Tom Clancy’s HAWX 2 – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 16:38

Tom Clancy’s HAWX 2 – RePlay Review

Alături de space sims şi jocurile de aventură, simulatoarele de zbor se numără printre titlurile care nu prea au reuşit să facă tranziţia din “Epoca de Aur” a jocurilor în cea modernă, deşi Jane’s F15, F22-Lightning sau Falcon 4.0 sunt nume care pot scoate oricând un oftat din piepturile pasionaţilor. Doar seria IL-2 s-a ţinut tare pe poziţii, iar mai nou, studiourile Ubisoft România ne-au adus în prim-plan faţa modernă a luptelor aeriene prin intermediul lui Tom Clancy’s HAWX, ce aparent a avut vânzări suficient de bune pentru a justifica existenţa unei continuări.

Ca să evităm din start comentariile inutile, HAWX 2 nu este un joc cu avioane care să te pună să foloseşti toate butoanele tastaturii (pe lângă joystick-ul obligatoriu). Abordarea este una mult mai arcade şi orientată spre acţiune, aşa că cei care vor realism mai presus de orice vor trebui să caute în altă parte doza zilnică.

Acum că am lămurit de acest detaliu important, scenariul. Care este… hmm… aş avea câteva „tării” ca să-l descriu, dar mă voi limita la neinteresant. Dacă nu aţi fost atenţi, e Tom Clancy’s HAWX 2, aşa că dacă aţi mai trecut printr-un joc sau aţi văzut un film marca Tom Clancy, ştiţi deja la ce să vă aşteptaţi. Spre deosebire de predecesor, aici nu mai avem de-a face cu armate private, ci cu extremişti ruşi care din nou sunt puşi pe treabă şi vor să pornească un război împotriva porcilor capitalişti, apar evident şi nişte focoase nucleare, planuri diabolice explicate prin radio yadda yadda yadda. Fascinant, ştiu.

David Crenshaw, protagonistul primului HAWX, îşi face şi el apariţia, dar de data asta nu el se află în centrul acţiunii, ci trei piloţi de top din tot atâtea forţe aeriene – Statele Unite, Marea Britanie şi Rusia – pe care o să-i controlezi pe rând în diverse teatre de război, din Estul Mijlociu şi Africa de Sud până-n Rusia şi Norvegia. Problema cu o asemenea abordare, din punctul meu de vedere, e că nu prea poţi să acorzi importanţă personajelor sau să te intereseze soarta lor dacă tot sari dintr-un şoşon în altul aproape de la o misiune la alta. Ba supraveghezi terorişti în deşert, ba vânezi rebeli prin munţi înzăpeziţi, după aia te lupţi cu alţi rebeli prin altă parte, la un moment dat ajungi nici să nu te mai intereseze, chit că scenarişii au introdus şi nişte momente care s-au vrut a fi emoţionante.

Bine, e perfect adevărat că a juca un flight sim pentru poveste e ca şi cum ai urmări un film porno pentru dialoguri, însă, exceptând scenariul mai sus-menţionat, nu există nimic care să ofere o importanţă acţiunilor tale din timpul misiunilor. Nu poţi de exemplu să demolezi un aeroport sau bază militară într-o misiune (ca obiectiv secundar), pentru ca în următoarea să ai de-a face cu mai puţine avioane sau baterii anti-aeriene. Există unele tentative plăpânde în această privinţă (vezi misiunea cu distrugerea generatoarelor de electricitate ca să dezactivezi apărarea anti-aeriană), dar per-total, nu ai acel sentiment că faci parte dintr-un conflict unde importanţa acţiunilor tale nu devine irelevantă la sfârşitul unei misiuni.

Şi e păcat, fiindcă licenţa Tom Clancy le-a permis producătorilor să includă şi personaje din alte serii (Splinter Cell sau Ghost Recon) ca să aducă un pic de savoare, dar având în vedere deşfăşurarea evenimentelor, în locul lor puteau la fel de bine să fie James Bond şi SEAL Team 27, fiindcă doar fanii francizelor Tom Clancy vor aprecia aceste cameo-uri, restul neştiind de exemplu că la sol se desfăşoară acţiunea din viitorul Ghost Recon: Future Solider.

Pe de altă parte, cei trei piloţi oferă o scuză foarte bună ca să poţi manevra cam toate „numele” mari, de la clasici precum Harrier, A-10 Thunderbolt, F-15 şi F-16 la F-22 Raptor, F-35 Lightning II, Eurofighter Typhoon sau Dassault Rafale. În privinţa realizării avioanelor chiar nu am de ce să mă plâng, modelarea fiind făcută cu simţul răspunderii indiferent că-i vorba de exterior sau carlingile pline cu butoane şi afişaje. Aş putea spune chiar că nici măcar pasionaţii nu vor fi dezamăgiţi de acest aspect, dar în eventualitatea în care cineva a uitat să pună vreun buton într-un Su-37 Terminator, n-o voi face.

Efectele sonore sunt şi ele reuşite, iar Tom Salta a compus o muzică ce se încadrează foarte bine în noua identitate multiculturală a jocului, dar în acelaşi timp nu pot spune că iese cu ceva în evidenţă. Avem ansambluri corale tipice pentru Mama Rusie, o linie instrumentală adecvată pentru acţiunea din Orientul Mijlociu, nişte chitare electrice şi un ritm mai alert în timpul luptelor, cam tot ce trebuie pentru o atmosferă reuşită, însă nimic care să rămână cu tine peste o lună sau un an.

Din păcate, lucrurile nu mai sunt chiar atât de ok când vine vorba de mediul înconjurător. Văzute de la altitudine, peisajele sau metropolele precum Cape Town, Tokyo sau Moscova arată excelent datorită folosirii imaginilor oferite de sateliţii GeoEye, dar când te apropii ca să distrugi o cazarmă, tancuri sau nişte baterii anti-aeriene… ugh.

Ştiu că e un Catch 22 cu care s-a confruntat şi predecesorul, dar nici nu poţi spune „las’ domne’, ce nevoie am să fiu aşa aproape?”, fiindcă mai există şi cut-scene-uri ce folosesc engine-ul jocului şi care prezintă acţiunea de la sol… moment în care ajungem la ugh-ul menţionat mai sus. Iar dacă de exemplu te urmăreşte o rachetă şi vrei să zbori la firul ierbii, o să observi cum satul ăla pitoresc plin cu civili e de fapt un tapet.

O îmbunătăţire faţă de primul HAWX este varietatea misiunilor şi includerea porţiunilor de decolare/aterizare plus alimentări aeriene. Dacă în predecesor dădeai în bâlbâială la un moment dat din cauza plictiselii, aici misiunile clasice sunt punctate din când în când cu pilotarea unei drone (UAV) pentru obţinerea informaţiilor, bombardamente stealth sau suport aerian pentru o echipă de Ghosts de la bordul unui AC-130. Ceea ce e foarte bine, pentru că există o şansă foarte mare ca celelalte misiuni să-ţi pună serios răbdarea la încercare. Asta deoarece ele suferă de sindromul Bruce Willis, tu aparent fiind singurul care-i poate salva pe toţi. Ceilalţi membri ai escadrilei tale de elită… Dumnezeu cu mila.

Partea proastă e că şi AI-ul ştie că tu eşti singura speranţă a acestor incompetenţi (mai ceva ca Obi-Wan Kenobi), aşa că toată lumea o să tragă-n tine într-o veselie. Acu’, e amuzant primele dăţi când observi pe radar cum 4-5 avioane inamice te urmăresc doar pe tine, iar coechipierii să învârt în cerc ca nişte vulturi beţi, dar când începe să se îngroaşe gluma o să-ţi cam piară râsul. Dacă piloţii adverşi ar fi fost proşti ca o cărămidă nu era o problemă, dar cred că indivizii s-au uitat de vreo 20 de ori la Top Gun între cele 2 jocuri, fiindcă acum chiar îţi pot da de furcă, folosind flare-urile exact când trebuie ca să scape de rachetele tale şi executând nişte manevre de n-o să înţelegi în ce direcţie au luat-o.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei