„Fă-mi loc!” şi aplauzele nu se mai opreau

default

Dimensiune font:

| 13-06-2013 05:02

Un (dublu) interviu cu vorbe slobozite în semiîntuneric, la o masă strategic, demult, amplasată între două clădiri – oarecum, două repere: Palatul Copiilor, unde a început să joace teatru ieşeanul Marius Manole, şi Casa Studenţilor, unde în seara aceea (10 iunie 2013) a jucat cu Medeea Marinescu şi a dat autografe ca Florin Piersic (!?).

Doi actori care s-au căutat unul pe altul, pentru a reda, între două trenuri reale, o poveste ireal de frumoasă, cu replici „deştepte”, rostite cu voci şarmant măsurate. O întâmplare petrecută într-un altfel de tren şi răsplătită de publicul de la Iaşi cu prelungi aplauze.

„Fă-mi loc!”, de Anthony Michineau, traducerea Mona Radu
Cu: Medeea Marinescu şi Marius Manole
Regia: Radu Beligan
„Cea mai îndrăgită actriţă de film, Medeea Marinescu, se întâlneşte în sfârşit cu cel mai «pe val» actor de teatru, Marius Manole (...) Un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existenţe dincolo de orice convenienţă socială”.
O producţie a Asociaţiei INSPIRA.

- Aţi avut un public mai mult decât entuziast în seara aceasta...
Marius Manole: Ştiam că e un public frumos la Iaşi, pentru că de aici am plecat. De fapt, de peste drum, de la Palatul Copiilor... Dintotdeauna Iaşul a avut un public minunat, şi nu numai eu spun asta. Maestrul Beligan spunea că abia aşteaptă să ajungă la Iaşi, pentru că de fiecare dată aici sălile sunt arhipline şi publicul nu vrea tot timpul chiar să râdă... În general, se manifestă doar la final. În alte locuri, se întâmplă să mai aplaude în tipul spectacolului, ceea ce nu e rău, dar nu e chiar elegant. Mie îmi place publicul de aici şi nu-l laud doar pentru că sunt ieşean.
Medeea Marinescu: Eu mai am puţin şi devin ieşeancă de câte ori m-am întors aici în ultima vreme. Am fost cu „Hoţii de frumuseţe”, acum două săptămâni, cu „Străini în noapte” am fost de şapte-opt ori, nu mai zic de „Dineul cu proşti”, de „Egoistul” – am fost cu multe spectacole. Publicul e foarte bun, e şi normal să fie aşa, într-un oraş cu tradiţie în teatru, un oraş care are unul dintre cele mai frumoase teatre în care am jucat eu până acum. Reacţiile au fost, într-un fel, aşa cum m-am aşteptat, cu măsura justă la glume, la poante, ştiind să asculte acolo unde este de ascultat...
- Cine sau ce întâmplare v-a „întâlnit” în „Fă-mi loc!”?
Marius Manole: Drept vorbind, a fost o propunere din partea Medeei. Domnul Beligan avea acest text, tradus de Mona Radu, şi l-am făcut sub bagheta lui. Eu n-am jucat foarte mult cu Medeea în Teatrul Naţional Bucureşti. Deşi suntem angajaţi amândoi acolo, jucăm într-o singură producţie – „Burghezul gentilom”, în regia lui Petrică Ionescu -, în rest, nu prea ne-am întâlnit.
Medeea Marinescu: Eu, sincer, am vrut să joc cu Marius. La mine era o chestie clară.

- De ce? Pot să întreb?

Medeea Marinescu: Pentru că îmi place de el, e foarte simplu! Îmi place pur şi simplu, mult...

- Pentru că joacă în trei - patru spectacole în acelaşi timp şi repetă la alte trei-patru?...

Medeea Marinescu: Asta nu, nu-mi place la el! Nu-mi place, pentru că nu are timp să jucăm mai des „Fă-mi loc!”. Îmi doream să joc alături de un om care zic eu că e foarte just, aşa, în viziunea lui despre profesia asta. M-am gândit, în mod egoist, că e genul de partener pe care am nevoie să-l întâlnesc pe scenă, la un moment dat.

Marius Manole: Eu nu am cunoscut-o pe Medeea decât ca un pe om extrem de serios. Mult prea sobră mi se părea mie şi găseam că n-ar vrea să „se joace”. Dar după ce am văzut-o şi în „Burghezul gentilom”, mi-e foarte... comod să joc cu ea. Ea vorbeşte de justeţea mea în meserie, dar eu apreciez justeţea ei în scenă – e un om care nu prea minte, nu „se face” şi asta mă ajută, pentru că mă obligă şi pe mine la un soi de adevăr. Cel mai important este că ea, fiind crescută la „pension”, cu pian în casă, iar eu venind totuşi din alt mediu şi plăcându-mi mingea în faţa blocului, ne-am întâlnit două caractere diferite şi ne-am împrumutat „lucruri”. Eu am învăţat de la ea să fiu un pic mai rafinat în spectacol, poate şi ea a luat de la mine o „golăneală” sau nu ştiu cum să-i spun...
 

Medeea Marinescu: Libertate. Eu am luat de la Marius foarte multă libertate. Lucrând împreună, era pentru prima dată când jucam într-un altfel de spaţiu decât scenele mari, ale Teatrelor Naţionale din ţară, cu un altfel de public, cu care Marius era mai obişnuit decât eram eu. În Bucureşti, jucăm la „Godot Cafe”, care e un spaţiu foarte special şi foarte bun de teatru, e altă lume, te adaptezi altfel, lucrezi altfel cu publicul şi cred că şi de asta aveam nevoie în momentul acesta. Şi s-a întâmplat. A fost o conjunctură cu torul fericită, să găsim textul acesta, să ne spună Radu Beligan: „Textul ăsta merge pentru voi, copii...”

-- Cum aţi lucrat cu Radu Beligan, în ipostază de regizor?

Medeea Marinescu: Pentru mine, aceasta a fost a treia îndrumare din partea sa. Mai întâi am jucat în „Egoistul”, apoi într-un spectacol care era deja ridicat, cu Emilia Popescu, pe care am înlocuit-o, „Străini în noapte”. Maestrul Beligan are marele talent de a pune oamenii potriviţi la locul potrivit. În cazul acesta, autorul textului are „ştiinţa poantei” şi un text, atât timp cât este bine scris, adică poanta „îi vine” în mod natural şi eşti bine potrivit pe rol, lucrurile vin de la sine. Nu sunt mari artificii sau mari mişcări de trupe, e un spectacol care se bazează exclusiv pe relaţia actorilor. Şi din punctul acesta de vedere, Radu Beligan ştie întotdeauna foarte bine ce face.

- Aţi jucat deja „Fă-mi loc!” la Bucureşti, Brăila, Călăraşi, acum la Iaşi... Ce oraşe mai cuprinde turneul acesta?

Medeea Marinescu: Am avut deja peste 30 de reprezentaţii cu acest spectacol, pe litoral vom avea trei spectacole în această vară, iar din toamnă reîncepem să jucăm prin ţară, primim foarte multe „cereri” pe Facebook...


Marius Manole: Se fac foarte greu turnee acum. Dar după părerea mea - poate greşesc, poate nu – spectacolul acesta nu este genul de „şuşă” pe care, de obicei, o întâlneşti. Am vrut să facem un spectacol foarte serios, să nu căutăm să râdă lumea cu orice preţ şi cred că este unul demn să fie văzut. Poate nu toată lumea care ar vrea să-l vadă ajunge la Bucureşti, aşa încât norocul ar fi de ambele părţi.


Medeea Marinescu: E un spectacol cinstit, aş spune. O comedie romantică...
Marius Manole: Fără mari pretenţii, o comedie făcută „pe bune”, fără „cioace”, fără ca actori să nu ştie textul...

 

-- La ce lucraţi în perioada aceasta?
Marius Manole: Ne apropiem de finalul stagiunii – în sfârşit, Doamne-ajută! Eu repet, la TNB, în regia lui Felix Alexa, „Revizorul”, apoi tocmai am terminat „Masculin - Feminin”, cu Lia Bugnar, de asemenea spectacol al Asociaţiei INSPIRA. Mai lucrez un spectacol cu Radu Beligan, „Lecţia de violoncel”, în regia lui Felix Alexa, cu un text scris de Mona Radu, pentru Teatrul „Metropolis”... Pe TVR, a început o serie foarte frumoasă de reinventare a teatrului de televiziune, vom filma acolo în iulie, în regia lui Dan Manolescu, „O noapte furtunoasă”...
Medeea Marinescu: Eu sunt mai modestă decât Marius, am două proiecte de film, pentru luna septembrie, un film din Franţa şi unul la Bucureşti, care aştept să fie făcut de vreo doi ani, sper să se concretizeze.

- Ce ecouri ajung la voi de la Iaşi, despre tot ce se întâmplă aici în ultima perioadă? Cât din ceea ce se întâmplă se face auzit şi mai departe de Iaşi?

Marius Manole: Aud tot timpul despre Iaşi, în primul rând, că sunt aici multe festivaluri de teatru – Iaşul nu e un oraş foarte mare, dar cred că nici Bucureştiul nu are atâtea festivaluri. Ceea ce este îmbucurător! Apoi, aflu că Alexandru Dabija a făcut un spectacol minunat cu „Iaşii în carnaval”, că Silviu Purcărete a făcut un alt minunat spectacol, care se cheamă „Pălăria florentină”, am văzut că sunt chemate foarte multe multe spectacole din ţară. De curând, împreună cu Medeea Marinescu, am văzut Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi, la Gala UNITER (unde Marius Manole a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol secundar – n.r.) şi mi s-au tăiat genunchii, atât de frumos e! Sunteţi, suntem, de fapt, norocoşi că avem un astfel de teatru. Mi-e dor să joc acolo, n-am mai călcat pe scena aceea de mulţi ani.
Medeea Marinescu: În toamnă, sigur o să ne întoarcem la Iaşi, şi cu„Fă-mi loc!”, Marius o să vină sigur cu „Masculin, feminin”, un spectacol pe care îl recomand din toată inima, dar şi cu „Străini în noapte”. Cu Florin Piersic am şi discutat, ne dorim să jucăm să jucăm acest spectacol la Teatrul Naţional din Iaşi.
(Gina Popa)


Marius Manole, despre programul său de a doua zi, la Bucureşti (pe scurt!):
- Mâine dimineaţă, de la 7.00, am repetiţii la radio, unde înregistrăm o piesă, cu Rodica Mandache... La 11.00 avem repetiţii cu „Revizorul”, apoi alte repetiţii şi după-aceea, avem spectacol, „Masculin - Feminin”, la „Godot Cafe”.
- Se întreabă unii, alţii, cât o să mai rezişti în ritmul acesta...
- Să nu-şi facă nicio grijă, o să rezist, eu nu obosesc. Pe mine teatrul nu mă oboseşte, îmi dă o energie fantastică. Deocamdată, cât mă ţine Dumnezeu aşa, n-am nici o problemă.

Medeea Marinescu, despre cum se împacă statutul de mamă cu ipostaza de artist în turneu:
„E un pic mai greu, dar acum s-au mai echilibrat, s-au mai restrâns turnele, am mai mult timp să mă ocup de băiatul meu, care are 4 ani şi care, pe 26 iunie, are prima serbare din viaţa lui. Şi din viaţa mea, de mamă. Nu pot să spun că e uşor. Vorba unui coleg, care avea mare dreptate: „Mi-e foarte greu, dar nu-mi pot imagina viaţa altfel”. Reperul meu cel mai adevărat e însă acolo, în fiul meu”.

Acum ne poți urmări și pe FACEBOOK

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - INTERVIU - Mihai Chirica: „ Am găsit profesori plângând în cancelaria unor școli, de mila copilașilor”
17/09/2020 13:37

  * dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, scoala a debutat, problemele mari incep să se stingă, dar apar mereu altele, mai mici. A fost debutul acesta de an scolar pe m ...

 INTERVIU - Maricel POPA: „Avem o mare problemă legată de deschiderea şcolilor”
26/08/2020 00:00

* dialog cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi - Domnule preşedinte, au mai rămas doar cateva zile pană la deschiderea unui nou an şcolar. Cat de mult s-au implicat unităţile adminis ...

INTERVIU/VIDEO - Mihai Chirica: „Dacă elevul trebuie ţinut în braţe pentru a sta în bancă şi a învăța, aşa vom face!”
24/08/2020 09:32

* dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, trei săptămani ne mai despart de inceperea unui nou an şcolar, poate cel mai dificil din istoria noastră recentă. A trecut vara, Guv ...

VIDEO - INTERVIU Mihai CHIRICA: „Mi-e teamă de valul trei al pandemiei, care va veni odată cu apariția bolilor de sezon”
31/07/2020 13:23

        * dialog cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi   - Un oraş, importanţa sa, nu se măsoară prin lungimea şi lăţimea fizică, ci prin natura aspiraţ ...

Camelia Gavrilă: „Politica este pe voturi, pe notorietate...”
13/07/2020 00:00

  * dialog cu deputatul Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi - Doamna deputat, poate avea Iaşul o femeie primar, pentru prima oară in istorie? Sau ...

„Ȋn instituţii, pe lângă cei din primul eşalon, există o mare masă de funcţionari care efectiv nu vor să muncească”
08/07/2020 21:12

  * dialog cu deputatul ieşean Petru Movilă (PMP), iniţiatorul Legii privind realizarea Autostrăzii Ungheni – Iaşi – Targu Mureş  - Domnule deputat, ce simte initiatorul unei le ...

„Trebuie să arătăm că trăim într-o economie de piață, nu într-o societate de piață”
01/07/2020 10:21

     * dialog cu Joaquín Turmo Garuz, profesor de Macroeconomie şi Economie Internaţională la Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universităţii din Barcelona   ...

„Riscăm să nu mai începem școala!” Dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica
19/06/2020 11:37

  - Domnule primar, numărul tot mai mare de noi cazuri COVID-19 nu prea mai lasă mult loc relaxărilor... Alegerile locale, stabilite pentru finalul lunii septembrie, pot incurca şi mai mult sensibil ...

Mihai CHIRICA: „Traversarea munților cu autostrada, în zona Ditrău, va dura șapte ani!” VIDEO
09/06/2020 06:31

* dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica - Domnule primar, in urmă cu cateva zile, primarii din regiunea Moldovei au fost convocaţi la Ministerul Transporturilor, unde li s-a prezentat tema &bd ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei