Zero Online Review

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 18:56

Zero Online Review

Este vorba despre lupte serioase, într-un viitor al galaxiei incert, în care maşinile şi creierele lor au cam luat-o razna. Singura opţiune pentru salvarea umanităţii sunt giganticele Mech-uri cu o autonomie limitată, conduse de vajnici piloţi cu freze punk roşii, galbene şi azurii.

Dat fiind timpul la dispoziţia gamer-ului, mai ales că acum din cauza pandemiei de la porcii aviari se închid şcolile, e normal ca acesta să se îndrepte spre vocaţia sa de erou. Cum Zero Online are una dintre cele mai şahistice interfeţe din câte am văzut, eroismul jucătorului va fi unul justificat şi apreciat în rândul psihiatrilor. Spun asta pentru că la început jocul este absolut copleşitor.

Trecând peste faza iniţială când te întrebi ca australianul "WTF?!" din cauză că ai numai două clase şi poţi alege doar o faţă bărbierită şi frezată cocoşeşte, când ajungi să te izbeşti de gameplay în sine te întrebi dacă ai nimerit unde trebuie, sau e un puzzle în care trebuie să joci scrabble şi tetris în acelaşi timp.

Este vorba despre faptul că întreg ecranul începe să se umple de mesaje, întrebări, decizii care trebuie luate acum, altfel nu vezi pe unde mergi şi nu ai unde să dai click. Pentru că acest engine nu suportă scalarea full-screen sau rezoluţii mai mari de 1024×768. Ceea ce în epoca crizei, a cartierelor periferice de case luxoase şi a SUV-urilor, este aproape inadmisibil.

Şi spun aproape, fiindcă personal am trecut peste acest impediment din două motive. Unul nu-l zic, iar al doilea e cât se poate de evident. Interesant e că şi voi veţi avea un număr de motive să faceţi acelaşi lucru, chiar dacă sunt radical diferite şi mult mai potrivite.

Joc Special

Zero Online este mai special, ceea ce poate reprezenta unul dinte motivele confuziei de la început. Astfel, spre exemplu, până te plimbă ferestrele de colo-colo într-un aşa-zis tutorial, deja ai ajuns cu personajul la nivel 10. Mai dai şi tu într-un mob-doi şi pac, eşti nivel 20. Iar ritmul se încetineşte aproape de nivel 40. Evident, între timp trebuie să ai grijă de echipament, care trebuie schimbat cât de des posibil. Fiindcă jocul îţi va spune până la disperare faptul că echipamentul tău e depăşit şi că puterea lui lasă de dorit, Zero Online fiind genul de software care ţi se bagă în ochi,

Echipamentul este obţinut din drop-uri sau poate fi cumpărat de la magazin, cel puţin până la un anumit nivel. Iar unele obiecte care pică random pot fi şi ele schimbate pe noi piese de echipament. Din nefericire, nu poţi purta prea multe după tine, pentru că Inventarul, numit aici Cabin, este atât de mic, încât iniţial ai impresia că e altceva. Nici nu-ţi vine să crezi că poate încăpea ceva în el. Creşte el cu nivelul, dar creşte şi mai bine cu Zero Points.

Cum şi mie mi-e greu să desprind din rândurile de mai sus ce e bun şi ce e rău, haide să punctez acele lucruri care m-au deranjat în mod special, pe lângă interfaţa absolut jenantă. Aşadar, să vorbim despre click-uri. Click-ul este, într-o definiţie compusă pe loc, o acţiune prin care o fiinţă, de obicei umană, apasă un buton de mouse, al cărui răspuns pe ecran activează o funcţie a unui buton, link sau mai ştiu io ce.

Click-ul în sine a apărut încă dinaintea mouse-ului, însă abia după ce familiarul dispozitiv a devenit un obiect des întâlnit în faţa unui calculator, click-ul şi-a primit locul cuvenit în analele IT-ului.

Ei bine, click-ul în ţara lui Zero Vodă se pare că a fost prost înţeles. Fie a apărut mai târziu, fie a fost implementat de un întârziat. Într-un MMORPG hack&slash cum este Zero Online, click-ul ar trebui să funcţioneze exemplar. Şi totuşi, eu nu am reuşit după 30+ de ore să învăţ unde trebuie să dau click pentru ca robotul meu să tragă acolo unde îmi doresc sau să selecteze NPC-ul care mă interesează.

Al doilea lucru care m-a deranjat a fost faptul că pentru orice activitate ceva mai avansată, sau pentru a depăşi o serie de inconveniente, cum ar fi dimensiunea inventarului, lipsa unor abilităţi, accesul la anumite avantaje sau la lucruri normale, cum ar fi de pildă discuţiile pe canalul de brodcast, mi se cer Zero Points.

Adică e clar, jocul oferă o grămadă de conţinut fără să te forţeze să plăteşti. Însă e frustrant ca atunci când selectezi ca recompensă un Frost Gun (la început) să afli că de fapt nu-l poţi folosi, exceptând cazul în care ai 29 de ZP la îndemână. Cu alte cuvinte, jocul nu defineşte clar de unde până unde e moca şi de unde trebuie să începi să plăteşti. De aceea te şi enervezi, pentru că e ca şi cum ai avea permanent după tine nişte mâini băgate în buzunare.

Al treilea lucru însă îmi place şi se referă la faptul că poţi face PvP odată ce atingi nivelul potrivit. Sistemul de Turnee e chiar un lucru inteligent şi remarcabil pentru un Free2Play. Evident că trebuie să bagi bani deja, dar aici vorbim de partea avansată a jocului, pentru cei care se respectă şi pentru care "Dau un regat pentru 3 epix şi un legendar" nu este un lucru greu de spus.

Iar în final, sunt un mare fan al tarabei. Nu sunt neam de pieţar, dar mi se pare o abordare foarte faină a comerţului într-un joc mai fantasy aşa. Pentru că sistemul de Auction House e un fel de E-bay care nu prea se justifică într-o linie epică de poveste.

Aşadar, în joc, sistemul de tarabe prin care jucătorii îşi vând "mileurile" mi se pare ideal, chiar dacă e cam peste mână când vine vorba să cauţi ceva anume. Mare noroc că ceva anume nu prea există aici, aşa că nu are sens să cauţi ceva care nu există.

Să nu uităm totuşi de Autopilot (uitasem de el, dar mi-am adus aminte între timp). Jocul fiind atât de aglomerat, iar NPC-urile atât de greu de selectat, era nevoie de un sistem care să scoată clic-ul din discuţie. Astfel, Autopilotul te va duce acolo unde îi spui şi uneori va da şi click-ul pentru tine. Va fi uşor cu el să ajungi acolo unde trebuie îndeplinită misiunea şi, ca să imit briza speranţei, vâââj înapoi.

Tare la îndemână, mai ales că pe mini-map e un buton cu acelaşi nume care-ţi oferă cam toate zonele de interes. Şi asta e tare bine, pentru că "WorldMap"-ul este ca şi inexistent… de fapt, este total inexistent.

Reţeta succesului

În ciuda tuturor neajunsurilor sale, Zero Online este un joc popular. Acest lucru se datorează conţinutului foarte bogat, sistemului casual de joc (din momentul în care pricepi ce se întâmplă acolo) şi a diversităţii tipurilor de recompense pe care le oferă.

Desigur, să nu neglijăm faptul că jocul este un hack&slash, care fiind de calitate medie este normal să fie obsedant. Şi dacă treci peste multiplele frustrări legate de problema ZP-urilor, adevărul este că până să ajungi să plăteşti, joci mult şi bine. Cu alte cuvinte, pragul de plată este destul de ridicat şi este important doar dacă eşti serios interesat de PvP şi de conţinutul de nivel 130.

Pe de altă parte însă, faptul că prin fiecare expansion în parte producătorii adaugă tot mai multe opţiuni, unele cam absurde sincer, s-ar putea să aducă jocul într-un punct în care se va prăbuşi sub propria greutate. Pentru că aici e nevoie de o evoluţie clară, de o delimitare a scopului şi o evaluare serioasă a mijloacelor. Nu cred că profită prea mulţi de sistemul de logodnă şi căsătorii din acest joc, mai ales că e vorba despre roboţi. Şi totuşi există, doar, doar o mai aduce 2-3 romantici de tip virtual şi nu în ultimul rând, digital.

Această explozie a Free2Play-urilor, unele serioase, altele pur si simplu cretine, îmi aduce aminte de explozia .com-urilor… şi evident de prăbuşirea acestora. La un moment dat, doar acele MMO-uri care oferă ceva concludent şi semnificativ vor mai rămâne pe piaţă. Zero Online are avantajul că împarte platforma sa cu una pentru alte două jocuri, ceea ce e până la urmă o reţetă excelentă de supravieţuire.

În ceea ce priveşte concluzia… recomand Zero Online ca pe o alternativă la orice alt MMO Free2Play de care v-aţi săturat, mai ales dacă vă simţiţi atraşi de Mech-uri şi Hack&Slash-uri. Altfel… se poate şi mai bine, dar şi mult, mult mai rău.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Peste 260 de români de la o fabrică de conserve din Germania, testați pozitiv cu Covid-19
15/08/2020 08:08

263 de romani care lucrează la o fabrică de conserve din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Alti 206 muncitori romani au fost plasati in carantină, acestia fiind c ...

Vremea in weekend. Se racoreste si va ploua  HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
15/08/2020 08:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bucuresti, retinut dupa ce a vrut sa-si omoare sotia in jacuzzi la Mamaia
14/08/2020 17:23

 Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitala a fost retinut vineri, 14 august 2020, dupa ce in urma cu o saptamana a vrut sa isi ucida sotia in timp ce se aflau la mare. Surse apropiate anchetei au d ...

Românii vor trebui să prezinte un test PCR negativ la intrarea în Serbia / Măsura intră în vigoare de sâmbătă
14/08/2020 16:57

 Cetăţenii străini care sosesc in Serbia din mai multe ţări vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croaţia şi Macedonia de Nord, vor trebui să prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anunţat ...

Cum a lăsat un poștaș din Pitești pensionarii fără banii de pensie
14/08/2020 16:55

 Un poştaş din Arges este anchetat pentru furtul pensiilor si alocaţiilor. Postasul este acuzat că a semnat in fals pentru primirea banilor in locul destinatarilor si nu a livrat aproape 20.000 lei, re ...

ALERTĂ Hidrologii au emis COD GALBEN de inundații în mai multe județe
14/08/2020 14:34

Avertizare de ultimă oră pentru mai multe judete din tară, unde sunt asteptate inundatii. Hidrologii au emis vineri o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete, valabilă de viner ...

Germania: Elevii care nu poartă masca la orele de curs riscă să fie exmatriculați.
14/08/2020 08:33

 În cel mai populat land german, Renania de Nord-Westfalia (NRW), elevii sunt obligati să poarte masca inclusiv la orele de curs. Cine nu respectă această măsură de protecţie se poate aştepta ...

Trei angajați SMURD, confirmați cu noul coronavirus, în Neamț
13/08/2020 17:14

Trei angajati ai SMURD din cadrul ISU Neamt au fost confirmati cu noul coronavirus. Potrivit ISU Neamt, cei trei isi desfăsoară activitatea la Detasamentul Piatra-Neamt si sunt asimptomatici. După primirea ...

Probleme mari și în Bulgaria. Încep să se închidă hoteluri pe măsură ce turiștii sunt tot mai puțini
13/08/2020 16:58

În statiunea Albena a inceput inchiderea treptată a hotelurilor. Motivul este numărul tot mai scăzut de turisti, după ce zborurile charter au fost suspendate si Germania a declarat coasta de nord a M ...

Executarea lucrarilor de constructie pentru Autostrada de Centura Bucuresti a fost autorizata de Ministerul Transporturilor
12/08/2020 05:14

 Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) a autorizat, marti 11 august 2020, executarea lucrarilor de construire pentru Autostrada de Centura Bucuresti, sectorul de pe raza loca ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!