Morfină,Lunaldin,Sevredol,Xanax şi Fentanyl,drogurile de mare risc furnizate de farmacistul Șonea dealerilor bucureșteni- Vânzări supravegheate tehnic de DIICOT

24

Dimensiune font:

| 22-09-2023 17:58

DIICOT a documentat timp de peste 9 luni activitățile de furnizare de droguri de mare risc pe piața bucureșteană a farmacistului societății Fildas, deținătoarea lanțului farmaceutic Catena, Constantin Șonea, vreme în care a introdus colaboratori sub acoperire și colaboratori cu identitate reală, a făcut expertize toxicologice și a ascultat numeroase persoane pentru a lămuri harta relațională, de furnizare și traseele acestor droguri.

Anchetatorii DIICOT arată în dosarul de la Tribunalul București prin care cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Constantin Șonea că urmărirea penală a situației acestuia a început din 2 februarie, după înregistrarea denunțului altui posesor de droguri de mare risc.

Denunțul viza faptul că „numitul „Șonea Constantin” zis Costy,angajat al SC Fildas Traning SRL, se ocupă cu traficul de droguri de mare risc pe raza municipiului București,respectiv Morfină,Lunaldin,Sevredol,Xanax şi Fentanyl ,pe care le procură din cadrul societății comerciale unde lucrează”.

Sub lupa poliției judiciare

„Prin ordonanţa din ..., s-a dispus delegarea lucrătorilor de poliţie din cadrul IGPR-Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate București, Serviciul Antidrog, pentru efectuarea investigaţiilor necesare cauzei.

Prin referatul din data de ..., organele de politie din cadrul I.G.P.R., Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, Serviciul Antidrog,au propus:

1.Autorizarea introducerii în cauză a investigatorului sub acoperire: ...-nume de cod, născut la.... ..... ..... ,pentru o perioadă de 60 de zile, în conformitate cu prevederile art. 138 şi 148 din Codul de Procedură Penală;

2. Autorizarea introducerii în cauză a colaboratorului cu identitate protejată ...-nume de cod,născut la ..... ..... ... ., pentru o perioadă de 60 de zile, în conformitate cu prevederile art. 138 şi 148 din Codul de Procedură Penală;

3. Autorizarea introducerii în cauză a colaboratorului cu identitate reală... .... ..... .... pentru o perioadă de 60 de zile, în conformitate cu prevederile art. 138 şi 148 din Codul de Procedură Penală;

4. Autorizarea obținerii de către investigatorul sub acoperire ..... - nume de cod, precum şi de colaboratorii ......-nume de cod şi ......, de date şi informații privind membrii grupării infracționale din care face parte numitul Șonea Constantin zis „Costy”, activitatea infracțională desfășurată de către acesta, precum şi purtarea de discuții cu numitul Șonea Constantin zis „Costy” şi alte persoane din anturajul său, referitoare la traficul de droguri de risc şi mare risc.

Prin ordonanța din data de 17.08.2023,s-a dispus:

1.Autorizarea introducerii în cauză a investigatorului sub acoperire: .....-nume de cod, născut la data de 19.05.1980 în Bucureşti, domiciliat în mun. Bucureşti, str.Masina de Pâine nr.5, sector 6 ,pentru o perioadă de 60 de zile, în conformitate cu prevederile art. 138 şi 148 din Codul de Procedură Penală;”, se arată în dosarul de la instanță.

Totodată se arată că cei trei colaboratori au avut și sarcina da a „obține informații şi mijloace de probă, în legătură cu săvârsirea infracțiunii de trafic de droguri de către membrii grupării infracționale”, „să poarte discuții cu persoanele implicate în prezenta cauză„, „să cumpere de la persoanele implicate sau de la persoane intermediare, respectiv să primească, să dețină şi să transporte cantitatea de până la 1 kg de droguri„, să efectueze interceptarea şi înregistrarea audio/video a persoanelor implicate, în mediul ambiental„, „să se infiltreze, prin utilizarea de mijloace specifice, în mediul infracțional cercetat în prezenta cauză, pentru obținerea de informaţii sau mijloace de probă, în condiţiile prevăzute de lege, în legătură cu săvârsirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc de numitul Șonea Constantin zis „Costy”, precum şi de către persoanele aflate în legătură infracțională cu acesta, precum şi să obțină date care să permită identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea faptelor care formează obiectul acestui dosar„, „să se implice, cu respectarea dispozițiilor art. 101 alin. 3 C.p.p., în acţiunile întreprinse de Șonea Constantin zis „Costy”, şi de către persoanele aflate în legătură infracțională cu acesta, în condițiile cadrului judiciar de investigație care face obiectul acestui dosar, creând aparența asigurării unei oportunităţi normale făptuitorilor de comitere a faptelor investigate, în conformitate cu rezoluţia infracţională deja luată de către aceștia„, să cumpere, cu respectarea art. 101 alin. 3 din Codul de procedură penală, de la Șonea Constantin zis „Costy”, şi persoanele aflate în legătură infracțională cu acesta, şi, respectiv, să primească, să dețină sau să transporte, cantitatea de pana la 1 kg cocaină, precum şi de alte droguri de mare risc pe care sus numitul le-ar putea trafica„, „să efectueze, cu sprijinul tehnic al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Directiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitatea Organizată şi Terorism sau al Direcției Operațiuni Speciale, interceptarea şi înregistrarea audio sau audio-video, a convorbirilor pe care le vor purta în mediul ambiental cu Șonea Constantin zis „Costy”, şi cu persoanele aflate în legătură infracțională cu acesta„, „să deţină şi să folosească documente care să le permită îndeplinirea, potrivit identităţii atribuite sub acoperire, a activităţilor pentru care sunt autorizați prin prezenta ordonanţă.

S-au întors cu tolba plină....de informații...și droguri

„Din procesul verbal întocmit de organele de poliție delegate în cauză la data de ...., a rezultat că numitul Șonea Constantin zis „Costy”, pentru desfășurarea activităților infracționale, folosește postul telefonic,cu numărul de apel .....

De asemenea, din investigații, coroborate cu datele obținute din exploatarea mandatelor de supraveghere tehnică emise în cauză, a rezultat faptul că numitul Șonea Constantin locuiește fără forme legale, împreună cu concubina sa, ....

La data de 21.08.2023 , sub supravegherea investigatorului sub acoperire cu numele de cod „ ...,colaboratorii cu identitate reală.....şi colaboratorul cu numele de cod ...., s-au întâlnit în jurul orei 11.40, în zona str.Icoanei nr.110, cu numitul Șonea Constantin zis „Costy” şi au cumpărat de la acesta un număr de 380 pastile de Fentanyl, concentrație 200 mg, ambalate în 38 de cutii inscripționate Lunaldin, 20 comprimate de 400 mg ce conțin Fentanyl,ambalate în două cutii inscripționate Lunaldin ,precum şi 109 comprimate ce conțin Oxycodonă,ambalate în două cutii inscripționate Oxidolor, pentru suma de 1000 lei.

Cutiile cu pastile ce conțineau 380 pastile de Fentanyl, concentrație 200 mg, 20 comprimate de 400 mg ce conțin Fentanyl,precum şi 109 comprimate Oxycodonă , au fost introduse într-o pungă de plastic, sigilată cu sigiliul MAI .....”, se mai arată în actele din dosarul ajuns la instanță.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:22

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Percheziții mamut la Baia Mare după fuga primarului Cherecheș
30/11/2023 16:43

Oamenii legii fac mai multe perchezitii in Baia Mare, după fuga primarului Cătălin Chereches. "In cadrul cercetărilor care se efectuează intr-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe langă Tri ...

Cherecheș urmărea să ajungă în sânul mafiei italiene. Dezvăluiri explozive despre planurile primarului penal
30/11/2023 16:41

Apar detalii explozive despre planul lui Chereches de a scăpa de puscărie. Primarul din Baia Mare spera că mafia italiană il va scăpa de extrădare. Politistii germani au găsit asupra lui un buletin itali ...

A fost condamnat jandarmul care a bătut un protestatar pașnic, în timpul protestelor din 10 august.
30/11/2023 13:29

Tribunalul Militar Bucuresti s-a pronuntat in cazul jandarmului Florian Danilov, in prezent pensionar, judecat pentru purtare abuzivă in timpul protestelor din 10 august 2018. Instanta a decis ca plutonierul, ...

Dorian Popa, extrem de trist! Ce a făcut artistul la o lună după ce a avut probleme cu legea! „Împreună la bine, atât de singur la greu!”
30/11/2023 10:17

Dorian Popa (35 de ani) este mai trist ca niciodată! Abătut, fără chef si extrem de trist! Asa apare Dorian Popa in cel mai nou videoclip al său la piesa “Merg mai departe”, pe care a lansat-o la o lu ...

Cum a putut scăpa Paul de România de extrădare! Șmecheria de pe Dâmbovița, exportată la Paris?
30/11/2023 09:33

Curtea de Apel din Paris a refuzat miercuri, 29 noiembrie, predarea lui Paul al Romaniei, autointitulat print, pe motive de procedură, respectiv că unul dintre judecători nu a depus jurămantul de investire. ...

CTP îl cauționează pe ‘Magicianul’ acuzat de DNA în Dosarul achiziției vaccinurilor în pandemie: De vină ar fi doar Cîțu
30/11/2023 00:30

CTP il cautionează pe ‘Magicianul’ acuzat de DNA in Dosarul achizitiei vaccinurilor in pandemie: De vină ar fi doar Citu Cristian Tudor Popescu (CTP) a vorbit, intr-o postare, pe Facebook, despre dosarul ...

Cherecheș nu va primi ani în plus pentru fuga din țară. Avocatul Bărbuceanu: Legislația românească are un gol mare. Vor mai fugi mulți
29/11/2023 16:14

Fugarii din Romania, printre cei „mai” celebri fiind Radu Mazăre, Alina Bica, Elena Udrea si, mai nou, Cătălin Chereches, au atras atentia unui „gol” din legislatia romanească. Atitudinea „sustrag ...

Sindicalistul Cosmin Andreica dă bomba după ce Cherecheș a fugit din țară: În Schengen, ăsta va fi viitorul
29/11/2023 15:38

Sindicalistul Cosmin Andreica spune că fuga condamnatilor penal din tară va fi ceva normal dacă Romania intră in Schengen si controalele de la granită se ridică. Mai mult, Andreica acuză că demiterile d ...

ÎCCJ ar putea desființa condamnarea lui Cătălin Cherecheș - Avocatul anunță ce se întâmplă cu primarul
29/11/2023 15:20

Răzvan Doseanu, avocatul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat miercuri pentru AGERPRES că pe 7 decembrie la Inalta Curte se va judeca cererea de strămutare in dosarul in care edilul est ...

Detalii tulburătoare în cazul pedagogului înjunghiat de eleva de 16 ani. Eleva ar fi declarat că nu-și regretă fapta
28/11/2023 14:08

Adolescenta de 16 ani care luni l-a injunghiat pe un pedagog pe motiv că acesta o reclamase după ce a găsit-o cu un băiat in internatul liceului din Oradea la care invăţa a fost reţinută marti şi urmea ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei