War Rock – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:27

War Rock – RePlay Review

La data lansării, deja infamul Counter-Strike nu numai cǎ a însemnat o revoluţie în ceea ce privește multiplayer-ul în echipǎ, dar pentru unii a reprezentat un nou mod de viaţǎ, respectivii trǎind practic pentru a juca CS. Furorile jocului încǎ mai persistǎ (la mai mult de 9 ani de la lansare), fiind în continuare unul dintre cele mai populare titluri online. Avântul Counter-Strike s-a mai domolit însă de-a lungul timpului, dat fiind că după el au apărut mai multe jocuri similare, considerate ce-i drept mai „hardcore”, cum ar America’s Army sau seria Battlefield. Cea din urmă a popularizat foarte mult folosirea claselor specializate de jucători, beneficiind şi de actualizări constante, de la primul episod din 2002, având drept temă cel de-al Doilea Război Mondial, ajungându-se la sumbrul viitor al anului 2142.

War Rock este un first person shooter online tactic ce reprezintă o combinaţie între cele două modele enumerate mai sus, împrumutând elemente atât din popularul Counter-Strike, cât şi din seria Battlefield. Spre deosebire de Battlefield, War Rock este “Free2Play”; cu alte cuvinte, el este disponibil pentru download şi poate fi jucat gratuit, dar în cazul în care doriţi anumite facilităţi suplimentare (cum ar fi alte arme) sunteţi nevoiţi să plătiţi o anumită sumă de bani.

Înainte de a porni jocul, este necesară crearea unui cont pe site-ul oficial, cont cu care apoi vă veți autentifica din meniul War Rock, asemănător sistemului din America’s Army. Toată experiența acumulată sau resursele financiare vor fi înregistrate în acest cont, deoarece sistemul jocului este alcătuit în aşa fel încât după fiecare rundă puteţi câştiga (sau pierde) experienţă, precum şi sume de bani in-game (dinari) în funcţie de performanţele personale. Experienţa acumulată ajuta la avansarea în nivel a personajului propriu (maxim 100), deblocând diverse arme şi abilităţi pe parcurs. Totodată, acest nivel de experienţă va fi cerut pe multe servere “cu pretenţii”, fiind necesar un anumit rang pentru a putea juca pe ele.

Cu toate că War Rock este Free2Play, publisher-ul K2 Networks a inclus mai multe pachete “premium” disponibile contra cost, alături de versiunea gratuită. Primul este pachetul Bronze (5.95$), urmat de cel Silver (9.95$) şi în final – cel mai scump – pachetul Gold (14.95$). Fiecare conţine pentru o perioadă lunară acces prioritar la autentificarea pe serverele oficiale (nu va mai trebui să staţi la coadă), posibilitatea de a vă proteja propriile servere cu o parolă, un număr de hărţi suplimentare pe care puteți juca, un al cincilea slot pentru arme, bonusuri de experienţă, reduceri pentru preţurile item-urilor din marketplace, precum şi sume de dinari cu care puteţi “închiria” diferite arme pentru o perioadă de timp.

Acest sistem dă naştere însă unui paradox. Chiar dacă la prima vedere el pare cea mai bună alegere pentru un astfel de joc, la o studiere mai amănunţită se va observa că majoritatea jucătorilor noi care vor încerca War Rock vor cădea pradă veteranilor şi celor cu conturi premium. Iar asta datorită faptului că în scurt timp vor ajunge ţinte “sigure” pentru cei cu arme superioare şi cu un nivel foarte ridicat de experienţă. Perfect adevărat, acest lucru se întâmplă în mai toate jocurile de acest gen (de câte ori nu aţi întâlnit în Counter-Strike sau Battlefield asemenea cazuri?), însă aici problema este puţin diferită, deoarece practic unii jucători plătesc pentru a avea acces la nişte arme foarte puternice în faţa altor jucători care folosesc doar resursele iniţiale oferite de joc. Cu toate că e un pic exagerată comparaţia, se poate numi că aceşti jucători folosesc de cheat-uri “pe bani” pentru a înainta mai uşor în nivel, cei care nu cotizează fiind constrânşi ori să abandoneze jocul, ori să plătească şi ei la rândul lor pentru a avea acces la arme şi mai multă experienţă.

Şi fiindcă tot veni vorba de cheat-uri, din păcate acestea îşi fac simţită prezenţa şi în titlul de faţă, din cauza numeroaselor bug-uri; chiar dacă jocul beneficiază de ajutorul Punkbuster, totuşi unii jucători au găsit numeroase metode de a-l păcăli cu succes, lucru nu tocmai plăcut.

Lăsând la o parte filozofia sistemului Free2Play, în ceea ce priveşte clasele, acestea sunt în număr de cinci: medic, inginer, lunetist, soldat de asalt şi heavy infantry, cea din urmă folosind lansatoarele de rachete împotriva infanteriei şi tancurilo. Dacă pentru celelalte clase se mai pot găsi întrebuinţări de bun simţ într-o armată, heavy infantry este cam de umplutură, neputându-se apăra cu succes împotriva vehiculelor grele (ai la dispoziție doar 2-3 proiectile care nici pomeneală să doboare un tanc din prima). Armele, în funcţie de alegerea fiecăruia şi de partea financiară, pot varia de la clasicele MP5, M16 sau AK-47 la arme de asalt mult mai puternice– AWM Sniper rifle, Winchester Shotgun, arme anti-tanc, sau mini “tunuri” M134.

Povestea din War Rock este mai mult de mântuială, lucru specific de altfel unui astfel de shooter online; acţiunea se desfăşoară într-o ţară fictivă, pe nume Derbaran, în care tocmai a izbucnit războiul civil. Rebelii (sau teroriştii mai pe scurt) sunt reprezentați de forța militară “Independența Națională” (National Independence Unit) care se luptă împotriva forțelor armate ale guvernului. Fiecare grup se poate distinge printr-o culoare proprie a uniformelor (lucru de bun simţ de altfel), alături de obiectivele diferite, existenţa lor fiind justificată doar de nevoia unui motiv de ciondăneală.

Ciondăneală care se derulează în trei moduri de joc. Close Quarters Combat (o clonă veritabilă de Counter-Strike) este bun pentru maxim 16 jucători, ce se pot înfrunta pe hărți oarecum reduse ca dimensiune și în care scopul este fie să detonezi bomba, fie să o dezarmezi într-un timp predefinit, în funcţie de tabăra aleasă. Urban Ops oferă un maxim de 24 de jucători, iar cel mai mare mod este Battle Group, în care se pot înfrunta până la 32 de jucători. Urban Ops şi Battle Group sunt asemănătoare stilului de joc Battlefield (scopul fiind capturarea succesivă a steagurilor facţiunii adverse) în care datorită spaţiilor deschise îşi fac apariţia şi vehiculele. Iar ăn cazul bătăliilor cu adevărat mari, există posibilitatea grupării în echipe diferite – Alpha Squad, Bravo Squad, Delta Squad.

Vehiculele sunt numeroase, de la cele de uscat (Humvie-uri cu lansatoare de rachetă anti-tanc montate, diferite tancuri sau motociclete), la numeroase tipuri de bărci şi amfibii pentru partea navală. În ceea ce priveşte asaltul aerian, se pot pilota celebrele F-15, A-10 sau elicopterele Blackhawk. Varietatea vehiculelor este binevenită, mai ales în cadrul hărţilor de dimensiuni mari, cu peste 25 de jucători. Şi spre deosebire de Battlefield, unde pentru a pilota un avion sau elicopter era nevoie de oarecare experienţă, în War Rock toate tipurile de vehicule sunt foarte uşor de menţinut în parametrii normali, realismul nefiind neapărat punctul forte al acestui titlu.

Engine-ul folosit de producători se numeşte Jindo. Iar la ora actuală, este depăşit din toate punctele de vedere şi în mod evident nu se poate compara cu cele ale concurenţei. Nu există iluminare dinamică, anti-aliasing, suport pentru rezoluţii wide-screen, texturile sunt low-resolution iar modelele de arme şi vehicule sunt pătrăţos realizate. Cele mai păcatoase sunt şi bug-urile întâlnite, care atunci când sunt activate anumite opţiuni (de exemplu umbrele pe detalii maxime) dau naştere la adevărate probleme grafice. Cu toate acestea, s-a fi putut măcar “strecura” câteva combinaţii de culori atractive, salvând măcar aparenţele de critica acidă a jucătorilor. Iar dacă pentru unii jucători grafica poate fi un minus decisiv, totuşi pentru alţii se poate dovedi unul dintre cele mai puternice atuuri, deoarece cerinţele de sistem sunt printre cele mai reduse la ora actuală pentru un shooter; chiar şi cu un sistem cu specificaţii low-end veţi putea juca War Rock la un framerate bun.

Ironic sau nu, framerate-ul decent este neutralizat însă în cel mai barbar mod cu putinţă de lag-ul de pe servere. Chiar şi cu o conexiune foarte bună la Internet, susţinută de cele mai recente actualizări ale jocului, această problemă va persista, fiind necesară restartarea serverului sau a conexiunii către acel server. Bineînţeles, de cele mai multe ori acest lucru va atrage după sine frustrare şi nervi, mai ales după runde în care te-ai chinuit să obţii un scor cât mai mare pentru a avansa în nivel, doar ca să fii nevoit să reporneşti jocul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

01:23

Vin ploile!

18:30

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost d ...

Românii, campioni la accidentele rutiere. I-am bătut pe europeni la carnagiile pe șosele!
22/09/2020 08:15

Datele publicate de Comisia Europeană in iunie 2020 arată că Romania inregistrează cele mai multe decese cauzate de accidentele rutiere, cu o rată de 96 de decese/milion de locuitori, aproape dublu faţ ...

22 septembrie, Ziua mondială fără maşini
22/09/2020 08:10

Iniţial, data la care era sărbătorită Ziua fără maşini a fost 17 iunie, stabilită de Asociaţia pentru Transport Ecologic, din Marea Britanie, in 1997. Evenimentul era marcat pe plan local, in cad ...

 Andreea Marin revine la TVR
22/09/2020 07:49

  Mircea Radu, care in prezent este consilier al preşedintelui TVR, Doina Gradea, a anuntat că Andreea Marin va reveni la TVR, post de televiziune unde s-a consacrat incepand cu anul 1999, realizand sho ...

Coronavirus: Spania a înregistrat 31.428 de cazuri de Covid-19 de vineri
21/09/2020 20:58

 Spania a inregistrat 31.428 de noi cazuri de coronavirus de vineri, aducand numărul total al infectărilor confirmate la 671.468, arată luni datele Ministerului Sănătătii, relatează Reuters. De ase ...

Vin ploile!
21/09/2020 18:30

Vremea va rămane caldă pe parcursul următoarelor zile in cea mai mare parte a teritoriului, insă incepand din weekend-ul următor tendinţa va fi de răcire, iar ploi insemnat cantitativ se vor semnala ...

   Director de școală, băgat la pușcărie pentru luare de mită
21/09/2020 15:55

  Carmen Elena Zanfir, director şi ordonator de credite la Şcoala nr. 150 din Capitală, a fost condamnată de Tribunalul Bucureşti la trei ani inchisoare cu executare pentru luare de mită, ea fiind a ...

Autorii atentatului din Bulgaria, condamnați pe viață
21/09/2020 14:15

  Închisoare pe viată Justiţia bulgară a condamnat luni, in absenţă, la inchisoare pe viaţă doi libanezi acuzaţi de implicarea in atentatul din 2012 vizand un autobuz ce transporta turişti ...

Cea mai veche universitate din Africa, distrusă de un incendiu
21/09/2020 13:55

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche şi cunoscută universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. Încă nu se ştie dacă există şi victime. Înregistrări video ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei