Camera spion - de ce să ai una pentru casa ta?

Camera spion - de ce sa ai una pentru casa ta (1)

Dimensiune font:

| 30-11-2022 09:00

Camera spion face posibilă asigurarea proprietății sau supravegherea discretă asupra celor dragi fără a le perturba viața de zi cu zi. Pentru a folosi o camera spion, utilizarea sa trebuie făcută cu respectarea legii.
Ascunse-n obiectele de zi cu zi, aceste camere spion sunt una dintre cele mai compacte camere care există pe piața camerelor de supraveghere. Cu discreția sa de neegalat, o camera spion este un instrument de supraveghere privilegiat dacă vrei să „vezi fără să fii văzut”. Cu toate acestea, există reguli de urmat pentru a efectua supravegherea invizibilă prin intermediul camerei spion în mod legal.
În ce configurație este înțelept să alegi acest tip de cameră? Cum diferă camera spion de alte modele de camere de supraveghere? Cum să o folosești cu respect pentru alții și pentru mediu?
Specificul camerei spion
Spre deosebire de camerele de supraveghere convenționale care sunt vizibile (deși utilizatorul lor are grijă în general să le poziționeze discret pentru a nu atrage atenția potențialilor hoți), camerele spion sunt camere ascunse care asigură o discreție totală.
Ascunse subtil în obiectele de uz casnic (pix, ceas cu alarmă, breloc, ochelari etc.), ele funcționează după un principiu simplu: în interiorul obiectului în cauză este plasat un emițător, în timp ce un receptor separat permite recepționarea de la distanța a imaginilor filmate de camera spion.
Camerele spion sunt camere miniaturale atât de mici încât nu le poți vedea. Ele nu au aspectul camerelor tradiționale, ci iau aspectul unui stilou pentru cameră, un ceas cu cameră, un ceas cu alarmă cu cameră sau alt obiect care nu poate fi identificat imediat ca o cameră de supraveghere.
Acest lucru nu înseamnă că nu sunt capabile să furnizeze imagini de înaltă definiție. Unele modele de camere spion au o rezoluție Full HD care-ți permite să filmezi imagini de calitate excelentă. Faptul că sunt microcamere nu le împiedică să fie echipate cu video recorder, micro SD, vedere nocturnă sau chiar să facă poze.
Există multe modele de camere spion, de la gadgeturi până la camere de micro supraveghere foarte sofisticate, care pot înregistra videoclipuri și pot face fotografii. Totul este să știi ce utilizare vrei să îi dai acelei camere spion.
Avantajele camerei spion
Camera spion are, înainte de toate, avantajul discreției. Ușoară, compactă și simplu de utilizat, poate fi folosită în diverse contexte.
Camera spion nu are neapărat rol de supraveghere video; poate fi folosită pentru uz personal. Calificativul său de „spion” este înșelător: camera spion nu intră neapărat într-un proces de spionaj; poate avea, de asemenea, un rol protector, de exemplu atunci când este folosit pentru a urmări o rudă în vârstă când este singur sau pentru a-și vedea copiii la ore stabilite.
Folosită într-un dispozitiv de securitate, camera spion poate fi o armă excelentă de supraveghere video capabilă să întărească sistemul de protecție. Invizibilă, nu poate fi deturnată de potențiali intruși. Acest tip de cameră de supraveghere poate ocupa astfel un loc de alegere în sistemul tău de securitate, mai ales dacă optezi pentru un model cu reportofon, microfon și detector de mișcare.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:38

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Valoarea pachetelor cu rechizite școlare, majorată cu 140%
09/03/2023 08:45

Cei mai dezavantajati elevi din clasele primare si gimnaziale se vor putea bucura, incepand de anul viitor, de mai multe rechizite scolare gratuite. Anul scolar trecut s-au contractat peste 29.000 pachete de re ...

Un microbuz a lovit o casă pe DN 14, în Brateiu. Trei victime au ajuns la spital
26/04/2022 10:15

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, marţi, după ce microbuzul in care se aflau a lovit o casă pe DN 14, in localitatea Brateiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei