The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:41

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Review

Trecerea de la un joc la altul a fost extrem de uşoară pentru toată lumea, deoarece Turbine nu s-a jucat cu focul şi a preluat cam tot ce era de preluat din jocul celor de la Blizzard, într-o asemenea măsură încât începi să ai flashback-uri. Nu suficient încât să îl numeşti clonă, dar asemănările sunt evidente.

Ce este totuşi diferit?

În primul rând, ca în orice MMO, trebuie să îţi faci un cont pe care îl plăteşti folosind un card de credit. Cum ar fi, şi aici dau un exemplu aleator, un Visa Electron; fără să ţin cont de prezenţa acestui card în propriul portofel în momentul în care am scornit partea cu "aleator". Apoi, cu CC-ul în mână purcezi pe site-ul Codemasters şi începi să îţi introduci datele. Şi te trezeşti că nu merg. Pe un card perfect valid, folosit pentru tot felul de tranzacţii online. Ce faci în acest caz? Dai mail la Tech Support care îţi răspunde, într-un final, şi îţi dă scurt una după ceafă: Codemasters Online nu acceptă carduri Visa Electron decât dacă acestea sunt emise în Marea Britanie!

Cu această ocazie, contul Paypal considerat pana acum inutil, a primit brusc un loc de cinste în lista priorităţilor, datorită meseriaşilor britanici.

Acestea fiind spuse, jocul.

Pentru pasionaţii universului, Turbine a făcut o treaba bună în transpunerea in-game a Middle Earth-ului. Ca sa folosim repere din trilogie, de la nivelul 1 până la 50 ai ocazia să te plimbi cam până în Misty Mountains, unde în Fellowship of the Ring cei 9 care au speriat Vestul urcau pe munte şi Saruman arunca cu bulgări în ei. Cam pe acolo se opreşte. Ce urmează – Moria, Rohan, Gondor, Lorien, şi restul – cel mai probabil în expansion (Moria a fost deja anuntata oficial pentru primul expansion pack ce urmează să apară la toamnă). Pe lângă aceste zone s-a adaugat cu bun simţ şi content nou, cum ar fi Angmar-ul, zona de baştină a regelui vrăjitor, sau Evendim, o regiune absolut splendidă, unde se găseşte mormântul lui Elendil (Turbine contrazicând astfel scrierile lui Tolkien) şi un lac cât jumătate de hartă.

Toate personajele majore din cărţi (cu excepţia celor care apar în zone încă neimplementate) sunt prezente şi ele. Participă în instanţe ca NPC-uri, oferă quest-uri şi vorbesc cu tine. Din fericire, unde Peter Jackson s-a oprit, Turbine a continuat, incluzându-l, de exemplu, pe Tom Bombadil în Pădurea Bătrână, împreună cu consoarta Goldberry, sau chiar o serie de quest-uri conduse de Radagast, menţionat doar la grad de “nume” atât în film, cât şi în carte.

Tot legat de univers este şi aşa-numitul "epic storyline" care te ia de la nivelul 1 şi te lasă la nivelul 50. Organizat în "cărţi", acesta e punctat de o mulţime de instanţe, personaje cunoscute, şi un scenariu ce întretaie Lord of the Rings la modul frecvent, lucru valabil şi pentru alte serii de quest-uri din joc. Pe post de exemplu, personal şi cu mâna mea am livrat ingredientele necesare pentru (scuzaţi engleza, dar sună mai bine) "The reforging of Narsil", cu o foarte frumoasă instanţă la final, în care doar te uiţi cum este refăcută sabia, şi Aragorn o ridică deasupra capului, cu "Behold Anduril, the Flame of the West"-ul de rigoare. Dacă ai inimă de tocilar şi scrierile lui Tolkien te-au încântat, este imposibil să nu te atingă măcar puţin o parte dintre micile event-uri organizate de producători de-a lungul jocului. Cât o fi el de MMO şi "kill 10 wolves".

A nu se confunda însă epic storyline-ul cu instanţele de raid. Acest capitol este complet separat, şi orice jucător poate duce toate "cărţile" până la final cu un party simplu.

 

Dacă ar fi să critic ceva, aş putea nota că, deşi universul este atât de bogat în poveşti, legende, date topografice, tratate lingvistice şi o mulţime de detalii legate de absolut orice mărunţiş, Turbine nu s-a ostenit să îşi “pipereze” jocul cu mai mult “lore”. Descrierea quest-urilor este la fel de simplistă ca în orice alt MMO, iar dacă vrei să afli mai multe despre locaţiile pe care le vizitezi jocul nu îţi oferă nici o modalitate de a o face. Mă aşteptam, de exemplu, să pot da click pe măcar câteva dintre cărţile atât de frumos texturate din biblioteca lui Elrond, şi să citesc ceva. Sau ceva asemănator. LotRO merge pe direcţia luată de filmele lui Peter Jackson: îţi prezintă suficient de detaliat evenimentele principale, şi doar te lasă să ghiceşti universul incredibil de complex creat de Tolkien, undeva, pe fundal. Desigur, se poate argumenta că atât filmul, cât şi jocul se adresează doar fanilor, însă din punctul meu de vedere cel puţin, această explicaţie “ţine” doar până la un punct.

Rasele sunt şi ele din cărţi – oameni, elfi, dwarfi şi hobbiţi – fiecare cu zona de start specifică: hobbiţii în Comitat, dwarfii în Thorin’s Hall, oamenii în Bree, iar elfii în Ered Luin. Ca şi clase, scuzaţi enumerarea, dar o consider utilă ca şi grad de comparaţie:

  • Guardian = Warrior Protection
  • Champion = Warrior Arms
  • Captain = Paladin
  • Ranger = Hunter
  • Burglar = Rogue
  • Minstrel = Priest
  • Loremaster = clasă hibridă ce poate summona un pet, cu skill-uri relativ minore de vindecare şi ressurect, ranged, ce aduce vag a Mage.

După cum se poate observa, jocul este foarte bine dotat în ceea ce priveşte melee-ul, şi un pic mai sărac în ceea ce priveşte atacul de la distanţă. Situaţia este logică şi de bun simţ, deoarece "lore-ul" nu ar fi permis magi ce dau cu fireballs şi alte nebunii. Loremaster-ul este cel mai apropiat de această descriere, însa transformat într-un fel de "Gandalf wannabe", deoarece "magiile" acestuia sunt mai degrabă bazate pe alchimie şi cunoaşterea naturii decât pe "arcane powers" şi alte elemente World of Warcraft.

Clasele pot genera confuzie la început pentru un jucător de WoW, mai ales în instanţe, unde impresia iniţială este de haos: nu înţelegi, „tanc” fiind, ce-i cu atâta lume lângă tine, ce caută un singur amarât de arcaş în spate, şi de ce healer-ul dă cu bâta-n mob parte-n parte cu tine!? Tactica este uşor diferită, şi începe să capete sens când realizezi cum funcţionează fiecare clasă în parte, deoarece asemănarea este clară în ceea ce priveşte clasa în sine, dar skill tree-ul nu este tocmai acelaşi. Cu excepţia lucrurilor evidente, întrucât un fighter tot cu sabia va împărţi durere-n jurul său.

Avansând însă din instanţa în instanţă, ajungi într-un final să experimentezi conţinutul high-end al jocului, unde din pacate lucrurile încep să scârţâie. Unde în World of Warcraft luptele cu bossii erau veritabile teste de coordonare de grup, imaginaţie şi dedicaţie, în LotRO chiar şi cei mai mari şi urâţi inamici (cum ar fi Balrogul Taurlach) nu necesită decât o serie scurtă de explicaţii înainte de eveniment, şi un healer care, preferabil, să nu adoarmă în timpul luptei. Dezamăgitor. Desigur, relativa lipsă de complexitate a acestor evenimente poate avea şi urmări pozitive, în ideea că un număr mult mai mare de oameni poate experimenta content-ul “end-game” al jocului, şi nu doar ghildele hardcore.

Un lucru important de reţinut este că LotRO e mai casual friendly decât WoW. Aici chiar funcţionează reclama Blizzard, fiindcă poţi juca de unul singur, cât vrei tu, unde vrei tu, de capul tău. Nu mai beneficiez de timpul liber avut în perioada WoW, deci orele de joc sunt destul de puţine, dar cu toate astea am avansat repede, şi fără să trec ca prin brânză prin content, ci având grijă să "culeg" cam tot ce era de cules de-a lungul perioadei de level-up.

De asemenea, nu farmezi ca dementul o instanţă de 300 de mii de ori până îţi pică "Ciocanul Nefericirii Maxime" (trademark ce nu îmi aparţine, thanks Bossman), ci treci prin ea pentru a-ţi rezolva quest-urile. Evident, există şi farming, există şi instanţe de raid, şi item-uri de reputaţie ce necesită astfel de practici hidoase, însă nu în măsura în care WoW ţi le aruncă în cap. E mai blând cu tine, te ia uşor, îţi dă recompense generoase pentru task-uri uşoare, începând ca încet-încet să îţi aducă aminte că este totuşi un MMO, şi dacă vrei beryl shard-ul necesar armurii epice de pică toată lumea-n freză, tot trebuie să te lupţi cu "drop rate 0.1%". Modul în care farming-ul este însă abordat e semnificativ mai accesibil. Iar dacă nu avem de-a face cu “0.1%”, monstrul ce “lasă” obiectul dorit se spawnează foarte, foarte rar.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Grav! Peste 10.000 de morți de COVID, în Belgia
30/09/2020 10:15

Belgia, una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depăşit miercuri pragul de 10.000 de morţi, potrivi cifrelor date publicităţii de institutul pentru sănătate publi ...

Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Transportatorii din Germania sunt în grevă
29/09/2020 14:19

 Autobuzele şi trenurile s-au oprit marţi la primele ore ale dimineţii in mai multe oraşe şi regiuni din Germania, pe fondul unei greve a lucrătorilor din transporturi care cer uniformizarea reglemen ...

CORONAVIRUS Romania. Noi date ingrijoratoare: 551 de pacienti sunt internati la ATI. Autoritatile au raportat 44 de decese si 1.470 de cazuri noi in ultimele 24 de ore
29/09/2020 13:05

Autoritatile au raportat marti, 29 septembrie 2020, un numar de 1.470 de cazuri noi si 44 de decese, in 24 de ore. In sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 551 de pacienti. De la inceputul pandemiei pan ...

 Din cauza pandemiei de COVID, elevii din Moscova rămân în vacanță
29/09/2020 12:43

  Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămană vacanţa şcolară, pentru a impiedica răspandirea noului tip de coronavirus, in condiţiile in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei