Warhammer 40.000: Dawn of War – Soulstorm Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:31

Warhammer 40.000: Dawn of War – Soulstorm Review

S-au împlinit mai bine de 10 ani de când Starcraft a văzut lumina zilei, şi tot atâta vreme de când diverşi producători au încercat să producă un titlu care să se apropie de popularitatea sau vânzările acestuia. Puţini au avut succes însă, iar Warhammer 40.000: Dawn of War a reuşit de la data apariţiei şi până acum să-şi creeze o comunitate destul de solidă de fani, fără a oferi însă concepte revoluţionare sau posibilităţi strategice nemaivăzute; Relic Entertainment a câştigat în schimb inimile fanilor cu un gameplay uşor de înţeles (dar destul de complex) şi mutând atenţia jucătorilor de la construcţia bazelor la capturarea punctelor strategice, folosirea cu cap a detaşamentelor de infanterie şi presarea constantă a inamicului.

Succesul înregistrat (surprinzător, ar spune unii) ar fi determinat orice companie să revină cu expansion-uri, iar Relic nu a stat mult pe gânduri. La numai un an distanţă de la primul titlu a fost lansat Winter Assault, acesta având ca noutăţi o facţiune nouă (Imperial Guard) şi câteva retuşuri la cele existente, pentru ca în 2006 să fim asaltaţi de Dark Crusade, un expansion ce a adus pe câmpul de luptă alte două noi rase, cât şi o modificare substanţială pentru modul single-player. Având în vedere că anunţul oficial pentru Dawn of War era inevitabil, THQ s-ar fi putut opri la Dark Crusade, însă publisher-ul american a avut alte idei şi i-a însărcinat pe designerii studiourilor Iron Lore (defuncte între timp) să mai tragă puţin mâţa de coadă cu încă un expansion.

Povestea ne duce de astă dată în sistemul Kaurava, unde o furtună Warp atrage atenţia raselor din univers, care încep să sosească una câte una la faţa locului, în afară de Necronii care moţăie mai peste tot şi sunt foarte irascibili la gălăgia făcută de ceilalţi. Furtuna cu pricina dă însă peste cap sistemele de navigare, împrăştiind părţile beligerante de-a lungul şi de-a latul a patru planete şi trei sateliţi. Campania single-player se desfăşoară aşadar într-un întreg sistem solar, cele patru planete având între 4 şi 8 teritorii care pot fi cucerite, cei trei sateliţi fiind de obicei baza uneia dintre rase. Acest meta-game este aproape identic cu cel din Dark Crusade, cu singura menţiune că anumite teritorii de pe o planetă reprezintă singura cale de acces prin care se poate „sări” către celelalte corpuri cereşti din apropiere. Cu toate acestea, numărul de teritorii nu e cu mult mai mare, zonele fiind ce-i drept dispuse un pic altfel, vederea panoramică 2D fiind înlocuită cu o vedere din spaţiu la fel de 2D, în care ni se prezintă o singură faţă a planetelor, acestea neputând fi rotite (şi uneori se simte nevoia), toate teritoriile fiind vizibile de la început (nu există ceva ‘pe partea cealaltă’).

Din păcate, spre deosebire de Dark Crusade, baza pe care o construiţi când atacaţi un teritoriu nu va rămâne în picioare după ce cuceriţi respectiva zonă, aşa că în momentul în care sunteţi atacaţi va trebui s-o luaţi din nou de la zero, lucru nu foarte plăcut. Ce-i drept, există opţiunea de a fortifica teritoriile cucerite cu unităţi ce pot fi recrutate cu Requisition Points, acestea din urmă fiind obţinute în funcţie de câte (şi ce) teritorii deţineţi. Au fost păstrate însă Wargear-ul şi garda de onoare pentru eroi. De asemenea, fiecare tabăra posedă o abilitate specială: un discount pentru unităţi, posibilitatea de a ataca orice teritoriu, un tun care să bombardeze câmpul de luptă înainte de începerea ostilităţilor ş.a.m.d.

Soulstorm introduce încă două facţiuni, aducând numărul total de rase jucabile la un impresionant nouă. Sisters of Battle (sau Ordinul Militant al Adepta Sororitas) sunt o şleahtă de domniţe aflate în slujba Împaratului-Zeu, însă dacă vă aşteptaţi la nişte gagici în bikini puneţi-vă pofta-n cui sau încercaţi un MMO; suratele cu pricina nu numai că poartă armură până la gât, dar sunt şi foarte evlavioase, scopul lor declarat fiind curăţarea universului de eretici şi răspândirea credinţei în Împăratul-Zeu. Pioşenia lor le permite să canalizeze o energie specială în Acte de Credinţă, această energie fiind generată de mai toate unităţile proprii. Specificul lor este în general anti-infanterie, unităţiile nefiind însă deosebit de puternice, dar beneficiind de acele Acte de Credinţă care folosite judicios pot schimba soarta unei înfruntări. În privinţa forţelor de luptă, de remarcat sunt Sister Repentia, o unitate melee foarte puternică, şi Asasinul, un detaşament format de fapt dintr-un singur soldat camuflat, foarte util împotriva infanteriei şi a comandanţilor, acesta având suficientă forţă ca să ucidă o unitate cu puţină viaţă dintr-o singură lovitură .

La mai toate plutoanele de infanterie se poate „ataşa” Confesorul, un fel de preot-şef cu veleităţi de medic care îmbunătăţeşte rata de regenerare şi poate vindeca soldaţii în timpul luptei. Unitatea specifică surorilor este un îngeraş ce are la dispoziţie o sabie cam impotentă şi o armură ruginită, dar în schimb este dotat cu două vieţi, ca o pasăre Phoenix. Vehiculele disponibile includ tancuri (destul de haios realizate), transportoare şi artilerie, ele fiind destul de bine blindate pentru a balansa puterea de foc relativ slabă. De asemenea, această facţiune beneficiază şi de cea mai utilă abilitate în meta-game, şi anume posibilitatea de a construi într-un teritoriu inamic o bază înaintea atacului (tot cu Requisition Points) ceea ce le oferă un avantaj considerabil. Ca o notă personală, pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu universul Warhammer 40.000, luptele pe viaţă şi pe moarte între cele 3 facţiuni ale Imperiului Uman vor părea cel puţin bizare, întrucât toată lumea invocă gloria Împăratului-Zeu, chiar Sora-şefă punându-şi problema asta la un moment dat. Ce-i drept, lore-ul universului table-top şi anumite misiuni din joc conţin informaţii despre modul diferit în care este perceput Împăratul-Zeu de către facţiunile umane (Imperial Guard, Sisters of Battle, Space Marines), tensiunile între cele trei fiind la ordinea zilei.

De cealaltă parte, Dark Eldar sunt fraţii mai întunecaţi ai Eldar-ilor, piraţi şi mercenari ce hălăduiesc prin univers pentru a-şi potoli setea de sânge şi pentru a-şi procura tot felul de plăceri interzise. Hedonismul şi lipsa lor de control au dus la distrugerea imperiului Eldar şi apariţia zeului Slaneesh, mazilirea lor nefiind foarte surprinzătoare după acest şir de evenimente. Zeul pe care tot ei l-au creat i-a blagoslovit însă cu un blestem pe Eldarii întunecaţi, ce le provoacă dorinţa (dar şi puterea) de a consuma sufletele celor căzuţi în luptă. Energia astfel obţinută poate fi „cheltuită” pe nişte abilităţi specifice, însă de o utilitate îndoielnică. Eficienţa unităţilor de infanterie provine din viteză, nu din puterea de foc, fiind oarecum inferioare inamicilor, poate doar Warp Beasts (nişte lupi mai ciudaţi) fiind mai răsărite în această privinţă.

Pe de altă parte, comandatul lor, Dark Archon, îşi poate forma o gardă personală de Incubus ce-l ajută în luptă, interesant fiind faptul că însuşi Archon-ul poate fi înviat în locul unde a murit în cazul în care mai există un Incubus supravieţuitor. Vehiculele Dark Eldar lor sunt însă ceva mai puternice decât ale competiţiei, în termeni de putere de foc şi armură, în special cel melee (Ravager). Nu există abilităţi speciale şi avem doar un singur upgrade de arme pentru Scourge, accentul fiind pus din nou pe viteză şi micromanagement; cel mai supărat tanc al acestei facţiuni este mai degrabă un yacht de lux decât o unitate utilă, astfel încât jocul cu această rasă devine mai viabil pentru jucătorii ce preferă rush-uri în detrimentul unui conflict de durată.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Transportatorii din Germania sunt în grevă
29/09/2020 14:19

 Autobuzele şi trenurile s-au oprit marţi la primele ore ale dimineţii in mai multe oraşe şi regiuni din Germania, pe fondul unei greve a lucrătorilor din transporturi care cer uniformizarea reglemen ...

CORONAVIRUS Romania. Noi date ingrijoratoare: 551 de pacienti sunt internati la ATI. Autoritatile au raportat 44 de decese si 1.470 de cazuri noi in ultimele 24 de ore
29/09/2020 13:05

Autoritatile au raportat marti, 29 septembrie 2020, un numar de 1.470 de cazuri noi si 44 de decese, in 24 de ore. In sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 551 de pacienti. De la inceputul pandemiei pan ...

 Din cauza pandemiei de COVID, elevii din Moscova rămân în vacanță
29/09/2020 12:43

  Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămană vacanţa şcolară, pentru a impiedica răspandirea noului tip de coronavirus, in condiţiile in ...

Un cardinat acuzat de pedofilie revine la Vatican
29/09/2020 11:45

  Cardinalul australian George Pell se intoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai inaltă instanţă din Australia de acuzaţiile de abuz sexual impotriva unor minori, infor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei