Chifteluțe de conopidă
Dimensiune font:
Vrei sa servesti o masa rapida si sanatoasa, cu putin efort? Prepara niste chiftelute de conopida. Astfel iei si o pauza de la carne, insa te si bucuri de un preparat cu gust.
INGREDIENTE
500 g conopida
1 ou
3 linguri pesmet
200 g cascaval
2 catei usturoi
oregano
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
1. Fierbe conopida pentru 7-8 minute cu un praf de sare, pana cand o poti patrunde usor cu furculita.
2. Zdrobeste conopida cu ustensila pentru piure sau taie marunt cu un cutit, apoi sa o combini cu un ou, pesmetul, cascavalul ras, usturoiul maruntit fin si condimentele.
3. Cu palmele putin umezite formeaza chiftelutele de conopida cu branza. Da-le apoi la congelator pentru 15 minute.
4. Prajeste-le pentru 1-2 minute pe fiecare parte in ulei, la tigaie sau, pentru o masa mai sanatoasa, da-le la cuptor pe o tava tapetata cu foaie de copt pentru 10-15 minute la 180 de grade.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau