La Let’s Go Travel te asteapta oferte de neratat pentru o vacanta exotica in Punta Cana

Untitled

Dimensiune font:

| 09-08-2022 10:28

Te-ai saturat de rutina zilnica si ai chef de o vacanta? Foarte bine, pentru ca avem o propunere pentru tine in acest sens. Este vorba despre Punta Cana, una dintre cele mai frumoase, renumite si cautate statiuni din Republica Dominicana, care vine la pachet cu plaje fermecatoare, de o frumusete izbitoare, dar si cu numeroase atractii turistice pline de surprize, ceea ce inseamna ca un sejur aici va fi oricand binevenit pentru o portie de relaxare, indiferent de varsta. In plus, vestea buna este ca acum iti poti rezerva cu usurinta o vacanta exotica in Punta Cana cu Let’s Go Travel si ofertele si pachetele sale turistice atractive si extrem de avantajoase, potrivite chiar si pentru cele mai exigente cerinte si preferinte ale iubitorilor de vacante. Iata cateva dintre recomandarile noastre in acest sens, care speram sa te inspire si sa iti deschida apetitul pentru o experienta exotica in Republica Dominicana:

BAHIA PRINCIPE GRAND BAVARO 5* - ALL INCLUSIVE

Aceasta locatie este tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece un sejur de exceptie in Punta Cana alaturi de cei dragi. Acest complex gazduieste numeroase spatii de cazare moderne, amenajate cu gandul la nevoia de confort si relaxare a oaspetilor, si se mandreste in consecinta cu numeroase recenzii bune primite din partea celor care i-au trecut pragul pentru o vacanta exotica de neuitat. Aici, indiferent daca vii cu familia, de la mic la mare, cu gasca de prieteni sau doar cu persoana iubita, mereu vei gasi o activitate de facut, pana si pentru cele mai exigente gusturi. Piscine exterioare, restaurant, baruri, centru SPA si parc acvatic pentru copii – toate acestea, dar si multe altele te invita acum la Bahia Principe Grand Bavaro, destinatia distractiei non-stop.
Pentru aceasta proprietate, oferta turistica propusa de Let’s Go Travel include urmatoarele servicii: bilete de avion – zbor din Bucuresti cu o escala, cazare 7-10-11 nopti in camera Super Junior Suite, taxe de aeroport, bagaje de mana si bagaje de cala, servicii de masa all inclusive la destinatie, transfer privat aeroport-hotel si retur. Mai mult, agentia ofera si asigurari complete de calatorie si asigurare de sanatate, contra cost. In functie de perioada, preturile pentru un pachet turistic care cuprinde toate serviciile mentionate anterior pot incepe de la 2580 Euro/2 adulti (7 nopti), ajungand pana la 3100 Euro/2 adulti (10 nopti) sau 4480 Euro/2 adulti (11 nopti).

CATALONIA BAVARO BEACH 5* - ALL INCLUSIVE

O alta locatie de 5 stele, perfecta pentru a te bucura de un sejur minunat in una dintre cele mai populare destinatii exotice din lume, este si Catalonia Bavaro Beach. Acest hotel isi surprinde constant oaspetii cu spatii de cazare curate, spatioase si luminoase, ce dispun de toate facilitatile de care poti avea nevoie pentru o sedere confortabila din care sa nu iti lipseasca nimic, dar si cu numeroase activitati de divertisment pentru toate varstele, care vor asigura distractia continua si voia buna pe tot parcursul zilei, dar si noptii.
Let’s Go Travel propune pentru aceasta proprietate un pachet turistic atractiv care include bilete de avion – zbor din Bucuresti cu o escala, taxe de aeroport, cazare in camera Junior Suite (7-10-11 nopti), transfer privat aeroport-hotel si retur, masa si bagaje de mana si de cala. Si aici, in functie de perioada, tarifele pentru un sejur pentru 2 adulti incep de la 2790 Euro (7 nopti) si pot ajunge pana la 3320 Euro (10 nopti) sau 5380 Euro (11 nopti).


BARCELO BAVARO PALACE 5* - ALL INCLUSIVE

Cotat ca unul dintre cele mai selecte complexuri all inclusive din regiunea Punta Canta, Barcelo Bavaro ofera oaspetilor sai camere dotate ultra modern, cu facilitati de ultima generatie, si creeaza pentru acestia cadrul perfect pentru odihna si relaxare, indiferent de anotimp. Aici ai acces la un centru SPA, ideal pentru a te destinde, dar si la un teren de golf si un cazinou care functioneaza in regim non-stop, dar nu numai, ceea ce inseamna ca sejurul petrecut aici va fi unul activ si foarte placut.
Pachetul de vacanta pus la dispozitie de catre agentia de turism Let’s Go Travel pentru aceasta unitate de cazare include bilete de avion – zbor direct charter, cazare 7 nopti, taxe de aeroport, servicii de masa all inclusive, bagaje de mana si bagaje de cala, transfer de grup aeroport-hotel si retur si asistenta turistica in limba romana. In plus, contra cost, turistii pot opta si pentru excursii optionale, transfer privat sau asigurare completa de calatorie. In cazul in care vrei sa afli tarifele disponibile, in functie de perioada care te intereseaza, nu ezita sa accesezi letsgotravel.ro
Acestea fiind spuse, speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca te-am convins de ce merita sa optezi si tu pentru un pachet turistic atunci cand iti doresti un sejur reusit din toate punctele de vedere. Mai ales ca acum este mai usor ca niciodata sa rezervi o vacanta exotica in Punta Cana cu Let’s Go Travel, intrucat aceasta agentie de turism pune la dispozitia celor interesati oferte wow, la tarife care satisfac orice buget, astfel incat oricine sa aiba parte de o experienta reusita care sa se ridice la inaltimea asteptarilor, fara sa faca niciun fel de compromis.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:39

 

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iași, șos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iași, tel: 0232-243.864; fax: 0232-212.231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Starmod S.A. Suceava cu sediul social în mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, jud. Suceava, nr. înregistrare în Registrul Comerţului J33/69/1991 , C.U.I. RO3177717, numită potrivit Sentinţei Civile nr. 19 din data de 25.01.2022, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9819/86/2010**, invită toți agenții economici interesați ca, până la data de 11.11.2022, ora 16:00, să depună o ofertă financiară și o ofertă tehnică pentru efectuarea lucrărilor cadastrale de reglementare a situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. Condiții de formă: Ofertele vor fi depuse la sediul lichidatorului judiciar MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L., din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, într-un plic închis şi sigilat prin aplicarea ștampilei ofertantului, ce va conţine documentele de participare mai jos menţionate. Plicul va menţiona în mod obligatoriu şi limitativ: numele/denumirea ofertantului, adresa domiciliului/sediului social al ofertantului, precum şi menţiunea „ofertă servicii cadastrale, a nu se deschide înainte de data de 11.11.2022, ora 16.00”. Solicităm ca oferta financiară să conţină următoarele elemente obligatorii: -Preț (va fi exprimat în lei, fără T.V.A.); -Acordul expres al ofertantului ca plata prețului să se efectueze în conformitate cu dispozițiile Legii 85/2006, pe măsură ce se vor obține fonduri din valorificari de active din patrimoniul societății debitoare. Solicităm ca oferta tehnică să conţină următoarele elemente obligatorii: -Termen de execuţie; -Lista serviciilor cadastrale ce vor fi prestate pentru reglementarea situațiilor tehnico-cadastrale pentru bunurile imobile din patrimoniul societății Starmod S.A. Suceava. -Certificatul de atestare din care reiese că ofertantul este calificat şi atestat în vederea efectuării de operațiuni/servicii cadastrale. Va fi descalificată automat orice ofertă care nu conţine toate documentele sus-menţionate. Pentru cuantificarea preţului de executare a lucrării, accesul în incinta societăţii debitoare se face cu programare (48 de ore) şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a acesteia care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232-243.864 sau e-mail iasi@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relații suplimentare se pot obține de la: -tel. 0232-243.864 0755.132.473 -fax: 0232-212.231 -email: secretariat@insolventa.ro
VANZARE TEREN SI CONSTRUCTII PIATA NEAMT str. Piata Garii, nr.7, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt. Subscrisa BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. desemnata in calitate de administrator judiciar al debitoarei PERLA INVEST S.R.L., in reorganizare, prin Incheierea de sedinta nr. 236 din data de 19.04.2016, pronuntata in Dosarul nr. 2699/103/2015/a4, de Tribunalul Neamt – Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza in data de 23.11.2022, ora 13:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea, in bloc, a proprietatii imobiliare compuse din: -teren intravilan, in suprafata de 1.000 mp, inscris in CF nr.54618 a Mun.Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618; -constructie in suprafata utila de 567,46 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U1 a Mun. Piatra Neamt, avand nr. cadastral 54618-C1-U1; -constructie in suprafata utila de 1.707,65 mp, inscrisa in CF nr.54618-C1-U2 a Mun. Piatra Neamt, avand nr.cadastral 54618-C1-U2 situate in Mun. Patra Neamt, str. Piata Garii, nr.7, jud. Neamt. Pretul de pornire al sedintei de licitatie 1.379.000 EUR, exclusiv TVA. Detalierea componentei acelor blocuri de active poate fi solicitata administratorului judiciar la adresa de e-mail business.restructuring@bdo.ro. Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel tarziu cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, personal sau prin curier, ora 17:00, toate documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 1.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar in contul unic de insolventa al societatii PERLA INVEST S.R.L., pe baza facturii comunicate de catre administratorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 021.319.94.76 sau e-mail business.restructuring@bdo.ro.
Ce riscă
27/11/2022 14:05

Castigătoarea editiei din 2016 a concursului Miss Croatia a pozat in tinute considerate indecente de către qatarezi, fapt pentru care internautii au pus-o la zid si i-au reprosat că trebuie să se supună re ...

Primul mesaj public al părintelui CALISTRAT după ce a fost acuzat că a lovit două femei în curtea Mănăstirii Vlădiceni, Iași
27/11/2022 11:10

Părintele Calistrat, slujitor la Mănăstirea Vlădiceni din judetul Iasi, a fost, in ultima perioadă, in centrul atentiei, după ce a fost filmat lovind două enoriase chiar in curtea mănăstirii. Abia acum ...

Campionatul Mondial blochează lumea: este nebunie totală în mai multe țări
25/11/2022 12:52

Guvernul galez permite ca şcolile să intrerupă cursurile pe durata meciului dintre naţionala Ţării Galilor şi selecţionata Iranului, de la Cupa Mondială din Qatar, astfel incat elevii să poată urmăr ...

Modrici, Djokovici! De ce majoritatea sârbilor au terminația „ICI” la numele de familie?
24/11/2022 22:59

Fiecare popor are propriile sale traditii si obiceiuri care ii influentează nu numai viata socială ci si numele de familie ale cetătenilor. Serbia nu este un caz aparte, iar istoria trăită si-a pus amprent ...

Controversele Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar: corupție, jocuri geopolitice, bani și revelația unui stat autocrat
24/11/2022 18:49

Situatia in care Qatarul găzduieste Campionatul Mondial de fotbal este ”cea mai mare absurditate din istoria sportului”, scrie The Atlantic, intr-o analiză acidă a competitiei de fotbal organizat ...

Salariile selecționerilor de la Cupa Mondială din Qatar. Cât câștigă antrenorul echipei care a umilit Argentina
23/11/2022 09:56

Au fost publicate salariile selectionerilor de la Cupa Mondială din Qatar. Cupa Mondială din Qatar a ajuns la a treia zi de competitie si mai multe echipe incep să se individualizeze ca mari favorite sau ...

Ce sancțiuni riscă jucătorii care vor purta banderola „One Love” la CM 2022 Qatar
20/11/2022 16:09

 Jucătorii care vor purta banderola „One Love” la Cupa Mondială din Qatar riscă să primească cartonase galbene inainte de startul meciului pentru incălcarea regulilor FIFA privind echipam ...

Premiul Festivalului internaţional de film de la Marrakech, dedicat premiul tuturor femeilor din Iran
20/11/2022 14:02

Tanărul cineast iranian Emad Aleebrahim Dehkordi, regizorul peliculei ''A Tale of Shemroon'', a fost recompensat sambătă seară cu Steaua de Aur, cea mai importantă distincţie acordată in cadrul Festivalu ...

3 rețete pentru vin fiert. Le prepari rapid și ușor
20/11/2022 08:48

Vinul rosu este o băutură cu nenumărate beneficii si merită să o savurăm chiar si zilnic. Medicii recomandă ca la fiecare cină, să savurăm un pahar de vin rosu, pentru un organism mai sănătos. Rete ...

VIDEO- Inteligenta canina
19/11/2022 10:54

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei