Agronomii şi-au desemnat master chef-ul
Dimensiune font:
Muschiuleţ de porc cu ciupercuţe cherry şi sos de portocale, somon în crustă de alune de pădure pe pat de rucola sau somon pe pat de legume dulce-acrişoare sunt doar câteva dintre delicatesele pregătite de studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, în cadrul celei de-a doua ediţii a „Seminarului de gătit”. Într-un final, „master chef” a fost declarat Florin Sadovei, student al Facultăţii de Agricultură – cel care a gătit medalion de pui în sos gorgonzola şi cartofi dulci în sos de soia şi brocoli. Farfuria lui a convins membrii juriului că merită premiul cel mare şi, implicit, cuptorul electric pus în joc. Pentru toţi participanţii la evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni s-a organizat şi o degustare de vinuri şi deserturi, o lecţie despre terapia condimentelor, dar şi de o masă gustoasă pregătită de un bucătar de renume din capitală. (Anda Pintilie)
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau