poza eveniment FB

Dimensiune font:

Bursa de studiu Anglia. Castiga o bursa partiala de studiu la colegiul privat Brooke House College din UK, pentru anul scolar 2019 – 20120.

| 23-05-2019 10:54

Bursele sunt oferite elevilor merituosi, care indeplinesc anumite cerinte si in urma unei testari si a unui interviu cu reprezentantul colegiului.

Bursa de studiu Anglia
Locatie – Market Harborough, Marea Britanie
Orasul Market Harborough, se afla la o ora si jumatate distanta de Londra iar in apropiere are orase ca Leicester, Oxford sau Cambridge.

Scoala
Scoala este situata la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului si detine facilitati deosebite facand parte dintre scolile de top din lume: sali de clasa moderne, laboratoare moderne de biologie/chimie/fizica, sala de sporturi, sali speciale pentru ateliere de arta, cabinet medical, spatii de socializare cu piscina, camera mare cu TV, camera cu tenis de masa, magazin. Detalii despre scoala gasesti AICI!

Cazarea
Se face in campus in functie de gen si varsta, fiecare avand regim strict de supraveghere.
Masa: pensiune completa cu 3 mese calde pe zi. La cerere se ofera si meniu vegetarian, meniu fara gluten.

Aplica acum gratuit pentru o bursa la Brooke House College!
Detalii obtinere bursa de studiu Anglia
Cerinte pentru participare la concursul de obtinere a unei burse partiale de studiu la liceu in Anglia
Situatie scolara buna – foaie matricola pe ultimii 2 ani cel putin
Recomandare din partea unui profesor
Scrisoare de motivatie
Nivel bun de limba engleza.
Maturitate si determinare pentru a studia in strainatate.
Primirea dosarelor se face pana la data de 05 iunie 2019. Testarea si interviul au loc in ziua de 7 iunie 2019, in Bucuresti.

Mara Study Tursim in colaborare cu Brooke House College din UK, organizeaza concursul de castigarea burselor partiale de studiu intre 20 si 50 % din costul total al anului academic 2019 – 20120. Detalii despre eveniment gasesti AICI!

Programme oferite de Brooke House College GCSE
Varsta 14 – 16 ani
Tinerii pot opta pentru 4 pana la 8 discipline si au posibilitatea sa parcurga acest program intr-un singur an sau in 2 ani. Certificarea GCSE reprezinta adeseori o conditie necesara pentru continuarea studiilor in vederea obtinerii examenelor de A Level sau IB (Bacalaureat International).
Discipline obligatorii: Engleza, Matematica, Stiinte, PSHE
Discipline optionale: Literatura Engleza, Geografie, Business, Educatie Civica, Istorie, Psihologie, Sociologie, Franceza, Spaniola, Germana, Sport, Arte, IT

A Level
Varsta: peste 16 ani
A Level este certificarea cea mai importanta si reprezinta o conditie de admitere in universitatile britanice.
Discipline: Matematica, Economie, IT, Business, Chimie, Contabilitate, Fizica, Sociologie, Biologie, Drept, Limbi straine, Sport, Literatura Engleza, Sport, Geografie, Iatorie, Arte, Politici guvernamentale

University Foundation Program (UFP)
Varsta: peste 17 ani
Programul este destinat celor care deja au terminat liceul si care vor sa aplice pentru o universitate britanica. Acesta are durata de un an, insa daca este cazul, se poate parcurge si in 2 ani.
Domenii: Arhitectura, Arte, Moda, Shoe Design, Contour Fashion, Business, IT, Inginerie, Drept, Matematica Medicina si Farmacie, Stiinte Sportului si Management in Sport

ACADEMIE DE FOTBAL
Varsta: 14 – 17 ani
Programul este destinat celor care vor sa exceleze in fotbal dar sa obtina si rezultate academice deosebite. Tinerii pot parcurge GCSE, A Level sau UFP invatand si antrenandu-se cu instructori profesionisti acreditati UEFA in fotbal. Programul de la Academia de fotbal pregateste tinerii de la tacticile si tehnicile acestui sport pana la alimentatia specifica si stilul de viata sanatos al unui sportiv de performanta. Inainte de inceperea anului academic, are loc un training in afara campusului.
Jucatori celebri care au fost elevi la Academia de fotbal Brooke House College: Mark Tan (echipa nationala a Hong Kong), Nikolai Todorov ( Heart of Midlothian FC), Chiggy Mbah ( MSK Zilina), Jesse Sekidika (Benfica FC), Habib Makanjuola ( Leicester City FC).

Activitati extracuriculare si excursii
Indiferent de programul academic ales, studentii au posibilitatea sa desfasoare numeroase activitati extracuriculare, activitati de relaxare precum discoteca, vizionari de filme, seri de dezbateri, sah, tenis de masa, competitii de inot. Scoala are echipe de fotbal si de baschet care joaca mereu cu alte scoli si cu cluburi locale sportive. In weekend, copiii se pot bucura de karting, paintballing, cinema si vizite la teatru, echitatie, ciclism, vizite la parcuri tematice, excursii la obiective turistice din apropiere.

Tarife
34320 GBP/an academic standard ( Reducere prin obtinerea bursei intre 6864 GBP si 17 160 GBP)

37500 GBP/an academic Academie de fotbal ( Reducere prin obtinerea bursei intre 7500 GBP si 18750 GBP)

Tariful include: scolarizarea, cazarea, pensiune completa

Tariful nu include: taxa de inscriere 200 GBP, depozit rambursabil la final anului academic 3000 GBP, unele activitati si excursii, cheltuieli din deplasarile in cadrul turneelor la Academia de fotbal, materiale de studiu, servicii suplimentare, eventuale pagube.

 Daca indeplinesti cerintele si iti doresti sa urmezi unul din programele de mai sus, la un tarif mai mic, trimite cererea ta pana la 05 iunie 2019 la Mara Study Turism!
Pentru detalii despre concursul de bursa de studiu Anglia la Brooke House College contacteaza-ne acum!

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Netflix a început să anuleze abonamente: cum poți să rămâi fără acest serviciu
25/05/2020 09:03

Netflix va incepe să intrebe utilizatorii inactivi dacă doresc să işi păstreze calitatea de membri, iar dacă nu primeşte răspuns, compania va anula automat serviciul. Decizia a fost luată pentru ca oam ...

Luna Nouă în Gemeni. Un nou început
20/05/2020 22:04

Pe 22 mai, vă avea loc o nouă Lună Nouă, de această dată in semnul Gemenilor. O Lună Nouă este asociată mereu cu un pas nou, o idee nouă, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haină nouă unui p ...

Scriitorul Mirel Cană a plecat printre îngeri
19/05/2020 22:21

 * el a fost răspus de o boală nemiloasă, despre care a si scris in cartea sa „Diagnostic” Lumea culturală ieseană si nu numai este in doliu. Unul dintre cei mai indrăgiti scriitori a pl ...

De ce pierdem energie după ce reîncepem lucrul?
19/05/2020 22:17

 Dacă este să aruncăm o piatră in apă, ea ajunge mai departe sau mai aproape, in functie de puterea (energia) cu care am aruncat-o. Fix la fel se intamplă si atunci cand ne apucăm (sau in cazul de f ...

O echipă de tineri lansează TeachU, prima platformă de meditaţii gratuite din România
18/05/2020 23:44

 Teachu.ro este o platforma de meditaţii, dedicată liceenilor din Romania. Platforma face legătura intre mentori, profesori sau tineri cu performanţei şi liceeni care fie caută să-şi imbunătăţea ...

Pandemia ne-a învățat cum să nu ne mai agățăm de planuri
18/05/2020 23:41

Cu toate acestea, psihologul Andra Tănăsescu, vicepresedinte al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică (INLPSI), afirmă că fiecare dintre noi am invătat cate ceva din aceste experimente nefaste - un ...

Eurovision: Cea mai buna piesa din toate timpurile este
17/05/2020 10:49

     "Waterloo" a grupului suedez Abba a fost votata de telespectatorii BBC drept cea mai buna piesa prezentata vreodata la Eurovision. Programul "Eurovision: Come Toget ...

Sofia Carmina Coppola trece la regia unui serial online
13/05/2020 22:43

 Fata celebrului regizor italo-american Francis Ford Coppola, Sofia Carmina, a călcat pe urmele tatălui. Cineasta, acum in varstă de 48 de ani, cunoscută şi sub alintul "Domino", a debutat m ...

Festivalurile Rock, anulate pe bandă rulantă
13/05/2020 22:41

 După Roskilde, festivalul de rock din Danemarca, alte trei manifestaţii de acest fel sunt anulate din cauza pandemiei. Astfel, ediţiile din 2020 ale festivalurilor Reading şi Leeds, două dintre cele ...

Povestiri cu final deschis
11/05/2020 22:39

 Pe siteul Muzeului Literaturii veti găsi două fragmente din doua povestiri semnate de Mihai Sadoveanu si Otilia Cazimir. Provocarea noastră este de a alege unul dintre ele şi a duce mai departe firul ...