UFO: Aftermath Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:22

UFO: Aftermath Review

De cate ori a fost oare invadata planeta noastra de extraterestri? De cate ori civilizatia umana a fost aproape eradicata de pe fata Pamantului, pentru ca in final o mana de supravietuitori sa-i invinga intr-un final pe invadatorii aproape invincibili? Daca stam sa numaram cartile, filmele si jocurile create pe aceasta tema, vom ajunge la concluzia ca traim poate pe cea mai oropsita planeta din Univers si viitorul nostru numai fericit nu e.

UFO: Aftermath UFO: Aftermath

Din punct de vedere al storyline-ului, cuvantul “Aftermath” din titlul jocului celui mai nou joc al celor de la Altar nu este pus acolo de dragul marketing-ului, ci se potriveste ca o manusa situatiei apocaliptice in care se afla rasa umana. Actiunea are in anul 2004, an fatidic in care se descopera ca o nava extraterestra imensa se apropie de Pamant. Toate incercarile de comunicare esueaza si la scurt timp, nava lanseaza in atmosfera niste spori care incep sa se multiplice si in final reusesc sa acopere toata planeta, blocand complet razele Soarelui. La o saptamana dupa aceasta perioada numita “Twilight”, sporii incep sa cada pe Pamant, distrugand orice urma de viata, singurii supravietuitori fiind cei care au fost suficient de norocosi (sau inspirati) sa se adaposteasca in bunkere sau adaposturi subterane. Dupa terminarea “Nightfall-ului”, cei ramasi in viata descopera cu groaza ca sporii s-au fixat in sol si au inceput sa produca o biomasa care, incet-incet, risca sa acopere intreaga suprafata a planetei si sa distruga ultimele ramasite ale rasei umane. Voi veti prelua comanda unui mic grup de supravietuitori, si in Aftermath-ul aceste invazii va trebui sa luptati impotriva biomasei si a extraterestrilor si sa va recuceriti planeta.
Fanii UFO care au jucat atat Enemy Unknown cat si Terror From The Deep se vor simti ca acasa inca de la inceput. Cand porniti un joc nou, veti fi intampinati de o geosfera, care este de fapt o macheta 3D a globului pamantesc pe care o puteti roti in voie, pentru a urmari evenimentele de pe mapamond. Aici veti vedea bazele cu care incepeti (la inceput, vor fi numai doua) si veti putea administra la scara macro elementele strategice din joc: cercetarea si dezvoltarea, fluxul timpului, echiparea soldatilor sau respingerea incursiunilor extraterestre asupra diverselor zone aflate sub controlul vostru.

UFO: Aftermath UFO: Aftermath

Fluxul timpului il controlati in acelasi mod in care folositi un video. Aveti butoane de pauza, play si doua trepte de viteza, actiunea decurgand intr-un mod foarte natural, dar logic in acelasi timp: puneti pauza, selectati ce tehnologii prezinta interes pentru a fi cercetate si ce echipamente doriti sa fie fabricate, mai aruncati un ochi in ecranul de echipare a soldatilor, analizati harta, sa vedeti daca exista vreo misiune care sa prezinte interes, dupa care dati play.
Toate aspectele jocului sunt strans legate intre ele, asa ca va trebui sa fiti foarte atent la cum va planuiti strategia de lupta pe termen lung. Spre exemplu, partea de cercetare merge mana in mana cu misiunile pe care le completati. Astfel, pentru a descoperi noi tipuri de echipamente, arme sau armuri (fiind nu mai putin de 70 la numar), bazate pe tehnologii necunoscute oamenilor, va trebui sa “imprumutati” mai intai cateva modele de la “vecinii” binevoitori, pentru ca tehnicienii vostri sa inteleaga cum functioneaza acestea si intr-o oarecare masura, sa le adapteze pentru a fi folosite de trupele proprii. Asa ca, pentru a putea dobandi accesul in interiorul OZN-urilor sau pentru a dezvolta modalitati mai avansate de depistare a lor, va trebui sa mergeti cu echipa voastra de interventie la locul de prabusire a unei nave extraterestre interceptate in prealabil si sa eliminati echipajul supravietuitor (sau preferabil sa ii capturati), pentru a facilita accesul inginerilor la nava, ca sa o studieze in voie, prizonierii urmand sa fie interogati.

UFO: Aftermath UFO: Aftermath

Fata de jocurile seriei X-Com, in Aftermath nu exista nici o resursa in sensul clasic al cuvantului, timpul fiind singura variabila care va poate influenta actiunile.Singura modalitate de a va extinde va fi sa eliminati diversele grupuri de extraterestri aflate intr-o anumita zona, urmand sa cuceriti baza principala, la final urmand sa primiti o anumita cantitate de echipament ce se afla depozitata acolo. Bazele sunt de 4 tipuri, fiecare cu rolul sau. Cele militare servesc drept rampe de lansare pentru avioanele de lupta care intercepteaza OZN-urile sau pentru elicopterele care va transporta soldatii, dar au si rolul de statii de aprovizionare cu arme si munitii noi sau pentru vindecarea si antrenarea propriilor soldati. Bazele de cercetare micsoreaza timpul in care se dezvolta noi tehnologii, cele de Engineering sunt responsabile pentru producerea armelor sau a echipamentelor nou create, iar bazele de Biomass Repulsion sunt create special pentru a lupta impotriva biomasei ce ameninta sa acopere toata planeta. Neexistand bani, nu veti putea sa angajati oameni de stiinta sau ingineri, nu veti putea organiza interiorul bazelor asa cum vreti si nici nu veti putea construi unele noi, la fel ca in celelalte titluri ale seriei, singurul mod in care jucatorul poate interactiona cu bazele fiind se la schimbe tipul.

UFO: Aftermath UFO: Aftermath

Principala indeletnicire va fi rezolvarea misiunilor ce vi se pun la dispozitie, ele variind de la eliminarea unor grupuri de extraterestri, pana la apararea bazelor proprii sau capturarea unui extraterestru pentru interogare si examinare. Si cum misiunile vor fi de obicei mult mai multe decat veti vrea sa rezolvati, puteti sa “pasati” unele din ele altor trupe, spre a fi rezolvate automat. Unele misiuni vor fi insa mai importante decat altele, deoarece ele va pot oferi informatii despre povestea jocului. Astfel, veti fi nevoit sa cautati prin arhivele din Zona 51 sau sa gasiti documente referitoare la proiectul Dreamland (numele fiind un omagiu adus proiectului defunct al celor de la Mythos Games), care, corelate cu informatii primite de la extraterestrii capturati, va pot ajuta sa intelegeti cum s-a ajuns in aceasta situatie disperata.
Inainte de orice misiune, va trebui sa va echipati soldatii si sa va alcatuiti echipa de interventie (veti avea doar una singura pe tot parcursul jocului), echipa care poate fi formata din maxim 7 oameni, unele misiuni avand si o limita de cati soldati puteti lua cu voi.
Aici intervine partea de RPG a jocului, deoarece fiecare recrut are o specializare anume, exceland in anumite arii si fiind mai slab in altele, avand totusi posibilitatea sa creasca in nivel pe masura ca castiga experienta din omorarea inamicilor si completarea misiunilor. La fiecare avansare in nivel, va trebui sa alocati un punct de experienta unui skill anume, care le va afecta la randul sau pe celelalte. Un Strength mai mare permite soldatului sa care mai mult echipament si ii va da mai multe puncte de viata, pe cand un skill de Medical ridicat ii va permite sa foloseasca Medikit-urile mult mai bine in timpul luptelor. Pe langa aceste avansari in nivel, cat timp sunt intr-o baza militara, soldatii pot fi antrenati in 7 discipline, daca au skill-urile necesare: Sniper, Soldier, Grenadier, Psionic, Scout, Medic sau Scientist.

UFO: Aftermath UFO: Aftermath

Astfel, obtinerea unui soldat “universal” este foarte greu de realizat, si de aceea va trebui sa va specializati oamenii pentru roluri diferite, in functie si de natura misiunii pe care trebuie sa o completati, jucatorul fiind informat in prealabil pe ce tip de teren va infrunta inamicul: urban, dealuri, desert, etc. Bineinteles ca in ariile deschise, 4 sniperi si cu un cercetas in fata vor face de obicei ravagii, in timp ce in mediul urban luptele close quarters vor fi la ordinea zilei. Un element tactic il reprezinta faptul ca orice inamic are punctele sale forte, dar si slabe, pe care le puteti afla ori prin incercari repetate in timpul misiunilor, ori prin efectuarea unei autopsii pe un “voluntar” deja “tranchilizat”, operatie care va poate spune direct ce tip de arme sunt cele mai eficiente impotriva sa. Unii extraterestri vor fi susceptibili la foc, altii la atacurile cu gloante armor-piercing sau la arme laser. Problema este ca nu puteti sti cu siguranta ce tip de inamici veti intalni in fiecare misiune, deoarece totul este generat complet aleator, de la numarul de monstrii si pana la layout-ul hartii in sine, astfel uneori avand surpriza neplacuta sa intalniti extraterestrii aproape invulnerabili la armele voastre.
Arsenalul de care dispuneti este foarte vast, avand nu mai putin de 50 de arme, de la binecunoscutele FN Five Seven, MP5 Navy, M4 Colt Carabine sau Steyr Aug, pana la modele futuriste cu plasma, laser sau chiar efecte PSI. Majoritatea armelor vor avea doua moduri de foc, unul aimed, in care distanta de tragere este mai mare, dar damage-ul mai mic si un mod burst, care este taman pe dos, fiind foarte bun pentru luptele de apropiere. De asemenea, fiecare arma va avea skill-ul propriu pe care un soldat trebuie sa o aiba pentru a o putea folosi. Un racan cu Marksmanship “Poor” nu va putea in vecii vecilor sa foloseasca eficient o pusca cu luneta.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Semne de rău augur pentru Turnul Londrei. Unul dintre corbi a dispărut
18/01/2021 17:53

Unul dintre corbii de la Turnul Londrei a dispărut, iar angajatii monumentului istoric cred că pasărea a murit, incidentul fiind considerat un semn de rău augur. Legenda spune că dacă Turnul Londrei va ...

Mii de imigranți, bătuți cu bastoanele în Guatemala
18/01/2021 17:30

Mii de imigranti din America Centrală, care voiau să ajungă in Statele Unite, au fost opriti cu bastoane si gaze lacrimogene in Guatemala. Oamenii traversau tara, către granita cu Mexicul, cand fortele de ...

Accident mortal, la Galați
18/01/2021 14:03

Un bărbat din judeţul Galaţi a decedat după ce a fost lovit de un autoturism pe un pod, pe DJ 251 A, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, un tan ...

Donald Trump intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere înainte de încheierea mandatului său
18/01/2021 12:45

Preşedintele in exerciţiu al SUA, Donald Trump, intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere inainte de incheierea mandatului său, dar nu şi pentru el insuşi, relatează Reuters, care citeaz ...

18 migranți ascunși în camioane cu marfă, prinși la Arad
18/01/2021 12:15

Poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au prins, la sfarşitul săptămanii trecute, 18 migranţi care au incercat să iasă din ţară ascunşi in camioane cu mărfuri, toţi fiind solicitanţi de az ...

Ce are de gând Joe Binden în ziua învestirii sale
18/01/2021 12:00

Joe Biden a dezvăluit ce va face in ziua investirii. Preşedintele ales american Joe Biden intenţionează să anuleze proiectul controversatului oleoduct Keystone XL dintre Canada şi SUA. El va emite un de ...

Nicusor Dan, despre blocurile ramase fara caldura in cinci sectoare ale Bucurestiului:
18/01/2021 11:44

 Nicusor Dan a facut o declaratie de presa luni, 18 ianuarie, in care a anuntat ca sunt doar doua avarii la reteaua secundara care vor fi remediate in cursul zilei de luni. In ceea ce priveste blocurile ...

INCREDIBIL!  Ambulanță atacată de turiști la Bușteni
18/01/2021 11:10

Incident revoltător la Buşteni. O ambulanţă trimisă la baza partiei Kalinderu ca sa preia un copil rănit a fost blocată de turişti. Oamenii au năvălit cu bulgări şi cu vin fiert asupra maşinii, s ...

Israel: Un studiu pe sute de mii de persoane arată că vaccinarea a redus cu 33%, într-o lună, numărul de bolnavi de Covid-19
18/01/2021 10:51

La o lună de la debutul campaniei de vaccinare in masă in Israel, rezultatele iniţiale ale unui studiu relevă că vaccinul reduce in mod semnificativ numărul de noi infecţii, relatează luni DPA, preluat ...

Australia nu îşi va redeschide în 2021 frontierele pentru călătorii străini
18/01/2021 09:19

 Australia probabil nu işi va redeschide frontierele pentru călătorii străini in 2021 şi aceasta in pofida campaniilor de vaccinare ce vor continua in intreaga lume, a apreciat luni un inalt responsab ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei