The Watchmaker Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:27

The Watchmaker Review

  Cand am auzit ca firma Cryo a dat faliment m-am intristat. Cred ca nici o alta stire nu m-a afectat atat de mult in ultimul timp si chiar imi pare rau pentru ei pentru ca ne-au dat o groaza de titluri dintre care multe apartinand genului adventure. Parca se adeverea profetia facuta candva de anumite persoane ca acest gen va cadea in disgratie si ca nu va mai prezenta nici un fel de interes nici din partea producatorilor si nici din partea majoritatii devoratoare de jocuri. Chiar daca cei de peste ocean au inghitit galusca si s-au reprofilat, uite ca noi astia din batranul continent european, poate si din cauza unei anumite doze de conservatorism, nu vrem nici in ruptul capului sa credem ca tot ce zboara se mananca si astfel se mai gasesc cate unii care sa riste si sa investeasca in producerea unui astfel de joc. Personal cred ca, in acest moment, aparitia oricarui adventure, indiferent cat de bun sau prost ar fi el, este binevenita. Asta ne demonstreaza ca intentiile producatorilor si interesul jucatorilor nu sunt inca moarte. Poate in viitor din ce in ce mai multe firme europene se vor implica si mai mult si sincer cred ca ar avea succes pentru ca au de unde sa culeaga destul material, nu pentru un adventure, ci pentru mii de astfel de jocuri si pentru ca perceptia lor asupra genului este un pic diferita fata de cea a celor de peste ocean ceea ce ar duce la o renastere a genului sau o trezire din aparenta letargie in care a intrat in ultimul timp.

The Watchmaker The Watchmaker

     Watchmaker este realizat de o firma italieneasca cu un nume interesant, Trecision Net-ert@inment. Daca orice adventure cauta sa ne ofere mistere cat mai incitante si puzzle-uri cat mai variate si mai interesante, nu chiar asa este cazul lui Watchmaker. In timp ce intentia producatorilor este laudabila, creativitatea lor este criticabila si chiar aspru. Povestea ii are in centru pe Darrel Boone, expert in fenomene paranormale, si Victoria Conroy de profesie avocat. Darrel este trezit din somn in miezul noptii de catre un telefon extrem de insistent, iar persoana de la celalalt capat al firului ii cere sa se fie gata in 5 minute pentru a se prezenta la o intalnire. Aici afla despre existenta unui mecanism (Pendulum) ce seamana cu un ceas dar care inzestrat fiind cu puteri paranormale poate duce la distrugerea omenirii in cazul in care ar cadea in mainile unor persoane cu intentii malefice. Din nefericire acest lucru tocmai s-a intamplat iar locul suspectat ca ar adaposti acest mecanism este un castel din Austria. Eroul nostru spune bineinteles “Da”, mai ales la vederea verzisorilor tentanti, astfel ca la ora 9 AM cei doi se afla deja in castel avand la dispozitie doar 15 ore pentru a gasi dispozitivul.

The Watchmaker The Watchmaker

     La prima vedere, controlul a doua personaje ne duce cu gandul la doua presupuneri. Una ar fi ca realizatorii s-au inspirat din binecunoscutul serial Dosarele X si tare cred ca este adevarat. Cea de a doua ar fi ca jocul este tocmai din aceasta cauza mai dificil si mai interesant deoarece acolo unde nu are acces un personaj are celalalt sau ceea ce nu poate afla unul afla celalalt. Din pacate, jocul nu se dovedeste a fi mai dificil din aceasta cauza, ci din contra da impresia de multe ori chiar ca aceasta ar fi o metoda pentru a prelungi durata jocului si pentru a da o vaga idee de non-linearitate. Multe puzzle-uri sau actiuni depind de personaj, ceea ce intr-un final duce la acea linearitate mortala pentru majoritatea jocurilor adventure. O noutate insa este masurarea timpului. La prima vedere crezi ca esti presat de timp insa acesta nu avanseaza decat in cazul savarsirii cu succes a actiunilor cerute de joc, astfel incat puteti sa explorati in voie atat cat aveti chef fara a va fi teama ca nu va incadrati in timp. Pe de alta parte daca timpul nu avanseaza, atunci puteti fi siguri ca nu ati facut nimic folositor ceea ce poate fi destul de enervant cateodata deoarece te poti trezi dupa 2 ore ca de fapt nu ai progresat deloc.

The Watchmaker The Watchmaker

     In cadrul oricarui adventure dialogurile trebuie sa fie la mare inaltime pentru ca ele dau de cele mai multe ori indicii pretioase. Dar nu despre dialoguri in sine vreau sa va vorbesc, ci despre realizarea acestora. Am ascultat si eu in filme actori italieni vorbind engleza sau actori americani mimand o engleza cu accent italienesc, insa ei erau actori profesionisti. Din pacate insa cei care au contribuit vocal la realizarea lui Watchmaker sunt cu mult mai paraleli decat orice wannabe actor. Accentul, intonatia, calitatea pronuntiei, toate acestea tradeaza amatorismul din spatele celor care au avut vreo contributie la partea audio. Pana si pasii personajelor, chiar daca suna diferit in functie de ceea ce se afla sub talpa, nu suna real. Prelucrarea acestora lasa de dorit la fel ca multe alte efecte din joc. Uneori intonatia tradeaza starea sufleteasca a persoanei iar accentul originea, indicii cateodata folositoare. Daca insa ele nu sunt folosite pe post de indicii de catre designeri asta, nu inseamna ca ele nu trebuie sa existe. La extrema cealalta se afla grafica jocului si miscarea camerei. Ceea ce nu inteleg eu este de ce anumite firme considera anumite componente ale unui joc prea putin importante in timp ce acorda mult prea multa atentie altor elemente esuand astfel din exces de zel. Cu alte cuvinte nu ai de ce sa te chinui sa construiesti un univers 3D daca nu esti in stare sa faci un lucru ca lumea. Pe langa faptul ca pana si in 1024*768 obiectele raman colturoase si parca nefinisate, iar texturile ori sunt prea spalacite ori prea tipatoare, animatiile personajelor reprezinta una dintre realele surse de umor ale jocului. Fie ca pasesc, fie ca alerga sau urca scari cei doi par a avea un bat legat in spate ca pe vremea cand era bunica fata si invata sa mearga dreapta. Daca peste toate acestea mai adaugi unul dintre cele mai agresive sisteme de schimbare a camerei atunci reteta e gata. Mi s-a intamplat de o groaza de ori ca personajul meu sa se intoarca inapoi de unde aplecat sau sa se duca in cu totul alta directie tocmai datorita acestui sistem astfel incat uneori iti vine foarte greu sa ajungi repede dintr-un loc intr-altul. Daca pe langa modul third person nu ar fi existat si cel first person atunci ne-am fi confruntat cu o reala problema in a gasi anumite obiecte. Din pacate, insa nici o minune nu dureaza mai mult de 3 zile si tot asa nici senzatia placuta de a explora castelul in mod first person nu a durat prea mult deoarece nu te poti deplasa astfel.

The Watchmaker The Watchmaker

     Ceea ce compenseaza toate aceste neajunsuri este relatia dintre cei doi sau mai bine spus ajutorul pe care si-l acorda unul celuilalt de-a lungul jocului. Fiecare dintre cei doi poseda cate un telefon cu functii de PDA care, pe langa faptul ca poate salva toate informatiile folositoare si furniza indicii asupra scopului imediat, mai poate analiza si procesa secvente de tonuri, lucru extrem de folositor pe parcursul jocului. Obiectele din inventarul unui personaj pot fi trecute in inventarul celuilalt pentru ca acesta sa se foloseasca de ele sau pentru a le combina cu celelalte, ceea ce duce la o varietate sporita a puzzle-urilor. Daca gasirea acestora este destul de usoara, combinatiile si folosirea efectiva pot duce la multe incercari pana la gasirea solutiei. Aici se regaseste intr-adevar valoarea ideii de a implementa doua personaje in loc de unul singur asa cum este adeseori cazul. Din nefericire, calitatea puzzle-urilor este umbrita de o poveste cu o finalitate mai mult decat predictibila ceea ce per total reduce din fiorul si curiozitatea de a stii ce se intampla in momentul urmator. Un pic mai mult mister nu ar fi stricat.

The Watchmaker The Watchmaker

     Poate ca acum, la final, va intrebati de ce mi-am batut capul cu Watchmaker. Asa cum am mai spus aparitia oricarui adventure este binevenita, iar curajul si bunele intentii trebuie rasplatite chiar daca nu avem de-a face cu un produs original sau exceptional. La intrebarea daca Watchmaker merita jucat eu as spune ca da insa numai de catre pasionatii de adventure pentru ca ceilalti vor renunta foarte repede. In fond elementul central al unui adventure ramane puzzle-ul, iar cei care joaca astfel de jocuri stiu sa guste imensa bucurie a rezolvarii unuia. Din pacate insa, de gustibus non disputandum ceea ce face din acest titlu unul selectiv in privinta celor care au de-a face cu el. Mai stim noi unul, iar comparatia este valabila.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

BANCUL ZILEI

01:23

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

Peste 70 de perchezitii realizate de politisti in toata tara. Sunt vizati contrabandisti de tigari, traficanti de droguri si escroci
22/09/2020 10:50

 Peste 70 de perchezitii au loc marti dimineata in dosare penale vizand infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari, trafic de  ...

 Percheziții la contrabandiștii de țigări și de droguri
22/09/2020 10:39

  Poliţia Romană efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare in cadrul unor dosare penale in care se fac cercetări pentru săvarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional o ...

  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost desco ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei