Test Drive Unlimited Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 17:37

Test Drive Unlimited Review

Libertate! Întotdeauna mi-a plăcut sentimentul de libertate într-un joc. Fie că este libertatea de a alege, posibilităţile de modificare sau pur şi simplu un loc mare de joacă prin care să mă plimb, această caracteristică a fost mereu pe lista mea de priorităţi. Seria Test Drive ce-i drept nu a reuşit întotdeauna să aducă multă libertate în jocurile sale. De asemenea, ea nu a avut o identitate puternică pentru că jocurile TD erau relativ diferite între ele şi se aflau de obicei în umbra altor titluri de gen, cum ar fi Need for Speed. Au fost şi câteva încercări destul de ciudate, cum ar fi jocuri cu tema cursei de la Le Mans sau seria Test Drive Off Road, dar acestea nu s-au bucurat de succes nici în presa de specialitate şi nici printre jucători, în general din cauza sistemului de control.

Test Drive Unlimited pare la prima vedere un mare pas înainte faţă de predecesorii săi. Producătorii au recreat o întreagă insulă în Hawaii la o scară de 1 la 1, cu drumuri, copaci, case, magazine şi cam tot ce te-ai aştepta să se regasească într-o astfel de locaţie exotică. Şi asta fără timpi de încărcare! Şi cu o gamă largă de maşini licenţiate! Şi cu o opţiune multiplayer interesantă! Suna prea bine pentru a fi adevărat, nu-i aşa?

TDU începe într-un aeroport unde ai posibilitatea să alegi una dintre persoanele care stau la coadă pentru îmbarcare, ea devenind personajul tău din joc. Nu există foarte multe opţiuni de modificare disponibile iniţial, aşa că din acest punct de vedere nu poate fi vorba despre o comparaţie cu jocuri precum Oblivion sau chiar Def Jam Icon. Personajul ales se urcă în avion şi ajunge pe insula Oahu cu ceva bănuţi, suficienţi cât să cumpere o casă şi o maşină. În privinţa cumpărării unui acoperiş deasupra capului, vei avea la dispoziţie o serie apartamente şi vile prin intermediul unei agenţiilor imobiliare, dar la început îţi poţi permite doar o locuinţă cu câteva locuri de parcare şi nu poţi achiziţiona vehicule peste acest număr, deci este necesară extinderea în timp a investiţiilor în imobiliare.

Achiziţionarea de vehicule poate fi făcută prin intermediul reprezentanţelor disponibile la început, realizate cu o mare atenţie la detaliu, toate maşinile fiind aliniate frumos, date cu ceară si tocmai bune de testat. Ai acces la cele mai importante specificaţii tehnice, cum ar fi acceleraţia, viteza maximă şi există un sistem de notare al handling-ului. Fiecare maşină are un preţ apropiat de cel real şi astfel maşina este trecută într-o categorie – de la F până la A – în cea din urmă fiind incluse supermaşinile de genul Mercedes SLR sau Pagani Zonda.

Odată ce ai terminat cu detaliile despre locuinţă şi maşină poţi să începi explorarea insulei şi prima impresie este copleşitoare. Totul este excelent modelat, distanţele pe care le parcurgi şi vitezele sunt apropiate de realitate, celelalte maşini de pe străzi îşi urmează traseele individuale (deşi nu prea îşi acordă prioritate) şi chiar ai senzaţia că te afli într-un loc în care oamenii ar putea trăi, doar că nu îi poţi vedea mergând pe străzi.

Există totuşi anumite personaje pe trotuar care oferă misiuni, dar acestea sunt puţine şi depărtate unul de celălalt, element care conduce la un sentiment de înstrăinare faţă de joc, mai ales în comparaţie cu lumea mult mai vie din Grand Theft Auto de exemplu. Ce-i drept, insula abundă cu diferite tipuri de vegetaţie aşa că nu te vei plictisi admirând peiajul.

După şocul iniţial că poţi să conduci oriunde fără bariere artificiale sau ecrane de încărcare, atenţia ta este atrasă de multitudinea de vehicule din joc. Sunt peste 125 (deşi există mici diferenţe între cele disponibile pe PC şi pe Xbox 360), iar asemănarea cu exemplarele reale este foarte bună. La început (din lipsă de fonduri) vei putea folosi o Alfa Romeo 147 GTA sau ceva asemănător, dar pe măsură ce câştigi curse şi îndeplineşti misiuni vei avea mai mulţi bani la dispoziţie pentru a cumpăra o casă mai impozantă sau vehicule mai puternice. Din păcate, din această selecţie impresionantă de mărci – printre care se numără Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby sau Jaguar – lipsesc câteva nume importante cum ar fi Porsche sau BMW, dar aceasta este compensată prin prezenţa maşinilor mai rar întâlnite cum ar fi Koenigsegg, Spyker sau TVR.

Dacă nu eşti satisfăcut cu performanţele implicite ale anumitor vehicule, poţi folosi echivalentul emisiunii Pimp My Ride prin colaborarea cu o firmă de tuning de pe insulă. Nu toate maşinile pot fi modificate, dar dacă deţii una dintre cele care pot suporta acest tip de tratament este o idee foarte bună, pentru că îmbunătăţirile sunt substanţiale şi ai şanse mult mai mari să câştigi curse când te întreci cu maşini nemodificate. Există trei niveluri de tuning şi uneori cel mai ridicat nivel costă mai mult decât maşina în sine dar, deşi nu exista modificări vizuale, controlul este de asemenea îmbunătăţit.

Tuning-ul este disponibil şi pentru motocicletele din joc. Dar va trebuie să conduci ceva timp pentru a putea avea acces la reprezentanţele pentru aceşti monştri pe două roţi, deoarece trebuie mai întâi să descoperi toate showroom-urile de maşini. Efortul merită făcut totuşi pentru că motocicletele sunt bestii complet diferite, cu acceleraţie fulgerătoare, dar mult mai dificil de controlat.

Controlul este un aspect important în acest tip de jocuri şi există 4 tipuri de configuraţii, începând cu Driving Aid, ce foloseşte sisteme ajutătoare din partea calculatorului pentru a ţine maşina pe şosea. Următoarele configuraţii sunt sport şi hypersport, care reduc influenţa pe care o au sistemele de protecţie asupra maşinii, iar cea mai avansata configuraţie te lasă fără vreun ajutor extern – în acest ultim caz, cea mai mică greşeală se poate transforma într-un dezastru.

Pentru a admira piruetele pline de fum poţi folosi perspective diferite, care sunt folositoare şi când doreşti să arunci o privire la felul în care maşina este modelată. Te poţi uita în interiorul maşinii, poţi vedea pasagerul din dreapta sau felul în care funcţionează schimbătorul. Poţi coborî ferestrele în timp real şi acest lucru afectează şi zgomotul vântului pe măsură ce accelerezi (un detaliu de efect). Farurile funcţionează doar când vrei să faci flash-uri, un aspect ciudat fiind acela că nu poţi folosi semnalizarea, deşi ceilalţi participanţi la trafic fac acest lucru.

Sunetul este foarte bine implementat, mai ales în privinţa motoarelor, unele maşini având chiar şi sunete speciale de claxon. Iar dacă te plictiseşti de condusul într-o maşină scumpă prin Hawaii, poţi deschide radioul şi ai acces la câteva posturi de radio. Din păcate nu există o staţie de comedie ca în Grand Theft Auto, dar există aproximativ 4-6 piese licenţiate pentru fiecare post, aşa că poţi asculta din când în când o melodie dacă te-ai săturat de scârţâitul cauciucurilor.

Misiunile single-player nu sunt foarte diversificate şi sunt de obicei concentrate pe condusul pe un traseu format din drumurile de pe insulă. Şi cu toate că în cele mai multe curse maşina ta este indestructibilă, există câteva (cum ar fi cele de transport) care nu au un timp de îndeplinire, dar care au de-a face cu capacitatea ta de a duce o maşină specială de la punctul A la punctul B fără să o deteriorezi şi fără să ieşi la arat cu ea. Unele misiuni au devenit legendare printre jucători – cum ar fi Millionaire’s Challenge, care este un tur al insulei pe care trebuie să îl termini in 60 de minute. Exact, o oră întreagă de condus, cu poliţia care te urmăreşte de fiecare dată când un amărât intră cu camioneta lui în faţa Ferrari-ului tău Enzo.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Acuz!

23:55

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Toamnă fierbinte şi secetoasă
20/09/2020 18:37

Valorile termice vor fi mai ridicate in următoarele trei săptămani decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii ţări, iar cantităţile de precipitaţii vor fi, in general, deficitare in prima p ...

Accident grav pe A1 -  o cisternă plină cu GPL a rupt parapetul
20/09/2020 15:15

 O autocisternă incărcată cu GPL a rupt parapetul la kilometrul 86 al autostrăzii A1 şi a pătruns pe contrasens, duminică, in urma accidentului nefiind inregistrate victime. Potrivit reprezentan ...

Tânăr prăbușit într-o prăpastie, ajutat de salvamontiști
20/09/2020 13:15

  Salvamontiştii din Buşteni au salvat unui tanăr de 23 de ani, care a căzut pe Valea Seacă a Crucii şi care nu se mai putea mişca din cauza traumatismelor suferite, inclusiv la coloană. Potriv ...

8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei