Ce nu trebuie să-i reproşezi unui bărbat în funcţie de zodia lui

default

Dimensiune font:

| 11-09-2013 15:48

Chiar dacă sunt îndreptăţite, unele reproşuri îi deranjează foarte tare pe bărbaţi, iar dacă vrei să aveţi o relaţie lungă fericită, ar fi mai bine să le eviţi sau să le rosteşti într-o altă formă. Iată ce reproşuri îi supără în funcţie de zodia lor.

Berbec

Ştie şi el că e nestatornic, schimbător şi că nu poate fi demn de încredere. Uneori se mândreşte cu asta, alteori e complexat. De aceea nu trebuie să-i reproşezi niciodată faptul că întârzie, că-şi schimbă planurile şi părerile de pe o zi pe alta, că nu stă locului mai mult de un minute. Pentru că fie îşi va face procese de conştiinţă, fie îţi va răspunde, mândru, că aşa e el şi nu vrea să se schimbe. Oricum ar fi, de aici o să pornească o ceartă cruntă.


Taur

Un singur lucru nu trebuie să-i reproşezi Taurului: lenea. Ştie şi el că e un mare leneş, că ar trebui să se schimbe şi "lucrează" la asta zilnic. Mereu îşi propune să fie mai productiv, dar mereu amână. Îi e ruşine că e atât de leneş, însă când aduci vorba despre acest defect al lui va susţine sus şi tare că nu e adevărat şi că nu e mai leneş decât alţii. Dar în sinea lui îşi va face procese de conştiinţă şi îşi va promite din nou să se schimbe. Evident că nu va reuşi.


Gemeni

Bărbatul Gemeni este foarte sociabil, mai ales cu persoane de sex opus. El ar spune că e "prietenos" şi chiar aşa şi e pentru că flirturile lui nu merg mai departe. Ştiind că e un bărbat fidel, îl deranjează să tot audă reproşuri venite din gelozie. Îl deranjează până la punctul în care poate pune punct relaţiei. Îţi explică o dată că nu te înşală şi nu are de gând să o facă, apoi reproşurile tale vor primi denumirea de "cicăleală".


Rac

Racul este un iubit atât de paşnic şi dedicat relaţiei, încât suportă cu stoicism majoritatea reproşurilor. Ce îl deranjează la culme sunt reproşurile legate de familia lui, mai ales de mamă. Dacă te deranjează că petrece prea mult timp cu familia sau că te lasă baltă ca să dea fuga la mama lui, ai face bine să i-o zici cât mai diplimat cu putinţă. Ţine mult la cei apropiaţi şi consideră că nimic, nici măcar iubita, nu este mai improtant decât părinţii sau fraţii.

Leu

Cu Leul trebuie să ai grijă la două lucruri. Primul: să nu-i faci niciodată reproşuri în public. Chiar dacă e vorba de ceva nesemnificativ sau spus pe un ton de glumă, orgoliul lui este imediat rănit. Să ştii că nu are deloc simţul umorului când subiectul glumei este el. Şi al doilea lucru: nu-i reproşa nimic legat de bani. Chiar dacă este mai cheltuitor decât alţii, e obişnuit cu anumite lucruri şi nu renunţă la ele, oricât de scumpe ar fi.


Fecioară

Bărbatul Fecioară este un partener mai ciudat, în sensul că poate avea tot felul de mici obsesii. De exemplu să nu-l atingi cu mâinile murdare sau să nu vadă vreo scamă pe covor. Ştie şi el că nu e normal să fie aşa preocupat de lucruri banale şi uneori îşi face griji pentru sănătatea lui psihică. Dacă îi mai reproşezi şi tu micile obsesii nu faci decât să pui sare pe rană şi să-l superi inutil. Oricum nu se poate schimba.


Balanţă

Bărbatul Balanţă se mândreşte cu spiritul lui de artist şi de obicei are o preocupare artistică, de exemplu compune poezii, scrie povestiri sau desenează. Niciodată nu trebuie să-i reproşezi timpul pierdut cu aceste preocupări pentru că ele sunt modul lui de a se relaxa. Chiar dacă nu are talent, el e mândru de ceea ce crează şi nu ar renunţa nici în ruptul capului, chiar dacă pierde timp şi bani.


Scorpion

Scorpionul este unul din cei mai geloşi şi posesivi bărbaţi ai zodiacului, dar numai pentru că te iubeşte. Din păcate, "boala" lui nu prea are leac şi trebuie să-i suporţi crizele de gelozie. Când se întâmplă, nu îi reproşa geloziile, ci mai degrabă încearcă să îl calmezi şi să-i explici că nu are motive să se poarte aşa. Dacă începi să-i faci reproşuri, discuţia se va transforma în ceartă.

Săgetător

Săgetătorul este foarte sociabil, iar prietenii lui sunt importanţi pentru el. Chiar dacă te deranjează ieşirile dese la bere, la fotbal sau pe alte motive, nu trebuie să i le reproşezi. Dacă nu ai încredere în el e mai bine să pui punct relaţiei decât să încerci să-l desparţi de prietenii lui. Nu va accepta niciodată să renunţe la ei şi nu ai face decât să stârneşti ceartă. Iar Săgetătorul e foarte ranchiunos.


Capricorn

Capricornul este un mare realist şi e conştient de toate defectele lui. Însă uneori nu putem să ne corectăm, aşa că reproşurile nu ne ajută cu nimic. Capricornul este, în plus, şi destul de complexat, aşa că atunci când îl critici pentru ceva ce nu poate corecta nu faci decât să-l superi. Cu el e mai bine să te abţii complet de la reproşuri. Dacă ai vreo nemulţumire, fii deplomată şi încearcă să îl corectezi fără să-şi dea seama.


Vărsător

Vărsătorului nu trebuie să-i reproşezi comportamentul libertin. De câte ori îl întrebi unde a fost, cine e femeia aceea, etc nu faci decât să-i trezeşti dorinţa de răzbunare, ceea ce înseamnă că data viitoare va sta şi mai mult cu prietenii sau va vorbi şi mai mult cu alte femei. Dacă îl iubeşti trebuie să ai îbcredere în el.


Peşti

Peştele este un pic complexat de faptul că e atât de sensibil, prea sensibil pentru un bărbat, dar nu-şi poate stăpâni o lacrimă când vede un film trist, de exemplu, sau se pierde imediat când are un conflict cu cineva. Nu-i reproşa niciodată că nu e "bărbat adevărat", fiindcă îi distrugi complet încrederea în el însuşi şi îl îndepărtezi de tine.

Sursa: unica.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie - Sfântul ocrotitor al copiilor
26/11/2020 09:12

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie. Pe data de 26 noiembrie, este prăznuit Sfantul Stelian Paflagonul. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie. Sfantul Stelian Paflagonul, ocrot ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 noiembrie
26/11/2020 06:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. TAUR Foarte energic, i ...

Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ
25/11/2020 09:38

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Pe data de 25 noiembrie, este prăznuită Muceniţa Ecaterina. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 25 noiembrie - CRUCE NEAGRĂ. Muceni ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 noiembrie
24/11/2020 05:51

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti in criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvand situaţia. Sim ...

FOTO - Află ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie
23/11/2020 08:00

Masina e parte din viata noastră de multe decenii. Sunt atat de multe modele si cu atat de multe functiuni, pentru că sunt construite după nevoile si interesele oamenilor. Dar si după personalitătile si pa ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei