Warhammer: Mark of Chaos Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:09

Warhammer: Mark of Chaos Review

  Dupã ce varianta futuristă a brutalului univers Warhammer şi-a câştigat renumele pe PC odată cu Warhammer 40.000: Dawn of War, dezvoltat de Relic Entertainment, Namco Bandai Games şi Black Hole Entertainment au ales să exploreze ediţia fantasy a acestuia, cu Warhammer Mark of Chaos. Povestea jocului urmãreşte aventurile unui campion al Imperiului pe nume Stefan von Kessel şi de partea cealaltã, campionul Hoardei, pe nume Thorgar the Blooded One. Cele douã campanii se desfăşoară în cadrul aceluiaşi rãzboi, permiţând jucãtorului sã ducã pe rând cãtre victorie ambele tabere. Povesea este pusã în scenã printr-un text însoţit de voice over între misiuni însă din pãcate aş putea spune cã acesta aduce mai multe spoilere decât ar trebui, micile întorsãturi de situaţie din poveste fiind menţionate înainte de a se întâmpla efectiv.

        Spre deosebire de alte strategii real-time, Mark of Chaos foloseşte regimente – grupuri între 1 şi 60 de unităţi controlate ca o singurã entitate, acest lucru fãcând numãrul mare de trupe mult mai uşor de controlat. Chiar şi aşa însă, am simţit lipsa posibilităţii de a uni regimentele pentru o mai rapidã selectare – click & drag nu e la fel de eficace în acest caz. Fiecare regiment are opţiuni standard precum tipul formaţiei sau modul de poziţionare pentru o manevrabilitate cât mai exactã. În plus, unele unitãţi au parte de opţiuni suplimentare, reprezentate de abilitãţi speciale ce pot oferii un spor de apãrare sau un boost al moralului trupelor din jur. Folosirea acestor abilitãţi la momentul oportun poate însemna victoria chiar şi în faţa unor trupe mai numeroase, aşa că folosiţi-le cu atenţie.

        Toate unitãţile sunt guvernate de moral, ce reprezintă cât de apte sunt trupele voastre pentru a lupta. Atunci când moralul unitãţilor scad prea mult acestea vor fugi de pe câmpul de luptă, devenind inutile jucãtorului. Moralul diferã de la un tip de unitãţi la altul, acesta devenind un factor important atunci când alegeţi ce trupe sã folosiţi în avangardă. De asemenea este bine de ştiut cã unitãţile suferã o pierdere destul de mare a moralului atunci când sunt atacate, şi câştigã un supliment de moral când atacã. De unde şi ideea de bază că cea mai bună apărare este atacul. Manevrarea eficientă a unităţilor pe câmpul de luptă este foarte important, dar adevãrata provocare va fi sã descoperiţi rolurile diverselor unitãţi aflate sub comanda voastră. Din păcate, informaţiile oferite în joc despre unitãţi sunt foarte puţine şi chiar inutile. Este adevãrat cã aceste detalii pot fi gãsite în manualul jocului, dar nişte hint-uri in-game mai consistente ar fi fost binevenite.

    În afară de trupele voastre, în Mark of Chaos sunt prezenţi şi eroi, a la Warcraft 3. Eroii sunt cele mai puternice unitãţi din joc datoritã vrãjilor şi skill-urilor pe care le deţin. Fiecare erou, dupã creşterea în nivel, primeşte câte un punct care mai poate fi folosit pentru creşterea abilitãţilor într-una dintre cele 3 ramuri: luptã, comandã şi duel (combat, command şi dueling). Ramura de luptã amplificã puterea eroului de a face damage singur în bãtãlii. Vrãjitorii sunt cei care beneficiază cel mai mult de pe urma acestor upgrade-uri, ei având un damage devastator cu vrãji de la distanţã. Comanda îmbunãtãţeşte abilitãţile de conducere a eroilor care sunt ataşaţi unui regiment. Aceste abilitãţi oferã bonusuri importante regimentului în cauză şi totodatã conferã un plus de rezistenţã eroului.

        Atunci când doi eroi adverşi sunt aproape unul de celălalt aveţi posibilitatea sã provocaţi adversarul la un duel, acesta fiind unul dintre cele mai mari plusuri ale jocului în opinia mea. În timpul unui duel, celelalte unitãţi din apropiere vor aştepta pânã când unul dintre eroi moare sau fuge. Dacã vedeţi cã eroul vostru nu se descurcã prea bine şi nu vreţi sã-l lãsaţi sã moarã puteţi oricând sã fugiţi din duel, asta însemnând însă şi o pierdere foarte mare de moral pentru unităţile din preajmã. Astfel, duelul se dovedeşte a fi destul de important, mai ales când vreţi sã scoateţi din luptã un erou inamic fãrã a suferi pierderi mari de trupe.

        Pe lângã skill-uri eroii mai au parte de un spor de putere prin folosirea obiectelor, fiecare erou având câteva sloturi pentru echipament şi un rucsac pentru poţiuni. Echipamentul aduce un bonus eroilor în ceea ce priveşte armura sau oferã un plus de damage, în timp ce poţiunile mãresc viaţa şi mana sau îmbunătăţesc temporar anumite abilitãţi. Spre deosebire de alte strategii real-time, în Warhammer Mark of Chaos întreg sistemul de construit clãdiri cu diferite funcţii şi strâns resurse cu care suntem obişnuiţi este înlãturat. La începutul fiecãrei bãtãlii jucãtorul alegându-şi eroii şi unitãţile, pe parcursul campaniei fiecare misiune având un numãr fix de regimente ce pot fi alese pentru bãtãlia respectivã. Pe lângã alegerea combinaţiei ideale de trupe, acest lucru face de asemenea ca fiecare unitate sã fie mult mai importantã pe câmpul de luptã.

        Pe parcursul campaniei eroii vor înainta pe o “hartã globalã”, trecând de la o bãtãlie la alta. Dupã bãtãlii unitãţile pierdute pot fi recuperate contra cost fãcând un popas. Ocazional eroii vor ajunge şi în oraşe unde veţi putea cheltui banii obţinuţi în bãtãlii. În oraşe existã patru tipuri de clãdiri: templu, armory, cazarmă şi alchemy shop. În templu aveţi posibilitatea de a învia trupele sau eroii dar şi de a cumpãra servicii precum creşterea moralului sau şansa de a lovi a unui regiment în bãtãlia urmãtoare. La armory sunt disponibile îmbunãtãţiri ale unitãţilor precum arme mai bune, scãri şi explozibil pentru asedii, arme şi cai pentru eroi dar şi îmbunătăţiri pentru armura unităţilor. Din cazarmă se pot achiziţiona unitãţi, eroi şi echipamente pentru asedii, iar de la alchemy shop poţiuni pentru eroi.

  La capitolul multiplayer jocul duce lipsã de hãrţi, ceea ce i-ar putea plictisi repede pe mulţi dintre jucãtori. Totuşi puteţi alege orice unitãţi din armata selectatã (Skaven, Chaos, Elves şi Empire) şi le puteţi îmbunătăţi cum doriţi în limita unui fond prestabilit în funcţie de modul de joc ales (normal battle, reinforcements battle, siege battle, triggered battle) şi numãrul de jucãtori. Orice armatã poate fi salvatã pentru o accesare ulterioară mai rapidã, ceea ce este un lucru extrem de bun. De asemenea dacã sunteţi în grabã puteţi lãsa calculatorul sã aleagã unitãţile pentru voi, dar nu v-aş recomanda acest lucru pentru cã tinde sã facã nişte alegeri cel puţin bizarre care vă pot costa victoria.

        În ceea ce priveşte grafica lui Mark of Chaos existã şi pãrţi bune şi pãrţi rele. În primul rând trebuie sã menţionez cã jocul aratã foarte bine din punct de vedere grafic, iar producãtorii au acordat o atenţie deosebitã la modelarea personajelor, acest lucru putând fi observat la o inspecţie îndeaproape a unitãţilor. Pe lângã faptul cã unitãţile sunt diferite, jucãtorul poate modifica unitãţi individuale cu diferite armuri, feţe, scuturi, şi aşa mai departe. Ideea de a avea armate ne-clonate nu este nouã, dar prin adãugarea opţiunii de personalizare, jocul capătă o mai mare profunzime pentru cei atenţi la astfel de detalii. Partea proastã din punct de vedere al graficii este faptul cã jocul are nişte cerinţe de sistem destul de mari, iar unitãţile detaliate fac ca framerate-ul sã scadã destul de mult chiar şi pe un sistem performant în timpul bãtãliilor cu un numãr mare de trupe. De asemenea, la începutul misiunilor mai avem parte şi de filmuleţe.

        Din pãcate, în comparaţie cu cinematic-ul introductiv, acestea sunt foarte slabe atât din punct de vedere al calitãţii cât şi al conţinutului. Din acest punct de vedere aş putea spune cã cele de la Hoardã sunt puţin peste cele de la campania Imperiului, având câteva efecte grafice mai interesante. La capitolul sunet jocul se prezintã foarte bine. Pe lângã strigãtele de luptã pot spune cã unitãţile au parte de un voice acting excelent. Mai trebuie menţionat însă şi faptul că la momentul lansãrii, jocul a avut o serie de bug-uri majore, începând de la ieşiri în desktop şi pânã la coruperea salvărilor. Din fericire, patchul 1.6 lansat de producători a rezolvat o mare parte din aceste probleme.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:09

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
25/09/2020 17:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

Tentativă de crimă între copii, la o grădiniță din Ploiești
25/09/2020 13:47

La o grădinită din Ploiesti s-a petecut un incident rarisim. Un băietel de doar sase si-a strans colegul de gat si l-a dat cu capul de parchet pană a lesinat. Si mai grav este faptul că micul agresor n ...

Un bebeluș la Casa Regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie va naște la începutul anului viitor
25/09/2020 13:28

  Printesa Eugenie si Jack Brooksbank asteaptă un copil la inceputul anului viitor, a anuntat Palatul Buckingham. Potrivit informatiilor de la Palatul Buckingham, Printesa Eugenie si Jack Brooksbank ...

 Indian mort de Covid, mâncat de șobolani
25/09/2020 12:15

  Familia unui indian de 87 de ani ucis de coronavirus a avut parte de un soc atunci cand a mers la spital să ii ridice trupul si a observat că fusese mancat de sobolani, potrivit Daily Star.  Bă ...

Demisie surprinzătoare la Vatican. Un cardinal este anchetat într-un proces controversat
25/09/2020 12:00

  Cardinalul de la Vatican, Giovanni Angelo Becciu a demisionat brusc joi şi a renunţat la drepturile care i se cuvin prin funcţie. Becciu este implicat intr-un imens scandal imobiliar care a lovit in ...

Cum va fi vremea în ziua alegerilor: Se anunță ploi și vijelii . Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
25/09/2020 12:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Cum se poate cumpăra vechimea în muncă
25/09/2020 11:46

  Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevede că persoanele care au varsta de pensionare şi un stagiu incomplet de cotizare pot cumpăra vechime, a declarat şeful Cancelariei prim-minist ...

Se ascut tensiunile între Republica Populară Chineză și Taiwan
25/09/2020 11:37

 46 de incidente au avut loc in ultimele 9 zile.China a amenintat sau a pătruns in spatiul aerian al Taiwanului de 46 de ori in ultimele nouă zile, a declarat ministerul apărării insulei. În tot ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei