„Când vine proprietarul să ia chiria, îmi pare rău că nu m-am făcut poliţist”

default

Dimensiune font:

| 08-11-2012 12:51

 Actorul Theodor Ivan este al treilea dintre cei patru faimoşi fraţi Ivan, care au uimit lumea artistică ieşeană, şi nu numai!, cu talentul lor * despre povestea de viaţă a doi actori, un sculptor şi un grafician, provenind dintr-o familie în care arta a fost deziderat, şi nu profesie: „Mama este asistentă medicală, iar tata este şomer, fost muncitor la Fabrica «Nicolina»” * cei patru băieţi şi-au petrecut vacanţele în satul bunicilor, din apropierea Bârladului, dar au ajuns să joace pe scena Teatrului Naţional din Iaşi sau să se bucure de aprecierea unor mari artişti plastici şi să cucerească premii importante

Fraţii Ivan sunt doi actori (Ovidiu şi Theodor), un sculptor (Titus) şi un grafician (George). Născuţi la Iaşi, între 1984 şi 1988, cu toţii au fost elevi ai Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”, apoi studenţi/ masteranzi ai Universităţii de Arte „George Enescu”. Unii ar spune că drumul lor în artă este rezultatul influenţei exercitate în familie. În mod curios, există părinţi atât de curajoşi, încât să-şi „lase” copiii să facă exact ceea ce vor. Chiar dacă „tatăl Ivan” le-a propus şi „nişte meserii foarte bune” - poliţist, preot sau bucătar -, ei au ales cu toţii să devină artişti. 

Interlocutorul nostru, Theodor Ivan, este freelancer, joacă în spectacole ale unor instituţii din Iaşi şi face parte din Trupa de Teatru IDIOT, care „improvizează săptămână de săptămână la Iaşi, în Arte Bar”, dar nu numai. Au jucat la Botoşani, iar de curând şi la Roman. Singura trupă de improvizaţie din Moldova se reinventează la fiecare spectacol, semnând, mereu aceiaşi: Alexandru Petrila, Codrin Dănilă, Roxana Konyar, Diana Roman şi, fireşte, Theodor Ivan. 

- De unde latura aceasta artistică extinsă în familia Ivan?

 - Probabil că totul a început odată cu explozia de la Cernobîl, s-a declanşat atunci ceva... Adevărul este că nu ştiu! Părinţii mei sunt proletari - mama asistent medical, tata şomer, fost muncitor la Fabrica „Nicolina”. Mereu ni se spune că noi, fiind patru fraţi, ne-am influenţat reciproc. Poate da, poate nu.

- Totuşi, cine a început?

- Primul cred că a fost tata, care s-a încăpăţânat să-l trimită pe Ovidiu, fratele meu cel mare, la liceul de artă, pentru că l-a văzut emoţionându-se foarte tare la un concert de muzică clasică.

- Tatăl vostru, muncitor la Fabrica „Nicolina”, vă ducea la concerte de muzică clasică...

  - Trebuia să se refugieze, ca toţi ceilalţi, în ceva, pe vremea lui Ceauşescu. Ai mei mergeau la Filarmonică, la Teatru... Ovidiu şi, apoi, Titus au studiat la început vioara, apoi au trecut la coregrafie şi, respectiv, violă, iar în liceu au urmat unul teatru, celălalt sculptură.

  - În cazul tău, care a fost prima întâlnire cu scena?

  - Eram în clasa a XI-a, în 2005, când am jucat la Ateneu, cu Ovidiu, alături de actori profesionişti - Doru Zaharia, Octavian Jighirgiu -, într-un spectacol al lui Benoît Vitse, „New York Guantanamo”. Au urmat apoi „Motanul încălţat Forever”, „Evangheliştii”...

  - Ai absolvit facultatea în 2009, iar de atunci ai jucat, ca freelancer, în diverse spectacole, la Ateneu, la Centrul Cultural Francez, la Teatrul Naţional – unde ai avut ca partener de scenă un fost profesor - doamna Mihaela Arsenescu Werner... Îţi doreşti să te „legi” de o anume scenă, cu un contract?

  - Dacă ai şti de câte scene m-am legat! Dar eu mă leg doar sufleteşte de scenă. Contractul nu înseamnă nimic... bun. Ca artist, nu sunt genul care să „tragă” exclusiv pentru o scenă. De ce să te limitezi?

  - Poate trăi un artist din arta pe care a ales să o transforme în profesie?

  - Eu cred că poate. Chiar cred, şi am să cred tot timpul, că un măturător de stradă dacă face asta cu plăcere, va câştiga şi bani... Întotdeauna vrem mai mult, însă. Stăteam într-o zi şi mă gândeam la chestia asta: de ce niciodată nu ai să vezi un mare artist, care câştigă foarte mulţi bani, să ducă o viaţă luxoasă? Nu, pentru că nouă nu ne plac lucrurile astea mărunte...

  - Care e partea cea mai frumoasă din profesia ta?

  - Partea cea mai frumoasă e aceea pe care nimeni nu poate să o explice. Nu aplauzele, deşi oricât te-ai lăuda că trăieşti dincolo de ele, şi acestea contează. Dar nimic nu se compară cu momentul în care te expui, efectiv, ca pe o masă, pentru ca nişte medici să înveţe corpul uman. Exact asta faci, tu cu tine, când lucrezi la un personaj. Te arunci acolo, dai tot din tine, fără să ţii cont de faptul că ar putea să doară mai târziu. Arăţi cât de vulnerabil eşti, nu doar la repetiţii, dar mai ales în timpul spectacolului – când ai sala plină...

  - Ai un regizor preferat?

  - Mihai Măniuţiu, cu care am şi lucrat la Teatrul Naţional, în spectacolul „Aici, la porţile beznei”. Apoi, Alexandru Dabija, pentru umorul său extrem de subtil, dar nu am avut ocazia să lucrez cu el. Am fost la castingul lui, de curând. Ştiu cât de stupid sună, dar în ziua aceea, eu, care sunt o persoană foarte sensibilă, eram foarte supărat că mi-au murit... nişte peşti. Şi eram atât de supărat că mi-au murit peştii şi nu ştiam de ce... Şi m-am gândit că ar fi bine să plec. Am stat o oră şi când aproape că-mi venea rândul, am plecat...

 - Improvizezi...

  - ... Îmi place şi regizorul Vlad Cepoi, deşi, prieteni fiind, mereu îl tachinam spunându-i că pe el ca regizor îl salvează actorul. Lucrând împreună mi-am dat seama că el este cel care conferă siguranţă actorilor. Apoi, îmi place Toni (Antonella – n.red.) Cornici Maxim, am lucrat împreună în multe spectacole independente, pe care le-am jucat în diverse locuri, în diverse oraşe. Au fost experienţe fabuloase.

  - S-a întâmplat vreodată să refuzi un rol?

  - Mie îmi place să mă îndrăgostesc. Şi m-am îndrăgostit de fiecare dată când am lucrat la un spectacol. Dar s-a întâmplat să refuz proiecte, pentru simplu motiv că nu mi se păreau foarte solide şi nu vroiam să repet o lună pentru... nimic.

  - Ce e mai dificil: un spectacol clasic de teatru sau unul de improvizaţie, cum faceţi voi, la IDIOT, în fiecare săptămână, de mai bine de un an?

  - E mult mai greu să faci improvizaţie.

  - Mai greu decât să joci cu un mare actor, care ţi-a fost şi profesor, cu un „monstru sacru”?

  - Acolo ai o lună la dispoziţie să te baţi cu textul, cu tine, cu personajul... La improvizaţie ne războim, de la exerciţiu la exerciţiu, cu noi înşine şi cu provocările date de spectatori. Nu pot spune că sunt mai apropiat de latura acesta, a spectacolului de improvizaţie, dar asta mi-a adus cele mai mari satisfacţii, iar prima dintre ele vine din faptul că am adunat în jurul nostru, a Trupei de Teatru IDIOT, foarte mulţi oameni frumoşi. Sunt din ce în ce mai mulţi cei care vin să ne vadă, spectacol după spectacol, să vadă ce mai improvizăm. Nu ştiu ce va fi. Eu sunt o persoană foarte încăpăţânată, sunt un om al prezentului. Niciodată n-am făcut ceva „ca să fie pentru viitor”. Viitorul mi-l fac odată cu prezentul. Aşa că peste zece ani nu pot să fiu decât ori la Hollywood, ori am să fiu un maistru foarte bun.

  - Ai putea să te laşi de teatru?

  - Dacă m-am lăsat de teatru, înseamnă că e un preot care cântă la capul meu. Când eram copii, Ovidiu încerca să-mi explice o chestiune legată de limitele umane. Şi cum noi am petrecut foarte mult timp la ţară şi ne plăcea acolo, a folosit un exemplu: „Doru, îţi aminteşti ţarcul de oi? Imaginează-ţi că mergi prin ţarc, te izbeşti de gard, dar tot mergi, în aşa fel încât împingi gardul mai departe”. Cred că asta face actorul, mai ales în spectacolul de improvizaţie: în fiecare seară împinge gardul mai încolo.

- Părinţii au obiceiul de a se gândi la viitorul copiilor lor, în termeni destul de pragmatici. Ai voştri cum se descurcă având patru copii artişti?

  - Nu au de ales! Mama a învăţat mai repede anumite lucruri. Ea ne-a zis din start: Vrei să faci asta? Fă-o! Dar fii atent la ceea ce faci, să nu vii la mine să mă întrebi de ce nu te-am bătut la timp. Tata, în schimb, deşi a creat precedentul cu vioara, ne-a propus nişte meserii foarte bune: preot, bucătar... Dar problema lui a fost că a făcut copii încăpăţânaţi! El a vrut să mă fac poliţist. Şi când vine proprietarul să ia chiria, îmi pare rău că nu m-am făcut poliţist. Dar îmi trece repede! Nu stă mult proprietarul...
(Gina Popa)  Fraţii Ivan:

 
Ovidiu Ivan, actor,  născut pe 27 octombrie 1984

  A absolvit Universitatea „George Enescu” Iaşi (2007). A fost, timp de patru ani, angajat al Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani. Din această toamnă face parte din trupa „Electric Theatre” Timişoara. A jucat şi în Trupa de Teatru IDIOT, unde acum este invitat... onorific.

 
Titus Ivan, sculptor

  * născut pe 30 octombrie 1985

  Absolvent al Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design – Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi (2008). A expus, recent, sub genericul „Chatarsis”, la Galeriile Grand Hotel Traian; a primit Premiul pentru Sculptură al Uniunii Artiştilor Plastici, la Salonul Artis 2012.

 
Theodor Ivan, actor

  * născut pe 3 martie 1987

  A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi (2009). Din iulie 2011, până în prezent, este membru al Trupei de Teatru IDIOT.

 
George Ivan, grafician

  * născut 20 august 1988

 Absolvent al Facultăţii de Arte Plastice, Decorative si Design, la Universitatea „George Enescu” din Iasi, secţia Grafică (2011). A expus în cadrul unor selecţii colective; lucrează la o firmă de grafică publicitară.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - INTERVIU - Mihai Chirica: „ Am găsit profesori plângând în cancelaria unor școli, de mila copilașilor”
17/09/2020 13:37

  * dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, scoala a debutat, problemele mari incep să se stingă, dar apar mereu altele, mai mici. A fost debutul acesta de an scolar pe m ...

 INTERVIU - Maricel POPA: „Avem o mare problemă legată de deschiderea şcolilor”
26/08/2020 00:00

* dialog cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi - Domnule preşedinte, au mai rămas doar cateva zile pană la deschiderea unui nou an şcolar. Cat de mult s-au implicat unităţile adminis ...

INTERVIU/VIDEO - Mihai Chirica: „Dacă elevul trebuie ţinut în braţe pentru a sta în bancă şi a învăța, aşa vom face!”
24/08/2020 09:32

* dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, trei săptămani ne mai despart de inceperea unui nou an şcolar, poate cel mai dificil din istoria noastră recentă. A trecut vara, Guv ...

VIDEO - INTERVIU Mihai CHIRICA: „Mi-e teamă de valul trei al pandemiei, care va veni odată cu apariția bolilor de sezon”
31/07/2020 13:23

        * dialog cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi   - Un oraş, importanţa sa, nu se măsoară prin lungimea şi lăţimea fizică, ci prin natura aspiraţ ...

Camelia Gavrilă: „Politica este pe voturi, pe notorietate...”
13/07/2020 00:00

  * dialog cu deputatul Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi - Doamna deputat, poate avea Iaşul o femeie primar, pentru prima oară in istorie? Sau ...

„Ȋn instituţii, pe lângă cei din primul eşalon, există o mare masă de funcţionari care efectiv nu vor să muncească”
08/07/2020 21:12

  * dialog cu deputatul ieşean Petru Movilă (PMP), iniţiatorul Legii privind realizarea Autostrăzii Ungheni – Iaşi – Targu Mureş  - Domnule deputat, ce simte initiatorul unei le ...

„Trebuie să arătăm că trăim într-o economie de piață, nu într-o societate de piață”
01/07/2020 10:21

     * dialog cu Joaquín Turmo Garuz, profesor de Macroeconomie şi Economie Internaţională la Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universităţii din Barcelona   ...

„Riscăm să nu mai începem școala!” Dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica
19/06/2020 11:37

  - Domnule primar, numărul tot mai mare de noi cazuri COVID-19 nu prea mai lasă mult loc relaxărilor... Alegerile locale, stabilite pentru finalul lunii septembrie, pot incurca şi mai mult sensibil ...

Mihai CHIRICA: „Traversarea munților cu autostrada, în zona Ditrău, va dura șapte ani!” VIDEO
09/06/2020 06:31

* dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica - Domnule primar, in urmă cu cateva zile, primarii din regiunea Moldovei au fost convocaţi la Ministerul Transporturilor, unde li s-a prezentat tema &bd ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei