default

Dimensiune font:

Merită Iaşul o asemenea palmă după tot ce-a făcut pentru scrima românească?

| 18-09-2013 05:30

Campionatele Naţionale de sabie pentru juniori s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute pe un butoi cu pulbere * concursul a fost cumva umbrit de decizia Federaţiei Române de Scrimă de a lua Iaşului locurile din Centrul Olimpic feminin de sabie şi de a înfiinţa un centru la Braşov * artileria grea a FR Scrimă a venit la Iaşi pentru a convinge părinţii să-şi lase fetele de 14-15 ani la Braşov, cele mai bune sabrere de această vârstă din România provenind tot de la CSM şi CSS „Unirea”! * oamenii care muncesc în sabia ieşeană au dezaprobat vehement maniera adoptată de numele sonore de la Bucureşti şi n-au de gând să treacă prea uşor peste nedreptatea care consideră că li se face

 Ce nume mari au fost trecute pe afişul Campionatelor Naţionale de sabie pentru juniori, desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute la Iaşi, atât în Sala Polivalentă, cât şi la Palas Mall! Orice competiţie, de orice nivel, şi-ar dori să-i poată enumera printre invitaţi pe Ana Pascu, vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă, în prezent preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Scrimă după ce a condus-o ani buni cu mult succes, tact şi eficienţă, pe Mihai Covaliu, actualul preşedinte al FRS, fost campion olimpic, actual antrenor al lotului masculin de sabie, cu care are deja rezultate cât să-i ţină o viaţă de cald, dar şi pe Marius Florea, secretarul general al FRS, un arbitru recunoscut pe plan mondial. Toţi au descălecat însă în dulcele târg nu neapărat pentru competiţia de care am pomenit, ci mai ales pentru a pune în practică, pe alocuri cu iz de a impune, decizia conducerii Federaţiei Române de Scrimă.

Fără a ştirbi din meritele tuturor celor enumeraţi, trebuie spus de la bun început că de ani buni sabia masculină ţine, când alături de floreta fete, când alături de spada fete, steagul sus în marile competiţii. Iar sabia masculină românească din ultimii ani, în afară de braşovenii Covaliu şi Dumitrescu, se confundă practic cu activitatea desfăşurată de antrenorul emerit Iulian Biţucă, împreună cu colaboratorii săi, la CSS „Unirea” Iaşi şi CSM Iaşi. Lupeică, Zalomir, Hâncianu, Siriţeanu, Dolniceanu sau Gălăţanu sunt numele care au strălucit sub culorile României, dar care la Iaşi au fost descoperiţi şi formaţi. Nu mai înşir şi alte nume de sabreri ieşeni cu care Steaua şi Dinamo şi-au făcut echipe pentru că ar însemna să-i pun în umbră pe toţi cei care încă mai trudesc în sabia românească. Nu-s deloc mulţi, dar iată că eforturile celor de la Iaşi nu mai au aşa mare căutare!

Capital imens de încredere, justificat oare?, pentru viitorul centru de la Braşov!

Să vă spun acum şi ce anume a vrut să pună în aplicare Federaţia Română de Scrimă, de ce au venit la Iaşi toate numele grele de care am pomenit: au venit ca să ia Centrul Olimpic feminin de sabie de pe lângă CSM Iaşi pentru a-l duce la Braşov! Iar totul a pornit cu o zi mai devreme de competiţie, când au fost demarate discuţiile cu părinţii fetelor vizate, cele de 14-15 ani, să-şi continue activitatea la Braşov. Doar atunci putea Covaliu, pentru că a doua zi a plecat spre Monaco, dar discuţiile au fost continuate de Ana Pascu. Fiecare dintre ei încerca să convingă părinţii să-şi lase la Braşov copiii! Centrele Olimpice ştiam că sunt destinate juniorilor, nu unor sportivi care abia dau de gustul sportului de performanţă. „Vom face la Braşov un centru foarte puternic. Va fi foarte bine acolo. Va avea multă susţinere. Obiectivul nostru cu aceste fete este legat de Jocurile Olimpice din 2020”, a spus Ana Pascu. „Fetele vor rămâne legitimate la Iaşi, dar nu obligăm pe nimeni să plece de acasă. Însă centrul îl vom face la Braşov, pe lângă clubul Dinamo”, a întărit dna. Pascu.

Decizia era practic luată şi nu se mai putea face nimic. Dar la Iaşi sunt cele mai bune sabrere din ţară! Au tot ce le trebuie pentru a ajunge mari de tot. Au tot ce le trebuie aici. De ce să plece la Braşov, de ce să schimbe aproape tot ce merge bine? Alte întrebări care au primit drept răspunsuri ridicări de umeri.

Aţi uitat prea repede ce a făcut Iaşul pentru scrima românească”

Federaţia Română de Scrimă se poate lega de faptul că şcoala ieşeană de sabie nu a dat şi la feminin nume atât de răsunătoare ca la masculin. Dar de ce oare dintr-o dată, şi numai la acest capitol, contează acum mai mult trecutul decât prezentul, când tocmai am spus, şi dna. Pascu a recunoscut, că Iaşul are cele mai valoroase sabrere din ţară?

Şi, totuşi, nu poate contesta nimeni decizia FRS, dar ieşenii contestă modalitatea prin care a fost adusă la cunoştinţă. Prof. Adrian Poeană, directorul Clubului Sportiv Municipal Iaşi, a fost foarte tranşant: „FRS îşi stabileşte cum crede de cuviinţă strategia. Dar nu-s de acord că a încercat să discute cu părinţii pe la spatele nostru. A uitat prea repede câte am făcut pentru scrima românească. Mi s-a spus la un moment dat că s-ar vrea şi acceptul CSM, dar am spus răspicat că eu unul nu-l dau. Am senzaţia că am fost folosiţi în toţi aceşti ani. Nu suntem însă sclavii nimănui să se treacă peste noi cu mătura”. Discursul directorului ieşean a căpătat apoi eleganţa care-l însoţeşte mereu, pentru a concluziona: „Le-am propus să ia fetele peste vreo doi ani şi nu voi mai avea nimic împotrivă”.

Prof Viorel Hudac, directorul CSS „Unirea” Iaşi, a fost ceva mai diplomat: „Nu mă opun plecării sportivelor. Părinţii sunt cei care trebuie să hotărască. Dacă ei vor eu nu mă pot opune”. Dar nu putea rămâne totuşi fără să nu-şi spună şi el oful: „Nu-mi pot asuma responsabilitatea pentru ce se va întâmpla cu sportivele dacă părăsesc Iaşul. Au doar 14-15 ani ani, sunt eleve cu situaţii şcolare excelente. Nu am nici cel mai mic gând să boicotăm activitatea Centrelor Olimpice, dar ar fi trebuit să se ţină seama şi de istoria obţinerii unor rezultate. Cam tot ce a avut în ultimii ani şi are sabia masculină românească a plecat de la clubul nostru, a promovat la CSM Iaşi şi apoi, când i-a venit vremea, la loturile naţionale”.

Ce surpriză neplăcută pentru Iulian Biţucă!

Ar mai putea pune FR Scrimă în balanţă şi că antrenorul emerit Iulian Biţucă se apropie de vârsta pensionării, dar Alin Lupeică, Radu Tofan şi Alexandru Sireţeanu sunt trei antrenori tineri gata să se înhame la treabă pentru scrima românească. Dar nici Biţucă nu şi-a spus ultimul cuvânt. „Cum doamna Pascu, dintr-o dată nu mai sunt bun? Mi-am sacrificat viaţa, mi-am sacrificat sănătatea în slujba Federaţiei, iar acum sunt dat la o parte?”, l-am auzit pe Biţucă. Ana Pascu a auzit de multe ori aceste întrebări, disputele cu Biţucă nu-s tocmai comode, dar la câte a făcut el pentru sabia românească chiar are tot dreptul să i le adreseze. „Nu pot accepta aşa ceva. Merg la primarul Nichita, fac memoriu la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, nu se poate să ne luaţi munca noastră”.

I s-a spus să înţeleagă strategia ce vizează Jocurile Olimpice din 2020, dar Biţucă nu este omul care să vadă nuanţele gri. Pentru el este ori alb, ori negru. Altfel n-ar fi pus totul în slujba meseriei şi poate că acum n-am fi vorbit de excelentele rezultate ale echipelor masculine de sabie ale României. Am zis poate, deşi foarte uşor puteam să dau verdicte fără să fi greşit. Biţucă nu poate fi consolat că i-a fost lăsat Centrul Olimpic la băieţi. Vrea totul. Pentru asta a muncit toată viaţa.

La Satu Mare - situaţie similară! Spada de la Craiova a pierdut şi ea locuri

Federaţia de Scrimă are cumva şi partea sa de dreptate. COSR a tot diminuat numărul sportivilor cărora le asigură cazare şi masă în Centrele Naţionale pentru Pregătirea Olimpică a Juniorilor. Va găsi însă contestatari pentru decizia sa, iar cu centrul feminin de sabie de la Braşov joacă o carte foarte mare. Îi trebuie înainte de toate un om ca Biţucă, gata să muncească de dimineaţa până noaptea, în fiecare zi, săptămână de săptămână, ani la rând, fără vacanţe, fără Revelioane sau sărbători pascale. Poate l-o fi găsit, spre binele scrimei româneşti, dar situaţia cu cele cinci locuri de la Iaşi nu este singulară.

Centrul Olimpic masculin de floretă de la Satu Mare îşi pierde şi el toate cele cinci locuri. Centrul feminin de floretă a fost mutat deja de ani buni la Bucureşti, iar acolo vor ajunge şi locurile pomenite. Probabil nu cu tot cu sportivi, deşi dna. Eva Lenghel, antrenorul-coordonator de la centrul sătmărean, spune că are cei mai buni copii din ţară, şi ei de 13-14 ani. „Vom rămâne să ne continuăm activitatea la club. Vom munci în continuare. Dar părinţii nu sunt de acord să le plece copiii la Bucureşti. Satu Mare nu este un oraş atât de mare, cu atât de multe tentaţii. Aici ştiu în permanenţă tot ce fac, îi pot supraveghea. L-am dat pe Virgil Sălişcan scrimei româneşti, dar şi pe alţii, însă acum rămânem fără Centru Olimpic. Nu e drept”, a spus Eva Lenghel.

Nici la Craiova, la Centrul Olimpic de spadă, situaţia nu e prea roză. „Am pornit la drum cu câte opt sportivi, apoi au rămas câte cinci. Acum avem patru la băieţi şi patru la fete. Ne-au luat trei locuri - două de sportivi şi unul de armurier. Îmi pare rău pentru situaţia de la Iaşi, îmi pare rău de Biţucă. Ştiu cât a muncit şi cât munceşte, dar va trebui să înţeleagă. Ştiu însă cât îi e de greu”, a precizat Mircea Alecu, antrenorul-coordonator de la Centrul Olimpic de spadă de la Craiova.

Ultima speranţă: poziţia COSR!

Cinci locuri de la Iaşi, două de la Craiova, poate câteva de la Satu Mare din cele cinci transferate la Bucureşti şi iată cum apar locurile pentru viitorul centru feminin de sabie de la Braşov. „Este sută la sută decizia FR Scrimă. Noi nu ne putem amesteca. Este treaba celor de la Scrimă cum gestionează locurile din Centrele Olimpice”, a precizat Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Dar dacă tot poate dirija locurile din Centrele Olimpice după cum îi dictează interesele, conducerea Federaţiei Române de Scrimă ar putea aplica foarte bine strategia paşilor mici. Ar putea lăsa, să zicem, patru din cele cinci locuri la Iaşi, şi să înceapă la Braşov cu un număr mai mic de sportivi pe banii COSR. Să lase timp celor de acolo să demonstreze că merită încredere deplină şi apoi să transfere, dacă va mai considera de cuviinţă, toate locurile care am presupus că ar merita acum să rămână la Iaşi. Ar fi probabil o decizie care ar împăca pe toată lumea. Altfel, butoiul cu pulbere poate exploda oricând!

Dragoş Gaşpar

 5 LOCURI are Centrul Olimpic feminin de sabie de pe lângă CSM Iaşi. Cerasela Drăgan, Andreea Lupu, Ana Ciobanu, Ioana Sitaru ocupă patru dintre ele. Geanina Gavril tocmai a ieşit din centru, în locul ei urmând să ajungă Iuliana Vrabie. Va mai avea oare unde să ajungă?

 Lista de la CSS „Unirea” Iaşi

Şi CSS „Unirea” Iaşi are o groază de fetiţe exact cum caută FR Scrimă. Alexandra Brânzan, Bianca Lucache, Ioana Radu, Nadine Al Deiri, Adina Şindilariu sau Andreea Lang sunt doar câteva dintre sportivele antrenorului Radu Tofan care vor avea un cuvânt de spus în anii ce urmează.

 „Am senzaţia că am fost folosiţi în toţi aceşti ani. Nu suntem însă sclavii nimănui să se treacă peste noi cu mătura”

Adrian Poeană,
directorul CSM Iaşi

 Îl pierdem pe Lupeică? Ne permitem?

Fostul mare campion Alin Lupeică lucrează cu fetele de la Centrul Olimpic de la Iaşi. Şi a lucrat bine după ce s-a hotărât să revină în apropierea planşelor. Dacă dispare Centrul, la prima vedere poate dispărea şi Lupeică. Îşi permite FR Scrimă să-l piardă?

 Părinţii şi copiii nu vor să vorbească!

Cât de sensibil este acest subiect reiese şi din poziţia părinţilor şi a copiilor implicaţi. Nimeni, dar nimeni, n-a vrut să aibă o poziţie în privinţa deciziei FR Scrimă. Nici măcar sub protecţia anonimatului. Din cele aflate, părinţii nu-şi vor lăsa fetele la Braşov.

 „Mă urc în maşină şi plec la Bucureşti. Nu mă întorc acasă până nu ajung la ministrul Nicolae Bănicioiu ca să afle ce nedreptate ni s-a făcut”

Iulian Biţucă,
antrenor emerit CSM Iaşi

 

 

 

Soluţia lui Chiculiţă

Foarte plăcută reîntâlnirea cu antrenorul Alexandru Chiculiţă, fostul mare sabrer fiind cel sub comanda căruia Mihai Covaliu devenea campion olimpic. Antrenor la Dinamo, el a venit la Iaşi pentru a fi alături de fetele sale, ştie foarte bine de intenţia FR Scrimă în privinţa mutării Centrului Olimpic feminin la Braşov şi o pune mai ales pe seama apropierii de Bucureşti.

Dar Chiculiţă a mai spus ceva: „Problema noastră este că nu le putem oferi copiilor suficiente concursuri, nu neapărat să-i cooptăm în centre olimpice. Sigur că există şi unele avantaje, dar banii cheltuiţi cu cazarea şi masa sportivilor ne-ar putea ajuta mai mult dacă i-am putea folosi pentru a merge în competiţii”.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
ANUNT privind organizarea licitatiei publica-pasune domeniul public. 1. Informatii generale privind autoritatea contractanta: UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA MIRONEASA cu sediul administrativ in Mironeasa, cod postal 707300, judetul Iasi, cod fiscal 4540453, telefon 0232228600, fax: 0232228652, e-mail: contact@primariamironeasa.ro. 2. Informatii generale privind obiectul inchirierii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Proprietati publice, teren pasune, 2 loturi, identificate astfel: 1. Lotul I - 30.00 ha - CF 61847/1; 3. Lotul III - 0.45 ha CF 60701. Inchirierea se face conform art. 333, art. 335 din O.G. 57/2019 si conform HCL nr. 84/07.06.2020; 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Primariei Comunei Mironeasa. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul autoritatii contractante, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Primariei Comunei Mironeasa, comuna Mironeasa, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 150 lei, ce se achita cu numerar la casierie. 3.4. Data limita privind solicitarea clarificarilor: 31.07.2020, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data limita de depunere a ofertelor: 07.08.2020, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primaria Comunei Mironeasa, registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 07.08.2020, ora 10.00, Primaria Comunei Mironeasa, judetul Iasi. 5. Instanta competenta in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalulu Iasi, Strada Elena Doamna, nr. 1A, cod postal 700398, telefon: 0332403642, fax: 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro. 6. Data transmiterii anuntului de licitatie catre instantele abilitate, in vederea publicarii: 16.07.2020.
Primăria Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi, scoate la vânzare în data de 14.08.2020, ora 10, la sediul său din Comuna Tomeşti, suprafaţa 268 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 10, Parcela Arabil 455/5, nr. cadastral 66629, la ora 10:30, suprafața de 247 mp, situată în intravilan extins conform PUG Sat Tomești, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 47, Parcela Arabil 2489/8, nr. cadastral 66957, iar la ora 11, suprafața de 147 mp, situată în intravilan Sat Vlădiceni, Comuna Tomești, Județul Iași, Tarlaua 5, Parcela Arabil 114. Terenurile se află în domeniul privat al Comunei Tomeşti. Documentația de atribuire se pune la dispoziție pe suport de hârtie, contra unui preț de 50 de lei. Ofertele se pot depune până la data de 13.08.2020, ora 15, la sediul Primăriei Tomești, într-un exemplar. Taxa de participare la licitaţie este de 50 lei. Garanţia de participare este de 3% din preţul de pornire la licitaţie pentru întreaga suprafaţă. Preţul de pornire al licitaţiei este de 7000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 268 mp,3000 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 247 mp, și 3292 EURO pentru întreaga suprafață, pentru terenul de 147 mp. Prezentul anunț se va transmite pentru publicare instituțiilor publice abilitate, în data de 14.07.2020. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi. Tel. 0232/290434, int.211.
Poliția a confirmat faptul că trupul neînsuflețit găsit în apele Someșului îi aparține minorului dat dispărut
03/08/2020 23:37

Deznodămant tragic. Trupul neinsufletit găsit de pompieri duminică dimineată ii apartine minorului de 16 ani care era dat dispărut de cateva zile, anuntă Inspectoratul Judetean de Politie Satu Mare. Adol ...

Un bărbat din București este suspectat că a încercat să-și ucidă soția, apoi a dat foc casei
03/08/2020 17:22

Luni, 3 august, in jurul orei 14:00, in Sectorul 5 al Capitalei, un apel la 112 anunta că există un conflict monstru intre doi soti. La etajul doi al unui bloc, cei doi soti in varstă de 52 de ani si 54 de ...

Taximetrist din Sectorul 3, snopit în bătaie de doi tineri: apoi l-au și jefuit; Poliția anchetează cazul pentru vătămare corporală
03/08/2020 14:49

 Un taximetrist a fost rănit in ultima unei altercaţii cu două persoane, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul fiind transportat la spital, unde a rămas internat, informează Agerpres. & ...

Mafia lemnului, călcată de Poliție în perioada 24-30 iulie: 84 de dosare penale întocmite şi amenzi de peste 300.000 de lei
03/08/2020 14:46

Poliţiştii au inregistrat, in perioada 24-30 iulie, 84 de dosare penale şi au aplicat sancţiuni contravenţionale in valoare de 315.000 lei in urma acţiunilor pentru protejarea fondului forestier, prevenir ...

Tânăr de 28 de ani, prins drogat la volan
03/08/2020 14:43

 Un tanăr de 28 ani din Galaţi a fost depistat la volan sub influenţa cannabisului, pe numele său fiind deschis dosar penal, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi. Potrivit ...

Accident rutier mortal pe DN1 în sensul către București: un biciclist a fost spulberat de o autoutilitară
03/08/2020 13:31

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informează că pe sensul către Capitală al DN1 Bucuresti-Brasov, la kilometrul 49+550 de metri, in apropierea localitătii Romanesti, jud ...

Accident teribil pe varianta de ocolire a orașului Țăndărei: un autotren a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod
03/08/2020 13:30

 Un accident rutier grav a avut loc luni, 3 august, pe varianta de ocolire a orasului Tăndărei, din Ialomita.   Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informează c ...

Alcoolemie uriașă la volan pentru o persoană care nu deținea permis de conducere. Polițiștii au intervenit
03/08/2020 13:29

În timp ce actionau pentru siguranta participantilor la traficul rutier, politistii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din orasul Bals, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Barza, fără a ...

DNA intră în Romsilva: Mai mulți șefi dintr-un ocol silvic, arestați pentru mită de aproape 5 milioane de lei
03/08/2020 11:50

 La solicitarea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Bacău, judecătorii Curtii de Apel Bacău au dispus măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de ...

Familia bărbatului care a SĂRIT pe geam de la etajul 6 la o descindere a MASCAȚILOR a depus plângere penală
03/08/2020 10:32

 Familia bărbatului care a sărit de la etajul 6 al apartamentului in care locuia, după o descindere a mascatilor, a depus plangere penală la politie. La Politia Capitalei a fost deschisă o anchetă cu ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!