Joacă ca un profesionist: Greșeli de evitat în cazul jocului de Blackjack

Blackjack

Dimensiune font:

| 31-07-2020 14:15

Vrei să joci blackjack? Fii calm și informează-te. Ca în toate jocurile, vor încerca să îți pună bețe în roate odată ce va deveni evident că ești novice într-ale jocului. Cu toate acestea, nu trebuie să petreci ani întregi studiind strategii pentru a fi expert. Uneori, greșelile evidente vor fi cele care te vor ajuta să înveți să joci.

Lasă-i pe ceilalți jucători să creadă că ai experiență, odată ce te așezi la o masă de blackjack. Joacă ca un profesionist de îndată ce afli 6 greșeli comune de evitat în blackjack. Sunt ușor de observat, așa că le vei putea evita cu ușurință.

Într-un joc de noroc sau, în general, în viață, unii câștigă și alții pierd. Cu toate acestea, poți ieși câștigător în jocul de blackjack.

Acest lucru este posibil dacă ești atent la greșelile care sunt ușor de evitat odată ce afli despre ele.

Este posibil să nu fie atât de evident atunci când ești deja la o masă de blackjack, așa că iată 6 greșeli comune de evitat în blackjack:

 Cunoașterea strategiei de joc de la puțin la foarte puțin

Nu este nimic în neregulă dacă joci pentru a te distra la Casino Winmaster. Cu toate acestea, nu va fi la fel de distractiv dacă pierzi o sumedenie de bani. Una dintre cele mai frecvente greșeli de evitat în blackjack, pe care începătorii o fac, este să nu cunoască strategia de bază.

Nu te lăsa influențat de emoții. Ai capacitatea de a influența șansele tale de câștig în blackjack, așa că ar trebui să folosești acest lucru în avantajul tău.

Mese de joc cu un aparat de amestecat cărți 

Aparatul de amestecat continuu deține 4-5 pachete de cărți. Spre deosebire de aparatele de amestecat tradiționale, acesteacolectează cărți aruncate într-una sau mai multe runde și le combină aleatoriu, fără a face pauză.

Acest lucru menține marja casei constantă pe tot parcursul rundei. Prin urmare, cresc șansele de pierdere. Poți evita întotdeauna această greșeală jucând la mese cu aparate de amestecat automate care amestecă mai puține mâini pe oră și într-un joc cu un singur pachet sau cu două pachete.

 Presupunerea obținerii unui câștig în urma unui pariu progresiv

O marjă a casei este un avantaj matematic pe care cazinoul îl are asupra ta. Acest avantaj are ca rezultat o revenire procentuală asigurată de-a lungul timpului. Prin urmare, este o pierdere procentuală asigurată de ceea ce pariezi.

Reține că șansele de câștig depind de numărarea cărților, deoarece acest lucru te ajută să determini cărțile care sunt deja eliminate din pachet. Casa pe care încerci să o bați cu o evoluție a pariurilor te va învinge dacă nu ești atent.

 Plasarea de pariuri secundare

Cazinourile oferă adesea pariuri secundare care vor părea o perspectivă atractivă, mai ales dacă ești doar un jucător începător. Pariurile secundare sunt de diferite tipuri, dar nu costă mult în comparație cu cotele normale.

Acest lucru poate părea atrăgător, dar este de fapt un mod inteligent pentru cazinouri de a te face să pierzi mai mulți bani pe termen lung. Astfel, le cresc profiturile. Este mai bine să nu plasezi pariuri secundare și să ai încredere în strategia ta.

 Continuarea jocului

Una dintre cele mai frecvente greșeli în blackjack este să nu știi când să te oprești. Majoritatea jucătorilor, în special cei care pierd, continuă să joace cu speranța că vor recupera toți banii pierduți.

Aceasta este doar un pas greșit. De aceea, trebuie neaparat să îl eviți. Dacă pariezi mai mult, șansele de câștig nu vor crește. Adevărul este că, cu cât pariezi mai mult, cu atât este mai mare probabilitatea de a pierde banii. Când începi să obții profit, este timpul să îți strângi banii și să te oprești.

 Luarea prea în serios a jocului

Nu este nimic în neregulă în a lua jocul în serios odată ce te așezi la o masă de blackjack. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că acesta este doar un joc. Banii sunt doar un stimulent pentru orele de distracție de care vei avea parte de îndată  ce accepți că vei pierde în cele din urmă.

Distrează-te, dar joacă inteligent. Reține aceste greșeli comune pe care trebuie să le eviți când joci blackjack. Astfel, vei avea parte de momente minunate și de șansa de a juca o perioadă lungă de timp și, de ce nu, să și obții ceva bani în plus. Mult succes!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Cine sunt câștigătorii Galei „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale”
19/04/2024 14:42

 Aproape 14.000 de voturi au fost inregistrate pentru cele 72 de organizatii nominalizate la Gala Premiilor "Acceleratorul de Întreprinderi Sociale". În cadrul celor 6 sectiuni a ...

Veselie și optimism până la următorul Crăciun.
08/12/2023 12:00

Sambătă, regal muzical de colinde, la Palas, oferit de Filarmonica „Moldova” Iaşi  În decembrie, ansamblul Palas ne propune să marcăm sărbătorile de iarnă in mod clasic, cu emoti ...

Terminalul T4 e finalizat în proporție de 80 %, în timp ce Aeroportul Iași a atins borna de 2 milioane de pasageri
22/11/2023 09:00

Aeroportul din inima Moldovei, cel mai puternic aeroport din zona de N-E si al doilea ca trafic in randul aeroporturilor regionale din Romania, a ajuns la un prag istoric in ceea ce priveste numărul de pasager ...

Aeroportul Iași, noi orizonturi
10/11/2023 09:38

Aeroportul Iasi se reconfigurează În urmă cu 10 ani, Aeroportul Iasi avea două terminale ce deserveau o singură rută externă si una internă, iar de atunci a avut o evolutie spectaculoa ...

Viitorul terminal T4 al Aeroportului Iași prinde contur și noi locuri de parcare urmează să fie date în folosință
19/10/2023 09:00

 Proiectul de extindere si modernizare al Aeroportului Iasi avansează conform graficului, lucrările desfăsurandu-se sub cel mai mare trafic din istoria aerogării. Noul terminal (T4), cu peste ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei