Comisar de poliție, legături cu o grupare interlopă

incatusat

Dimensiune font:

| 13-02-2020 18:06

Anul de grație 2020, de luni bune, clanurile interlope din Capitală au început adevărate războaie pentru supremație, să nu uităm că s-au răfuit chiar în centrul Bucureștiului, în fața clădirii Parlamentului.
Oamenii de rând se întreabă ce fac oamenii legii în tot acest timp, oameni plătiți din banii contribuabililor tocmai pentru asigurarea unui climat de liniște.
Să spunem ca nu fac nimic ar suna grav, dar cum ar fi dacă nu doar stau cu mâinile în sân…ci chiar ei sunt acei temuți interlopi?

Polițistul cu job part-time de infractor

Badea Robert Cristian, comisar de poliție în cadrul IGPR, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, culmea, ofițer antidrog. Cu el vom începe dezvăluirile, fiind cea mai importantă verigă dintr-un lanț plin de oameni influenți, care fac orice pentru supremație.

Badea Robert Cristian este o persoană cu un trai modest dacă ne uităm peste declarația de avere, dar care epatează în fața colegilor de breaslă iar aici ne referim la simplii polițiști care își fac datoria.

 

Aceștia din urmă nu își permit concedii în destinații exotice și nici nu conduc mașini la care orice bugetar de rând doar visează: Porche Panamera sau BMW seria 6.

Badea Robert este unul dintre aceia care își permit toate acestea, cu toate ca are tot un salariu modest precum colegii săi.

Asta pentru că același Badea Robert, ofițer de poliție, devine în timpul liber bodyguard la cluburile de lux din București.

E un lucru public, apare pe paginile de socializare al acestor cluburi de fițe:

 

Ce nu cunoaște opinia publică (și se pare că nici organele legii nu au habar sau se fac că nu știu) este strânsa prietenie între acest polițist și persoana în chenar galben: Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru, unul dintre cei mai mari (dar discreți) lideri interlopi din România. Acesta, împreună cu Sergiu Spoitoru zis Sergiu Luptatorul conduce o vastă grupare de criminalitate organizată specializată în traficul de droguri.

Drogurile sunt procurate de la un alt membru marcant în lumea interlopă a Capitalei, dar la fel de discret: Marian Cristian Bejan, culmea, prieten foarte apropiat al polițistului nostru.

Polițist care nu doar sprijină gruparea prin asigurarea protecției vanzătorilor de stupefiante, dar prin influența sa datorită profesiei, le oferă informații prețioase cu privire la metodele polițienești de investigare, date din dosare și intervine în favoarea infractorilor la procurori și judecători.

 

Bătălia de la Tei Toboc

Recentul scandal în urma căruia liderul Clanului Sportivilor, Marius Alecu zis Bebino a fost aproape omorât în bătaie de către Roberto Petcu, zis Joe, s-a datorat în urma instigării lui Marian Cristian Bejan, cu concursul polițistului Badea Robert.

Petcu, autorul tentativei de omor din 9 ianuarie 2020 asupra lui Emil Marius Alecu este un apropiat al găștii lui Bejan. Acesta din urmă a fost cel care a comandat măcelul din Tei Toboc, în urma neîntelegerilor pe seama supremației pieței de stupefiante din Capitală.

 

În filmarea realizată recent la un restaurant din Regie, chiar de către dealer-ul de cocaină Bejan, apare finul lui Badea Robert, Țambrea Robert, alături de Petcu și alți membrii ai grupării.

Polițistul, cântărețul, băiatul cu florile și prietenii săi

Așa cum am precizat, prin natura „meseriei” de interlop, Badea Robert oferă serviciile de bodyguard la mai multe cluburi de lux din capitală, fiind acompaniat de ceilalți membrii ai grupării de crimă organizată din care face parte. Pe lângă liderii Cătălin Chioru și Sergiu zis Luptătorul, din grupare mai fac parte și alte nume cu ștate vechi: Țambrea Robert (care este chiar finul polițistului nostru), Cristi Bididiu (fost membru al clanului Sportivilor), Matei Dorel, Drăghici Ionuț (zis Țiganu), un apropiat al Cordunenilor, Fulgi Fulgerică, Tunaru Ionuț, Sandu Adi, Toscariu Cristi, Negoiță Cristi, Baraulea Ionuț și alții…

În câteva ipostaze, îl regăsim pe Badea Robert asigurând „protecția” unei vedete autohtone “de calibru”, Abi Talent:

 

„Comandantul” fără epoleți al lui Badea, Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru este un apropiat al lui Stocia Alexandru, zis Heri Buchetino.

 

Buchetino este un personaj aparte, un adevărat liant dintre clanurile interlope, deține o florărie cu același nume precum porecla, cu punct de desfacere pe Mircea Vodă. Magazinul comercializează pe langă flori și produse de lux, precum băuturi scumpe și dulciuri fine

Toți exponenții lumii interlope care vor să epateze apelează la Heri pentru a le livra flori, șampanii sau țigări, femeilor pe care doresc să le cucerească. Prin aceste mici cadouri se disimulează transportul de cocaină comandată la petrecerile organizate de interlopi în cluburile bucureștene. Cu alte cuvinte, Heri este „livratorul” perfect, buchetele de flori venind la pachet și cu prafurile comandate.

 

 

Omul care dă tonul la muzică

 

Gruparea condusă de Rudolf Costea și Sergiu Spoitoru, în cadrul căreia

polițistul Badea Robert deține o funcție înaltă, reușește să rămână neatinsă de brațul legii cu sprijinul omului care administrează din umbră clubul din Regie Mia Musica, Viorel Popescu.

Acesta are legături multiple cu cadre MAI din diferite structuri, care îi acordă sprijin pentru rezolvarea diferitelor probleme.

Popescu este o persoană influentă în rândul mai multor politicieni și oameni de afaceri.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
 Aproape 1,4 milioane de copii din România rabdă de foame
02/11/2020 12:10

  Potrivit unui comunicat transmis luni de SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie de strangere de fonduri, „Ajută copiii cei mai afectaţi de pandemie”, pentru a atrage atenţia ...

 VIDEO - 5 ani de la tragedia Colectiv
29/10/2020 15:06

  30 octombrie 2015, Romania avea să trăiască cea mai mare tragedie din istoria postdecembristă- Incendiul din clubul Colectiv. Ora 22.30 pe scenă urcă trupa Goodbye to Gravity. În timpul conc ...

Foc de armă într-un centru comercial din Voluntari. Un bărbat, căutat de polițiști
15/09/2020 16:14

Poliţiştii din Ilfov caută un bărbat care, marti, 15 septembrie, a tras cu un pistol in incinta societătii comerciale unde lucra. După focul de armă, bărbatul a fugit cu un autoturism. Biroul de presă ...

Copil torturat de mamă, live pe Facebook. Poliția s-a autosesizat și femeia este anchetată
14/09/2020 12:34

 Sute de oameni indignati de modul in care mama isi tratează copilul au scris mesaje de revoltă pe Facebook, după ce imaginile au fost făcute publice. Imaginile au fost postate de o tanără care a ...

ULTIMA ORĂ: Doi deținuți găsiți morți în celulă
14/09/2020 11:16

Unul dintre deţinuţi este din judeţul Giurgiu, iar celălalt din Bucureşti. Autoritătile desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a intamplat incidentul. 

Un deținut din Penitenciarul Satu Mare a murit
13/09/2020 20:41

Un detinut care ispăsea pedeapsa in Penitenciarul Satu Mare a murit, duminică, la mai bine de două luni după ce a fost internat. Reprezentantii Penitenciarului spun că decesul nu are legătură epidemia C ...

DIICOT: Percheziții în București la domiciliile unor persoane acuzate de trafic de minori și proxenetism
13/09/2020 13:54

Bărbatul, in varstă de 50 de ani, a profitat de situaţia financiară si familială problematică a minorei, promitandu-i că ii va oferi ei si mamei sale o viată lipsită de griji materiale. Pentru a-i cast ...

Bărbat MORT în Vâlcea, după ce s-ar fi aruncat de la etaj
11/09/2020 17:05

Reprezentantii IPJ Valcea au anuntat că, vineri dimineată, un bărbat in varstă de 40 de ani, care s-ar fi aruncat de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Tineretului, a murit in faţa imobilului. ...

Sfârșit CUMPLIT pentru un maramureșean, în pădure
11/09/2020 08:54

Un muncitor forestier in varstă de 52 de ani, din Maramures, a murit după ce a fost strivit de un copac, intr-o pădure la mare altitudine. Bărbatul se afla intr-un excavator, cand colegii săi au pus la p ...

VIDEO incredibil: SCANDAL între părinți în Rahova - Bărbat LOVIT în cap cu o bâtă
10/09/2020 11:49

Scandalul a fost oprit instantaneu, la fata locului ajungand colegii nostri care au solicitat interventia unei ambulante pentru persoana rănită aflată in stare de inconstientă din cauza faptului că a pierd ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei