incatusat

Dimensiune font:

Comisar de poliție, legături cu o grupare interlopă

| 13-02-2020 18:06

Anul de grație 2020, de luni bune, clanurile interlope din Capitală au început adevărate războaie pentru supremație, să nu uităm că s-au răfuit chiar în centrul Bucureștiului, în fața clădirii Parlamentului.
Oamenii de rând se întreabă ce fac oamenii legii în tot acest timp, oameni plătiți din banii contribuabililor tocmai pentru asigurarea unui climat de liniște.
Să spunem ca nu fac nimic ar suna grav, dar cum ar fi dacă nu doar stau cu mâinile în sân…ci chiar ei sunt acei temuți interlopi?

Polițistul cu job part-time de infractor

Badea Robert Cristian, comisar de poliție în cadrul IGPR, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, culmea, ofițer antidrog. Cu el vom începe dezvăluirile, fiind cea mai importantă verigă dintr-un lanț plin de oameni influenți, care fac orice pentru supremație.

Badea Robert Cristian este o persoană cu un trai modest dacă ne uităm peste declarația de avere, dar care epatează în fața colegilor de breaslă iar aici ne referim la simplii polițiști care își fac datoria.

 

Aceștia din urmă nu își permit concedii în destinații exotice și nici nu conduc mașini la care orice bugetar de rând doar visează: Porche Panamera sau BMW seria 6.

Badea Robert este unul dintre aceia care își permit toate acestea, cu toate ca are tot un salariu modest precum colegii săi.

Asta pentru că același Badea Robert, ofițer de poliție, devine în timpul liber bodyguard la cluburile de lux din București.

E un lucru public, apare pe paginile de socializare al acestor cluburi de fițe:

 

Ce nu cunoaște opinia publică (și se pare că nici organele legii nu au habar sau se fac că nu știu) este strânsa prietenie între acest polițist și persoana în chenar galben: Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru, unul dintre cei mai mari (dar discreți) lideri interlopi din România. Acesta, împreună cu Sergiu Spoitoru zis Sergiu Luptatorul conduce o vastă grupare de criminalitate organizată specializată în traficul de droguri.

Drogurile sunt procurate de la un alt membru marcant în lumea interlopă a Capitalei, dar la fel de discret: Marian Cristian Bejan, culmea, prieten foarte apropiat al polițistului nostru.

Polițist care nu doar sprijină gruparea prin asigurarea protecției vanzătorilor de stupefiante, dar prin influența sa datorită profesiei, le oferă informații prețioase cu privire la metodele polițienești de investigare, date din dosare și intervine în favoarea infractorilor la procurori și judecători.

 

Bătălia de la Tei Toboc

Recentul scandal în urma căruia liderul Clanului Sportivilor, Marius Alecu zis Bebino a fost aproape omorât în bătaie de către Roberto Petcu, zis Joe, s-a datorat în urma instigării lui Marian Cristian Bejan, cu concursul polițistului Badea Robert.

Petcu, autorul tentativei de omor din 9 ianuarie 2020 asupra lui Emil Marius Alecu este un apropiat al găștii lui Bejan. Acesta din urmă a fost cel care a comandat măcelul din Tei Toboc, în urma neîntelegerilor pe seama supremației pieței de stupefiante din Capitală.

 

În filmarea realizată recent la un restaurant din Regie, chiar de către dealer-ul de cocaină Bejan, apare finul lui Badea Robert, Țambrea Robert, alături de Petcu și alți membrii ai grupării.

Polițistul, cântărețul, băiatul cu florile și prietenii săi

Așa cum am precizat, prin natura „meseriei” de interlop, Badea Robert oferă serviciile de bodyguard la mai multe cluburi de lux din capitală, fiind acompaniat de ceilalți membrii ai grupării de crimă organizată din care face parte. Pe lângă liderii Cătălin Chioru și Sergiu zis Luptătorul, din grupare mai fac parte și alte nume cu ștate vechi: Țambrea Robert (care este chiar finul polițistului nostru), Cristi Bididiu (fost membru al clanului Sportivilor), Matei Dorel, Drăghici Ionuț (zis Țiganu), un apropiat al Cordunenilor, Fulgi Fulgerică, Tunaru Ionuț, Sandu Adi, Toscariu Cristi, Negoiță Cristi, Baraulea Ionuț și alții…

În câteva ipostaze, îl regăsim pe Badea Robert asigurând „protecția” unei vedete autohtone “de calibru”, Abi Talent:

 

„Comandantul” fără epoleți al lui Badea, Rudolf Costea, zis Cătălin Chioru este un apropiat al lui Stocia Alexandru, zis Heri Buchetino.

 

Buchetino este un personaj aparte, un adevărat liant dintre clanurile interlope, deține o florărie cu același nume precum porecla, cu punct de desfacere pe Mircea Vodă. Magazinul comercializează pe langă flori și produse de lux, precum băuturi scumpe și dulciuri fine

Toți exponenții lumii interlope care vor să epateze apelează la Heri pentru a le livra flori, șampanii sau țigări, femeilor pe care doresc să le cucerească. Prin aceste mici cadouri se disimulează transportul de cocaină comandată la petrecerile organizate de interlopi în cluburile bucureștene. Cu alte cuvinte, Heri este „livratorul” perfect, buchetele de flori venind la pachet și cu prafurile comandate.

 

 

Omul care dă tonul la muzică

 

Gruparea condusă de Rudolf Costea și Sergiu Spoitoru, în cadrul căreia

polițistul Badea Robert deține o funcție înaltă, reușește să rămână neatinsă de brațul legii cu sprijinul omului care administrează din umbră clubul din Regie Mia Musica, Viorel Popescu.

Acesta are legături multiple cu cadre MAI din diferite structuri, care îi acordă sprijin pentru rezolvarea diferitelor probleme.

Popescu este o persoană influentă în rândul mai multor politicieni și oameni de afaceri.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
ANUNT privind organizarea licitatiei publica-pasune domeniul public. 1. Informatii generale privind autoritatea contractanta: UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA MIRONEASA cu sediul administrativ in Mironeasa, cod postal 707300, judetul Iasi, cod fiscal 4540453, telefon 0232228600, fax: 0232228652, e-mail: contact@primariamironeasa.ro. 2. Informatii generale privind obiectul inchirierii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Proprietati publice, teren pasune, 2 loturi, identificate astfel: 1. Lotul I - 30.00 ha - CF 61847/1; 3. Lotul III - 0.45 ha CF 60701. Inchirierea se face conform art. 333, art. 335 din O.G. 57/2019 si conform HCL nr. 84/07.06.2020; 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Primariei Comunei Mironeasa. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul autoritatii contractante, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Primariei Comunei Mironeasa, comuna Mironeasa, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 150 lei, ce se achita cu numerar la casierie. 3.4. Data limita privind solicitarea clarificarilor: 31.07.2020, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data limita de depunere a ofertelor: 07.08.2020, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primaria Comunei Mironeasa, registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 07.08.2020, ora 10.00, Primaria Comunei Mironeasa, judetul Iasi. 5. Instanta competenta in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalulu Iasi, Strada Elena Doamna, nr. 1A, cod postal 700398, telefon: 0332403642, fax: 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro. 6. Data transmiterii anuntului de licitatie catre instantele abilitate, in vederea publicarii: 16.07.2020.
Primăria Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi, scoate la vânzare în data de 14.08.2020, ora 10, la sediul său din Comuna Tomeşti, suprafaţa 268 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 10, Parcela Arabil 455/5, nr. cadastral 66629, la ora 10:30, suprafața de 247 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 47, Parcela Arabil 2489/8, nr. cadastral 66957, iar la ora 11, suprafața de 147 mp, situată în intravilan Sat Vlădiceni, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 5, Parcela Arabil 114. Terenurile se află în domeniul privat al Comunei Tomeşti. Documentația de atribuire se pune la dispoziție pe suport de hârtie, contra unui preț de 50 de lei. Ofertele se pot depune până la data de 13.08.2020, ora 15, la sediul Primăriei Tomești, într-un exemplar. Taxa de participare la licitaţie este de 50 lei. Garanţia de participare este de 3% din preţul de pornire la licitaţie pentru întreaga suprafaţă. Preţul de pornire al licitaţiei este de 7000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 268 mp,3000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 247 mp, și 3292 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 147 mp. Prezentul anunț se va transmite pentru publicare instituțiilor publice abilitate, în data de 14.07.2020. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi. Tel. 0232/290434, int.211.
Familia bărbatului care a SĂRIT pe geam de la etajul 6 la o descindere a MASCAȚILOR a depus plângere penală
03/08/2020 10:32

 Familia bărbatului care a sărit de la etajul 6 al apartamentului in care locuia, după o descindere a mascatilor, a depus plangere penală la politie. La Politia Capitalei a fost deschisă o anchetă cu ...

 Tren în flăcări într-o gară din judeţul Olt: Panică printre călători
02/08/2020 17:54

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un tren aflat intr-o gară din judeţul Olt, in care se aflau aproximativ 40 de călători care au coborat pe peron cand au văzut ce se intamplă. Nicio pers ...

Crimă oribilă în Prahova: Bărbat, ucis cu bestialitate de două persoane. De la ce a pornit conflictul
02/08/2020 17:46

Un bărbat de 47 de ani a decedat, după ce a fost lovit şi de două persoane, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova. Evenimentul s-a produs in oraşul Boldeşti-Scăeni, unde bărbatul fusese chemat la un v ...

Șeful ANOFM si un SEF din Politie, prinsi băuti la volan
02/08/2020 17:37

Seful ANOFM, Victor Picu, a fost tras pe dreapta de politisti de la Rutieră la Piata Victoriei, pentru un control de rutină. A fost testat cu aparatul etilotest, pentru că oamenii legii au avut cateva suspic ...

CARAMBOL pe șosea - Trei maşini s-au ciocnit, una s-a răsturnat: Opt persoane au fost rănite, dintre care trei copii
02/08/2020 14:50

 Un accident rutier cu trei autoturisme a avut loc duminică la ieşirea din oraşul Sangeorz Băi spre Cormaia. Una dintre maşini s-a răsturnat, iar echipele de intervenţie SMURD au găsit la faţa loc ...

Poliția de Frontieră anunță o captură RECORD de țigări: valoarea depășește 2,4 milioane
02/08/2020 11:30

 Peste 162.000 de pachete de tigări au fost găsite ascunse intr-un camion care a intrat in tară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj. Acesta transporta cărămidă din Grecia. &nb ...

Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal în Harghita
02/08/2020 10:26

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că pe DN12 (E578) Miercurea Ciuc - Gheorgheni, la kilometrul 108+900 de metri, pe raza localităţii Sandominic, judeţul Harg ...

Adolescent MORT într-un accident TERIBIL produs de un șofer băut și fără permis
02/08/2020 09:33

 Un adolescent in varstă de 15 ani a murit intr-un accident rutier produs pe raza comunei Plopsoru, judetul Gorj, anuntă MEDIAFAX. Potrivit IPJ Gorj, un sofer care conducea masina pe DN 66 in noaptea de ...

Carantinaţi fără motiv de DSP Mureș, trei români întorşi din Suedia au contestat în instanță decizia și au câștigat
01/08/2020 20:51

 Trei romani care s-au intors din Suedia au fost carantinati fără motiv de DSP Mures. Acestia s-au adresat Judecătoriei Targu Mures, care a anulat decizia de carantinare, anuntă MEDIAFAX. Cei trei au ...

Accident aviatic în SUA: două avioane s-au ciocnit în aer. Cel puțin 7 oameni au murit
01/08/2020 10:43

Într-unul din avioanele implicate in coliziunea survenită vineri dimineaţa (ora locală) in apropiere de aeroportul din Soldotna, la circa 100 km sud-vest de oraşul Anchorage se afla o singură persoan ...