World of Tanks Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 16:10

World of Tanks Review

Fascinaţia poporului rus pentru cel de-al Doilea Război Mondial este cel puţin curioasă, având în vedere rolul pe care l-au jucat aceştia în cel mai interesant conflict al secolului trecut. Ei au reuşit să combine geniul militar cu penibilul unor decizii, precum şi inovaţiile tehnice cu echipamentul adesea găurit al trupelor. Unii i-ar declara învingători, în timp ce alţii, uitându-se la numărul pierderilor, parcă nu ar fi la fel de siguri. Noi în schimb avem de ce să fim mulţumiţi, întrucât de la vecinii noştrii iubitori de vodcă ne-au venit de-a lungul vremii o serie de titluri inovatoare şi bine legate, precum Blitzkrieg, Men of War şi, mai nou, World of Tanks.

În lumea tancurilor creată de producătorii de la Wargaming.net, lucrurile stau destul de simplu: avem un MMO gândit în jurul acestor fascinante maşini de război, unde jucătorii încearcă să-şi distrugă adversarii într-o luptă în care contează fiecare tonă de echipament, orice greşeală de poziţionare şi unde tactica se împleteşte armonios cu acţiunea furioasă.

Cu alte cuvinte, World of Tanks se adresează atât gamer-ului care caută un shooter cu blindate, cât şi pasionatului de istorie şi tehnică ce încearcă să stoarcă ultimul strop de eficienţă din vehiculul său.  De altfel, WoT a parcurs un drum destul de lung de la open-beta şi producătorii nu au stat degeaba, aducând o serie de îmbunătăţiri şi noutăţi promise, în timp ce pentru altele mai avem de aşteptat.

Prima noutate ce sare în ochi o reprezintă prezenţa tancurilor americane. Acestea urmează în general acelaşi parcurs pe care l-am observat şi la omologii din Rusia sau Germania, şi anume fidelitate grafică şi gameplay balasat pentru a nu face notă discordantă. Cu alte cuvinte, alegerea blindatelor U.S. Army ţine mai mult de patriotism (dincolo de ocean) şi de preferinţele personale, nu neapărat de abilităţile istorice ale vehiculelor respective.

Asta fiindcă tancul Sherman, de pildă, se ţine destul de bine în confruntările cu Tiger-ul german, deşi acesta din urmă obişnuia să-l mănânce pe pâine pe yankeu de la mai mult de 500 de metri depărtare, în timp ce Pershing-ul chiar e o imagine înspăimântătoare pentru adversari. E drept că acest lucru se datorează şi faptului că Tiger-ul este în continuare o unitate de duzină, dacă e să ne luam după producători (care probabil nu sunt fani ai operaţiunii Barbarossa), dar n-aş vrea să intru în dezbaterea  „tancul cutare îl rupe pe şenilă pe tancul tău”, întrucât subiectul e prea vast şi mai mult ca sigur că nu vom ajunge la un consens.

Ce este de remarcat însă e faptul că şi la americani sunt disponibile o serie de modele care nu au depăşit faza de prototip, sau dacă au depăşit-o, n-au apucat să guste vreo acţiune pe nici un teatru de război, chiar dacă luptele se întind de la începutul anilor 30 până aproape de conflictul din Coreea. Un exemplu ar fi seria de tancuri grele T3x, sau tank-destroyer-ul T95, nemaivorbind de interesantele modele de artilerie autopropulsată.

Chiar şi aşa, aceste modele sunt bine integrate în dinamica generală, parametrii acestora fiind la nivelul celorlalte naţiuni în cadrul categoriilor relevante: tancuri uşoare, medii, grele, tank-destroyers şi tunuri auto-propulsate. Există diferenţe, desigur, chiar vizibile (cum ar fi costurile de operare) însă în general puteţi merge liniştiţi pe mâna unui tanc american ce nu se va comporta la fel de mediocru ca modelul său real (ba chiar se pare că artileriile americane au un uşor avantaj în momentul de faţă).

Tech-tree-ul stufos a fost adus la zi, mai ales prin intermediul celui mai recent patch, fiind organizat mai eficient şi mai realist pentru fiecare din cele trei facţiuni. Costurile au fost eficientizate şi trecerea de la un Tier la altul are acum ceva mai multă logică, chiar dacă nu a scăpat jucătorii de un grinding suportabil pentru trecerea la următorul vehicul.

Gospodărirea blindatelor a fost şi ea coafată puţin, aşa că în afară de şenile, turele, tunuri şi motoare avem acum posibilitatea de a alege şi câteva echipamente adiţionale care, deşi nu sunt vitale, pot îmbunătăţi destul de mult eficienţa în luptă. Putem monta până la trei de astfel de echipamente, cum ar fi un sistem de îmbunătăţire a tragerii (ajută la ţintirea din mers), un scripete pentru muniţie (scade timpul de încărcare) sau un stabilizator pentru tun (scade timpul de ţintire), contra unui cost destul de sănătos, desigur.

În plus, fiecare tanc poate fi echipat şi cu trei consumabile, cum ar fi ciocolata pentru echipaj (Cola pentru americani), sau sisteme manuale sau automate de stingere a incendiilor şi de efectuare a reparaţiilor. Acestea (n-o să ghiciţi niciodată) trebuie înlocuite după fiecare luptă, însă costul lor nu este atât de devastator şi în general şi le poate permite oricine.

Datorită atenţiei producătorilor la toate statisticile vitale unui blindat, luptele în sine sunt la fel de interesante şi tactice. Fiecare echipament şi fiecare componentă a tancului influenţează abordarea pe care trebuie să o ai în luptă, fie să cauţi lupta de aproape, fie să stai ascuns pe un deal sau să te furişezi în spatele liniilor inamice. Totuşi, faţă de versiunea beta, importanţa gold-ului (valuta obţinută pe bani reali) a crescut, lucru de aşteptat, iar asta se reflectă în dinamica câmpului de luptă.

Astfel, avem echipamente care nu pot fi obţinute decât cu gold, muniţie premium cu o putere de penetrare mult mai mare, precum şi tancuri speciale care nu pot fi cumpărate decât cu această monedă, cum ar fi modelul Löwe. Niciunul din aceste „ajutoare” nu este vital pentru a câştiga o înfruntare (chestie pe care am descoperit-o rapid pe contul de presă ticsit cu galbeni), dar în luptele între cunoscători ele pot face diferenţa.

Hărţile pe care se desfăşoară acţiunea sunt şi ele ceva mai variate, aspectul fiind de asemenea îmbunătăţit. Peisajele nu mai sunt atât de monotone, bătăliile fiind purtate inclusiv în deşert, mediu urban şi prin sate, fiecare hartă având propriile tactici: spre exemplu, artileriile sunt oarecum inutile în oraşe, unde eficienţa bombardamentelor este limitată de numărul de clădiri. Tancurile în schimb au rămas, în mare, la fel. Ba chiar am avut parte şi de ciudăţenii unde un tanc mediu era mai impunător decât un Tiger graţie echipamentelor avansate, însă nu mi s-a părut grav, mai ales că mă obişnuisem deja cu antipatia producătorilor faţă de tancul-simbol al germanilor.

Şi sunetul a fost îmbunătăţit, mai ales în ultimul patch care ne-a adus voci ceva mai variate pentru echipaj, însă acest lucru n-a fost primit cu braţele deschise de întreaga comunitate, producătorii fiind asaltaţi de cereri pentru reintroducerea celor vechi.

Cei de la Wargaming.net nu au stat degeaba nici când a venit vorba de modurile de joc, unde s-au strecurat câteva noutăţi. Avem acum posibilitatea de a ne antrena alături de prieteni în cadrul unor lupte unde riscurile sunt minime, precum şi forma echipe pentru o mai bună armonizare a tacticii de luptă. Totuşi cea mai interesantă propunere o reprezintă Clan Wars, sau aşa-zisul Ultimate Conquest.

Pe hărtie, înfruntările între clanuri arată foarte bine : Ni se propune o hartă globală, împărţită în teritorii pe care fiecare clan încearcă să le controleze. Controlul acestor provincii, împarţite nu neapărat geografic aduce cu sine şi venituri în aur  (variabile, în funcţie de importanţa fiecărei provincii)pentru clanul respectiv. Sistemul de cucerire reprezintă o variantă a cunoscutului Risk : conducătorii clanurilor pun ochii pe o provincie adversă şi mută în acel teritoriu un număr de jetoane (reprezentând membrii clanului) care devin astfel indisponibili pentru alte mutări.

La terminarea tick-ului (o oră real-time) şi dacă în teritoriul menţionat se află apărători poate începe lupta, care are loc ca o bătălie normală, însă fără limită de Tier. Ne putem imagina din acest sistem cum se vor desfăşura încăierările şi cum îşi vor schimba provinciile stăpânii aproape la fiecare oră, întrucât tick-urile mi se par puţin cam din scurt, forţând un clan care se vrea activ să aibă jucători online aproape mereu. Există totuşi şi câteva opţiuni diplomatice care pot fi folosite pentru a asigura flancurile, cum ar fi pactele de non-agresiune şi alianţele.

Am spus pe hârtie întrucât în realitate lucrurile stau ceva mai ciudat. În primul rând, harta globală (mai bine zis europeană), precum şi administrarea clanurilor nu se află în joc, ci pe site-ul oficial. Astfel, liderii de clan îşi fac toate mutările pe pagina oficială după care dau o fugă în joc să-şi adune oastea şi să dea piept cu duşmanii, sistem care faultează puţin atât experienţa de joc, cât şi comunicaţiile între membrii clanului. Apoi, întrucât nu există limită de Tier în aceste lupte dintre clanuri, meciurile ajung de obicei să aibă loc doar între „greii” câmpului de luptă, ceea ce nu reprezintă deloc ceva nostim pentru cei cu tancuri medii sau uşoare.

Aşadar, World of Tanks reprezintă o alternativă interesantă pentru orice amator de măcel blindat, şi online pe deasupra. Numărul mare de vehicule, redate fidel măcar aspectual, precum şi un tech-tree bine pus la punct şi o sumedenie de opţiuni reprezintă pentru orice amator de tactici, tancuri şi acţiune o adevărată peşteră a lui Alladin. Depinde însă şi cât de pasionaţi sunteţi ca să treceţi peste grinding-ul cam enervant, sistemul de match-making care mai are sughiţuri şi peste ciudăţeniile clan-wars-urilor, ca să vă bucuraţi de o experienţă inedită şi originală.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
Poliția a descoperit în Galați 35 de tone de azotat de amoniu, substanța care a explodat în Beirut, depozitat în condiții periculoase
10/08/2020 15:21

Politistii au găsit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, in sediul unei firme din judetul Galati, transmite, luni, Politia Romană. Administratorul societătii este cercetat pentru ...

CORONAVIRUS Romania 779 de noi cazuri si 29 de decese. Crestere ingrijoratoare a numarului de pacienti in stare grava: 476
10/08/2020 13:44

 Numarul total al persoanelor confirmate cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni, 10 august, la 62.547, dupa confirmarea altor 779 de cazuri noi. Alte 29 de persoane si-au pierdut viata, duca ...

Vreme instabila in 24 de judete, pana la miezul noptii  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
10/08/2020 13:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus din SUA a atins un record de peste 5 milioane
10/08/2020 08:22

 Statele Unite au ajuns la un numar record de cazuri de infectii cu noul coronavirus, de peste 5 milioane de persoane infectate, potrivit datelor Reuters. Cu unul din fiecare 66 de locuitori infectati, ...

Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale produse pe insula Evia, Grecia
10/08/2020 08:13

 Cel putin sapte oameni au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale si furtunile cu descarcari electrice produse pe insula Evia, in timpul weekendului, au anuntat duminica oficiali eleni c ...

Vin banii pentru autostradă şi aeroport!
10/08/2020 00:00

  Prezentă la Iaşi la sfarşitul săptămanii trecute, alături de miniştrii Costel Alexe şi Marcel Boloş, vicepremierul Raluca Turcan a precizat că infrastructura spre Moldova şi dinspre Moldova v ...

VIDEO Inundații grave în Grecia: cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața
09/08/2020 23:54

 Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa in urma ploilor torenţiale şi a furtunilor care au provocat inundaţii pe insula grecească Evia in weekend, au precizat duminică autorităţile, conform ...

CORONAVIRUS Cifrele raportate de autoritati raman alarmante: 1.145 de cazuri noi, 41 de decese si 458 de pacienti internati la ATI. Patru decese, fara boli asociate
09/08/2020 14:08

 Autoritatie romane au facut publice ultimele date cu privire la numarul noi de cazuri de COVID-19, numarul deceselor si al pacientilor aflati la ATI. Potrivit datelor comunicate de autoritati, in ult ...

Noi masuri de sustinere a americanilor afectati de criza COVID-19. Sunt vizati milioane de oameni
09/08/2020 10:44

 Presedintele Donald Trump a prezentat sambata noi masuri prin care se acorda asistenta milioanelor de americani amenintati de spectrul somajului si al evacuarii din locuintele inchiriate ca urma ...

Italia prelungeşte măsurile anti-coronavirus: ce prevede noul decret emis de Giuseppe Conte
09/08/2020 00:05

Premierul italian Giuseppe Conte a semnat vineri noaptea un nou decret care prevede prelungirea măsurilor sanitare adoptate pentru stoparea răspandirii noului coronavirus. Principalele reguli la care trebuie ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!