Șefii de la eMag nu mai pot ascunde adevărul! Cifrele înregistrate de faimoasa platformă online sunt pe un trend ascendent

14

Dimensiune font:

| 15-06-2024 22:08

Platforma eMag a reușit, de-a lungul anilor, să ajungă în topul preferințelor românilor. Numai în ultimii ani, s-a dublat numărul antreprenorilor care aleg să vândă produsele prin platforma eMag. Potrivit anunțului de luni, al reprezentanții marketplace-ului, la o conferință de presă, există aproape 57.000 de antreprenori.

De asemenea, a crescut și numărul comercialților românni care exportă prin marketplace în Ungaria și Bulgaria.

„Dacă ne uităm la numărul de selleri, pentru antreprenorii din România eMAG marketplace este o soluție de export, este o soluție prin care sellerii pot vinde deodată în trei țări. În trei țări înseamnă o populație de 35 de milioane de oameni, care este o populație destul de mare și semnificativă și înseamnă un proces ușor pentru a-ți vinde marfa la export.

Dacă te gândești ce înseamnă să deschizi un magazin nou într-o țară nouă sau să faci o vânzare într-o țară nouă, probabil că te vei speria ca antreprenor sau ca business local. Însă în momentul în care această listare se întâmplă o dată, intri în platforma eMAG și foarte ușor poți să transferi produsele pe care le listezi pentru România în celelalte două țări, lucrurile devin mult mai simple și posibilitățile de creștere sunt mult mai mari pentru acești selleri. Asta înseamnă că și numărul de oferte pe care ei le pot oferi mai departe în cele trei țări a crescut foarte mult”, a explicat Irina Pencea, General Manager eMAG România și Senior VP Ungaria și Bulgaria, la o conferință de presă.

Afaceri de 6 milioane de lei

Platforma eMAG România se poate mândri cu cifra de afaceri. Numai în anul 2023 a reușit să ajungă la afaceri de aproape 6 miliarde de lei (5,979 miliarde lei), ceea ce înseamnă o creștere de 11% comparativ cu anul 2022.

Pentru perioada 2024 – 2025, grupul eMAG are în vedere investiții de aproape 900 milioane de lei.

„Vom continua să investim și în anul fiscal următor. Noi îl numim fiscal year 2025, a început la 1 aprilie 2024, se termină la 31 martie 2025. Avem un plan de investiții de 900 de milioane de lei la nivel de tot grupul de companii și în ce vrem să investim. În primul rând vrem să investim în achiziții și în extinderea companiilor din grup, în România, Ungaria, Bulgaria.

În sensul acesta vrem să investim 320 de milioane de lei. Vrem să dezvoltăm logistica de e-commerce, depozite sau puncte de livrare. În zona aceasta vom investi 309 milioane lei. Vom continua investițiile în tehnologie, 161 de milioane lei, în zona de diversificare a metodelor de plată, în zona de credit și vom aloca un buget de 86 de milioane lei.

Nu în ultimul rând, continuăm să investim în extinderea gamelor de produse atât în eMAG România, Bulgaria, Ungaria, dar și în celalalte companii din grup, cum ar fi Fashion Days, care acum mă aștept să cunoască o extindere foarte mare a gamei de produse”, a declarat Tudor Manea, CEO Group eMAG.

Pentru extinderea gamelor de produse se pregătește o investiție de 22 milioane de lei

Directorul general al grupului eMAG a mai spus că în ceea ce privește investițiile în tehnologie, AI va juca un noul extrem de important.

„Un rol important îl va juca zona de AI deoarece vom reuși să traducem mult mai ușor contentul și să traducem mult mai ușor produsele sellerilor români în afara țării. După aceea vom investi în modul în care clienții explorează gama de produse”, a mai spus el, completând că va fi construit un „browsing de imagini pe platforma eMAG” față de cel curent, bazat mai mult pe text.

Limită de credit

CEO-ul mai spune că plănuiește ca fiecare client să aibă o limită de credit în cont.

„În zona de plată, visul nostru este ca fiecare client să ajungă să aibă o limită de credit în cont. Suntem pe acest drum, 2 milioane de clienți au deja această limită și ne dorim să creștem mult mai mult acest număr și nu în ultimul rând, în zona de customer care, lucrăm ca chatbotul pe care îl avem în momentul de față să ofere o interacțiune mult mai umană”, a mai spus CEO-ul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
COMUNICAT DE PRESA SIMPLY SMILING S.R.L.
24/07/2024 09:55

 COMUNICAT DE PRESA SIMPLY SMILING S.R.L.

COMUNA ROMANESTI, Comunicat de presă  „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” Demararea proiectului de investiții
24/07/2024 09:30

 COMUNA ROMANESTI, Comunicat de presă  „PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!” Demararea proiectului de investitii

 COM. ROMÂNEȘTI „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” Demararea proiectului de investiții
24/07/2024 09:29

  COM. ROMÂNESTI „PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!” Demararea proiectului de investitii

COMUNICAT DE PRESA   “PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!” Comuna Motca
24/07/2024 09:00

 COMUNICAT DE PRESA   “PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!” Comuna Motca

Reforma sistemului bugetar, tot mai aproape
24/07/2024 07:30

  Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că, in acest moment, există cadrul legal pentru o reorganizare totală a sistemului public, subliniind că Romania are nevoie de o reformă a sistemului bugeta ...

Sute de urși vor fi uciși în acest an
24/07/2024 07:01

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care vizează măsuri de gestionare a populaţiei de urşi. Actul normativ vizează completarea articolului 1 din Legea vanătorii şi a protecţiei fond ...

A cincea zi consecutivă de depreciere a leului
23/07/2024 21:35

Tendinta de scădere a leului s-a mentinut si marti, după puseul apreciativ de la inceputul săptămanii trecute, cand media euro a atins minimul ultimelor nouă luni de 4,9655 lei. Cotatiile din piata valu ...

Cum au distrus Fabrica de Apă Grea. PSD și PNL – paraziți toxici
23/07/2024 18:29

Fabrica de Apă Grea de la Măgurele, odată un simbol al excelentei in cercetarea nucleară si al avansului tehnologic in Romania, a ajuns să fie distrusă sub influenta factorilor politici care au condus tar ...

SC MEGA M&L SRL – Începerea proiectului „Modernizarea microîntreprinderii Mega M&L SRL”
23/07/2024 15:15

 COMUNICAT DE PRESĂ  Data 23.07.2024 Începerea proiectului „Modernizarea microintreprinderii Mega M&L SRL”

Anunț de presă Data 23.07.2024 ANUNȚ FINALIZARE PROIECT «EXTINDERE LICEU TEHNOLOGIC PRIN CONSTRUIRE CORP NOU»
23/07/2024 13:50

 Anunt de presă Data 23.07.2024 ANUNT FINALIZARE PROIECT «EXTINDERE LICEU TEHNOLOGIC PRIN CONSTRUIRE CORP NOU»

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei