The Club Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:51

The Club Review

    Cunoscute mai ales pentru seria Project Gotham Racing, studiourile Bizarre Creations s-au îndreptat încă de la înfiinţare spre piaţa consolelor, unde jocurile de racing create pentru Xbox şi Xbox 360 s-au bucurat de un foarte mare succes. Se pare însă că odată cu schimbarea genului de joc abordat, cei de la Bizarre au dorit să se adreseze şi fanilor PC cu noua lor producţie, denumită spartan The Club.
        Producerea jocurilor pentru console și-a pus totuşi amprenta asupra stilului general, titlul de față nefiind foarte diferit de ceea ce făceau până acum. Şi asta cu atât mai mult cu cât cele două tabere de fani (console vs. PC) se află într-un război clasic de ani de zile, fiecare exponent al platformei proprii având cerinţe specifice. Ei bine, tocmai în cadrul acestui război s-au găsit şi producătorii (chiar că bizari) să arunce pe piaţă un titlu care poate fi considerat un arcade. Și cum jucătorii de pe “deja învechitul” PC se aşteaptă ca avantajele investiţiilor substanţiale pe care le fac să fie folosite cât mai mult, abordarea unui gen care a dispărut aproape complet nu este chiar cea mai bună soluţie pentru o primă impresie.
        Încă de la pornirea jocului suntem întâmpinaţi de logo-ul “Games for Windows LIVE”, lucru nu foarte îmbucurător, deoarece toate problemele aferente acestui serviciu sunt prezente şi în acest titlu, printre care putem număra ieşiri subite în desktop sau blocări definitive. Probabil că de asta şi serverele sunt pur și simplu pustii. E drept că sistemul LIVE nu este singura cauză pentru această lipsă de jucători online, deoarece multiplayer-ul este chiar sărac în ceea ce priveşte varietatea modurilor de joc, producătorii mulţumindu-se doar cu cele clasice de deathmatch (Kill Match, Hunter Haunted) alături de alte cinci moduri de team deathmatch, cu mici diferenţe (Team Fox Hunt, Team Capture, Team Kill Match, Team Siege, Team Skullshot) regăsite în single-player. De exemplu, modul Siege se referă la constrângerea personajului într-o arie limitată în care vin inamici pe bandă rulantă.

        Trecând peste inutilitatea Games for Windows LIVE şi a modului multiplayer, single-player-ul începe cu prezentarea succintă a turneului sângeros şi ilegal în care veţi participa, fiind nevoiţi (vrând-nevrând) să luptaţi pentru propria supravieţuire. Acest turneu este oarecum similar societăţii secrete din renumita serie Mortal Kombat, fiind prezent chiar şi celebrul îndemn “FIGHT!” înainte de începerea unei runde de joc. Premisa cum că ar putea exista o organizaţie cunoscută numai elitelor, care să poată organiza astfel de turnee violente în orice zonă de pe glob fără vreo consecinţă nu este rea deloc. Din păcate, expunerea poveştii lasă de dorit iar personajele principale nu vă vor impresiona în vreun fel.
        Pentru a participa la turneu nu trebuie decât să alegeţi un luptător dintr-un număr de opt (şase la început, plus alţi doi pe parcurs), fiecare cu povestea şi abilităţile proprii (viteză, putere, stamina). Varietatea celor opt zone principale, printre care se numără străzile din Veneţia, o fabrică părăsită, un vapor în paragină, o închisoare federală abandonată, un depozit sau un conac sumbru englezesc, este binevenită, deoarece fiecare conţine la rândul ei un număr de subnivele care cu siguranţă vă vor plictisi la un moment.
        Asta din cauză că subnivelele se prezintă cu un design foarte sărăcăcios, obiectivul final fiind să supravieţuiţi într-o limită de timp predefinită (cu alte cuvinte, trebuie să alergaţi ca nebunii, fiindcă altfel personajul vostru va exploda… la propriu) sau să obţineţi un “enemy damage” cât mai mare (adică să omorâţi toţi inamicii din nivel într-un timp cât mai scurt). Alternativ, va trebui să căutați ieșirea și, evident, să omorâţi tot ce mișcă până ajungeţi acolo. Şi toate astea doar pentru realizarea unui punctaj cât mai mare, întrucât pentru fiecare “victimă” sunteţi răsplătiţi cu un număr de puncte. Dacă le nimeriţi cu un headshot, realizaţi diferite combo-uri sau eliminaţi adversarii de la distanţă veţi fi răsplătiţi regeşte cu un număr şi mai mare de puncte.

   Feeling-ul per total este al unui joc arcade, un shooter 3rd person similar unei curse auto bazată pe scor (asta mai ales fiindcă fiecare partidă are durata maximă de doar câteva minute). Iar acest feeling din păcate se va diminua de la partidă la partidă, inamicii afișându-se de fiecare dată în aceleaşi locuri, neexistând niciun pic de diversitate. Practic, dacă memoraţi locurile în care îşi fac apariţia, la o eventuală rejucare veţi obţine un scor mult mai bun. Şi din moment ce anumite ţinte au un preţ mai mare pe capul lor, de multe ori va trebui să le alegeţi în funcţie de punctele oferite. Pentru aceia dintre voi care doresc să obţină cele mai mari scoruri, aflați că producătorii mai oferă și mici suprize, în nivele fiind presărați anumiți inamici “speciali” și diverse ținte (Skullheads) care dacă sunt ochite, la numărătoare finală măresc considerabil numărul de puncte.
        Odată început turneul, chiar și pe un nivel ridicat de dificultate, nu veţi avea nevoie de mai mult de 4-5 ore ca să-l terminaţi. Un veteran al shooterelor pentru PC îl poate termina chiar mai repede, scopul producătorilor nefiind însă o campanie single-player îndelungată, ci întrecerea între jucători, pe baza obţinerii unui număr cât mai mare de puncte. Poate pentru console acest sistem să mai aibă ceva success, dar pentru PC este clar din start că este sortit eşecului.
        În ceea ce privește AI-ul, acesta este aproape inexistent. O mai mare indiferenţă faţă de propria viaţă aşa cum veţi vedea în acest titlu cu greu se mai poate găsi în alte jocuri. Practic, inamicii sunt în același loc la fiecare reluare; nici idee să se miște de pe metrul pătrat în care au apărut brusc în nivel. Căci enervant se va dovedi şi sistemul de respawn, destul de prost conceput; revenind în aceeaşi zonă a unei arene de mai multe ori, veţi avea deosebita plăcere de a împuşca aceleaşi ţinte pe care le-aţi distrus cu doar câteva momente în urmă. Chiar dacă producătorii au avut alte idei în cap atunci când au creat jocul, măcar din bun simț pentru comunitatea PC puteau introduce câteva rutine de inteligență artificială. În schimb, ne este prezentat un spectacol de împușcături similar celebrului “Pinball”, în care nu contează prea mult ce faci, ci doar rezultatul – adică scorul final.

        Nu în ultimul rând, controlul personajului suferă de renumitul lag, care face ţintirea şi deplasarea extrem de greoaie în orice joc multiplaformă testat pe PC. Dacă deţineţi pe de altă parte un controller Xbox 360, s-ar putea să aveți un randament mai bun.
        Pe de altă parte, cele mai grosolane greşeli de design prezente în Club sunt legate de arme. Cum s-a întâmplat acest lucru nu îmi pot da seama, dar într-un joc în care realismul este egal cu zero avem parte de un recul destul de graţios, iar colac peste pupăză suntem nevoiţi să mai şi reîncărcăm atunci când rămânem fără gloanţe (adică foarte des). Nu mă înţelegeţi greşit, aceste amănunte nu ar putea să lipsească dintr-un shooter al anului 2008, dar când jocul este axat doar pe un alergat frenetic şi un “pac-pac” amețitor, ele chiar nu îşi mai au rostul, aceste elemente “serioase” neavând alt rost decât cel de a ne frustra în anumite momente.
        Am putea vorbi și despre aspectul sonor, dar nu sunt prea multe de zis. Jocul “sună” mai degrabă a paintball decât a shooter. Diversele arme (de la tot felul de uzi-uri și shotgun-uri la pistoale, puşti de asalt şi adevărate lansatoare de rachete) se aud de parcă păcăne o tobă de eșapament stricată. De asemenea, jocul este plin de anunţurile animatorului, de genul “FIGHT!” (la începutul rundei) sau “Headshot” / “Great shot”, împrumutate din titlurile de referință. O idee oarecum interesantă este legată de faptul că vocile inamicilor întâlniți în diferitele regiuni pe care le veţi vizita sunt în limba lor nativă, ceea ce rezultă într-o oarecare doză de feeling și realism.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei