O adevărată tragedie a avut loc noaptea trecută la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului doi tineri, de 18 și 25 de ani, au murit pe loc. De asemenea, există și alte persoane care au fost rănite.

ISU Suceava a transmis că este vorba de un accident cu două autoturisme și cinci victime. Una dintre ele a rămas încarcerată și scoasă de către echipele de descarcerare. În primul autoturism se aflau trei persoane, între care și un minor. În cea de-a doua erau două persoane. Șoferul acesteia nu a mai fost găsit la fața locului. El ar fi fost cel care a provocat accidentul grav.


Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tinerii de 18 și 25 de ani. În zadar s-au încercat manevre de resuscitare. Momentan nu se știe exact cum s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Vă reamintim că miercuri a avut loc un accident grav pe un drum din Dolj. Doi soți au murit pe loc, după ce autoturismul lor s-a izbit de un TIR. Potrivit informațiilor oferite de autorități, șoferul ar fi pierdut controlul, a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit TIR-ul care circula regulamentar.

Șoferul și soția lui, o femeie de 51 de ani, au murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.