Team Fortress 2 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:17

Team Fortress 2 Review

Ştiţi care e cel mai mare chin pentru un redactor de jocuri când i se dă pe mână un titlu extrem de bun? Efortul de a se opri din jucat suficient de mult timp ca să poată scrie articolul în care laudă jocul respectiv. Review-ul de faţă ar fi trebuit să fie pus pe site săptămâna trecută, dar Team Fortress 2 a reuşit să mă prindă într-un mod în care foarte puţine jocuri au reuşit s-o facă până acum, gândul de a nu juca zilnic măcar o oră-două fiind de neconceput. Până la urmă a fost nevoie să-mi fie schimbată parola contului de Steam pentru a mă convinge să scriu aceste rânduri. Bastards.

Trebuie să menţionez din start că nu am jucat primul Team Fortress sau Team Fortress Classic, aşa că perspectiva mea asupra succesorului este cea a unui n00bian™ get-beget. Un pic jenantă situaţia, ţinând cont de faptul că Team Fortress este titlul care a pus noţiunea de class în jocurile class-based. Interesant este că Team Fortress 2 ar fi trebuit să aibă o tentă militară foarte serioasă, spre deosebire de produsul pe care-l avem acum în faţă, durata sa de dezvoltare (aproape 9 ani de zile) rivalizând-o fără probleme pe cea a (încă) infamului Duke Nukem Forever. Ce a rezultat însă din acest proces anevoios a depăşit orice aşteptări.

Dacă ar fi să numesc două elemente cheie care fac din Team Fortress 2 unul dintre cele mai bune jocuri lansate până acum, acestea ar fi umorul şi accesibilitatea. Este că v-aţi aşteptat să zic gameplay revoluţionar şi grafică spectaculoasă? Haide, fiţi sinceri, câţi dintre voi mai apreciază în ziua de azi la un joc capacitatea acestuia de a vă aduce un zâmbet pe faţă? Now it’s all pixel shaders and high-res textures bitc… er, baby.

Primul lucru pe care-l veţi remarca atunci când veţi lua contact cu Team Fortress 2 va fi stilul grafic inedit: stilizat, cu o puternică tentă cartoonish, efecte de shading din plin şi personaje care vă vor aduce aminte de eroii din The Incredibles. De altfel, această realizare a personajelor va fi unul dintre motivele pentru care veţi juca întotdeauna cu zâmbetul pe buze, chiar şi când veţi primi un glonţ în dinţi din capătul opus al hărţii. La care se mai adaugă ironiile savuroase aruncate adversarilor, strigătele disperate după ajutor şi momentele Kodak, în care te lupţi de zor cu un soldat inamic şi la un moment dat sunteţi depăşiţi în viteză de un inginer, acesta fiind alergat de un Pyro cu masca de gaze pe faţă şi un topor în mâini. Priceless.

Însă pe lângă factorul LOL, stilul cartoonish din TF2 are un rol mult mai important, acela de a-ţi indica la o privire sumară care este rolul fiecărei clase în parte şi posibilitatea de a le identifica imediat într-o luptă. Asta deoarece una dintre problemele titlurilor class-based este tocmai perioada de acomodare, în care trebuie s-o iei cu încetişorul şi să vezi exact ce face fiecare clasă, care sunt abilităţile speciale, dacă se mulează pe stilul tău de joc sau nu etc. În TF2 însă, chiar şi un novice va ştii în linii mari cine ce face încă din meniul iniţial de selectare, primind şi câteva ponturi care să-i facă viaţa mai uşoară; totul servit sub forma unei lecţii predată la şcoală, lucru valabil şi pentru cele trei moduri de joc – Control Point, Capture the Flag şi Territorial Control. Acest mod de prezentare, cu toate că poate fi considerat de cârcotaşi ca fiind realizat pentru moruni™, va fi unul dintre principalele avantaje ale jocului pe termen lung.

Starurile din Team Fortress 2 sunt însă fără discuţie cele 9 clase, ele fiind împărţite în trei ramuri: ofensivă, defensivă şi suport. Cercetaşul  este cea mai rapidă clasă din joc şi singura care poate efectua un double-jump, aceşti vitezişti cu accent de Brooklyn fiind foarte dificil de nimerit. Această mobilitate sporită însă vine cu preţul unui număr redus de hit-points, scout-ul fiind printre cele mai fragile personaje din joc; mai ales că în Team Fortress 2 nu există armuri. Soldatul este o alegere foarte bună pentru novici, având o toleranţă la damage decentă, fiind în acelaşi timp capabil să împartă suficientă durere-n jurul său, mulţumită lansatorului de rachete şi shotgun-ului. Pyro-ul este poate cea mai amuzantă clasă dintre toate, având în vedere că masca lui de gaze face ca toate replicile sale să fie distorsionate şi extrem de ilare. Nu la fel de ilar este însă şi aruncătorul de flăcări din dotare, care este letal în luptele close-quarter, Pyro-ul fiind capabil să dea foc întregii echipe adverse dacă o prinde la înghesuială, după care să stea la adăpost şi să observe liniştit cum creşte kill count-ul.

Trecând pe ramura defensivă, Demoman-ul este singurul care poate folosi grenade – paradoxal, una dintre cele mai puternice arme ofensive – el având ca rezervă bombe care pot fi lipite de orice suprafaţă şi apoi detonate de la distanţă; o soluţie excelentă când trebuie să protejaţi un control point de cercetaşii inamici. Heavy-ul este exact ce spune numele – ditai namila de om cu un minigun pe măsură, el fiind recomandat pentru secerarea grupurilor compacte de inamici sau blocarea temporară a unei căi de acces cu o ploaie de gloanţe. Inginerul se află la graniţa între defensivă şi suport, el având posibilitatea să contruiască turele ce pot fi îmbunătăţite (coşmarul oricărui cercetaş), tonomate care pot vindeca şi reaproviziona coechipierii cu muniţie, cât şi teleportoare care să faciliteze deplasarea echipei. Adăugând la acestea shotgun-ul, vă puteţi da seama de ce inginerul este una dintre cele mai îndrăgite clase din TF2.

Când vine vorba de suport 100% însă, Medicul este rege, serviciile sale fiind întotdeauna apreciate de coechipieri şi temute de inamici. Pe lângă faptul că poate vindeca coechipierii, medicul le poate creşte acestora temporar viaţa la 150%, cea mai importantă abilitate a sa fiind însă Overcharge-ul: invulnerabilitate temporară pentru el şi coechipierul pe care-l vindecă, care se poate dovedi suficientă pentru a sparge o defensivă formată din turele, Pyros, Ingineri şi Soldaţi. De aceea, oricine se încumetă să joace Medic poate considera că are desenată pe spate o ţintă imensă pe care scrie „Kill me first”.

Deoarece medicii sunt de obicei bine protejaţi de cei pe care-i vindecă, sarcina de a-i scoate din luptă cade de multe ori pe umerii lunetiştilor sau spionilor. Lunetiştii sunt indivizi foarte simpatici, cu accent australian şi o pălărie specifică iubitorilor de canguri, care vă pot trimite în ecranul de respawn fără să vă daţi seama în primă fază din ce direcţie aţi fost executaţi. Astfel, un headshot este de multe ori suficient pentru a trimite la sol orice altă clasă, mai ales dacă zoom-ul este folosit suficient de mult pentru ca glonţul să primească un bonus substanţial de damage, indicat lângă cross-hair. Principalul dezavantaj al lunetistului îl reprezintă însă chiar raza laser care-l ajută să ţintească, deoarece îi poate deconspira prezenţa înainte ca acesta să-şi omoare victima.

Şi aşa am ajuns să vorbim despre Spion, poate cea mai greu de stăpânit clasă din joc, dar şi cea mai rewarding. Stilat îmbrăcaţi (că doar sunt francezi) şi cu cagulă pe cap, spionii sunt cei care pot crea un adevărat haos în tabăra inamică, sabotând turele, distrugând teleportoare şi omorând lunetişti, medici şi ingineri după bunul plac. Pentru aceasta, ei au la dispoziţie şi cele mai interesante gadget-uri din joc: un dispozitiv care le permite să devină invizibili pentru o scurtă perioadă de timp, sabotor electronic pentru distrugerea utilitarelor şi turelelor construite de ingineri cât şi posibilitatea de a se camufla, preluând identitatea unei clase din tabăra adversă.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:00

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Gabriela Firea nu își asumă înfrângerea: Abia mâine vom cunoaște rezultatele reale. Nu există învinși și învingători
27/09/2020 21:27

 Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine că cifrele publicate de exit-poll-uri nu pot fi considerate oficiale, tocmai de aceea le solicită tuturor celor din sectii să stea la numărătoarea voturilo ...

India, decimată de COVID. Aproape 6 milioane de bolnavi!
27/09/2020 17:00

  India a inregistrat duminică 88.600 noi contagieri şi a atins in total 5,9 milioane de cazuri de coronavirus, devenind a doua ţară cea mai afectată din lume după SUA. Numărul deceselor de COVID- ...

 Moartea pândește la Penitenciarul din Giurgiu. Trei deținuți au murit după gratii
27/09/2020 16:45

  Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut in varstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă a fost găsit decedat in celulă.&nbs ...

Deturnare de avion în Belgia. Patru bărbați au fost arestați!
27/09/2020 16:30

 Poliţia belgiană a anunţat că a arestat patru indivizi care ar fi incercat recent să deturneze un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare in zona a două inchisori intr-o presupusă acţiune d ...

Papa Francisc, rugăciune pentru emigranți
27/09/2020 16:15

 Papa Francisc i-a reamintit duminică in timpul rugăciunii Angelus pe migranţii şi refugiaţii care se văd obligaţi să fugă din casele lor, la fel cum a fost nevoit să facă Iisus şi familia lui, ...

Explozie la Cluj! O persoană a fost grav rănită!
27/09/2020 15:32

 O explozie a avut loc, duminică, intr-o casă din localitatea clujeană Copăceni, in urma acesteia un bărbat care a suferit arsuri superficiale pe 60% din corp fiind transportat la spital. "Au ...

Armenia a mobilizat armata și a declarat Legea marțială
27/09/2020 12:30

 Armenia a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare totală a armatei in urma confruntărilor din regiunea Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, a anunţat duminică premierul armean Nikol Pashinyan ...

Elvețienii vor decide dacă vor menține tratatul de liberă circulație cu UE
27/09/2020 10:00

 Alegătorii elveţieni se pronunţă duminică, prin referendum, asupra unei propuneri a extremei drepte de incetare a liberei circulaţii a lucrătorilor intre Elveţia şi statele membre ale Uniunii Eur ...

Accident aviatic în Ucraina. 22 de oameni au murit!
27/09/2020 09:15

 Cel puţin 22 de persoane, printre care studenţi ai unei şcoli militare, şi-au pierdut viaţa şi alte două ‘au fost grav rănite’ in urma prăbuşirii, vineri seara, a unui avion militar ...

De ce unii pacienţi fac forme severe de COVID-19?
27/09/2020 09:00

Simptomele persoanelor infectate cu virusul  variază de la uşoare la foarte grave. Liderul studiului, Jean-Laurent Casanova, un investigator al Institutului Medical Howard Hughes, iţi spune că cel puţ ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei