The Settlers 2: 10th Anniversary Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:20

The Settlers 2: 10th Anniversary Review

Sã faci un remake dupã un joc apãrut în urmã cu zece ani este o treabã riscantã din punct de vedere al profitabilitãţii. Vei reuşi sã pãstrezi acelaşi gameplay dacã aduci partea audio şi video la standardele din ziua de azi? Cât de indicat este sã adaugi opţiuni noi care ar putea sã îmbunãtãţeascã jocul, dar şi sã îl strice? E suficient de mare comunitatea fanilor astfel încât sã nu pui accent şi pe alte aspecte care ar fi atrãgãtoare pentru cei care n-au avut vreun contact cu jocul original? Rãspunsurile la aceste întrebãri i-au satisfãcut pe cei de la Ubisoft, având în vedere cã au decis sã lanseze un remake dupã Settlers II: Veni, Vidi, Vici, titlu apãrut în 1996 şi considerat de majoritatea fanilor seriei cel mai bun joc Settlers apãrut vreodatã. De ce aceastã pãrere în rândul fanilor Settlers? Fiindcã, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte jocuri, un exemplu fiind Lords of the Realm III, Settlers III şi IV au deviat destul de mult de la reţeta impusã de a doua parte a seriei, deşi, dacã nu s-ar fi încercat şi alte direcţii în materie de gameplay, aceste douã titluri ar fi putut fi ele înseşi considerate a fi remake-uri.

        Supãrarea partizanilor Settlers II a culminat cu apariţia lui The Settlers: Heritage of Kings, joc în care accentul s-a pus indeosebit pe partea de luptã, în defavoarea celei economice. De altfel, Ubisoft s-au ferit sã numeascã The Settlers: Heritage of Kings drept Settlers V, tocmai pentru a arãta cã acesta este mai degrabã un joc de sine stãtãtor şi nu o continuare a seriei, cu toate cã au anunţat recent cã se lucreazã la Settlers VI. În acest context, lansarea lui The Settlers II: The Next Generation (sau The Settlers II: 10th Anniversary) a fost mai mult decât binevenitã. Fanii pãrţii a doua au uitat deja cum aratã The Settlers: Heritage of Kings, în timp ce ceilalţi pot aştepta încrezãtori noutãţile ce vor fi introduse în Settlers VI.

    Dar ce este The Settlers II: The Next Generation? Este un joc în care obiectivele sunt fie anihilarea totalã a adversarilor, fie cucerirea a trei sferturi din hartã, fie acumularea a 100 de monede de aur, acest din urmã obiectiv nefiind prezent în versiunea originalã. Expansiunea teritorialã se face prin construirea de clãdiri militare care, prin ocuparea lor cu soldaţi, duc la mãrirea teritoriului. În funcţie de cât aur investiţi, soldaţii pot fi avea cinci grade militare care cresc corespunzãtor şansele de victorie în timpul luptelor. Pentru a extrage aur, dar şi fier şi cãrbune pentru arme cu ajutorul cãrora sunt recrutaţi soldaţii, este nevoie de mine. Minele cer mâncare ce poate fi obţinutã din pescuit, vânãtoare sau ferme. Fermele produc grâu ce poate fi transformat în fãinã, apoi în pâine, sau poate fi oferit ca mâncare porcilor ce sfârşesc a fi tãiaţi în abator. Pentru construcţii este nevoie de lemn şi piatrã. Dacã lemnul se obţine prin tãierea pãdurilor ce pot fi replantate de un pãdurar, piatra se extrage fie din cariere, fie din minele de piatrã.

        Grâul mai poate servi mâncare şi pentru mãgari, necesari pe hãrţile mari sau când rutele de transport devin aglomerate. Acest aspect este unul din elementele cheie pentru funcţionarea perfectã a unei economii ce garanteazã aproape tot timpul o forţã militarã redutabilã. Transportul oricãrui bun se face de la un settler la altul. Cu atât un anumit drum este împãrţit în mai multe pãrţi delimitate de steaguri, adicã porţiuni de drum ocupate de settleri, cu atât viteza de deplasare a unui bun este mai rapidã, deci eficienţa economicã creşte. Un alt element pentru o economie solidã este gruparea zonalã a clãdirilor din acelaşi lanţ de producţie. De exemplu, scândurile se produc mai repede şi mai mult dacã puneţi Sawmill lângã douã Woodcutters şi un Forester sau dacã aşezaţi douã Grain Farms lângã o Pig Farm, un Well şi un Slaughterhouse. Amplasarea judicioasã a clãdirilor depinde şi de conformaţia terenului al cãrui relief poate oferi sau nu spaţiu pentru toate clãdirile care sunt de trei tipuri din punct de vedere al mãrimii, a cantitãţilor de lemn şi piatrei necesare şi deci şi a duratei de construire.

Legat de construcţia clãdirilor, în Veni, Vidi, Vici dacã ajungeai în cazul de a avea puţine scânduri şi de a nu fi în stare de a produce altele, ultimele scânduri rãmase nu erau scoase din Headquarters pânã când nu construiai un Sawmill, evitându-se astfel situaţia în care nu mai puteai construi mai departe. În The Settlers II: 10th Anniversary, acest warning nu mai existã, cãci dacã vã aflaţi în crizã de lemn sau piatrã, puteţi dãrâma una din caldirile existente, recuperându-se astfel jumãtate din materialele folosite pentru construcţia lor.

        Ca şi în jocul original, în noul Settlers II clãdirile principale (Tier 1), printre care şi Quarry, nu necesitã piatrã pentru a fi construite (exceptând Guard House). Se poate evita astfel un blocaj economic şi în aceastã direcţie, cu condiţia sã aveţi prin preajmã cariere de piatrã. Cum lemnul se poate regenera, însã piatrã este în cantitãţi limitate, trebuie avutã mare grijã cum vã planificaţi ordinea şi ritmul construcţiilor. Nu de puţine ori am repurtat victorii în partidele multiplayer din cauzã cã adversarii au rãmas fãrã piatrã, fiind nevoiţi sã se extindã în paşi mici, prin construirea Barracks, clãdirea militarã de primul tip care necesitã doar lemn pentru a fi construită.

O altã diferenţã faţã de jocul original este ca, datoritã mai ales geometriei terenuri (acum în întregime 3D), este indicat sã construiţi doar douã mine de cãrbune/fier/aur/piatrã într-un loc în care aţi putea construi trei, sau chiar patru. Minele sunt mari consumatoare de hranã, iar unele hãrţi sunt sãrace atât în peşte şi vânat, cât şi în spaţiul necesar construirii de ferme. Desigur, se poate accelera producţia în acest sens, însã va fi doar pe perioade mici de timp dacã nu aveţi o economie solidã şi un lanţ de transport eficient. Oricum, nu este obligatoriu sã forţaţi cu multe mine atunci când jucaţi în campanie sau împotriva AI-ului (în meciurile skirmish), însã în partidele cu adversari umani se poate dovedi totuşi o strategie salvatoare.

        Tot datoritã geometriei 3D a terenului au apãrut câteva schimbãri faţã de jocul original. În primul rând, drumurile sunt în general curbe, oferind ceva mai mult spaţiu pentru construcţii, dar şi o întârziere în transportul bunurilor. Din fericire însã, pentru a descongestiona aglomeraţia de mãrfuri, se pot trasa drumuri secundare şi, dupã cum spuneam, se poate apela la creşterea mãgarilor. Plus ca drumurile mai circulate devin pietruite, sporindu-se viteza de transport. Din aceleaşi considerente de teren 3D şi de economie de spaţiu ce poate fi alocat fermelor, este recomandat ca la început sã nu vã extindeţi folosind Strongholds ca în jocul original, ci Watchtowers. De asemenea, catapultele sunt acum mari consumatoare de piatrã. Dacã în Veni, Vidi, Vici, rata de lovire cu succes a ţintei era cam de 66%, aici este mult mai micã. Pur şi simplu, dacã puneţi o catapultã aproape perpendicular şi pe un nivel de relief ceva mai jos decât clãdirile inamice, veţi observa cã va trebui mult timp şi multã piatrã pânã când acestea vor fi distruse.   Jucãtorii veterani ai jocului original vor remarcã cu plãcere ca în The Settlers II: 10th Anniversary vor fi înştiinţaţi de terminarea construcţiei fiecãrei clãdiri, fapt care eliminã mult din timpul ce ar fi trebuit sã fie alocat pendulãrii între zonele aflate în curs de expansiune. Totodatã, acum ţi se atrage atenţia atunci când o clãdire înceteazã a fi productivã, deşi acest lucru nu este general valabil (un exemplu fiind Hunter’s Hut). Mai mult, în caz de penurie de soldaţi, pe lângã setãrile privind dispunerea soldaţilor în centrul şi pe marginile teritoriului, prezente şi în Veni, Vidi, Vici, acum clãdirile militare se pot goli complet, ceea ce permite în unele cazuri şi o distribuire mai eficientã a monedelor de aur necesare pentru upgrade-urile acestora. Din pãcate însã, pentru a evitã risipa de monede de aur, şi aici va trebui sã puneţi "coin off" de fiecare datã când o clãdire militarã este construitã. De asemenea, acum nu puteţi vedea tipul şi productivitatea clãdirilor fãrã a fi activatã în acelaşi timp opţiunea care aratã unde şi ce tipuri de clãdiri pot fi construite. În plus, şi aici existã situaţii în care nu poţi tãia copaci sau extrage pietre datoritã poziţionãrii lor defectuoase. Pe de altã parte, scoutii nu se mai rãtãcesc definitiv dacã au de explorat munţi sau dacã trebuie sã ocoleascã mult, iar prezenţa geologilor pentru a localiza sursele de apã nu mai este necesarã, putându-se construi Well aproape oriunde.

        Bazat pe engine-ul folosit la dezvoltarea lui The Settlers: Heritage of Kings, The Settlers II: 10th Anniversary aratã bine, însã uneori e prea colorat, mai ales pentru ochii unui veteran al jocului original. Este destul de uşor ca în primele ore de joc sã te pierzi printre clãdiri, forme de relief şi tot felul de floricele, aşa ca activarea permanentã a mini-hartii este mai mult decât indicatã. Noroc cu ciclul zi-noapte al cãrui rol estetic are darul de a odihni ochii. Graţie engine-ului 3D se poate face zoom suficient de mult încât sã vedem cel puţin aceeaşi bogãţie de detalii ca şi în jocul original. Totuşi, partea graficã se mai putea finisa, având în vedere cã unele animaţii lipsesc sau sunt insuficiente. Privind partea audio, nimic de reproşat. Toate sunetele sunt acolo, iar muzica sãltãreaţã şi dinamicã, în funcţie de ceea ce se întâmplã pe ecran, nu plictiseşte, chiar şi dupã perioade de 8-10 ore de joc.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei