Bursa şpăgilor din justiţie

default

Dimensiune font:

| 17-07-2013 06:49

* în ultimii ani, Iaşul a fost scena a numeroase scandaluri în sistemul care ar trebui să împartă dreptatea * judecători, procurori şi avocaţi au fost acuzaţi de trafic de influenţă şi luare de mită * şpăgile primite pot fi de ordinul miilor de euro, dar unii se mulţumesc şi cu un carton de ouă sau o sticlă de tărie!

În ultimii ani, actorii sistemului judiciar s-au aflat sub lupa procurorilor DNA. Nici Iaşul n-a dus lipsă de dosare penale în care vizaţi să fie tocmai cei ce ar trebui să facă dreptate. Dacă e să ne luăm după rezultatele procurorilor, şpăgile şi traficul de influenţă sunt faţa urâtă, dar aproape inevitabilă a sistemului. Avocaţi, procurori, judecători şi-au riscat cariera şi şi-au mânjit reputaţia pentru sume importante, dar şi pentru foloase derizorii.
Într-un prim caz care a zguduit justiţia, din procuror anticorupţie, un ieşean care a instrumentat dosare bubuitoare a ajuns infractor. Ioan Ciofu a primit foloase în sumă de aproximativ 10.000 de euro de la afacerista vasluiancă Maricica Ioviţă. Pe lângă bani, procurorul ar fi luat bilete de avion pentru locaţii din Asia şi Europa, ca să instrumenteze părtinitor dosarul lui Adrian Porumboiu, unul dintre rivalii în afaceri ai lui Ioviţă, acuzat la rândul său de infracţiuni de natură economică.
Ancheta a început la denunţul unui fost angajat al lui Porumboiu, Dănuţ Năstase, iar procurorii au ascultat telefoanele lui Ioviţă şi Ciofu. Judecătorii ICCJ l-au condamnat pe Ciofu la 3 ani de închisoare. „Nu i se impută inculpatului Ciofu că a beneficiat de ajutor material pentru tratamentul medical de care avea nevoie soţia sa, pentru că nu i se putea solicita pentru simplul fapt că era procuror să îşi priveze familia de un asemenea ajutor în momente dificile. Ceea ce i se impută este faptul că nu s-a abţinut să realizeze acte într-un dosar penal în care cea care oferea ajutorul material era direct interesată”, au spus magistraţii ICCJ.

Foto: Ioan Ciofu


Pile penale pentru o fostă soţie de judecător
O avocată, soţie de fost magistrat, a intrat şi ea pe lista neagră după ce a zis că aranjează un verdict. Lilieana Cremeniţchi le-a promis lui Gheorghe Apopi, directorul firmei Apopi & Blumen, şi lui Dragoş Dascălu, director la Viarom Construct, că obţine o soluţie favorabilă într-un litigiu vizând proiecte cu fonduri europene derulate la Golăeşti. A primit pentru aceasta 30.000 de lei, prin Nicolae Hogaş, angajatul lui Apopi.
Apopi a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar Lilieana Cremeniţchi – tot la 3 ani, dar cu suspendare. Nicolae Hogaş şi Ionuţ Dascălu s-au ales cu câte 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare. „Din conţinutul convorbirilor telefonice rezultă că inculpatul Apopi, interesat în respingerea contestaţiei, a căutat prin diferite forme obţinerea unei soluţii favorabile. (...) Inculpata Cremeniţchi Lilieana i-a promis lui Apopi că va încerca, în virtutea relaţiilor pe care le are, influenţarea membrilor completului de judecată, contra unei sume de bani ce trebuia înmânată până la data judecării cauzei”, au concluzionat magistraţii gălăţeni.

Foto: Lilieana Cremeniţchi


Mii de euro, în chiloţi
Nu s-a sfiit să ia şpagă nici cel mai important judecător din Iaşi. Georgeta Buliga, fostul preşedinte al Curţii de Apel, a primit 8.000 de euro de la nepotul Liviu Popescu, pentru o soluţie favorabilă în procesul de partaj cu fosta nevastă, Valentina Grama. O primă tranşă de şpagă bărbatul a dat-o în primăvara lui 2010, iar anchetatorii au intrat pe fir în urma denunţului făcut de Valentina. În noiembrie 2010, Buliga a primit 4.000 de euro de la Popescu. Când au venit procurorii, ea a scos banii din... sertarul cu chiloţi!
Magistratul a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, pentru luare de mită şi trafic de influenţă, pedeapsă din care a ispăşit doar o treime, din cauza vârstei.

Foto: Georgeta Buliga


Mită în ouă, vin sau pneuri
La polul opus s-a situat, potrivit anchetatorilor, procurorul hârlăuan Ghenadie Ciobanu, care lua orice i se dădea. Deocamdată, a fost trimis în judecată fiindcă a primit 200 de euro ca să scoată cu faţa curată un şofer beat care lovise cu maşina un biciclist. Cercetările procurorilor anticorupţie au scos însă la iveală multe alte afaceri ale lui Ciobanu. Una a vizat accidentarea mortală a unei femei de o maşină tractată. În judecată a fost trimis însă doar şoferul primei maşini. „Pe fondul relaţiei de prietenie pe care o avea cu Ioan Hlihor, Ghenadie Ciobanu a dispus o soluţie de neîncepere a urmăririi penale pentru Petru Hlihor, pentru conducere fără permis, părăsirea accidentului şi complicitate la ucidere din culpă”, au spus procurorii DNA. Pentru mărinimia sa, Ciobanu a primit 100 de litri de motorină.
Mai-marele procurorilor din Hârlău se oferea să pună şi pile la judecători. Ciobanu i-a promis unui hârlăuan acuzat de evaziune fiscală că va interveni pe lângă Judecătorii Curţii de Apel să-l achite. „În contul acestor promisiuni, Marius Ciorcilă a achiziţionat din Germania un set de pneuri şi 4 jante din aluminiu, pe care i le-a dat lui Ciobanu contra 150 de euro, în condiţiile în care pe piaţa din România bunurile valorau circa 350 de euro”, au adăugat anchetatorii. Ca să pună o vorbă bună într-un alt proces, procurorul ar fi luat 20 de ouă, iar ca să urgenteze nişte cercetări, o sticlă de whisky.
Acestea nu sunt singurele scandaluri de corupţie din justiţia ieşeană, însă nu mai e nevoie de alte exemple ca să-ţi pui o întrebare simplă. De ce oameni ale căror câştiguri par, pentru marea majoritate a românilor, fabuloase ajung să treacă de partea cealaltă a legii? Şi, mai ales, de câte condamnări e nevoie pentru ca dreptatea să se împartă cinstit, şi nu după şpagă? (Ştefana Czeller)

* * *
Aşa a cerut Cremeniţchi banii
„Pretenţiile pe subiect sunt cinci ori trei. Pentru că sunt trei cetăţeni acolo. De fapt ai să-i vezi luni! Care hotărăsc!”

* * *

Ioviţă voia rezultate
Năstase: Păi şi de ce n-aţi vorbit la ăsta de.... să vorbească la.... Blaga şi dădea o echipă ca lumea, nu... ce-a dat?
Ioviţă: Păi, da eu am vorbit!
Năstase: Aţi vorbit nu?
Ioviţă: Păi normal... Da Fătuloiu n-a mai făcut ce trebuia.
Năstase: Aha.
Ioviţă: I-a pus aicea pe şefii ăştia, ştiam ce s-a întâmplat aici. Eu de aia le-am zis: Dom'le, vezi ce s-a întâmplat.
Năstase: Da, da, da.
Ioviţă: Că eu... nu-mi convine!
Năstase: Da.
Ioviţă: Păi, da eu dau bani p-ăştia?
Năstase: Păi, corect! Păi, plătiţi atâta peste tot... "

* * *
Cum a primit judecătoarea Buliga şpaga în flori
Popescu: Mă iertaţi că aşa de... am venit pe la dumneavoastră. [Îi înmânează un buchet de flori] Sărut-mâna, uitaţi, astea-s pentru dumneavoastră. (...) Doamna Geta! Am venit să vă spun săru-mâna pentru tot! Şi să mă iertaţi că era...
Buliga: Ei... Aha.
Popescu: Era vorba să mai aduc o mie de euro pentru doamna... cu băiatu' cu şahu.
Buliga: Da, da, da, îl.. ă... Este OK!
Popescu: Da eu am adus ... pentru dumneaei... [Conform imaginilor video, scoate din buzunarul interior al gecii un plic]
Buliga: Îhî... Da, lasă că.. câte am tras atunci nu mai îmi doresc să mai aud! Vai!
Popescu: Îmi închipui...
Buliga: Şi ce ne-a mai reclamat şi ce... Ferească Dumnezeu, ferească Dumnezeu! Eu vreau...
Popescu: Mie până la urmă mi s-a făcut dreptate, că eu aveam dreptate în toată chestia asta!
Buliga: Vai de capu nostru ce ne-a făcut! Ce ne-a reclamat şi ce ne-a...! Nici nu vreau să-mi mai amintesc!
Popescu: Ce vroiam să vă-ntreb... Şi vreau să-mi spuneţi, eu vreau să... să m-achit şi faţă de dumneavoastră, numai că nu ştiu exact cât.
Buliga: E nu... Cât vrei tu, n-am nicio treabă ...
Popescu: Trei mii e bine? Eu m-am gândit la trei mii de euro. E bine trei mii?
Buliga : E bine, nici nu mai discut! E bine! Ţi-am spus că... Prea multe ne-a... Aşa de mi-e frică! Aşa a venit Bucureştiul, de-a... a întors dosarul ăla şi pe dos şi pe faţă şi ne-a cercetat şi vezi tu că... Mi-e silă, pur şi simplu! Şi colegelor mele la fel! Ştii ceva? Mi-e groază! Peste tot, şi la DNA a reclamat! Şi la CSM, peste tot, peste tot!
Popescu: Da eu nu-nţeleg! Doar eu am avut dreptate, nu?
Buliga: Vai de mine!
Popescu: Eu am avut dreptate. (...) Ce voiam să vă spun: eu mâine dacă trec tot pe la ora asta - ziua am nişte treabă, da dacă trec tot pe la ora asta, vă deranjez?
Buliga: Nu, nu!
Popescu: Nu vă deranjez?
Buliga: Nu, tot aşa, pe întuneric”.

* * *
DNA vorbeşte despre reţele de trafic de influenţă
Procurorii DNA au făcut şi statistici ale şpăgii la nivel naţional. În perioada 2005-2012, au fost trimişi în judecată pentru corupţie 23 de judecători şi 30 de procurori. Dintre aceştia, au fost condamnaţi definitiv 12 judecători şi 11 procurori. Procurorii anticorupţie au concluzionat că în instanţe şi parchete activează reţele de trafic de influenţă, ba chiar au stabilit şi nişte tarife. O eliberare condiţionată poate ajunge de la câteva mii la 150.000 euro. Pentru neînceperea urmăririi penale românul poate scoate din buzunar până la 4.000 de euro, iar pentru a câştiga un proces civil important – chiar şi 200.000 euro.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Comentarii

justitiarul

Jul 24, 2013

ce faceti cu managerii spagari din spitalele din iasi ,spagile "in carnetul de student" ,achizitiile de medicamente conditionate de comisioane.se stie tot si atat nimeni nu face absolut nimic...cica reforma in sanatate,cu dorobat,filpescu.ono,pupilele cotizante la adormitei

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Se aprovizionau cu droguri din Germania și le vindeau la Brașov. Grupare destructurată
12/08/2020 18:41

Politistii Brigăzii de Combatere a Criminalitătii Organizate Brasov, impreună cu procurorii, au efectuat 9 perchezitii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Perchezitiile au av ...

Mai mulți angajați de la Ambulanţă sunt ANCHETAȚI: Nu şi-ar fi îndeplinit atribuţiile de serviciu, iar un pacient A MURIT infectat
12/08/2020 17:46

Procurorii damboviţeni au deschis o anchetă după ce mai mulţi angajaţi al Serviciului Judeţean de Ambulanţă nu şi-ar fi indeplinit in mod corespunzător atribuţiile de serviciu, iar acest lucru a dus ...

28 de percheziții la Buzău și Galați la traficanții de etnobotanice: au fost ridicate 1,2 kg substanţe psihoactive
12/08/2020 16:48

Poliţiştii şi procurorii din Buzău au destructurat, miercuri, o reţea de traficanţi de etnobotanice, in urma 28 de percheziţii desfăşurate in Buzău şi Galaţi. Membrii grupării cumpărau stupefiante ...

Ciprian Pian, SUSPECT! Anunțul neașteptat făcut după percheziții
12/08/2020 12:04

Miercuri, au fost desfăsurate perchezitii la mai multe adrese din Capitală. Mascatii au descins si la casa clanului Duduianu, de unde Ciprian si Gratian Pian au fost ridicati. După desfăsurarea perchezitie ...

SURSE - BOMBĂ în Guvern: Marcel Vela, dosar la DNA. Procurorii au anonimizat datele publice
12/08/2020 11:38

Site-ul Primăriei Caransebeş arăta in august 2013 că primăria condusă de Marcel Vela a implementat programul „Management Comun pentru Situaţii de Urgenţă in zona transfrontalieră in zona Caranse ...

 15 membri ai clanurilor Rinu și Duduianu vor fi duși la audieri
12/08/2020 11:36

15 membri ai clanurilor Rinu si Duduianu vor ajunge la audieri, care citează surse din anchetă. Oamenii legii au descins, in această dimineată, atat la clanul Rinu, cat si la clanul Duduianu. Acestia caut ...

ULTIMĂ ORĂ Fratele lui Emi Pian, Ciprian, SĂLTAT cu mascații și dus la audieri: are CALITATE de suspect în dosarul uciderii fratelui său
12/08/2020 11:34

Fratele lui Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat cu mascatii si dus la audieri. Politia si procurorii fac perchezitii la clanurile Duduianu si Rinu, la mai bine de o săptămană de la uciderea lui Emi Pian. Potri ...

Percheziții de amploare în București și alte 6 județe: peste 50 de oameni sunt cercetați pentru un prejudiciu URIAȘ
12/08/2020 08:10

Poliţia Romană face, miercuri, 45 de percheziţii, in Bucureşti şi 6 judeţe, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ două milioane de lei unei unităţi bancare, prin inşelăci ...

FOTO/VIDEO:
12/08/2020 00:51

Urmărire după un sofer beat, pe străzile din Iasi, in miez de nopate. La primele ore ale diminetii de miercuri, in timp ce efectuau serviciul de patrulare in zona Cug, politistii sectiei 6 au efectuat semnal ...

Un bărbat de 75 de ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în Bacău
11/08/2020 23:50

Un bărbat de 75 de ani a murit, marti, după ce masina pe care o conducea s-a răsturnat, anuntă Politia Judetului Bacău. Purtătorul de cuvant al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat pentru MEDIAFA ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!