Cea mai nouă versiune a dulapurilor lunii mai!

dulap-multifunctional-donatella-4-usi-pal-alb

Dimensiune font:

| 11-05-2020 09:21

Obiecte de mobilier esențiale, dulapurile ajută direct la igienizare și organizare. Pe lângă faptul că își îndeplinesc obiectivul ca unitate de depozitare, dulapurile sunt, de asemenea, o parte specială a decorului, oferind o notă foarte elegantă și elaborată întregii case. Piese fundamentale în orice casă, dulapurile sunt foarte utile și nu ocupă, aproape niciodată, prea mult spațiu. Oricare ar fi dimensiunea, orice material și orice dimensiune, acestea sunt piesele de mobilier cu cea mai mare căutare.

Dulapul este o piesă de mobilier confecționată cel mai des din lemn constând într-un spațiu închis prevăzut cu rafturi folosit în general pentru depozitarea hainelor.

Pe lângă spațiul intim pe care ni-l asigură și rezervă, dulapul de depozitare poate constitui chiar și un adevărat mini-ecosistem în locuință, reflectând întreaga noastră personalitate.

Există un loc unde  dulapurile capătă un sens

Există o mare diversitate de dulapuri pe piață. Cu toate acestea, există și o opțiune de a avea mobilier personalizat, de a se potrivi perfect în spațiul în care sunt destinate a fi amplasate și în special pentru decorarea casei.

Dacă sunteți în căutarea mai multor idei pentru garderobele dumneavoastră, pentru camerele de zi sau bucătării, există un loc unde  dulapurile capătă un sens.

În plus, aceste dulapuri oferă senzații de iluminare și spațiozitate mai mare, fiind perfecte în decorarea dormitoarelor mici.

Foarte des, cele mai căutate dulapuri sunt cele pentru dormitoare.

Majoritatea oamenilor își pun, în mopd frecvent, o întrebare: cum aleg dulapul perfect pentru dormitor? Iar întrebarea revine obsesiv, cu atât mai mult cu cât garderoba este elementul esențial  al dormitorului, configurând unul dintre pereții ce alcătuiesc camera noastră.

În principal, trebuie să aveți cunoștințe despre dimensiunile camerei și despre ceea ce trebuie să păstrăm în dulap. Ca mai multe lucruri de depozitat, cu atât mai mare este garderoba.

Dacă, pe de altă parte, vom stoca doar haine și încălțăminte, atunci nu ar trebui să fie atât de mare și, prin urmare, nu ar trebui să ocupe atât de mult spațiu.

Un adevărat mini-ecosistem în locuință

Pe lângă spațiul intim pe care ni-l asigură și rezervă, dulapul poate constitui chiar și un adevărat mini-ecosistem în locuință, reflectând întreaga noastră personalitate.

Dacă structura camerei este destinată celor mici, tinerilor sau adulților, amenajarea trebuie să pornească cu un dulap special, prevăzut cu bară de suport umerașe, unde poți să îți agăți în siguranță cămășile și costumele tale preferate.

Dulapurile cu locașe au o funcționalitate mai mare. De fapt, sunt considerate mobilier mai actualizat și sunt perfecte pentru bucătării. Acest lucru este foarte practic și foarte funcțional.

Nu trebuie uitat faptul că, astăzi, la mare căutare sunt și dulapurile pentru cărți. Acest tip de mobilier este, de asemenea, la cerere mare, deoarece persoanele care îl folosesc îl pot manevra în funcție de gusturile lor, de caracteristicile locului în care îl vor plasa și, în special, de nevoile lor.

Printre diferitele materiale atunci când alegeți un dulap, lucrul obișnuit este să alegeți ceva în ton cu restul lucrărilor din lemn ale casei, ușile din lemn sau lacul alb. Le putem combina, de asemenea, cu ușile din sticlă sau oglindă și, chiar dacă ușile noastre au grilaj de lemn, putem folosi o hârtie decorativă pentru decorarea acesteia.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE –  ANUNȚ DE PRESA
21/04/2021 10:20

 ANUNT DE PRESA Data: 21.04.2021 LA LANSAREA PROIECTULUI ”CRESTEREA CAPACITĂTII  DE PRODUCTIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRINACHIZITIA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE”  

LICTRANS INTERNAȚIONAL SRL anunță lansarea proiectului  “CAPITAL DE LUCRU”
21/04/2021 09:46

 LICTRANS INTERNATIONAL SRL anuntă lansarea proiectului ,,CAPITAL DE LUCRU”  

Ministerul mediului lansează astăzi  programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru anul 2021
21/04/2021 09:00

Ministerul Mediului va lansa miercuri, incepand cu orele 9,00, in cadrul unui eveniment programat in faţa sediului instituţiei, programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru anul 2021. Acţiunea va avea lo ...

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
21/04/2021 09:00

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, inscris in cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG ...

Anunț privind începerea proiectului finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capi-tal de lucru acordate IMM-urilor”  pentru societatea MUNCHEN HOLDING AGENCY SRL
21/04/2021 09:00

Anunt privind inceperea proiectului finantat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea MUNCHEN HOLDING AGENCY SRL

GOLD FOOD R.D.F. SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”GOLD” proiect  nr. RUE 7686 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
21/04/2021 09:00

 GOLD FOOD R.D.F. SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”GOLD” proiect  nr. RUE 7686 inscris in cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 13 ...

Pădurarii ies în stradă. Ei cer Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor alocații pentru administrarea ariilor protejate și susținerea împăduririlor
21/04/2021 08:48

Federaţia Sindicatelor din Silvicultură Silva (FSSS) organizează miercuri pichetarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), potrivit unui comunicat remis de organizaţia sindicală. Una din ...

S.C. Galaxy Design S.R.L – ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”
20/04/2021 18:05

 Comunicat de presă 20.04.2021 ANUNT ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”   

OSCAR EIGO FOOD SRL – Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”
20/04/2021 17:35

Comunicat de presă 20.04.2021 Anunt incepere proiect finantat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru OSCAR EIGO FOOD SRL

FOTO - Poza zilei - prietenii în natură
20/04/2021 15:29

Sursa foto - Drumetii in natură (Facebook)

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei