Wheelman Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 19:11

Wheelman Review

Vin Diesel e un actor bun. Gata, am zis-o, nu mai pot da înapoi. Cu toate că şi-a format o reputaţie „chucknorrisiană” din cauza majorităţii blockbusterelor în care a apărut, am avut norocul de a descoperi un scurt metraj scris, jucat şi regizat de acesta în care putem vedea o faţadă cu totul diferită a artistului.

O altă latură a faimosului spân pe care probabil puţini o cunosc este afinitatea faţă de jocuri video şi Dungeons and Dragons. Da, Vin Diesel aruncă cu zarurile, interpretează halflingi, elfi şi dwarfi şi e fan avid al roleplaying-ului ce nu implică webcam-uri şi cărţi de credit. Şi se joacă World of Warcraft.

Cu toate astea, „imaginea” Vin Diesel este una plină de muşchi, adrenalină şi one-liners de duzină prin care masculul alfa îşi declară, stabileşte şi consolidează poziţia imperturbabilă în buricul Universului, iar Wheelman se foloseşte de această imagine fără menajamente. Premisa e copilul nelegitim al filmelor xXx şi The Fast and The Furious: eşti Milo Burik, un agent C.I.A. sub acoperire care se întâmplă să fie cel mai bun şofer din galaxie şi trebuie să te infiltrezi în mafia din Barcelona (mai întâi în găştile locale) pentru a ajunge cât mai sus în ierarhia criminalităţii.

E povestea oricărui film de acţiune generic de la Hollywood, împachetată într-un joc care aduce aminte mai degrabă de Driver decât de GTA, deşi împrumută caracteristici de la ambele.

Barcelona, o provincie a României

Găştile susmenţionate sunt trei la număr – Românii, Los Chulos Canallas ( „băieţaşii de cartier”) şi Los Lantos (mafia la costum). Românii, că-s de-ai noştri, sunt ilustraţi drept nişte imigranţi ai căror lider, Radu Negrea, a activat pe la ruşi o perioadă înainte să ajungă în Barcelona. Trebuie menţionat că vocile care îi interpretează vorbesc româna perfect (mai puţin o replică pe la final care am impresia că a fost citită de Reader-ul din Windows) – dar parcă sunt răufăcători din filmele Brigada Diverse.

Replici precum „O să-i înfrângem pe afurisiţii ăia de Chulos!” sau „Prinde-l pe nemernic!” nu sunt străine de scenariul lui Wheelman şi reprezintă o sursă neintenţionată de umor copios. Ba mai mult, la un moment dat un românaş verde din gaşca lui Sorin Teodor, unul din locotenenţii lui Negrea, îşi menţionează apatic nevasta şi aşteptările ei financiare de acasă.

La rândul lor, toate personajele se încadrează fără excepţie în tipare cunoscute, aşa că nu ies cu nimic în evidenţă. Sunt sigur că toţi am mai văzut filmul ăsta, cu cadrul acţiunii şi nume schimbate, dar având acelaşi curs şi aceeaşi concluzie. Rezultatul e o cascadă de răspunsuri „tăioase” de fiecare dată când i se adresează ceva lui Milo, iar majoritatea nici măcar nu sunt, la drept spus, poante cu vreun şarm deosebit. Fiecare dialog e doar o pauză între urmăriri, explozii şi împuşcături.

Acest concept de film de acţiune hollywoodian se regăseşte la toate nivelurile jocului şi este în acelaşi timp atât atuul lui Wheelman, cât şi dezavantajul său major. De pildă, scenele de acţiune furibundă sunt destul de spectaculoase – sărituri dintr-o maşină în alta, tamponări cu 200 şi ceva la oră, cauciucuri sparte – precum şi două „puteri” care activează deja cunoscutul slow-motion pentru a putea ţinti şi trage în urmăritori, cu rezultate apocaliptice.

Reprezentarea digitală a oraşului Barcelona este şi ea foarte reuşită, oferind jocului un feeling latin – cu flamenco, arene de toreadori şi tot tacâmul. Şi chiar se potriveşte – când goneşti printre poliţie, mafie şi traficul „civil”, sună surprinzător de bine o chitară gâdilată de un spaniol. Câteva monumente răsfirate prin oraş fac deliciul oricărui turist, cu atât mai mult cu cât peste majoritatea treci în zbor, în slow-motion, dar m-a deranjat într-o oarecare măsură lipsa alternanţei zi-noapte.

Există însă compensaţii neaşteptate, cum ar fi sistemul de coliziuni destul de veridic, sau modelele maşinilor. Şi cu toate că două dintre acestea sunt licenţiate – Opel Astra şi Pontiac G8 – nu mi-e ruşine nici cu restul – modele mai mult decât decente care seamănă cu maşini reale până la graniţa plagiaturii.

Şi cum se strică, dragele de ele. Chiar dacă în termeni reali coliziunile sunt de domeniul scrierilor lui Urmuz, pentru că ar fi fost frustrant să fii nevoit să schimbi maşina de fiecare dată când te izbeşti de un parapet, când vine vorba de reprezentare grafică lucrurile stau binişor: parbrizul se sparge, capota se îndoaie, vopseaua se zgârie. Ce-i drept, nu poţi rupe uşa, iar etapele de distrugere ale maşinii sunt preformulate, însă nu ne putem plânge: vehiculele din Wheelman sunt făcute din bucăţi distructibile şi asta se vede.

Ghid practic pentru şoferul sinucigaş şi pasagerii săi isterici

Avansarea în single-player este lăsată la discreţia jucătorului, pentru că lumea deschisă îi permite să se plimbe liber prin oraş, să acceseze misiuni secundare sau să treacă mai departe în „poveste”. Dar din cauză că 90% din timp este petrecut în maşină, părţile „pietonale” sunt destul de precare şi simpliste, drept pentru care interioarele sunt uşor absente.

Wheelman nu are complexitatea şi elementele de simulare urbană din Grand Theft Auto IV, deci ar fi o problemă dacă l-am compara cu cel din urmă. Nu există mijloace de transport în comun, „safehouse”-uri, activităţi de relaxare sau populaţie care să întreprindă diverse acţiuni la colţ de stradă. Gameplay-ul orbitează exclusiv în jurul celor şapte tipuri de misiuni secundare, care din fericire sunt destul de antrenante, în ciuda faptului că potenţiala lor dificultate e sabotată de AI-ul tembel.

Mă bucur totuşi să spun că aceste curse „de suport” sunt destul de variate: avem misiuni-taxi, evadări, furt şi livrare de maşini, distrugerea proprietăţii publice, curse ilegale „convenţionale”, livrare de pachete şi distrugerea unui vehicul în mişcare. Iar cele de care depinde povestea sunt diverse combinaţii sau variaţii ale acestora cu câteva secţiuni în care cobori din maşină şi împuşti tot ce vorbeşte română sau spaniolă pe un ton ameninţător. În total, sunt 105 misiuni ce sunt descoperite succesiv (pe măsură ce avansezi în poveste şi termini etapele premergătoare), dar care ajung să plictisească din cauza numărului şi sunt cel mai bine consumate în sesiuni scurte.

Dacă te încadrezi în baremurile primelor două ranguri la aceste misiuni, vei primi bonusuri sau îmbunătăţiri, cum ar fi garaje în care te poţi ascunde de poliţie, pubele cu arme, performanţe auto îmbunătăţite sau creşterea cantităţii de Focus, în funcţie de ce tip de misiune ai parcurs.

Sistemul de cover se rezumă la existenţa unor obiecte în spatele cărora te poţi apleca pentru a nu lua la bord plumb încins, dar inamicii, idioţi cu desăvârşire până la ultimul, armele de o precizie ridicolă şi sistemul auto-aim fac încăierările stradale să rezoneze foarte sec în comparaţie cu adrenalina şi presiunea urmăririlor în viteză care compun restul jocului.

Nici numărul de arme din arsenalul lui Milo nu e astronomic, iar diferenţele sunt neglijabile: liniaritatea şi modul superficial în care sunt concepute răfuielile nu cer anumite arme în anumite situaţii. Practic, există doar cunoscutul AK-47, submachine gun , machine gun, shotgun şi pistolul norocos al lui Milo, ce nu rămâne niciodată fără gloanţe. În orice moment se mai poate lua o singură armă pe lângă pistol şi singura proprietate care le diferenţiază este posibilitatea de a trage de pe motocicletă şi scuter cu submachine gun-ul. În rest, din oricare alt vehicul se trage numai cu pistolul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei