezamăgiri, fie din cauza conceptelor implementate, fie datorită numărului de bug-uri care le-au însoţit la lansare. În aceeaşi categorie, cu părere de rău o spun, intră şi Tarr Chronicles.
       Prima senzaţie neplăcută apare imediat după ce instalezi jocul. Nici nu ajungi în meniul principal şi pe ecran apare săgetuţa de la mouse, semn că ceva nu e în regulă. Apeşi Alt-Tab, nimic. O fi crăpat? Să restartez e chiar ultima opţiune posibilă, hai să apăs Ctrl-Alt-Del. Oh, merge! Văd un mesaj de eroare legat de "playvideo.dll". Hmm, o fi din cauză că n-am instalat codecurile care sunt pe DVD-ul jocului? Hai să le instalez, deşi sunt la zi din acest punct de vedere şi că n-am avut niciodată probleme cu filmele, fie chiar şi cu cele din jocuri.
       Dau restart ca să fiu sigur că nu voi ajunge în aceeaşi situaţie neplăcută, pornesc jocul şi… pe ecran apare acelaşi mesaj. Mai să fie! Desigur că aş putea să-l dezinstalez, însă după cum am spus şi mai sus, sunt un fan al genului space-sim, aşa că îi mai acord încă o şansă. Închid acel mesaj de eroare şi dau click pe fereastra din taskbar cu numele jocului. Minune! Sunt înapoi în joc. Văd filmuleţul de introducere şi… apare din nou cursorul de la mouse. Iar Ctrl-Alt-Del, iar închis mesajul respectiv, iar click pe fereastra din taskbar. Moment în care ajung, în sfârşit, în meniul principal.

       Creez un profil, după care intru în joc. Şi aici am parte de o altă surpriză neplăcută. Sensitivitatea mouse-ului este foarte mică, trebuie să îl mişc pe tot pad-ul pentru a mă învârti pe ecran cu o viteză decentă. Am uitat oare să îi reglez sensitivitatea? Parcă în setările jocului nu există o astfel de opţiune. Pun pauză, intru în meniul de setări. Mda… chiar nu există opţiunea asta. Ies din joc, setez în Windows sensitivitatea mouse-ului la maxim şi reintru plin de speranţă. Niciun efect, aceeaşi senzaţie că te mişti într-o mlaştină. Desigur, mai există o opţiune: folosirea unui joystick, însă Freelancer a demonstrat că un space-sim poate fi jucat lejer şi cu un mouse, iar dacă Tarr Chronicles îmi oferă şi această posibilitate, de ce nu mă pot folosi de ea?
       În fine. Pornesc prima misiune. Primele două părţi sunt uşoare, însă la ultima parte fac o greşeală şi mor. Ce drăguţ, jocul nu salvează între misiuni, ci între fiecare secţiune, aşa că reîncarc partea respectivă. Faptul că nu pot sări peste niciunul dintre cut-scene-urile care preced fiecare parte a unei misiuni începe să mă deranjeze foarte mult, începând cu a patra misiune unde am reluat a doua parte de cel puţin şase ori. Aşa că dacă v-aţi săturat să vedeţi aceleaşi secvenţe şi să auziţi aceleaşi dialoguri, vă puteţi duce liniştiţi, de exemplu, până la frigider să vă luaţi apă sau suc, deoarece unele cut-scene-uri au o durată mai mare de un minut.
       Pe de altă parte, paradoxal sau nu, Tarr Chronicles este (sau se vrea a fi) un space-sim orientat spre acţiune. În primul rând, trebuie să faci serioase eforturi ca să acorzi o minimă atenţie poveştii. Nu rupe gura târgului, dar acest aspect putea fi reparat măcar prin introducerea unor personaje de care să îţi pese. Însă pe lângă filmuleţele cinematice de o calitate destul de îndoielnică, povestea nu este spusă decât prin intermediul informaţiilor care îţi sunt puse la dispoziţie între misiuni. Şi cu toate că vocile sunt chiar OK, dialogurile din timpul jocului aparţin unor personaje generice, ca denumire şi comportament. Şi de ce te-ar interesa trăirile lor în situaţia în care jocul nu te îmbie absolut deloc să o faci?

  În al doilea rând, nu există un sistem de comerţ, un mare minus având în vedere că acest aspect este întâlnit şi în space-sim-uri mai vechi de zece ani. Nici Darkstar One nu excela la acest capitol, însă măcar era acolo. Pe lângă îndeplinirea cu succes a misiunilor, puteai face şi puţin comerţ pentru a avea bani să îţi îmbunătăţeşti nava şi armele. Pentru a simţi ca progresezi. Pentru a simţi o diferenţă între momentul în care începi jocul şi cel în care l-ai terminat. În schimb, după fiecare misiune, Tarr Chronicles ne pune la dispoziţie echipament tot mai variat şi mai bun.
       Partea interesantă nu este atât varietatea decentă a modurilor în care îţi poţi echipa nava (armură, scuturi, arme), cat faptul că anumite componente pot fi dezasamblate şi reasamblate într-un mod în care te poţi alege cu câteva bonusuri care, chiar dacă sunt neimpresionante din punct de vedere al cifrelor şi procentelor, se simt pe parcursul unei misiuni. Şi asta în condiţiile în care dificultatea misiunilor nu este una progresivă. După ce reiei o misiune de mai multe ori, repet, suferind din cauza repetitivităţii cut-scene-urilor aferente, la un moment dat realizezi că totul devine ceva mai uşor din cauza unui astfel de bonus.
       Trebuie menţionat că această personalizare a navei are câteva aspecte restrictive. De exemplu, nu poţi dezasambla mai mult de trei piese de echipament după o misiune. De asemenea, există anumite limite de energie sau greutate în care trebuie să te încadrezi atunci când jonglezi cu diverse părţi de echipament. Iar dacă la un moment dat vi se pare prea complicat sau v-aţi plictisit să staţi prea mult în hangar, puteţi apela la opţiunea de echipare automată, cu riscul ca aceasta să nu se potrivească stilului vostru de joc.

       Partea proastă e că echiparea, automată sau nu, nu poate fi făcută decât între misiuni, nu şi între secţiunile ce alcătuiesc respectivele misiuni. Aşa că dacă aţi ales un tip de muniţie mai bună, însă limitată şi nu mai aveţi cu ce trage în inamici în ultima parte a unei misiuni, veţi fi puşi în faţa unei alternative. Fie reluaţi întreaga misiune, deci şi primele două secţiuni, nerecomandat dacă aţi trecut prin ele cu emoţii din cauza dificultăţii lor sau v-aţi scârbit din cauza repetitivităţii cut-scene-urilor. Fie încercaţi să staţi departe de lupte (atenţie să nu vă îndepărtaţi prea mult), ori folosiţi permanent manevre cât mai imprevizibile şi agile pentru a scăpa de tirul inamic.
       Nici această a doua opţiune nu este indicată, deoarece membrii escadronului din care faceţi parte distrug foarte greu navele inamice. Asta deoarece ei schimbă ţintele prea repede şi nu ştiu să îşi concentreze tirul asupra unui singur adversar. Aşa că dacă rămâneţi fără muniţie în timpul unei misiuni, va trebui să aşteptaţi foarte mult până când aceştia să îşi facă treaba fără ajutorul vostru. Şi asta cu mare noroc, deoarece scuturile navelor se regenerează, aşa că o ţintă inamică abandonată poate reprezenta din nou o ameninţare serioasă în momentul în care scuturile sale s-au refăcut complet. Date fiind aceste condiţii, nu înţeleg deloc de ce nu îţi poţi controla escadronul, aspect care, pe lângă sistemul de comerţ, reprezintă de mulţi ani un alt standard în genul space-sim.
       Totodată, nu înţeleg de ce nu există un sistem de management al scuturilor, de ce nu există o navă de suport cu ajutorul căreia să îţi repari armura şi echipamentele în timpul misiunilor şi să îţi reimprospatezi stocul de muniţie.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:09

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

Tentativă de crimă între copii, la o grădiniță din Ploiești
25/09/2020 13:47

La o grădinită din Ploiesti s-a petecut un incident rarisim. Un băietel de doar sase si-a strans colegul de gat si l-a dat cu capul de parchet pană a lesinat. Si mai grav este faptul că micul agresor n ...

Un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie va naște la începutul anului viitor
25/09/2020 13:28

  Printesa Eugenie si Jack Brooksbank asteaptă un copil la inceputul anului viitor, a anuntat Palatul Buckingham. Potrivit informatiilor de la Palatul Buckingham, Printesa Eugenie si Jack Brooksbank ...

 Indian mort de Covid, mâncat de șobolani
25/09/2020 12:15

  Familia unui indian de 87 de ani ucis de coronavirus a avut parte de un soc atunci cand a mers la spital să ii ridice trupul si a observat că fusese mancat de sobolani, potrivit Daily Star.  Bă ...

Demisie surprinzătoare la Vatican. Un cardinal este anchetat într-un proces controversat
25/09/2020 12:00

  Cardinalul de la Vatican, Giovanni Angelo Becciu a demisionat brusc joi şi a renunţat la drepturile care i se cuvin prin funcţie. Becciu este implicat intr-un imens scandal imobiliar care a lovit in ...

Cum va fi vremea în ziua alegerilor: Se anunță ploi și vijelii . Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
25/09/2020 12:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Cum se poate cumpăra vechimea în muncă
25/09/2020 11:46

  Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevede că persoanele care au varsta de pensionare şi un stagiu incomplet de cotizare pot cumpăra vechime, a declarat şeful Cancelariei prim-minist ...

Se ascut tensiunile între Republica Populară Chineză și Taiwan
25/09/2020 11:37

 46 de incidente au avut loc in ultimele 9 zile.China a amenintat sau a pătruns in spatiul aerian al Taiwanului de 46 de ori in ultimele nouă zile, a declarat ministerul apărării insulei. În tot ...

Barack şi Michelle Obama, cele mai admirate personalități de pe glob
25/09/2020 10:30

  Barack şi Michelle Obama sunt cele mai admirate personalităţi din lume, conform unei anchete realizate de institutul de sondare a opiniei publice YouGov publicat vineri, informează DPA. Conform You ...

 A șaptea execuție federală în SUA
25/09/2020 10:21

  Statele Unite au executat joi un bărbat negru condamnat la moarte pentru o crimă dublă in 1999, a şaptea execuţie federală in trei luni, in ciuda apelurilor la clemenţă din partea susţinătoril ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei