ERR(8): Notice: Undefined variable: GDPR
ERR(8): Notice: Undefined variable: GDPR_CONSENT_755
Gogoși cu banane - crocante la exterior și moi la interior. Un deliciu!

Gogoși cu banane - crocante la exterior și moi la interior. Un deliciu!

descărcare (7)

Dimensiune font:

| 24-06-2022 10:45

 

Gogoși cu banane este un desert delicios și extrem de simplu de făcut. Sunt gata în doar 10 minute.  

Ingrediente
 

- 200 grame făină

- 3 banane

- 1  ou

- 30 grame zahăr

- 1 plic zahăr vanilat

- coajă de lămâie

- sare

- 10 grame praf de copt

- ulei pentru prăjit

Gogoși cu banane. Mod de preparare
 

Se decojesc bananele, se pisează cu o furculiță și se pun într-un bol suficient de mare. Peste bananele pasate se adăugă oul, zahărul, zahărul vanilinat, coaja de lămâie și puțină sare, după care se mixează foarte bine totul.

Praful de copt se pune în făină și se amestecă foarte bine. Amestecul de făină și praf de copt se adăugă peste compoziția de banană. Se amestecă cu un tel și astfel obținem compoziția pentru gogoși.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:40

Omleta franțuzească, cea mai pufoasă omletă din lume. Iată cât de ușor se prepară
06/10/2022 17:15

O astfel de retetă este această omletă magnifică. Omleta Poulard a apărut pe insula franceză insula franceză Mont Saint Michel, incă in secolul al XIX-lea, fiind inventată de Annette Poulard. Femeia a ...

Povestea covrigului
06/10/2022 16:37

Îi găsim la orice colţ de stradă, sunt ieftini şi au devenit, in timp, consumaţi la scară largă. Dar caţi ştiu povestea din spatele covrigilor?! Ei bine, totul incepe undeva prin anul 600. Dis ...

Ostropel de pui
06/10/2022 15:48

Ostropelul de pui este o mancare delicioasă, usoară, de vară. Se folosesc pulpe de pui. Ingrediente: * 1 kg pulpe de pui cu piele si os (sau mix cu pulpe dezosate) * 1 ceapa medie * 1 capatana de usturo ...

Rețeta prăjiturii Sfântului Fanurie
06/10/2022 14:45

Fanuropita sau prăjitura Sfantului Fanurie este o prăjitură foarte populară in Grecia, aromată si foarte simplu de făcut. În timpul preparării acestei retete, se spun rugăciuni către Sfantul Fanu ...

Scumpirea ouălor afectează bucătăria franțuzească
06/10/2022 11:00

Dublarea preţului ouălor in Franţa, din cauza exploziei preţurilor la nutreţ şi energie precum şi a lipsei livrărilor ca urmare a gripei aviare, a determinat unele companii alimentare să işi reducă p ...

VIDEO - Cafeaua perfectă, cu Gheorghe Florescu
06/10/2022 05:45

   Stiati că pentru prima dată, cafeaua a apărut la sfarsitul secolului al IX-lea in Etiopia, printr-o intamplare? Un păstor care avea o turmă de capre a observat cum caprele sale au mai multă ...

Cafeaua, vinul și bananele sunt pe cale de dispariție. Ce vom mânca peste 40 de ani
05/10/2022 09:30

Schimbările climatice vor provoca si disparitia sau, in cel mai fericit caz, reducerea suprafetelor cultivate cu anumite culturi. Pe măsură ce conditiile de vreme se schimbă, fermierii vor intampina mari ef ...

Cum se prepara cea mai buna cafea la ibric
05/10/2022 07:05

Cafeaua la ibric pare simplu de preparat, insa daca ne dorim sa pastram traditia, trebuie sa facem rost, mai intai, de un ibric din cupru si sa cautam o cafea macinata fin sau chiar sa ne ocupam singuri de ma ...

Chec aperitiv cu dovlecei și ciuperci
04/10/2022 15:30

 O retetă usoară, de vară, checul aperitiv cu dovlecei este o alternativă sănătoasă inclusiv pentru pranz. Ingrediente: 6-7 ciuperci 1 dovlecel 1 ceapa alba 1 morcov 4 ou ...

 Ce sunt florentinele Glyko?
30/09/2022 16:56

  Sunt create artizanal pentru cele mai pretentioase gusturi. Mai mult decat o bomboană sau o prăjitură, florentinele sunt pur si simplu un desert deosebit. Acest desert unic este recunoscut ca un sim ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei