Wheelman Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:11

Wheelman Review

Vin Diesel e un actor bun. Gata, am zis-o, nu mai pot da înapoi. Cu toate că şi-a format o reputaţie „chucknorrisiană” din cauza majorităţii blockbusterelor în care a apărut, am avut norocul de a descoperi un scurt metraj scris, jucat şi regizat de acesta în care putem vedea o faţadă cu totul diferită a artistului.

O altă latură a faimosului spân pe care probabil puţini o cunosc este afinitatea faţă de jocuri video şi Dungeons and Dragons. Da, Vin Diesel aruncă cu zarurile, interpretează halflingi, elfi şi dwarfi şi e fan avid al roleplaying-ului ce nu implică webcam-uri şi cărţi de credit. Şi se joacă World of Warcraft.

Cu toate astea, „imaginea” Vin Diesel este una plină de muşchi, adrenalină şi one-liners de duzină prin care masculul alfa îşi declară, stabileşte şi consolidează poziţia imperturbabilă în buricul Universului, iar Wheelman se foloseşte de această imagine fără menajamente. Premisa e copilul nelegitim al filmelor xXx şi The Fast and The Furious: eşti Milo Burik, un agent C.I.A. sub acoperire care se întâmplă să fie cel mai bun şofer din galaxie şi trebuie să te infiltrezi în mafia din Barcelona (mai întâi în găştile locale) pentru a ajunge cât mai sus în ierarhia criminalităţii.

E povestea oricărui film de acţiune generic de la Hollywood, împachetată într-un joc care aduce aminte mai degrabă de Driver decât de GTA, deşi împrumută caracteristici de la ambele.

Barcelona, o provincie a României

Găştile susmenţionate sunt trei la număr – Românii, Los Chulos Canallas ( „băieţaşii de cartier”) şi Los Lantos (mafia la costum). Românii, că-s de-ai noştri, sunt ilustraţi drept nişte imigranţi ai căror lider, Radu Negrea, a activat pe la ruşi o perioadă înainte să ajungă în Barcelona. Trebuie menţionat că vocile care îi interpretează vorbesc româna perfect (mai puţin o replică pe la final care am impresia că a fost citită de Reader-ul din Windows) – dar parcă sunt răufăcători din filmele Brigada Diverse.

Replici precum „O să-i înfrângem pe afurisiţii ăia de Chulos!” sau „Prinde-l pe nemernic!” nu sunt străine de scenariul lui Wheelman şi reprezintă o sursă neintenţionată de umor copios. Ba mai mult, la un moment dat un românaş verde din gaşca lui Sorin Teodor, unul din locotenenţii lui Negrea, îşi menţionează apatic nevasta şi aşteptările ei financiare de acasă.

La rândul lor, toate personajele se încadrează fără excepţie în tipare cunoscute, aşa că nu ies cu nimic în evidenţă. Sunt sigur că toţi am mai văzut filmul ăsta, cu cadrul acţiunii şi nume schimbate, dar având acelaşi curs şi aceeaşi concluzie. Rezultatul e o cascadă de răspunsuri „tăioase” de fiecare dată când i se adresează ceva lui Milo, iar majoritatea nici măcar nu sunt, la drept spus, poante cu vreun şarm deosebit. Fiecare dialog e doar o pauză între urmăriri, explozii şi împuşcături.

Acest concept de film de acţiune hollywoodian se regăseşte la toate nivelurile jocului şi este în acelaşi timp atât atuul lui Wheelman, cât şi dezavantajul său major. De pildă, scenele de acţiune furibundă sunt destul de spectaculoase – sărituri dintr-o maşină în alta, tamponări cu 200 şi ceva la oră, cauciucuri sparte – precum şi două „puteri” care activează deja cunoscutul slow-motion pentru a putea ţinti şi trage în urmăritori, cu rezultate apocaliptice.

Reprezentarea digitală a oraşului Barcelona este şi ea foarte reuşită, oferind jocului un feeling latin – cu flamenco, arene de toreadori şi tot tacâmul. Şi chiar se potriveşte – când goneşti printre poliţie, mafie şi traficul „civil”, sună surprinzător de bine o chitară gâdilată de un spaniol. Câteva monumente răsfirate prin oraş fac deliciul oricărui turist, cu atât mai mult cu cât peste majoritatea treci în zbor, în slow-motion, dar m-a deranjat într-o oarecare măsură lipsa alternanţei zi-noapte.

Există însă compensaţii neaşteptate, cum ar fi sistemul de coliziuni destul de veridic, sau modelele maşinilor. Şi cu toate că două dintre acestea sunt licenţiate – Opel Astra şi Pontiac G8 – nu mi-e ruşine nici cu restul – modele mai mult decât decente care seamănă cu maşini reale până la graniţa plagiaturii.

Şi cum se strică, dragele de ele. Chiar dacă în termeni reali coliziunile sunt de domeniul scrierilor lui Urmuz, pentru că ar fi fost frustrant să fii nevoit să schimbi maşina de fiecare dată când te izbeşti de un parapet, când vine vorba de reprezentare grafică lucrurile stau binişor: parbrizul se sparge, capota se îndoaie, vopseaua se zgârie. Ce-i drept, nu poţi rupe uşa, iar etapele de distrugere ale maşinii sunt preformulate, însă nu ne putem plânge: vehiculele din Wheelman sunt făcute din bucăţi distructibile şi asta se vede.

Ghid practic pentru şoferul sinucigaş şi pasagerii săi isterici

Avansarea în single-player este lăsată la discreţia jucătorului, pentru că lumea deschisă îi permite să se plimbe liber prin oraş, să acceseze misiuni secundare sau să treacă mai departe în „poveste”. Dar din cauză că 90% din timp este petrecut în maşină, părţile „pietonale” sunt destul de precare şi simpliste, drept pentru care interioarele sunt uşor absente.

Wheelman nu are complexitatea şi elementele de simulare urbană din Grand Theft Auto IV, deci ar fi o problemă dacă l-am compara cu cel din urmă. Nu există mijloace de transport în comun, „safehouse”-uri, activităţi de relaxare sau populaţie care să întreprindă diverse acţiuni la colţ de stradă. Gameplay-ul orbitează exclusiv în jurul celor şapte tipuri de misiuni secundare, care din fericire sunt destul de antrenante, în ciuda faptului că potenţiala lor dificultate e sabotată de AI-ul tembel.

Mă bucur totuşi să spun că aceste curse „de suport” sunt destul de variate: avem misiuni-taxi, evadări, furt şi livrare de maşini, distrugerea proprietăţii publice, curse ilegale „convenţionale”, livrare de pachete şi distrugerea unui vehicul în mişcare. Iar cele de care depinde povestea sunt diverse combinaţii sau variaţii ale acestora cu câteva secţiuni în care cobori din maşină şi împuşti tot ce vorbeşte română sau spaniolă pe un ton ameninţător. În total, sunt 105 misiuni ce sunt descoperite succesiv (pe măsură ce avansezi în poveste şi termini etapele premergătoare), dar care ajung să plictisească din cauza numărului şi sunt cel mai bine consumate în sesiuni scurte.

Dacă te încadrezi în baremurile primelor două ranguri la aceste misiuni, vei primi bonusuri sau îmbunătăţiri, cum ar fi garaje în care te poţi ascunde de poliţie, pubele cu arme, performanţe auto îmbunătăţite sau creşterea cantităţii de Focus, în funcţie de ce tip de misiune ai parcurs.

Sistemul de cover se rezumă la existenţa unor obiecte în spatele cărora te poţi apleca pentru a nu lua la bord plumb încins, dar inamicii, idioţi cu desăvârşire până la ultimul, armele de o precizie ridicolă şi sistemul auto-aim fac încăierările stradale să rezoneze foarte sec în comparaţie cu adrenalina şi presiunea urmăririlor în viteză care compun restul jocului.

Nici numărul de arme din arsenalul lui Milo nu e astronomic, iar diferenţele sunt neglijabile: liniaritatea şi modul superficial în care sunt concepute răfuielile nu cer anumite arme în anumite situaţii. Practic, există doar cunoscutul AK-47, submachine gun , machine gun, shotgun şi pistolul norocos al lui Milo, ce nu rămâne niciodată fără gloanţe. În orice moment se mai poate lua o singură armă pe lângă pistol şi singura proprietate care le diferenţiază este posibilitatea de a trage de pe motocicletă şi scuter cu submachine gun-ul. În rest, din oricare alt vehicul se trage numai cu pistolul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Donald Trump pregătește o manifestație MILITARĂ și o plecare pe covor roșu de la Casa Albă
16/01/2021 20:04

Donald Trump pregăteste o manifestatie „elaborată“ si o plecare pe covor rosu de la Casa Albă. Donald Trump planifică o manifestatie „elaborată” pentru el, inainte de inaugurarea ...

Ministerul Afacerilor Externe explică taxa de 55 de euro plătită de români din Marea Britanie pentru cererile de viză de muncă
16/01/2021 19:12

MAE precizează că reducerea de 55 de lire aplicată de autoritătile britanice taxei pentru solicitările de viză de muncă reprezintă o măsură adoptată de autoritătile britanice in aplicarea Cartei Soc ...

Scene incredibile într-un supermarket din Galaţi: Un tânăr de 18 ani, surprins cu pistolul la brâu
16/01/2021 19:08

Scene incredibile intr-un supermarket din Galaţi. Un client de 18 ani a fost surprins cu pistolul la brau! Oamenii care asigurau paza magazinului l-au reţinut pe tanăr şi au chemat Poliţia. Agenţii au g ...

Sute de mii de persoane părăsesc Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19
16/01/2021 15:00

Sute de mii de persoane au părăsit Marea Britanie din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 asupra economiei, informează un studiu publicat vineri şi citat de DPA. „Se pare că o mare parte din pov ...

India dă startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume
16/01/2021 13:41

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambătă in India, care intentionează să imunizeze 300 de milioane de oameni pană in iulie, potrivit AFP. Tara găzduieste c ...

Germania - CDU l-a ales pe succesorul Angelei Merkel/ FOTO
16/01/2021 13:38

 Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia, poziţionat ca moştenitor al cursului centrist al cancelarului Angela Merkel, a fost ales sambătă la conducerea Uniunii Creştin-Democrate ( ...

ULTIMĂ ORĂ MAE a emis o NOUĂ alertă de călătorie: sunt vizați cei care merg în Regatul Țărilor de Jos
16/01/2021 11:21

Ministerul Afacerilor Externe ii informează pe cetăţenii romani care se află, tranzitează sau doresc să călătorească in Regatul Tărilor de Jos că, potrivit informatiilor publicate de autoritătile ol ...

Turcia, între sărăcie şi Pandemie. Preţurile au luat-o razna, oamenii reuşesc cu greu să-şi achite chiria şi să mănânce
16/01/2021 10:53

Prinsă de Pandemie deja in criză economică, Turcia se confruntă cu o creştere alarmantă a preţurilor şi o adancire a sărăciei in randurile populaţiei. Şomajul face ravagii, turcii abia dacă mai pot ...

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil a fost reținut
16/01/2021 10:10

Şoferul care a fost filmat in momentul in care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul in care se afla un copil a fost reţinut, a informat Biroul de presă al Dir ...

Vreme extrem de rece. Temperaturile scad sub -20 de grade Celsius   Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
16/01/2021 08:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei