AI ANIMĂLUȚ DE COMPANIE? NU RATA DESCHIDEREA CELUI MAI MARE MAGAZIN ANIMAX DIN IAȘI! PROFITĂ DE PROMOȚIA INAUGURALĂ, 20% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE!  PROMOȚII 7 ZILE DIN 7 | CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE | PROGRAM DE LOIALITATE 

Picture1 (2)

Dimensiune font:

| 26-06-2024 09:00

 AI ANIMĂLUȚ DE COMPANIE? NU RATA DESCHIDEREA CELUI MAI MARE MAGAZIN ANIMAX DIN IAȘI!

PROFITĂ DE PROMOȚIA INAUGURALĂ, 20% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE! 

PROMOȚII 7 ZILE DIN 7 | CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE | PROGRAM DE LOIALITATE Bine ai venit în Universul Animax din Iași! Încântați să te cunoaștem, și pentru că ne place să te avem aproape, te așteptăm, cu o super promoție dedicată animalelor de companie! Ia-ți animăluțul la cumpărături și hai in 27 iunie în noul magazin Animax din Iași ERA Shopping Park, și profită 20% REDUCERE la toate produsele din magazin.  

 

Atunci când pășești în magazinele Animax, descoperi un întreg univers dedicat animăluțelor de companie. Aici găsești toate bunătățile pentru animăluțul tău și orice altceva ai avea nevoie pentru el - hrană, accesorii, suplimente, produse de igienă și întreținere, culcușuri, genți de transport, decoruri etc. Însoțitorii tăi prin acest univers, echipele Animax, sunt oameni devotați prietenilor necuvântători, nerăbdători să te asculte și să-ți ofere consultanță specializată, astfel încât animăluțul tău să crească sănătos, frumos și voios.  

 

Pentru că Animax iubește foarte mult animalele și pe cei care au grijă, așa cum trebuie de ele, căutăm să ne asigurăm că fiecare comunitate în care suntem prezenți are, cât mai aproape, toate cele necesare îngrijirii micuților necuvântători. 

 

 

Animax – mereu aproape de tine și animăluțul tău 

 

Animax se diferențiază prin faptul că deservește o mare parte din piața românească de pet retail, iar, oferind consiliere personalizată oricărui client, a câștigat inimile multor familii de animăluțe.  

„Ne antrenăm de la o zi la alta să devenim din ce în ce mai buni. Piața de pet retail din România a crescut organic, și noi la fel, de altfel. Azi suntem mai buni decât eram ieri, iar acest lucru ne bucură, deoarece înseamnă că reușim să aducem zâmbetul pe buze cât mai multor părinți de animăluțe. Ne bucurăm că suntem prezenți în comunitatea iubitorilor de animăluțe din Iași. Dorința noastră este ca fiecare familie să aibă în proximitate o sursă de încredere și calitativă de pet supplies!” declară Ioana Socaciu, Country Retail Manager Animax.

 

Animax – dedicat fiecărui animăluț 

 

Prezenți în peste 120 de locații din toată țara și având o experiență de peste 20 ani în domeniul îngrijirii animalelor de companie, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul lui și are nevoi diferite. De aceea, magazinul Animax din Iași ERA Shopping Park (și nu numai) oferă astăzi game întregi de produse de înaltă calitate, animăluțele de companie găsind, cu siguranță, ceva pe gustul lor.  

 

Animax – prietenul tău de încredere 

 

 

Hrană premium, superpremium, sac mare sau vrac, hrană presată la rece sau gătită la abur, hrană uscată, semiumedă sau umedă. Similar, în cazul jucăriilor – jucării pentru ros, pentru tras, sau pentru aport, jucării interactive sau ansambluri de joacă. Este ușor să te pierzi în multitudinea de produse din magazinul Animax din Iași ERA Shopping Park. De aceea, personalul bine pregătit și specializat în aria pe care o gestionează este pregătit să te îndrume în a face cele mai bune alegeri pentru animăluțul tău. În plus, ei creionează o atmosferă plăcută, pentru care clienții noștri revin întotdeauna, cu mare drag, la cumpărături.
Un nou concept Animax, în premieră în Iași
Din 27 iunie, Iașiul se pregătește să întâmpine, în premieră, un nou concept Animax ce va transforma experiența posesorilor de animăluțe de companie. Pe lângă pet shop-ul bine cunoscut și farmacia veterinară, noul spațiu oferă acum o serie de servicii noi, menite să aducă un plus de confort și grijă pentru prietenii necuvântători.

Printre noile facilități se numără o spălătorie self-service pentru câini, unde stăpânii își pot îngriji și răsfăța blănoșii într-un mediu accesibil, echipat cu toate produsele necesare. De asemenea, în curând vei putea beneficia de serviciile clinicii veterinare din incinta magazinului, ce se pregătește să ofere îngrijirea medicală de care animăluțul tău are nevoie.

Personalul Animax specializat, deja cunoscut și apreciat de comunitatea locală, va fi aici pentru a oferi suport și sfaturi avizate.Magazinul Animax din Iași ERA Shopping Park

Cu ocazia deschiderii, mai avem o surpriză pentru tine: în 27 iunie 2024, recompensăm iubitorii de animăluțe cu 20% REDUCERE la toate produsele din magazinul Animax din Iași ERA Shopping Park.

Mai mult, în perioada 27 – 30 iunie, te așteptăm cu o serie de evenimente numai bune de răsfățat animăluțele și oamenii lor! Echipează-te cu multă energie, ia-ți animăluțul cu tine și participați împreună la concursuri cu premii, ateliere de creație pentru prichindei și multe altele. Pentru mai multe detalii, verifică secțiunea de evenimente din pagina noastră de Facebook.

 

Adresa: soseaua PĂCURARI, Nr. 121, Iași


Magazinul Animax dispune de: produse exclusive, promoții periodice, farmacie veterinară, clinică veterinară, spălătorie self service pentru câini și de o echipă de iubitori de animăluțe, dedicată în a oferi cele mai bune sfaturi pentru și despre animale.  
    

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări: contact us, Facebook, Instagram.

 

Animax, pentru și despre animale! 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
AMENAJAREA PISCICOLĂ SCHITU-DUCA
03/07/2024 07:54

 Amenajarea piscicolă Schitu Duca este in administrarea R.N.P. - Romsilva, Directia Silvică Iaşi, Ocolul Silvic Lunca Cetătuii.        La Schitu Duca este singura am ...

Veselie și optimism până la următorul Crăciun.
08/12/2023 12:00

Sambătă, regal muzical de colinde, la Palas, oferit de Filarmonica „Moldova” Iaşi  În decembrie, ansamblul Palas ne propune să marcăm sărbătorile de iarnă in mod clasic, cu emoti ...

Terminalul T4 e finalizat în proporție de 80 %, în timp ce Aeroportul Iași a atins borna de 2 milioane de pasageri
22/11/2023 09:00

Aeroportul din inima Moldovei, cel mai puternic aeroport din zona de N-E si al doilea ca trafic in randul aeroporturilor regionale din Romania, a ajuns la un prag istoric in ceea ce priveste numărul de pasager ...

Aeroportul Iași, noi orizonturi
10/11/2023 09:38

Aeroportul Iasi se reconfigurează În urmă cu 10 ani, Aeroportul Iasi avea două terminale ce deserveau o singură rută externă si una internă, iar de atunci a avut o evolutie spectaculoa ...

Viitorul terminal T4 al Aeroportului Iași prinde contur și noi locuri de parcare urmează să fie date în folosință
19/10/2023 09:00

 Proiectul de extindere si modernizare al Aeroportului Iasi avansează conform graficului, lucrările desfăsurandu-se sub cel mai mare trafic din istoria aerogării. Noul terminal (T4), cu peste ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei