„Actoria ar trebui să se facă mai curând cu modestie, decât cu orgoliu”

default

Dimensiune font:

| 17-03-2014 13:30

  Delu e actriţă, pentru că aşa şi-a dorit. A fost nominalizată la secţiunea Debut a Premiilor UNITER din acest an, pentru că străluceşte în... „Prăpădul”. Am văzut-o în spectacolul montat de regizorul Lucian Dan Teodorovici, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, şi mi-am zis că e curajoasă. Curajul de a te dezbrăca de haine, ca şi de prejudecăţi, de altfel, nu este la îndemâna oricui . Dar Delu ştie să se bucure de fiecare rol, de fiecare casting, fie că îl câştigă sau îl pierde şi, mai ales, ştie să râdă!

 Am ajuns mai devreme la „Acaju”, în vecinătatea atelierelor artiştilor de pe Armeană, locul unde îmi dădusem întâlnire cu Delu Lucaci. Delu era deja acolo. Mi s-a mai întâmplat asta de câteva ori (nu multe!), când, copleşită de ideea că nu-mi pot permite să întârzii la întâlnirea cu actori mari, care au scris istorie la Naţionalul ieşean, am ajuns cu mult mai devreme, dar de fiecare dată ei erau deja acolo. Mărturisesc asta, aici, pentru că şi Delu mi-a destăinuit că nu-i place ideea de a fi protagonista unui interviu. Poate că nu a fost nimic întâmplător.

- Ai fost spectator la Gala Premiilor UNITER, la Iaşi, anul trecut, iar pe 28 aprilie vei fi printre cei care speră să urce pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş... Lucrurile evoluează repede!
- Anul trecut m-am uitat ca la un spectacol şi m-am bucurat pentru fiecare câştigător. Eu am vrut să fac masterul la Târgu Mureş, ştiind că oraşul acesta înseamnă mult pentru fenomenul teatral. Am jucat în „Noaptea în depou. Şi cu ea ce facem?” în regia lui Cătălin Mândru (unul dintre fondatorii Teatrului FIX, de la Iaşi – n.red.), pe care îl admir foarte mult, e un actor foarte talentat. El a absolvit facultatea la Târgu Mureş şi am vrut şi eu să văd cum e la şcoala pe care a urmat-o. Dar n-a fost să fie, nu mai erau locuri şi, în plus, după ce am ajuns acolo, mi-am dat seama că voiam acasă, la colegii mei. Contează mult să fii înconjurat de oameni dragi, să faci ceea ce-ţi place undeva unde să te simţi bine. Iar acum merg din nou la Târgu Mureş, da, sperând să iau un premiu...

„Nu-mi pun mari speranţe în premiu, pentru mine nominalizarea a fost o mare bucurie”

- Ştiu că ai primit multe felicitări, dar ce a însemnat pentru tine această nominalizare?
- Nu-mi pun mari speranţe în premiu, pentru mine nominalizarea a fost o mare bucurie! A fost o încurajare, confirmările încă aşteaptă! Însă acum ştiu că ele pot să apară. Sper să joc mai mult, atât! Poate că, dacă aş câştiga, premiul acesta mi-ar da mai multă încredere pe scenă. Pe de altă parte, cred că are dreptate Doru Aftanasiu când spune că nu premiile fac un actor.
- Dar care sunt elementele care „fac” un actor?
- Să fie distribuit cât mai mult, să fie văzut! Eu merg la toate casting-urile, mai rău mi-ar părea dacă n-aş fi acolo, decât dacă aş pierde un rol. Vreau să joc, să am cât mai multe proiecte. Să fii pe scenă mi se pare mai important chiar decât o critică favorabilă. Am văzut cronici foarte proaste, câteva călduţe, la spectacolele în care am fost distribuită şi pe care ştiam că şi actorii, şi publicul le iubesc.

- Cum ai descoperit teatrul?
- Ţin minte primul spectacol pe care l-am văzut... Eram în clasa I şi am fost cu sora mea, care era într-a IV-a, şi am plâns foarte tare când l-au închis pe Harap Alb în fântână. Sora mea m-a certat foarte tare şi m-a ameninţat că n-o să mă mai ia niciodată cu ea, că nu ştiu ce înseamnă teatru. Apoi, am prins gustul. Acum o chem eu pe ea la teatru, să mă vadă. Pentru ea sunt cea mai bună, cea mai talentată, cea mai cea!...
- Familia şi-a dorit altă carieră pentru tine?
- Părinţii mei nu m-au luat în serios cu teatrul până târziu, când am intrat la facultate. Tatăl meu era convins că e un moft şi o să-mi treacă, mama voia să fac jurnalism, să mă vadă la televizor, prezentând ştiri. Acum, plânge când mă vede pe scenă, iar tata e foarte mândru. Mă susţin foarte tare, dar nu prea vin la spectacolele mele.
- Le furnizezi prea multe emoţii?
- Oare? Nu m-am gândit la asta...
- Între „Harap Alb” şi, să zicem, „Prăpădul” trebuie să fi fost o întreagă poveste de dragoste cu teatrul...
- În clasa a X-a, m-am dus la „Bon Ton” (primul teatru particular din Iaşi, fondat de Petru Ciubotaru – n.red.), unde am cunoscut-o pe Ozana Costin-Ciubotaru. Ea m-a pregătit, m-a susţinut, m-a încurajat, este meritul ei că acum fac teatru.
- Aveai şi alte gânduri?
- Era doar teatru. Punct. Mă gândesc uneori că aceasta e o situaţie dramatică, tocmai pentru că nu aveam alte opţiuni. Mă fascina însă ideea de a fi studentă în alt oraş, am dat admitere la Bucureşti iniţial şi am picat. Am intrat la Iaşi, la clasa doamnei Mihaela Arsenescu Werner, care ne-a învăţat multe lucruri şi care, în continuare, ne urmăreşte, vine la spectacole, ne încurajează, ne şi critică, pentru că avem nevoie şi de asta! Când termini facultatea se produce o ruptură, după o perioadă în care ne amăgim, făcând acolo spectacole între noi, rămânem fără scenă şi suntem, pentru o perioadă nedeterminată, în căutarea unui teatru.

„Publicul e ca o replică într-un dialog, e o energie de care am nevoie”

- Cât de mult te influenţează reacţiile spectatorilor?
- Nu conştientizez reacţiile publicului în timpul unui spectacol. Poate le simt, dar nu îmi fac treaba în funcţie de cum reacţionează spectatorii. Îmi doresc să fie acolo, de partea mea. Am mari emoţii la fiecare întâlnire cu publicul, indiferent de spectacol, dar cred că sunt emoţii constructive, e o nerăbdare continuă. Îmi plac emoţiile! Nu mă gândesc la ratări, încerc să mă bucur foarte mult de ceea ce fac pe scenă şi publicul simte asta, cred. Publicul e ca o replică într-un dialog, e o energie de care am nevoie.
- Cum ai primit propunerea de a juca în „Prăpădul”?
- Am lucrat cu Lucian Dan Teodorovici la „Unchiul Vanea”, spectacolul său de licenţă în regie. Când mi-a propus rolul din „Prăpădul”, am văzut o mare provocare în scena nudităţii, dar m-a speriat mai tare distribuţia, ştiind că joc alături de actori foarte buni şi experimentaţi. Îi ştiam pe toţi, îi văzusem în spectacole, îi văzusem în culise, la spectacole în care eu făceam figuraţie, văzusem toate filmele cu Teo Corban. Mă gândeam că nu vor avea răbdare să lucreze cu un actor care abia îşi dă seama ce se întâmplă cu el pe scenă, dar m-au primit cu drag, asta am simţit, au fost extraordinari, foarte dornici să mă înveţe şi să mă facă să mă simt cât mai bine. Perioada repetiţiilor a fost fascinantă.
- Care sunt elementele de care depinde succesul unui tânăr actor în România?
- E complicat. Depinde cât de mult munceşte, dar nu numai de asta, din păcate. Depinde mult şi de noroc. Am mulţi colegi care s-au lăsat de teatru. Din 19, mai joacă nouă. E descurajant.
- Spui că au fost castinguri pe care le-ai ratat. Iată un scenariu sumbru: pierzi casting după casting, şi totuşi trebuie să trăieşti din profesia ta. Te gândeşti, la un moment dat, să faci altceva?
- Of, n-aş vrea să mă gândesc la asta. Dacă aş intra aşa într-o astfel de pasă proastă, cred că mi-aş mai acorda un timp. Aş spune că mai încerc până la, să zicem, 30 de ani.
- Tinerii ar trebui, aşadar, să aibă o relaţie bună cu motivaţia, şi nu cu norocul!
- Uneori nu e de ajuns să vrei tu. Trebuie să se întâmple să fii într-un anume loc, la timpul potrivit...
- Figuraţia este un compromis?
- Eu nu-l văd ca pe un compromis. E o bucurie să fii acolo, în spectacol, să lucrezi cu un regizor mare... Şi asta e o provocare, să-ţi faci treaba cât poţi de bine şi în cel mai mic rol. Am început prin a face figuraţie la Naţional, în anul I de Master, cu „Iaşii în Carnaval”. Au venit apoi rolurile din „Prăpădul” şi „Onorabili în direct”.
- Actoria se face cu orgoliu?
- Uneori cu prea mult orgoliu. Toată lumea îşi imaginează că artiştii sunt o familie, dar sunt mulţi oameni cu prea mult orgoliu în branşa aceasta. Înţeleg să ai orgoliu cât să nu permiţi cuiva să-şi bată joc de munca ta, dar cred că actoria ar trebui să se facă mai curând cu modestie, decât cu orgoliu.

„M-ar copleşi, dacă m-aş gândi la asta”!

- Ai jucat în câteva scurtmetraje. Filmul este o provocare pentru tine?
- Vara trecută am lucrat la „Have sweet dreams”, unde am făcut o figuraţie care nici nu mai apare în film, în schimb am fost asistentă de scenografie. Adică am fost acolo, pe „platoul de filmare”! Mi-a plăcut. Apoi a fost „Profesioniştii” şi urmează un scurtmetraj despre un cuplu... Voi juca din nou cu Ionuţ (Ionuţ Cornilă, actor la Teatrul Naţional Iaşi – n.red.).
- Cum este să joci alături de partenerul de viaţă?
- Cred că dacă aş juca alături de altcineva aş repeta mai serios, aşa mai fac mofturi, în privinţa repetiţiilor suntem haotici, ne permitem amânări... Pe de altă parte, ne cunoaştem foarte bine, ne sfătuim, ne certăm, repetăm texte împreună, chiar dacă lucrăm la spectacole diferite, în proiecte diferite.
- Ce se adaugă la pasiunea pentru teatru, în cazul vostru? Ce vă ocupă timpul din afara teatrului, a repetiţiilor?
- Avem trei căţei, pe care i-am salvat din stradă, fiecare cu damblaua lui, unul avea coaste rupte, altul făcea crize. Al treilea a devenit vedetă, a „jucat” în „Visul unei nopţi de vară”, spectacolul lui Radu Afrim, unde eu n-am luat castingul! Asta ne ocupă cam tot timpul, dar ne place şi să călătorim, când e cald, să lenevim, când e frig...
- Faci parte din generaţia care a trecut pe lângă Teatrul Naţional, vreme de cel puţin şase ani, cât au durat lucrările, fără să ştie cum arată fastuoasa Sală Mare, iar după tăierea panglicii, ai fost pe scenă, în spectacolul ca care a redeschis Teatrul!
- A fost foarte emoţionant, mă gândesc uneori la momentul acela. A fost ca un semn că locul meu e aici. Am vrut de două ori să plec din Iaşi, dar ceva m-a tras înapoi şi mereu s-au întâmplat lucruri bune aici, parcă au fost confirmări că trebuie să rămân acasă. Îmi place să interpretez aşa lucrurile, să cred că nu e nimic întâmplător.
- Simţi că ai de respectat un blazon pe scena Naţionalului?
- M-ar copleşi, dacă m-aş gândi la asta! (Gina POPA)

Delu Lucaci a jucat în spectacole montate la Institutul Francez, Ateneul Tătăraşi, dar şi în spaţii neconvenţionale, precum Club „Motor”. La Ateneu, o puteţi vedea, în această stagiune, în „SÎnt o babă comunistă” (regia Lucian Dan Teodorovici). Face parte din distribuţia spectacolelor „Troienele” şi „Indiile galante”, montate de regizorul Andrei Şerban, la Opera Naţională Română Iaşi.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

01:23

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - INTERVIU - Mihai Chirica: „ Am găsit profesori plângând în cancelaria unor școli, de mila copilașilor”
17/09/2020 13:37

  * dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, scoala a debutat, problemele mari incep să se stingă, dar apar mereu altele, mai mici. A fost debutul acesta de an scolar pe m ...

 INTERVIU - Maricel POPA: „Avem o mare problemă legată de deschiderea şcolilor”
26/08/2020 00:00

* dialog cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi - Domnule preşedinte, au mai rămas doar cateva zile pană la deschiderea unui nou an şcolar. Cat de mult s-au implicat unităţile adminis ...

INTERVIU/VIDEO - Mihai Chirica: „Dacă elevul trebuie ţinut în braţe pentru a sta în bancă şi a învăța, aşa vom face!”
24/08/2020 09:32

* dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, trei săptămani ne mai despart de inceperea unui nou an şcolar, poate cel mai dificil din istoria noastră recentă. A trecut vara, Guv ...

VIDEO - INTERVIU Mihai CHIRICA: „Mi-e teamă de valul trei al pandemiei, care va veni odată cu apariția bolilor de sezon”
31/07/2020 13:23

        * dialog cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi   - Un oraş, importanţa sa, nu se măsoară prin lungimea şi lăţimea fizică, ci prin natura aspiraţ ...

Camelia Gavrilă: „Politica este pe voturi, pe notorietate...”
13/07/2020 00:00

  * dialog cu deputatul Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi - Doamna deputat, poate avea Iaşul o femeie primar, pentru prima oară in istorie? Sau ...

„Ȋn instituţii, pe lângă cei din primul eşalon, există o mare masă de funcţionari care efectiv nu vor să muncească”
08/07/2020 21:12

  * dialog cu deputatul ieşean Petru Movilă (PMP), iniţiatorul Legii privind realizarea Autostrăzii Ungheni – Iaşi – Targu Mureş  - Domnule deputat, ce simte initiatorul unei le ...

„Trebuie să arătăm că trăim într-o economie de piață, nu într-o societate de piață”
01/07/2020 10:21

     * dialog cu Joaquín Turmo Garuz, profesor de Macroeconomie şi Economie Internaţională la Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universităţii din Barcelona   ...

„Riscăm să nu mai începem școala!” Dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica
19/06/2020 11:37

  - Domnule primar, numărul tot mai mare de noi cazuri COVID-19 nu prea mai lasă mult loc relaxărilor... Alegerile locale, stabilite pentru finalul lunii septembrie, pot incurca şi mai mult sensibil ...

Mihai CHIRICA: „Traversarea munților cu autostrada, în zona Ditrău, va dura șapte ani!” VIDEO
09/06/2020 06:31

* dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica - Domnule primar, in urmă cu cateva zile, primarii din regiunea Moldovei au fost convocaţi la Ministerul Transporturilor, unde li s-a prezentat tema &bd ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei