Interviu în aşteptarea lui Moş Crăciun

default

Dimensiune font:

| 19-12-2013 14:50

Alexia Urtoi are aproape 12 ani şi o experienţă profesională invers proporţională cu vârsta sa. Este, mai presus de toate, elevă – dar este şi un artist desăvârşit. Urmează cursuri de canto, de pian şi band, de percuţie, de mişcare scenică, de actorie şi dicţie. Are numeroase premii la nivel naţional, dar nu-i sunt străine nici competiţiile din Italia, Malta sau Statele Unite ale Americii. De la toate se întoarce cu tolba plină de trofee, medalii şi aprecieri. Crede cu tot sufletul în Moş Crăciun, iar perioada aceasta din an, deşi obositoare, este una dintre preferatele ei.

Suntem în luna cadourilor, a bucuriei, a naşterii de Prunc Sfânt. O lună a celor care nu uită să-şi păstreze în suflet un dram din inocenţa copilăriei. Cu atât mai mult, decembrie este o lună a copiilor.

- Este foarte greu să selectezi oamenii cu care să faci un interviu. De ce crezi că acum te-am ales pe tine, un copil?
- Copiii sunt mai dezgheţaţi decât oamenii mari. Sunt mai sinceri, mai vorbăreţi, mai optimişti. Au poveşti interesante de spus şi le spun exact aşa, cum le trăiesc. Probabil că de aceea aţi vrut să staţi de vorbă cu mine.

- Ai o vârstă fragedă şi experienţă – cât n-au nici mulţi dintre oamenii mari. De când cânţi?
- De cântat aşa, prin casă, cânt de la doi ani. Mă învăţa bunica diverse melodii. Apoi, am continuat la grădiniţă. Îmi amintesc şi acum primul cântec pe care l-am cântat pe scenă, unul de muzică populară, Bundiţa. Profesoara mea de educaţie muzicală de la grădiniţă a observat că am potenţial. La vârsta aceea, eram prea mică să fac faţă la Palatul Copiilor dar, la şapte ani m-am înscris acolo şi uite aşa s-a născut povestea asta, cu muzica. Deci, cu adevărat, cânt de la şapte ani. Muzica este o parte din mine. Întotdeauna, când mă duc la repetiţii, mă duc cu plăcere. Vreau să învăţ piese noi, repet la infinit dacă nu îmi iese ceva. Este un lucru care îmi ocupă mult timp, dar fac totul cu pasiune.

- Ai făcut şi modeling, şi dans sportiv, şi teatru, cânţi cu vocea, dar şi la tobe şi la pian. La şcoală cum te descurci?
- În acest an am intrat la Colegiul Naţional, în clasa a V-a. Deci, este un pic mai greu şi, până mă adaptez, durează ceva timp. Deocamdată este bine la şcoală. În afară de matematică, am reuşit să am, până acum, numai note de 10. Dar, sunt încă foarte emoţionată când mă ascultă sau avem teste. Pentru că avem lecţii foarte grele şi pentru că, pe lângă muzică şi şcoală nu prea mai am timp liber. Este şi trecerea asta, de la învăţător, la diriginte şi profesori. Dar, presupun că totul va merge din bine, în mai bine.

- Ce spun colegii tăi? Conştientizează că au o vedetă în clasă?
- Nu mă tratează nimeni ca pe o vedetă. Suntem toţi prieteni, de la egal la egal. Nu ne diferenţiem prin talente. Este, într-adevăr, o tabără între fete şi băieţi, dar asta e altceva. Când ne contrazicem, ne contrazicem toţi cu toţi, când ne înţelegem bine, ne înţelegem toţi.

- Dar, tu ai momente în care să te crezi vedetă?
- Vedetă înseamnă un om cu mulţi ani în spate şi cu o experienţă uriaşă. Eu, deocamdată, mai am mult de străbătut până la acel nivel. Dar, nici atunci nu cred că mi-ar plăcea să mă dau vedetă – în sensul în care înţelegem noi, în general, cuvântul ăsta. Un om, cu cât este mai mare şi mai talentat, cu atât trebuie să fie mai simplu şi mai modest.

- Te recunoaşte lumea pe stradă?
- Se mai întâmplă. Însă, mai des era în anii trecuţi, după ce am participat la o competiţie televizată. Atunci, mai mereu se nimerea ca un om mare sau un copil, trecând pe lângă mine, pe stradă, să spună: Uite, ea este fetiţa de la Românii au talent!

- Ce a însemnat pentru tine experienţa aceea?
- Atunci, aproape cu doi ani în urmă, nu am realizat importanţa momentului. Dar, cu siguranţă, mi-a plăcut foarte mult! Nu uit nici acum emoţiile alea, de dinainte de a intra pe scenă! Am avut emoţii şi pentru că i-am văzut în realitate pe Smiley şi pe Pavel Bartoş! A fost o experienţă chiar foarte tare!

- Ai participat la multe concursuri în ţară, dar şi în străinătate. Care este diferenţa dintre un concurs din România şi unul internaţional?
- În Statele Unite, în Italia, în Malta, pe unde am participat eu, competiţiile au fost mult mai mari, faţă de cele din România. În plus, sistemul de jurizare este, întotdeauna, mult mai bine pus la punct. Noi, deocamdată, suntem la un alt nivel. Din păcate, mai jos. Sper că, în anii ce vor veni, ne vom corecta.

- La festivalul din Malta ai luat trofeul, în Italia, la San Remo, locul I. Povesteşte-mi despre participarea ta la concursul de la Campionatul Mondial al Artelor, de la Hollywood.
- Juniorii erau de la 6, până la 15 ani. Pe atunci, eu abia aveam 10 ani. În concurs erau foarte mulţi copii buni şi mai mari decât mine. La 10 ani este mai greu să dobori nişte voci de 14 sau de 15 ani. Dar, din punctul meu de vedere m-am prezentat onorabil – deşi, întotdeauna este loc de mai bine.

- Financiar, în afară de familie, te mai ajută cineva?
- Nu am un sponsor sau ceva de genul. Doar părinţii mă susţin.

- Dar autorităţile locale sau naţionale?
- Prefer să nu mă bag în lucrurile astea, care nu depind de mine... Mă simt norocoasă că am un talent şi că am părinţi care mă pot sprijini. Însă, sunt conştientă că alţi copii n-au norocul meu şi îmi pare rău pentru ei. Cineva ar trebui să înţeleagă că părinţii nu pot face chiar orice, în ciuda tuturor sacrificiilor din lume...

- Tu ai reuşit să ai şi o trupă.
- Da, trupa se numeşte Big Boys şi este compusă din Marius – la tobe, Ştefan – chitară bas, Cristi – chitară şi Răzvan – pian şi vioară. Băieţii sunt mult mai mari, au 14, 16 şi chiar 18 ani dar, în ciuda diferenţelor de vârstă, ne înţelegem foarte bine. Este distractiv să ai o trupă. Mai ales că ne unesc pasiuni comune. În plus, este şi avantajul repetiţiilor şi al concertelor live.

- În afară de muzică, ce îţi mai place să faci?
- Îmi place foarte mult să pictez. De exemplu, acum la şcoală am început să fac tablouri pe pânză. Îmi place foarte mult şi să alerg. La educaţie fizică sunt printre primele şi întrec chiar foarte mulţi băieţi la alergat. În plus, de la începutul anului sunt în echipa de mini-baschet a Colegiului Naţional.

- Temele îţi plac?
- (Zâmbeşte). Recunosc, mă cam doare încheietura mâinii. Temele toate îmi iau cam patru, cinci ore pe zi. Dar, îmi plac, pentru că le fac cu sonorul dat la maxim la televizor, pe U TV. Când mi-e mai greu şi se întâmplă să fie câte o piesă care îmi place mult las totul, mă ridic de pe scaun şi dansez. Apoi, mă întorc la birou cu bateriile reîncărcate.

Care sunt cântăreţii preferaţi?
De la noi îmi place foarte mult de Elena Gheorghe. Îmi place şi noua melodie scoasă de Grasul XXL cu Ami. Din afară, îmi plac Selena Gomez, de Demi Lovato. Modelele mele sunt apropiate de vârsta mea, abia trecute de adolescenţă.

- Muzica părinţilor noştri o ştii? Îţi place?
- Da, sunt piese mai vechi şi foarte frumoase, din anii 60-70. Au un sound aparte. Pe alea vechi, eu le numesc de feeling. Sensibilizează omul. Când le asculţi, scapi de orice grijă şi te linişteşti. Ele vor rezista în timp, în detrimentul comercialului.

- Pregăteşti o piesă care să reziste în timp?
- Da, sper! Voi lansa în curând piesa Butterfys, compusă de Cătălin Dascălu. Este o melodie care îmi place foarte mult şi care caracterizează vârsta şi emoţiile celor de seama mea.

- Te referi la fluturaşi în burtică. Ai ajuns şi tu să-i simţi?
- Încă n-am ajuns în stadiul acela şi sper să nu ajung prea curând. Deocamdată, sunt în grupul fetelor şi încă mai copilăresc. La cântat mă înţeleg bine cu băieţii, dragostea o las pe mai încolo.

- Ai însă, dragoste de semeni şi mereu te implici în serbări cu scop caritabil. De ce?
- Pentru că bine să ajuţi alţi oameni. Te simţi altfel. Este minunat să donezi, să oferi din timpul tău. Cred că, până la urmă, fiecare om ar trebui să facă acest lucru măcar o dată în viaţă. Ajuţi pe cel de lângă tine, dar te simţi şi tu bine.

- Vine Moşul?
- Da, cred că anul ăsta am să-l sparg de bani! (râde) Toţi copii spun că părinţii sunt Moş Crăciun, dar la mine este o chestie foarte interesantă. Anul trecut, de exemplu, toată familia mea era sus, la etaj. La un moment dat, de jos am simţit un miros puternic de brad. M-am dus să mă uit şi am văzut sub brad cadourile. Globurile se mişcau şi erau aprinse luminiţele din brad, deşi noi le stinseserăm, pentru că voiam să ne culcăm. A fost foarte amuzant, că-mi era şi frică să cobor! Anul trecut n-am mai apucat să-i scriu scrisoare şi, totuşi, mi-a adus ce mi-am dorit, un telescop. Anul ăsta i-am cerut un iPhone şi un iPad. Dacă îmi îndeplineşte măcar o dorinţă din două, mă declar mulţumită.

- Ce îţi doreşti de la noul an şi ce le doreşti celorlalţi copii şi oameni mari?
- Doresc sănătate, că sănătatea este mai bună decât toate. Doresc tuturor să fie fericiţi lângă familie, să fie mereu bucuroşi şi să preţuiască fiecare moment din viaţă, pentru că fiecare moment este unic!

(a consemnat Anda Pintilie)


Despre prietenie
„Peste tot, acasă şi la festivaluri, am prieteni. Acum, în finală la X Factor a intrat Mădălina Lefter şi sunt foarte bucuroasă pentru ea. La fel, la Next Star a câştigat Raluca Ursu, una dintre prietenele mele. Avem, uneori, mici invidii, că aşa este în firea omului, dar prietenia este mai mare decât invidia şi rămâne mereu pe primul loc” - Alexia

****

Alexia Urtoi a fost singura participantă din România care, la doar 10 ani, a reuşit să facă senzaţie pe scena de la Hollywood. Deşi a concurat alături de alţi 4.000 de oameni din peste 40 de ţări, ea a reuşit să iasă în evidenţă. A câştigat două medalii de aur şi patru medalii de argint – pentru secţiunea ei de vârstă, dar şi două titluri de Champion of the World Division Winner – clasându-se deasupra tuturor juniorilor. Medaliile de aur şi titlul de Campion al Lumii au fost luate la probele cele mai grele, vocal plus acompaniament. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:00

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
VIDEO - INTERVIU - Mihai Chirica: „ Am găsit profesori plângând în cancelaria unor școli, de mila copilașilor”
17/09/2020 13:37

  * dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, scoala a debutat, problemele mari incep să se stingă, dar apar mereu altele, mai mici. A fost debutul acesta de an scolar pe m ...

 INTERVIU - Maricel POPA: „Avem o mare problemă legată de deschiderea şcolilor”
26/08/2020 00:00

* dialog cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi - Domnule preşedinte, au mai rămas doar cateva zile pană la deschiderea unui nou an şcolar. Cat de mult s-au implicat unităţile adminis ...

INTERVIU/VIDEO - Mihai Chirica: „Dacă elevul trebuie ţinut în braţe pentru a sta în bancă şi a învăța, aşa vom face!”
24/08/2020 09:32

* dialog cu primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica - Domnule primar, trei săptămani ne mai despart de inceperea unui nou an şcolar, poate cel mai dificil din istoria noastră recentă. A trecut vara, Guv ...

VIDEO - INTERVIU Mihai CHIRICA: „Mi-e teamă de valul trei al pandemiei, care va veni odată cu apariția bolilor de sezon”
31/07/2020 13:23

        * dialog cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi   - Un oraş, importanţa sa, nu se măsoară prin lungimea şi lăţimea fizică, ci prin natura aspiraţ ...

Camelia Gavrilă: „Politica este pe voturi, pe notorietate...”
13/07/2020 00:00

  * dialog cu deputatul Camelia Gavrilă, candidat PSD la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi - Doamna deputat, poate avea Iaşul o femeie primar, pentru prima oară in istorie? Sau ...

„Ȋn instituţii, pe lângă cei din primul eşalon, există o mare masă de funcţionari care efectiv nu vor să muncească”
08/07/2020 21:12

  * dialog cu deputatul ieşean Petru Movilă (PMP), iniţiatorul Legii privind realizarea Autostrăzii Ungheni – Iaşi – Targu Mureş  - Domnule deputat, ce simte initiatorul unei le ...

„Trebuie să arătăm că trăim într-o economie de piață, nu într-o societate de piață”
01/07/2020 10:21

     * dialog cu Joaquín Turmo Garuz, profesor de Macroeconomie şi Economie Internaţională la Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universităţii din Barcelona   ...

„Riscăm să nu mai începem școala!” Dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica
19/06/2020 11:37

  - Domnule primar, numărul tot mai mare de noi cazuri COVID-19 nu prea mai lasă mult loc relaxărilor... Alegerile locale, stabilite pentru finalul lunii septembrie, pot incurca şi mai mult sensibil ...

Mihai CHIRICA: „Traversarea munților cu autostrada, în zona Ditrău, va dura șapte ani!” VIDEO
09/06/2020 06:31

* dialog cu primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica - Domnule primar, in urmă cu cateva zile, primarii din regiunea Moldovei au fost convocaţi la Ministerul Transporturilor, unde li s-a prezentat tema &bd ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei