E NEBUNIE: Bitcoin atinge un NOU maxim istoric

bitcoin-630x419

Dimensiune font:

| 19-02-2021 17:58

Bitcoin a atins încă un record record vineri și se înderaptă spre o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari, relatează Reuters. Cea mai populară criptomonedă din lume a crescut cu 2,6% la un maxim istoric de 52.932 dolari, stabilind un salt săptămânal de peste 8%. Până acum, luna aceasta a crescut cu aproximativ 60%.

 

 Marșul Bitcoin este alimentat de semnele că este din ce în ce mai acceptat în rândul investitorilor și companiilor, de la Tesla și Mastercard la BNY Mellon.Cele mai recente câștiguri au dus la o capitalizare de piață de aproximativ 982 miliarde de dolari, potrivit site-ului CoinMarketCap, în timp ce toate monedele digitale combinate sunt evaluate la aproximativ 1,6 trilioane de dolari, conform Mediafax.

 

Cu toate acestea, mulți analiști și investitori rămân sceptici față de activul digital reglementat parțial și extrem de volatil, care este încă puțin folosit pentru comerț.

Analiștii de la JP Morgan au declarat că prețurile actuale ale bitcoin sunt mult peste estimările valorii juste. Bitcoin este un „spectacol economic”, spun analiștii băncii de investiții.

Săptămâna aceasta, alți investitori au declarat că volatilitatea bitcoin reprezintă un obstacol pentru ambițiile sale de a deveni un mijloc de plată larg răspândit.

Joi, șeful Tesla Elon Musk - ale cărui tweet-uri au alimentat raliul bitcoin - a declarat că deținerea monedei digitale este doar cu puțin mai bună decât deținerea de numerar. De asemenea, el a apărat achiziția recentă a companiei Tesla de bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, ceea ce a aprins interesul general pentru moneda digitală. 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:47

%ANUNTSPECIAL%
Dezastru în solariile din Matca. Producția este întârziată din cauza frigului
19/04/2021 11:43

Cercetătorii sustin că aceste oscilatii bruste de frig si cald vor afecta si calitatea produselor agricole, transmite Digi24.ro. Din cauza frigului, legumicultorii din Matca, judetul Galaţi, fac si acum fo ...

Comunicat de presa GRANPANINO SRL - Granturi capital de lucru
19/04/2021 10:42

 Comunicat de presa GRANPANINO SRL - Granturi capital de lucru  Granpanino SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate e ...

SC PROTETIC DESIGN SRL - Anunt incepere proiect ,,Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri
19/04/2021 10:30

SC PROTETIC DESIGN SRL - Anunt incepere proiect ,,Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri 

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
19/04/2021 10:00

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, inscris in cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG ...

CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE –  ANUNȚ DE PRESA
19/04/2021 09:56

 ANUNT DE PRESA Data: 08.04.2021 LA LANSAREA PROIECTULUI ”CRESTEREA CAPACITĂTII  DE PRODUCTIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRINACHIZITIA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE”

Anunt incepere proiect finantat prin Masura 2 ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea In Front Associates S.R.L.
19/04/2021 09:30

Anunt incepere proiect finantat prin Masura 2 ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea In Front Associates S.R.L.    

Investiții noi prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru modernizarea României
19/04/2021 09:12

Investitii noi prin Planul National de Redresare si Rezilientă pentru modernizarea Romaniei Regal Group Fonduri Europene, autor Sofroni Mălin consultant fonduri europene iasi Ca să ofere sprijin statelor m ...

Sparanghelul din Austria, în pericol din cauza românilor. Zilierii pleacă în Germania
19/04/2021 07:19

    În timp ce pandemia Covid aproape a adus intrarea lucrătorilor străini, in special din Romania si Ungaria, intr-un punct mort in anul precedent, o nouă problemă apare anul acesta. Deo ...

Concedieri în masă la CFR Marfă: 1.400 de oameni ar putea pleca
18/04/2021 21:12

Conducerea CFR Marfă discută ia in calcul disponibilizarea a 1.400 – 1.500 de angajati, adică o unei treimi din total, scrie Club Feroviar. „Este o discutie, (…) Este in stadiu de lucru, n ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei